|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
23.3.2010 7:25:38   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia
Sicer pa nasi mali tudi cokolada ne pase vec ocitno. Mi je moz prinesel iz pasaze Maxija celo torto iz cokoladnega ateljeja Dobnik. Unbelivable dobra je!! Cokoladno cokoladna z nekimi trdimi delci cokolade in cokoladni preliv ... sploh ne morem opisati kaksni obcutki so me prevevali, ko sem jo jedla. Pa cela (no, saj je majhna) je zame! Mi je slo vmes kar na jok malo od srece user posted image user posted image

Aglaia...to so te tortice, o katerih smo se pogovarjale s krtkovo, MM in marjanaj. Jst sm jih šla v Čokoladnico iskat (delam zelo blizu), se usedla na služben kombi in se odpeljala na Šmartinko h krtkovi, MM in marjanaj.
Ta, ki si jo ti jedla se imenuje Oropucce (nekaj takega) in je ena izmed 3 novih pri njih.

Kat09...pozdravljena med ljubljanskimi nosečkami. user posted image

marjanaj...super fotke. Res so ful lepe. Ta bela barva ti prav paše. To so te tam oblekli, al si si s sabo prinesla? user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 451
   [Brisano sporočilo]
23.3.2010 7:38:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrca2507)
  Neposredna povezava do sporočila: 452
   [Brisano sporočilo]
23.3.2010 7:51:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 453
23.3.2010 8:10:48   
petrca2507
cojka...hvala za informacijo o oblačilih. Jst mam doma več ali manj vse v beli, svetlo rumeni in črni barvi. Do fotkanja bom itak že poletno kolekcijo izpod sedežne potegnila in bom kr s potovalko prišla tja. user posted image

< Sporočilo je popravil petrca2507 -- 23.3.2010 8:11:11 >

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 454
23.3.2010 8:15:51   
krtkova
Jutro!

Cojka, jst drug teden ne morem  na fotkanje!!! Grem za par dni v službo, a lahko rečeš g. Tomažu, da bi za en ali dva tedna prestavili??

a sama se moram namazat?user posted image Jaooo, to nau nč iz make upa torej!! Belo in črno? No, glej, bom že kej našla, če ne pa naj uporabi črno bel film in bo vse belo in črno.user posted image user posted image

Dons sm mal zgodnja, mogoče bom šla kr nazaj spat.

Aglaia - ja ja, to so tiste tortice, k nam jih je Petrca prinesla. Mnjami so!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 455
23.3.2010 8:31:31   
mkbk
Cojka ne se jezit na svojga, moj zdaj v drugo sploh noče it, pa bi mogu dobit potrdilo, da je lahko prisoten in če ga zarad tega ne bojo spustil v porodno mu bo resno žal. Drugač je pa moj krasen očka, mi ful pomaga. Samo jaz sem ga že na začetku, takoj ko je tamal prišel na svet začela obdelovat, da naj ga previje, pa vse ostalo skrbi za njega glih tolk kot jaz in se je NAVADU in ne morš verjet kolk to prav pride. Tko da babe dece vzemte v roke in jim pustite, da kaj naredijo z malim, ker če hočeš vse sama na začetku, bo pol tko skoz. Pa je na začetku ful težko tisto malo štruco sploh iz rok dat.

Bcljka - sej zato sm sprašvala za FB, k sem mela friend request od Mili Vanilija (mislm kje si to najdla?), pa sem zavrnila, ker mi ni blo nič jasno, pol k je blo pa že prepozno pa pogledam na fotko in sm te spoznala (kdo drug bi pa objemu 1 metrskega pliškota user posted image )

Jst sm tud razmišlala ful o temu fotkanju od cojke, da bi se šla, pa že mi je prijazno dala vizitko in to, samo sm se danse zjutraj slikala za družinsko fotko (Filip jo rabi v vrtcu, ker se bodo pogovarjali o družini) in me je nekak minil,da bi se sploh še kej fotkala, dokler ne rodim,...user posted image  Pa nimam še nobene nosečniške fotke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 456
23.3.2010 8:33:40   
marjanaj
bcljka fotičio za enkratno uporabo za svte! Kera huda ideja! Zakaj nisi prej to povedala! user posted image To si pa velja zapomnit za kakšno hudo žurkovuser posted image

cojka itak, da so slikce podobne, sej so tvoji rekviziti user posted image Sej ti rečem, cela carica si! user posted image Ni problema, če si dala najine bušije na FB. Ikea, jah, kaj pa čmo, šparat je treba user posted image

kafica tut jaz se prikažem. Sam povejte kdaj.

petrca jup, to so vse od cojke obleke user posted image sej ti pravim, da je cojka zakon. Če bos sla z njo, se bos lahko tudi ti slikala z rozico in copatki in tako naprej... Ona zdej že res toliko obvlada sceno, da ve za vse položaje in kote za slikat user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 457
23.3.2010 8:34:21   
krtkova
cojka, marjanaj - zelooo lepe fotke!! Matr sta fotogenični!!

mkbk - dej pridi, bova skupaj pozirali!!user posted image  Mogoče pa zna Tomaž delati čudeže!! Mogoče si bova pa všeč na fotkah. Probat ni greh!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 458
23.3.2010 8:52:59   
mkbk
No dej zmen se kdaj maš cajt pa mi jav, pa te bom še namazala, če boš hotla...user posted image . Jst bi sicer rajš kje bolj v naravi fotke, ampak ok. Ampak bi blo fajn, če bi se še s cojko lohk zmenle, k ma tok rekvizitov, al pa če vsaj pove, kaj naj prineseva... eJ JST Sm taka kot slooooooonuser posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 459
23.3.2010 8:53:20   
petrca2507
Glede na vse fotke, ki sem jih do zdej vidla od Tomaža, se mi zdi, da res obvlada. Zna tko pofotkat, da vsaka dobr izgleda. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 460
23.3.2010 8:55:57   
mkbk
a tud SLONE ????? user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 461
23.3.2010 9:00:37   
petrca2507
mkbk...nehi se primerjat s slonom, ker čist fajn izgledaš. user posted image  Sigurno ima tud tak objektiv, da te naredi suho. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 462
   [Brisano sporočilo]
23.3.2010 9:04:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 463
23.3.2010 9:09:45   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: cojka
petrca - pa boš svojo poletno robo spravila goruser posted image user posted image Mal sem žleht. Jaz imam take majčke, da pol skos popek kažem.

Hlače so vse lanene, široke in imajo elastiko. Zgornji deli so pa tunike. Drugih majčk itak ne spravim nase (se mi zdi). user posted image   Oziroma bi jih tja nekje do jošk ali sredine trebuha, ostalo bi ven gledalo. user posted image  Sicer je pa danes prišel regres in grem lahko v šoping. user posted image

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 464
23.3.2010 9:25:20   
Zvezdici
ursa_p sporoča:

Nas je včeraj (22.03) ob 23.52 razveselil fantek Lan, velik 51 cm in težak 3670 g.
Vse skupaj je potekalo hitro in brez težav.

user posted image user posted image user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 465
23.3.2010 9:27:16   
Zvezdici

...................................................................................................
user posted image   * Ljubljanske nosečke *  user posted image
...................................................................................................

PDP      Nick (starost)       Št.    Št.           Pregled          Spol

18.02.2010

user posted image     zimska                     2.user posted image 1.user posted image   Vid: 24.02.2010        user posted image

03.03.2010
user posted image    LaMay (35)                3.user posted image 2.user posted image                                       user posted image  
user posted image    Tjasa27                    1.user posted image 0.user posted image   Urban: 28.01.2010   user posted image

17.03.2010
user posted image    lorelaj* (28)            1.user posted image 0.user posted image     Mina: 03.03.2010     user posted image

18.03.2010
user posted image    Pikapolonica80 (29)1.user posted image 0.user posted image     Alja: 20.03.2010      user posted image

21.03.2010
user posted image    ursa_p                        2.user posted image 1.user posted image     Lan: 22.03.2010        user posted image

24.03.2010
user posted image   Zvezdici (21)                1.user posted image 0.user posted image            26.3                     user posted image

03.04.2010

user posted image    pupa81 (28)               1.user posted image 0.user posted image                                        user posted image

9.4.2010
user posted image   neka_noč (36)               3.user posted image 1.user posted image                                        user posted image

16.04.2010
user posted image    marjanaj (31)                1.user posted image 0.user posted image                                        user posted image  

17.04.2010

user posted image   tanika1 (26)                    1.user posted image 0.user posted image           25.3 (CTG)             user posted image
user posted image    nax05 (24)                  1.user posted image 0.user posted image      Tai 27.02.2010         user posted image

20.04.2010
user posted image    NATAŠA35 (34)               4.user posted image 3.user posted image                                      user posted image

21.04.2010

user posted image    Aglaia (27)                      1.user posted image 0.user posted image                                        user posted image

25.04.2010

user posted image     sasa1975                       2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image

29.04.2010
user posted image   cojka (28)                         1.user posted image 0.user posted image                                   user posted image

02.05.2010
user posted image    živa (32)                          3.user posted image 2.user posted image                                   user posted image

22.05.2010
user posted image     Gromska (29)                  1.user posted image 0.user posted image                                  user posted image

25.05.2010
user posted image   Teja K (33)                        3.user posted image 1.user posted image                                   user posted image
user posted image   Blicka (34)                         1.user posted image 0.user posted image                                  user posted image

26.05.2010
user posted image    nanny.girl                          1.user posted image 0.user posted image                                   user posted image
user posted image    bubolin (25)                      1.user posted image 0.user posted image                                   user posted image

30.05.2010
user posted image     MaliMišek (29)                  1.user posted image 0.user posted image                                   user posted image

01.06.2010
user posted image    krtkova (34)                      1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

04.06.2010
user posted image     mkbk                                2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image

10.06.2010
user posted image    Majček28                          2.user posted image 1.user posted image                                      user posted image

11.06.2010
user posted image      majkl (31)                       2.user posted image 0.user posted image                                     user posted image            

18.06.2010
user posted image      bcljka (24)                      1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image            

2.7.2010
user posted image     polhec (25)                      1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image           

03.07.2010
user posted image     candy24 (24)                   2.user posted image 0.user posted image                                       user posted image           

08.07.2010

user posted image     anajrim (28)                    2.user posted image 1.user posted image             26.03 (P)            user posted image        

25.7.2010
user posted image     petrca2507 (29)              1.user posted image 0.user posted image              7.4. (MF)           user posted image    

18.08.2010
user posted image      hermy1 (44),                  5.user posted image 3.user posted image                                       user posted image      

26.08.2010
user posted image       lumpa6 (37)                   7.user posted image 5.user posted image 23.03(P),29.03(AC),14.04(MF+P) user posted image                            

27.08.2010
user posted image      tinkatonka                       2.user posted image 1.user posted image                                        user posted image

10.09.2010
user posted image       katrinka                          2.user posted image 1.user posted image                                        user posted image  

14.09.2010
user posted image      Božička09 (27)                 1.user posted image 0.user posted image                                        user posted image  

Skupaj nas je 37 user posted image ljubljanskih (na seznamu).

11x user posted image

11x user posted image

15 x user posted image

Februark = 1
Marčevk = 6
Aprilčic = 9
Majčic = 7
Junijk = 5
Julijk = 4
Avgustovk = 3
Septemberk = 2

user posted image Da bomo lažje vodile seznamček vas prosim, da podatke za seznam obarvate z drugačno barv
o, da bo razvidno od ostalega teksta.user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 466
23.3.2010 9:35:49   
MaliMišek
Dobor jutro srake!
Jst sm se šla tud mal past po slikcah..... cojka, marjanaj res ful hude slikce user posted image .... zdej sem pa malo nevoščljiva user posted image in bi jst tud mela take slikce....cojka misliš da bi mene tudi lahko poslikal?

IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

a tud SLONE ?????

mkbk kje si pa ti slona vidla user posted image ..... jst zadnjič v Azurju kar nisem mogla verejt, da imava 5 dni razlike v PDP, pa imam jst tak trebuh kot da bi nosila dvojčke user posted image .

Spet imamo novega člana....ursa_p čestitam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 467
23.3.2010 9:49:19   
petrca2507
ursa_p...čestitke za Lana user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 468
   [Brisano sporočilo]
23.3.2010 9:52:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MaliMišek)
  Neposredna povezava do sporočila: 469
23.3.2010 10:08:18   
candy24
Torej srečanje ponedeljek ob 16.30, Šipc:
- mkbk
- MM
- Krtkova
- bcljka
- živa
- cojka
- marjanaj
- majkl
- candy

(odgovor članu majkl)
Neposredna povezava do sporočila: 470
23.3.2010 10:12:37   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

MM - seveda bi lahko tudi tebe poslikal. A 15.4 bi bil OK?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem vesela kot radio.....15.4. itak nisem več v službi tako da bo super user posted image user posted image user posted image user posted image .
A bi si jst tudi lahko sposodila kaj za oblečt...jst nimam nič takega user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 471
23.3.2010 10:12:50   
pupa*81
hoj čveke!

aglaia (+cojka) a imaš ta teden opravke po lj... ker meni res bol paše ta teden se dobit, v bistvu kadarkoli ta teden, je user posted image na dopustu pa imam taxi k čem user posted image super za porodniško user posted image jst sm tudi danes zjutrej sam gledala kaj je z mojim trbuhom user posted image sm se nabasala čokoladne rolade, tamau pa nč user posted image ponavadi pa kr salte zganja, ma očitno ga je vreme uspavalo user posted image

za pondelk pa nism 100%, kot pravi aglaia - do 16 bom že fertik user posted image

cojka mater so moški optimisti, a? da boš prala k prideš iz P user posted image jaaa, fuuul bo cajta user posted image k tamau bo skoz spal veš user posted image

slikce super za fotosešne user posted image same seksi nosečke user posted image user posted image user posted image

kat09 dobrodošla user posted image

obračanje otrok se lahko obrača čist do konca, v bistvu dokler se ne spusti čist dol... sam na konc je najbrž to obračanje mal boleče user posted image

marjanaj od naših tudi še noben nima slikc z poroke, pa je že 2 leti mimo user posted image čimprej nared, da ne boš tko pridna k midva user posted image user posted image user posted image

krtkova te izgovore da popoldne ne upa več... jih boš kupla čez kaki mesec al dva user posted image user posted image user posted image jst sm sama sebi smotana k sm tko useless user posted image
ursa_p bravo mamiiii, čestitke za pubeca user posted image user posted image user posted image user posted image

no sm se le prebila do konca... a ste prou imposibl čveke moje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 472
23.3.2010 10:15:25   
mkbk
bravo urša p- uživajte v 4!!!!! user posted image  user posted image  user posted image
Matr sm ti fouš za "hitro in brez težav". user posted image  

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 473
23.3.2010 10:17:14   
Anonimen
saša tvoj user posted image ima tudi že konkretno težo. Bojo sami korenjakiuser posted image . neka_noč se pa pripravlja na prihod malega škratka, pa še bolna je in njen Luka tudi. Zato se nič ne javi.

marjanaj a ti si se tudi slikala? Dej kakšno fotko na fb. Jaz se pa nisem nič slikalauser posted image user posted image user posted image Aha sem zdej videla, da si napisala, da si dala par fotk v album. Bom šla firbcat.

cojka user posted image za pogodbo za porodniško. Ti mu kar dej grozit, da naj ima telefon zdej skoz pri sebi.
Super, da si se spravila risat Puja. Dej nujno ga slikaj. Bi ga rada videla. Pa ziher samo kompliciraš in ga nisi zašuštrala tako kot govoriš.
cojka a se še nisi navadila kako znajo biti deci kdaj buksli? Samo spomni se kaj je men pribil par dni nazaj, ko sem šla v šoping in je on hranil tamalga in se je revčku zaletelo in je zelo malo popil. Pridem domov in mi prbije, da naslednjič bom šla tako, da bom jaz nahranila tamalega preden bom šla in pridrvela spet domov, da ga bom lahko nahranila, ker on ga nikoli več ne bo hranil, ker se mu je zaletelo. WTF??? Sem dobila tak ****is. No in danes je on vstal zjutraj, previl Taia in ga nahranil. Upam, da bo šel tvoj s tabo. Čeprav moj tud ni bil zraven, ko so mi heandling pokazali, tako, da sem mu ga potem jaz. Ampak on ga vseeno previja po svoje. Dokler je čist se ne sekiram. Ga je pa danes previl in prej dvignem Taia in je bil ves polulan. Sem se tok smejala, moj pa čist presran. Smešni so teli deci.
Ej ker cd imaš z uspavankami?

Kok mi je dobr k vas berem, ko sprašujete katera bi šla namesto nje rodit. Jaz sem pa to že čez dalauser posted image user posted image user posted image Sem lumpa a neuser posted image

Kat09 dobrodošla in čestitke!

ursa_p čestitkeuser posted image user posted image user posted image !!!! Pa ogromno cartanja.

Neposredna povezava do sporočila: 474
23.3.2010 10:21:18   
živa
Ooo, ursa_p, user posted image za Lana user posted image . Lepo se crkljajte user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?