|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
24.3.2010 8:11:25   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: tanika1
Petrca a res je megla, joj zakaj moram zdej v lj.
Tudi jaz mam tako previjalno. Višino mam pa 90cm, polica je pa 100_x_85 cm, se mi zdi. Nama je to polico naredil stric na že obstoječ predalnik, pa mi je zaenkrat super

Na žalost je megleno v Ljubljani. user posted image

Jst sm tud o približno istih dimenzijah za previjalno razmišljala. user posted image  Ima pa prijateljica en predalnik dimenzij 125 x 90 x 90 in je prav prostoren. Polica nad predalnikom je ravno toliko velika, kot sam predalnik spodaj oz. je polica nekaj cm daljša na vsaki strani.
Meni bi predalnik in polico naredil stric, ki je mizar. Samo po material moram it. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 501
24.3.2010 8:27:14   
krtkova
Jutro,

sam na kratko, preden grem na fizioterapijo.

Mkbk - pojma nimam zakaj sm unga žalostnega smajlija naredila poleg stavka,d a boš ti moja vižazistka. To je morala biti popolna napaka, kajti totalno se veselim, da bova skupaj pozirali in da me boš ti namalala!!!user posted image user posted image user posted image

Cojka - hvala za obrazložitev, zdej vse štekam!!!user posted image  

No, zdej pa grem, se javim pol!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 502
24.3.2010 8:44:13   
ninci
A ste tko prijazne pa še mene dodate na vaš seznam...
Bom že ta tretjič mamica, kaj bo še ne vemo.  rok imam 26/8/10
in sem iz lj.
LP
N.
user posted image

...it's a wonderfull wonderfull life no need to cry...

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 503
24.3.2010 8:53:29   
amazonka3

IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

Jutro!

Sem mela včeraj pop pregled na patološki kao kontrola in je spet ena zapaničarila. Da bi mogla več počivatin naj si umislim bolniško, ker plodovnice je siceer še zaenkrat primerno, sam baje da prov pretirano veliko je pa tudi ni. user posted image user posted image user posted image  Pišuka. Upam, da se zgodba ne bo ponovila (prejšnjič mi je že zmanjkalo plodovnice). Samo zaenkrat naj bi bila posteljica še ok. Zdaj naj mi pa ena pove, kako češ počivat ob tolk staremu otročku in službi kot je moj. 

(Sej služba je še najmanj). Da ne omenim, da od starih staršev se noben ne bo ponudu, da bi prišel za kako urco k tamalemu (danes sicer ja, ker smo že nekaj v naprej zmenjeni, da ga moja mami pelje na telovadbo) - sori samo jaz takih dedkov pa babic ne štekam. Jaz vem da bi že hotla vsem pomagat. Ne ve, al naj si kar kako varuško za popoldne raj umislim... user posted image
.

Ej čaki mal, a na bolniško te gin ni dal, pa dej no, itak ti napiše bolniško (do 30 dni krije delodajalec potem je šele komisija), potem prekineš in pokoristiš dopust, pol je pa že porodniška. A bi šlo?????

Drugač pa da te potolažim, jaz mam dve doma, pa noseča (in me skos neki krivi)user posted image user posted image , pa še vse izpite za magisterij moram do junija podelat user posted image .
Pa se z mojo mat sploh ne pogovarjam, tašča je pa rada ledig in frej, otrok pa itak nobena ne mara. Preklete pi.....user posted image user posted image Tko da snađi se sam sistem. user posted image Pa maš prav ja, niso vsi taki, sam najini. Te pa štekam, da ti je ful grozno, ampak za varuško boš zmetala celo premoženje!

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 504
24.3.2010 9:01:34   
Zvezdici

...................................................................................................
user posted image   * Ljubljanske nosečke *  user posted image
...................................................................................................

PDP      Nick (starost)       Št.    Št.           Pregled          Spol

18.02.2010

user posted image     zimska                     2.user posted image 1.user posted image   Vid: 24.02.2010        user posted image

03.03.2010
user posted image    LaMay (35)                3.user posted image 2.user posted image                                       user posted image  
user posted image    Tjasa27                    1.user posted image 0.user posted image   Urban: 28.01.2010   user posted image

17.03.2010
user posted image    lorelaj* (28)            1.user posted image 0.user posted image     Mina: 03.03.2010     user posted image

18.03.2010
user posted image    Pikapolonica80 (29)1.user posted image 0.user posted image     Alja: 20.03.2010      user posted image

21.03.2010
user posted image    ursa_p                        2.user posted image 1.user posted image     Lan: 22.03.2010        user posted image

24.03.2010
user posted image   Zvezdici (21)                1.user posted image 0.user posted image            26.3                     user posted image

03.04.2010

user posted image    pupa81 (28)               1.user posted image 0.user posted image                                        user posted image

9.4.2010
user posted image   neka_noč (36)               3.user posted image 1.user posted image                                        user posted image

16.04.2010
user posted image    marjanaj (31)                1.user posted image 0.user posted image                                        user posted image  

17.04.2010

user posted image   tanika1 (26)                    1.user posted image 0.user posted image           25.3 (CTG)             user posted image
user posted image    nax05 (24)                  1.user posted image 0.user posted image      Tai 27.02.2010         user posted image

21.04.2010

user posted image    Aglaia (27)                      1.user posted image 0.user posted image                                        user posted image
user posted image   NATAŠA35 (34)               4. 3.                                      

25.04.2010
user posted image     sasa1975                       2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image

29.04.2010
user posted image   cojka (28)                         1.user posted image 0.user posted image                                   user posted image

02.05.2010
user posted image    živa (32)                          3.user posted image 2.user posted image                                   user posted image

22.05.2010
user posted image     Gromska (29)                  1.user posted image 0.user posted image                                  user posted image

25.05.2010
user posted image   Teja K (33)                        3.user posted image 1.user posted image                                   user posted image
user posted image   Blicka (34)                         1.user posted image 0.user posted image                                  user posted image

26.05.2010
user posted image    nanny.girl                          1.user posted image 0.user posted image                                   user posted image
user posted image    bubolin (25)                      1.user posted image 0.user posted image                                   user posted image

30.05.2010
user posted image     MaliMišek (29)                  1.user posted image 0.user posted image                                   user posted image

01.06.2010
user posted image    krtkova (34)                      1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

04.06.2010
user posted image     mkbk                                2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image

10.06.2010
user posted image    Majček28                          2.user posted image 1.user posted image                                      user posted image

11.06.2010
user posted image      majkl (31)                       2.user posted image 0.user posted image                                     user posted image            

18.06.2010
user posted image      bcljka (24)                      1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image     

23.06.2010
user posted image       amazonka3                    3.user posted image 2.user posted image                                      user posted image

02.07.2010
user posted image     polhec (25)                      1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image           

03.07.2010
user posted image     candy24 (24)                   2.user posted image 0.user posted image                                       user posted image          

05.07.2010
user posted image       Kat09 (31)                      1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image                            

08.07.2010

user posted image     anajrim (28)                    2.user posted image 1.user posted image             26.03 (P)            user posted image        

25.7.2010
user posted image     petrca2507 (29)              1.user posted image 0.user posted image              7.4. (MF)           user posted image    

18.08.2010
user posted image      hermy1 (44),                  5.user posted image 3.user posted image                                       user posted image      

26.08.2010
user posted image       lumpa6 (37)                   7.user posted image 5.user posted image 23.03(P),29.03(AC),14.04(MF+P) user posted image       
user posted image       ninci                               3.user posted image 2.user posted image                                        user posted image                    

27.08.2010
user posted image      tinkatonka                       2.user posted image 1.user posted image                                        user posted image

10.09.2010
user posted image       katrinka                          2.user posted image 1.user posted image                                        user posted image  

14.09.2010
user posted image      Božička09 (27)                 1.user posted image 0.user posted image                                        user posted image  

Skupaj nas je 34 user posted image ljubljanskih (na seznamu).

9x user posted image

11x user posted image

13 x user posted image

Marčevk = 2
Aprilčic = 8
Majčic = 7
Junijk = 6
Julijk = 5
Avgustovk = 4
Septemberk = 2

user posted image Da bomo lažje vodile seznamček vas prosim, da podatke za seznam obarvate z drugačno barv
o, da bo razvidno od ostalega teksta.user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 505
24.3.2010 9:03:49   
MaliMišek
Dobro jutro srake!

Najprej naj zaželim dobordošlico vsem novim user posted image .

Cojka user posted image sem zelo vesela, komaj čakam 15.4.

No mi smo včeraj zaključili z MŠ in se moram kar malo pohvalit user posted image , smo dobili darilca za uspešno zaključeno šolo user posted image . No, da ne bo slučajno katera mislila, da se je ljubljanska porodnišnica kaj izprsila, ni se, za naša presenečenja je poskrbela krtkova user posted image user posted image user posted image . Smo bili veseli kot mali otroci, smo tlačili pez bonbone v une figurice user posted image in valda vse takoj pojedli user posted image .

Mkbk mogoče bi bilo pa res bolje, če bi bila doma na bolniški, tako bi počivala vsaj dopoldne ko je mali v vrtcu. Jaz pa tudi ne razumem takih babic in dedkov user posted image .

No, a bo že kej sončka?

(odgovor članu ninci)
Neposredna povezava do sporočila: 506
24.3.2010 9:17:10   
mkbk
user posted image Ah, amazonka, prov tale mail sm zdle rabilauser posted image  Tenks. Mi je čist dvignu moralo! Hvala za lepši dan. Drgač pa vem, da so varuške drage, sej se ni bi tega posluževala, samo moj pa dela popoldne in pol res šele ob pol deset__ih prvič vidim horizontalo, s tem da pustim stanovanje kot je (če veš kaj mislim)user posted image

Krtkova...pol sm pa mirna, boš vidla, te bom namalala da se bo kar kadil user posted image user posted image  hec. Nism še nikol nobene razen sebe, tko da bom mela tud kej za spucat sabo...sam se mi drgač zdi, da bi bil to ful fajn poklic - če bom mela med porodniško kej cajta (yeah sure), bom  šla na kakšen tečaj. Škoda da sm na faks hodla.

MM tud jst to mislm! No zdej ste pa potrjene bodoče mamice, ko ste končal z mš. Jst bom tud mogoče šla na ene par predavanj (še enkrat), k mi je tok fajn. Evo, samo na tvoj ukaz sm zrihtala sončka user posted image

Pa mojga sem včeraj uspela naterat, da si je šel po potrdilo..., če ne veste sva mela hude boje, ker je trdil, da je enkrat že plačaluser posted image . Sam res sploh ne vem kaj tuki to prisotnost majo za zaračunavat, pa ne gre za zensek ampa za princip. Sm mu rekla, danej si tam kar en juice zaželiuser posted image

< Sporočilo je popravil mkbk -- 24.3.2010 9:18:12 >

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 507
24.3.2010 10:35:25   
sasa1975
OJLA,

MKBK ja pazi nase čimbolj,POJDI NA BOLNIŠKO !ja sej veš ljudi moramo sprejemati take kot so...spreminjati jih ne moremo,vem poznam to sceno z dedki in babicami pol ti bodo pa rekli ćez 10 let tko kot so meni sej bi ti bolj pomagali "sam rečt bi mogla" nakladajo....

komaj čakam da se vidimo v ponedeljek,

LEP sončkov dan,

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 508
24.3.2010 10:35:49   
Anonimen
Nataša a ti si šla pa takole danes uživat na Vogel. Packa. Pa tok more bit danes lepo gor, ko je tak sonček.

cojka boš meni tudi pokazala kako zložit tetra. Včeraj sem patronažni rekla, da bi tamalega široko povijala in me je prov debelo gledala, da zakaj to rabim, če mi ni treba. No potem sem jo prosila, da naj mi vseeno pokaže, samo jaz sem si to drugače predstavljala. Ona je dala tetra plenico v povijalko, čist navadno jo je zložila. Zdej mi pa ni jasno. A na trikotnik zložiš samo če nimaš povijalkeuser posted image Pa še nekaj. Sej si rekla, da nej dam vsak dan kapljico fiziološkeuser posted image SEm malo pozabljiva.
Dej a bi meni tud zapekla cd. Prosimuser posted image Jaz sem zadnjič skoraj dol padla, ko je moj privlekel domov cd-je, ki jih je kupil. Kaj za naju, za tamalga. So pa res fajn uspavanke.
To, da tvoj ni šel s tabo, se res ne smeš sekirat. Sej ti pravim, deci so eno čudo.
Aja pa poogledala sem vajine fotke z marjanoj. Svetovne so. Jaz pa tega nimamuser posted image user posted image user posted image Tako, da marjanaj ne vem zakaj te je sram jih dat na fb. res so lepe fotke.

petrca jaz imam previjalno 110_x_75x98. Meni ej ravno prav velika. Sem jo pa dala delat, ker nikjer niso imeli tako velike in takšne, kot sem si jo želela.

mkbk ma dej no, sem prav žalostna ko to preberem. Najini starši se hočejo še preveč štulit v popoldansko varstvo. Jih morava kdaj kar postavit na realna tla. Upam, da boš šla na bolniško in probala počivati, ker veš, da se ne smeš hecat.

ninci dobrodošla tudi ti!

amazonka3 dobrodošla!

< Sporočilo je popravil nax05 -- 24.3.2010 10:36:17 >

(odgovor članu živa)
  Neposredna povezava do sporočila: 509
24.3.2010 10:42:03   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: nax05
petrca jaz imam previjalno 110_x_75x98. Meni ej ravno prav velika. Sem jo pa dala delat, ker nikjer niso imeli tako velike in takšne, kot sem si jo želela.

Men tud nobena ni všeč oz. so vse nekam čudno majhne. Zato bi jo dala delat.

Dobrodošla ninci.

mkbk...hvala za sonček. user posted image   Sem bila zdejle med službo na hitro zunaj. Je tko luštno, da je blo težko it nazaj v pisarno. user posted image  

www.petrca.net

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 510
24.3.2010 10:43:19   
Kat09
Oj,

hvala za sprejem. user posted image
Candy in zvezdici, thx za vpis podatkov na seznam.

Petrca2507, a zdaj samo še tu sodeluješ, na julijkah te bolj ni? Glede previjalne sem jaz začela malo pri mizarjih spraševat. Ker bi rada imela čim bolj izkoriščeno, imava namreč bolj malo prostora. Za mere naj bi bilo 110 x 75 x 90 (d x g x v). Se kateri višina 90 zdi premalo? Sestra ima toliko, pa mi je ok; zna biti pa za mojega to malo nizko?

mkbk...držim pesti, da bo vse ok, itak....za bolniško pa kar zateži...ne morejo ti zatežit, potem pa kot da nič ni? Glede dedkov in babic pa prav škoda, ker so zelo uporabni; poleg tega seveda, da jim zaupamo in so zastonj. Če imaš možnost, si res kar kakšno pomoč najami, da kaj postori. Glede otrok pa se morda lahko še s kakšno mamo zmeniš, da imaš en dan ti otroke, drug dan pa ona in vsaj vsak drug dan počivaš?

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 511
24.3.2010 10:59:36   
Božička09
Najprej čestitke za Lana user posted image user posted image user posted image

Marjanaj, pogledala sem si tvoje slike, čudovite so. Objavi jih, resno user posted image Me mamite in, če s emoj ne bo obnesle kot nadarjen forograf, mi boste kasneje - ko buhi še malo zraste - dale kontakt user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ninci

Bom že ta tretjič mamica, kaj bo še ne vemo. rok imam 26/8/10
in sem iz lj.
LP
N.
user posted image

Tole bo ena glasna punca user posted image user posted image user posted image Imaš rok na moj rojstni dan, hihi.

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu Kat09)
Neposredna povezava do sporočila: 512
24.3.2010 11:20:11   
krtkova
Juhuhu, sem iz fizioterapije. In kot je Aglaia že pred časom napisala, dali mi niso nobene čudežne tabletke za takojšnjo ozdravitev, ampak sva z gospo zelo lepo poklepetali, dala mi je ful nasvetov, kaj smem in česa ne. Nato pa sva še skupaj naredili vaje, ki jih moram zdaj delati 3x dnevno.user posted image user posted image
Da ne omenjam, da me zdej od teh vaj vse boli.user posted image

Mkbk - tudi pas bom morala nositi na sprehodih, zato se ti še enkrat zelo lepo zahvaljujem, da si mi ga posodila!!user posted image user posted image

Zunaj je prečudovito toplo, bi kr balkon odprla, pa ena soseda kuha nekaj strašno smrdljivega.user posted image user posted image

Ob 2h vas pa zapustim, ker grem v Ikeo in nato še v Trst.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 513
24.3.2010 11:30:23   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: Kat09
Petrca2507, a zdaj samo še tu sodeluješ, na julijkah te bolj ni? Glede previjalne sem jaz začela malo pri mizarjih spraševat. Ker bi rada imela čim bolj izkoriščeno, imava namreč bolj malo prostora. Za mere naj bi bilo 110 x 75 x 90 (d x g x v). Se kateri višina 90 zdi premalo? Sestra ima toliko, pa mi je ok; zna biti pa za mojega to malo nizko?

Sem bila že prej več tukaj, kot pri julijkah. user posted image   Tukaj smo vedno imele "posebne" debate, ki so me nasmejale.

Koliko približno so ti naračunali mizarji za material in delo za previjalno? Jst bom samo material kupila, ostalo bo delal moj stric. Zato sprašujem za dimenzije.
Če se ne motim ima večina previjalnih v trgovinah višino 90.

www.petrca.net

(odgovor članu Kat09)
Neposredna povezava do sporočila: 514
24.3.2010 11:37:29   
mkbk
krtkova ...in kaj je vzrok tvojih bolečin (ok, vem, da na splošno pač nosečnost)...men se zdi, da jih pri junijkah tudi ene par boli. Luštn bo v trstu ko je tako vreme, da veš!

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 515
24.3.2010 11:37:43   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
Zunaj je prečudovito toplo, bi kr balkon odprla, pa ena soseda kuha nekaj strašno smrdljivega.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da ti bodo vaje pomagale! A to pomeni, da moraš tudi danes, ko boš malo več hodila po trgovinah imet na sebi pas?

< Sporočilo je popravil MaliMišek -- 24.3.2010 11:40:21 >

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 516
24.3.2010 11:45:23   
krtkova
imam nekaj na "s", pa sm pozabila, kaj.user posted image user posted image  Sramno kost imam razmaknjeno 5-7mm zaradi hormona relaxin. Popolnoma normalno v nosečnosti.

Hm, a da bi po ikei s tem pasom hodila??user posted image  Se ga vidi veš? Sam mogoče mi ne bi škodilo, imaš prav!!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 517
24.3.2010 11:46:08   
mkbk
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Upam, da ti bodo vaje pomagale! A to pomeni, da moraš tudi danes, ko boš malo več hodila po trgovinah imet na sebi pas?

bo ful "opasna" s pasom user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 518
24.3.2010 11:47:49   
mkbk

Hm, a da bi po ikei s tem pasom hodila??user posted image  Se ga vidi veš? Sam mogoče mi ne bi škodilo, imaš prav!!!!

Pa dej si eno tuniko čez al pa daljši pulover...po moje boš ti tok u izi rodila k si že zdej vsa razmaknjena...to bojo une variante k bo v eni urci vsega konc user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 519
24.3.2010 11:50:50   
MaliMišek

Pa dej si eno tuniko čez al pa daljši pulover...po moje boš ti tok u izi rodila k si že zdej vsa razmaknjena...to bojo une variante k bo v eni urci vsega konc user posted image

Pametna ideja mkbk user posted image .....krtkova res si daj kako tuniko čez, pa pas gor...pomoje boš zvečer ful hvaležna
Aja, Krtkova k bo teb to na hitr ratal rodit, jst bom pa še tulila v porodni, pa pico naroč, da me bo že čakala, ko končam user posted image (pa ne smeš cele sama pojest user posted image ).

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 520
24.3.2010 11:51:12   
krtkova

to mi je sicer tud ginič že napovedal. Matr, za rundo dam, če bo držalo!!!!!!!

ja, tuniko....a misliš, da jo imam, al kva???user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 521
24.3.2010 11:52:22   
krtkova
Aja, Krtkova k bo teb to na hitr ratal rodit, jst bom pa še tulila v porodni, pa pico naroč, da me bo že čakala, ko končam user posted image (pa ne smeš cele sama pojest user posted image ).

glej, to zna bit pa zdej en majčken problemuser posted image . Kako naj NE pojem cele pice??????? Boš mogla k fajn pritiskat, da jo bova skupaj jedli!!!!user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 522
24.3.2010 11:54:49   
mkbk
Evo MM, mislm, da je zdej to dost dobra motivacija, da ti tud zaključiš ve eni urci...user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 523
24.3.2010 11:56:24   
MaliMišek

glej, to zna bit pa zdej en majčken problemuser posted image . Kako naj NE pojem cele pice??????? Boš mogla k fajn pritiskat, da jo bova skupaj jedli!!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Potem pa upam, da se jst tud kej razmaknem user posted image ...kolk se to čudn sliš user posted image . Ej, če me v križu boli verjetno ne šteje, a ne user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 524
24.3.2010 11:58:27   
MaliMišek

Evo MM, mislm, da je zdej to dost dobra motivacija, da ti tud zaključiš ve eni urci...user posted image

user posted image user posted image user posted image imam že ustvarjeno sliko v glavi....jst ful prtiskam, krtkova se pa baše z mojo pico user posted image user posted image user posted image ,...., to pa bo express porod user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?