Anonimen
|
Aaaa, skoz pozabim kaj vse vam hocem napisati, ko berem. Baby brain Srecanje, jaz naceloma pridem v ponedeljek, ceprav mi je popoldan malo kriza, ker se do popoldneva ze utrudim in grem ponavadi malo spat. Sploh ker ponoci bolj slabo spim in sem potem do 4 ze cist unicena V glavnem, se bom potrudila, da vas vsaj na hitro pozdravim. Pa upam, da bo Neka noc tudi se uspela priti. Potem je pa ze na vrsti za porodnisnico. Tako da se pupa ne sekiraj, da si po seznamu naslednja. Razen, ce mislis preskakovati vrsto Krtkova, kaksne krasne oblekice! Evita se sploh ne bo hotela sliniti po njih, ker so prelepe. Danes sem bila na dekompresiji pa so mi dali nov izvod revije mama in so notri vprasanja ginekologinji. No, in ena pise, da jo vse boli v sramni kosti in je dva meseca pred porodom. In zdravnica ji odgovarja: "tezava, ki jo opisujete je zelo pogosta v nosecnosti. med 10 in 12 tednom se pricne izlocati hormon relaksin, ki povzroci siritev sramne kosti. pojavita se obcutljivost in bolecina v predelu sramnice, bolecina pa lahko seva tudi v noge, kolke in kriz. Huje je pri hoji po stopnicah, nosenju predmetov, obracanju v postelji. Nekatere zenske se ponoci zbujajo zaradi bolecin." Potem pise, da zdravljenje ni potrebno (razen ce je ful ful hudo, da dobis tablete proti bolecini) in potem zmagovalni stavek: "na zalost se znaki lahko ponovijo v naslednji nosecnosti." Krasno, ne? Samo se 2 meseca moras zdrzati .... aaaa, ze ko samo napisem se mi zdi, da ti to ne bo nic poguma vlilo. Jaz imam se 30 dni pa se mi zdi, da ne bo slo nikamor Jutri nastopim porodnisko! Sem vmes ze mislila, da je ne bom docakala pa vidim, da to ne gre tako hitro. Aja, ugotovila sem, da mi trebuh najbolj otrdeva takrat ko hodim in sem aktivna. Ko pa lezim je pa kar ok. Zdaj pa sploh ne vem, ce naj to omenjam ginekologu ali naj zadrzim zase. Ful me je strah, da me bo kar v porodnisnico poslal. Pa strah me je koliko kil ji bo nameril Sicer pa nasi mali tudi cokolada ne pase vec ocitno. Mi je moz prinesel iz pasaze Maxija celo torto iz cokoladnega ateljeja Dobnik. Unbelivable dobra je!! Cokoladno cokoladna z nekimi trdimi delci cokolade in cokoladni preliv ... sploh ne morem opisati kaksni obcutki so me prevevali, ko sem jo jedla. Pa cela (no, saj je majhna) je zame! Mi je slo vmes kar na jok malo od srece No, ponavadi je mala cist znorela, ko sem jedla sladko. Zdaj pa se ne premakne in je sploh ne cutim. Zdaj pa ne vem ali je tudi ona malo zadeta od cokolade ali ji kaj drugega ne pase. Cojka, jaz imam v petek ob pol 11 dekompresijo pa v sredo imam ob 10 pedikuro za bezigradom, potem imam pa do 13 cas. Bi se z veseljem dobila s tabo dopoldan, ko bos imela cas. Lahko tudi pri Sipcu. Bos prinesla bodije od NN. Pa tisti CD z uspavankami ne pozabi prosim. Ce ima se katera cas dopoldan in je blizu (Krti, neka noc) je seveda dobrodosla! Pa dajta kaksne slikice pokazat z Marjanoj. Ziher sta ble ful dobre!! Tvoj bratranec bo pa imel noseck polno glavo pocasi Kaj se? Aja, sem vidla pri marcevkah, da mala Zvezdica se vedno strajka, pri ursi se pa ze nekaj dogaja. Drzim pesti
|