Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 8:11:25
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanika1 Petrca a res je megla, joj zakaj moram zdej v lj. Tudi jaz mam tako previjalno. Višino mam pa 90cm, polica je pa 100_x_85 cm, se mi zdi. Nama je to polico naredil stric na že obstoječ predalnik, pa mi je zaenkrat super Na žalost je megleno v Ljubljani. Jst sm tud o približno istih dimenzijah za previjalno razmišljala. Ima pa prijateljica en predalnik dimenzij 125 x 90 x 90 in je prav prostoren. Polica nad predalnikom je ravno toliko velika, kot sam predalnik spodaj oz. je polica nekaj cm daljša na vsaki strani. Meni bi predalnik in polico naredil stric, ki je mizar. Samo po material moram it.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 8:27:14
|
|
|
|
krtkova
|
Jutro, sam na kratko, preden grem na fizioterapijo. Mkbk - pojma nimam zakaj sm unga žalostnega smajlija naredila poleg stavka,d a boš ti moja vižazistka. To je morala biti popolna napaka, kajti totalno se veselim, da bova skupaj pozirali in da me boš ti namalala!!! Cojka - hvala za obrazložitev, zdej vse štekam!!! No, zdej pa grem, se javim pol!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 8:44:13
|
|
|
|
ninci
|
A ste tko prijazne pa še mene dodate na vaš seznam... Bom že ta tretjič mamica, kaj bo še ne vemo. rok imam 26/8/10 in sem iz lj. LP N.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 8:53:29
|
|
|
|
amazonka3
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk Jutro! Sem mela včeraj pop pregled na patološki kao kontrola in je spet ena zapaničarila. Da bi mogla več počivatin naj si umislim bolniško, ker plodovnice je siceer še zaenkrat primerno, sam baje da prov pretirano veliko je pa tudi ni. Pišuka. Upam, da se zgodba ne bo ponovila (prejšnjič mi je že zmanjkalo plodovnice). Samo zaenkrat naj bi bila posteljica še ok. Zdaj naj mi pa ena pove, kako češ počivat ob tolk staremu otročku in službi kot je moj. (Sej služba je še najmanj). Da ne omenim, da od starih staršev se noben ne bo ponudu, da bi prišel za kako urco k tamalemu (danes sicer ja, ker smo že nekaj v naprej zmenjeni, da ga moja mami pelje na telovadbo) - sori samo jaz takih dedkov pa babic ne štekam. Jaz vem da bi že hotla vsem pomagat. Ne ve, al naj si kar kako varuško za popoldne raj umislim... . Ej čaki mal, a na bolniško te gin ni dal, pa dej no, itak ti napiše bolniško (do 30 dni krije delodajalec potem je šele komisija), potem prekineš in pokoristiš dopust, pol je pa že porodniška. A bi šlo????? Drugač pa da te potolažim, jaz mam dve doma, pa noseča (in me skos neki krivi) , pa še vse izpite za magisterij moram do junija podelat . Pa se z mojo mat sploh ne pogovarjam, tašča je pa rada ledig in frej, otrok pa itak nobena ne mara. Preklete pi..... Tko da snađi se sam sistem. Pa maš prav ja, niso vsi taki, sam najini. Te pa štekam, da ti je ful grozno, ampak za varuško boš zmetala celo premoženje!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 9:03:49
|
|
|
|
MaliMišek
|
Dobro jutro srake! Najprej naj zaželim dobordošlico vsem novim . Cojka sem zelo vesela, komaj čakam 15.4. No mi smo včeraj zaključili z MŠ in se moram kar malo pohvalit , smo dobili darilca za uspešno zaključeno šolo . No, da ne bo slučajno katera mislila, da se je ljubljanska porodnišnica kaj izprsila, ni se, za naša presenečenja je poskrbela krtkova . Smo bili veseli kot mali otroci, smo tlačili pez bonbone v une figurice in valda vse takoj pojedli . Mkbk mogoče bi bilo pa res bolje, če bi bila doma na bolniški, tako bi počivala vsaj dopoldne ko je mali v vrtcu. Jaz pa tudi ne razumem takih babic in dedkov . No, a bo že kej sončka?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 9:17:10
|
|
|
|
mkbk
|
Ah, amazonka, prov tale mail sm zdle rabila Tenks. Mi je čist dvignu moralo! Hvala za lepši dan. Drgač pa vem, da so varuške drage, sej se ni bi tega posluževala, samo moj pa dela popoldne in pol res šele ob pol deset__ih prvič vidim horizontalo, s tem da pustim stanovanje kot je (če veš kaj mislim) Krtkova...pol sm pa mirna, boš vidla, te bom namalala da se bo kar kadil hec. Nism še nikol nobene razen sebe, tko da bom mela tud kej za spucat sabo...sam se mi drgač zdi, da bi bil to ful fajn poklic - če bom mela med porodniško kej cajta (yeah sure), bom šla na kakšen tečaj. Škoda da sm na faks hodla. MM tud jst to mislm! No zdej ste pa potrjene bodoče mamice, ko ste končal z mš. Jst bom tud mogoče šla na ene par predavanj (še enkrat), k mi je tok fajn. Evo, samo na tvoj ukaz sm zrihtala sončka Pa mojga sem včeraj uspela naterat, da si je šel po potrdilo..., če ne veste sva mela hude boje, ker je trdil, da je enkrat že plačal . Sam res sploh ne vem kaj tuki to prisotnost majo za zaračunavat, pa ne gre za zensek ampa za princip. Sm mu rekla, danej si tam kar en juice zaželi
< Sporočilo je popravil mkbk -- 24.3.2010 9:18:12 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 10:35:25
|
|
|
|
sasa1975
|
OJLA, MKBK ja pazi nase čimbolj,POJDI NA BOLNIŠKO !ja sej veš ljudi moramo sprejemati take kot so...spreminjati jih ne moremo,vem poznam to sceno z dedki in babicami pol ti bodo pa rekli ćez 10 let tko kot so meni sej bi ti bolj pomagali "sam rečt bi mogla" nakladajo.... komaj čakam da se vidimo v ponedeljek, LEP sončkov dan,
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 10:35:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Nataša a ti si šla pa takole danes uživat na Vogel. Packa. Pa tok more bit danes lepo gor, ko je tak sonček. cojka boš meni tudi pokazala kako zložit tetra. Včeraj sem patronažni rekla, da bi tamalega široko povijala in me je prov debelo gledala, da zakaj to rabim, če mi ni treba. No potem sem jo prosila, da naj mi vseeno pokaže, samo jaz sem si to drugače predstavljala. Ona je dala tetra plenico v povijalko, čist navadno jo je zložila. Zdej mi pa ni jasno. A na trikotnik zložiš samo če nimaš povijalke Pa še nekaj. Sej si rekla, da nej dam vsak dan kapljico fiziološke SEm malo pozabljiva. Dej a bi meni tud zapekla cd. Prosim Jaz sem zadnjič skoraj dol padla, ko je moj privlekel domov cd-je, ki jih je kupil. Kaj za naju, za tamalga. So pa res fajn uspavanke. To, da tvoj ni šel s tabo, se res ne smeš sekirat. Sej ti pravim, deci so eno čudo. Aja pa poogledala sem vajine fotke z marjanoj. Svetovne so. Jaz pa tega nimam Tako, da marjanaj ne vem zakaj te je sram jih dat na fb. res so lepe fotke. petrca jaz imam previjalno 110_x_75x98. Meni ej ravno prav velika. Sem jo pa dala delat, ker nikjer niso imeli tako velike in takšne, kot sem si jo želela. mkbk ma dej no, sem prav žalostna ko to preberem. Najini starši se hočejo še preveč štulit v popoldansko varstvo. Jih morava kdaj kar postavit na realna tla. Upam, da boš šla na bolniško in probala počivati, ker veš, da se ne smeš hecat. ninci dobrodošla tudi ti! amazonka3 dobrodošla!
< Sporočilo je popravil nax05 -- 24.3.2010 10:36:17 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 10:42:03
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 petrca jaz imam previjalno 110_x_75x98. Meni ej ravno prav velika. Sem jo pa dala delat, ker nikjer niso imeli tako velike in takšne, kot sem si jo želela. Men tud nobena ni všeč oz. so vse nekam čudno majhne. Zato bi jo dala delat. Dobrodošla ninci. mkbk...hvala za sonček. Sem bila zdejle med službo na hitro zunaj. Je tko luštno, da je blo težko it nazaj v pisarno.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 10:43:19
|
|
|
|
Kat09
|
Oj, hvala za sprejem. Candy in zvezdici, thx za vpis podatkov na seznam. Petrca2507, a zdaj samo še tu sodeluješ, na julijkah te bolj ni? Glede previjalne sem jaz začela malo pri mizarjih spraševat. Ker bi rada imela čim bolj izkoriščeno, imava namreč bolj malo prostora. Za mere naj bi bilo 110 x 75 x 90 (d x g x v). Se kateri višina 90 zdi premalo? Sestra ima toliko, pa mi je ok; zna biti pa za mojega to malo nizko? mkbk...držim pesti, da bo vse ok, itak....za bolniško pa kar zateži...ne morejo ti zatežit, potem pa kot da nič ni? Glede dedkov in babic pa prav škoda, ker so zelo uporabni; poleg tega seveda, da jim zaupamo in so zastonj. Če imaš možnost, si res kar kakšno pomoč najami, da kaj postori. Glede otrok pa se morda lahko še s kakšno mamo zmeniš, da imaš en dan ti otroke, drug dan pa ona in vsaj vsak drug dan počivaš?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 10:59:36
|
|
|
|
Božička09
|
Najprej čestitke za Lana Marjanaj, pogledala sem si tvoje slike, čudovite so. Objavi jih, resno Me mamite in, če s emoj ne bo obnesle kot nadarjen forograf, mi boste kasneje - ko buhi še malo zraste - dale kontakt IZVIRNO SPOROČILO: ninci Bom že ta tretjič mamica, kaj bo še ne vemo. rok imam 26/8/10 in sem iz lj. LP N. Tole bo ena glasna punca Imaš rok na moj rojstni dan, hihi.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 11:20:11
|
|
|
|
krtkova
|
Juhuhu, sem iz fizioterapije. In kot je Aglaia že pred časom napisala, dali mi niso nobene čudežne tabletke za takojšnjo ozdravitev, ampak sva z gospo zelo lepo poklepetali, dala mi je ful nasvetov, kaj smem in česa ne. Nato pa sva še skupaj naredili vaje, ki jih moram zdaj delati 3x dnevno. Da ne omenjam, da me zdej od teh vaj vse boli. Mkbk - tudi pas bom morala nositi na sprehodih, zato se ti še enkrat zelo lepo zahvaljujem, da si mi ga posodila!! Zunaj je prečudovito toplo, bi kr balkon odprla, pa ena soseda kuha nekaj strašno smrdljivega. Ob 2h vas pa zapustim, ker grem v Ikeo in nato še v Trst.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 11:30:23
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kat09 Petrca2507, a zdaj samo še tu sodeluješ, na julijkah te bolj ni? Glede previjalne sem jaz začela malo pri mizarjih spraševat. Ker bi rada imela čim bolj izkoriščeno, imava namreč bolj malo prostora. Za mere naj bi bilo 110 x 75 x 90 (d x g x v). Se kateri višina 90 zdi premalo? Sestra ima toliko, pa mi je ok; zna biti pa za mojega to malo nizko? Sem bila že prej več tukaj, kot pri julijkah. Tukaj smo vedno imele "posebne" debate, ki so me nasmejale. Koliko približno so ti naračunali mizarji za material in delo za previjalno? Jst bom samo material kupila, ostalo bo delal moj stric. Zato sprašujem za dimenzije. Če se ne motim ima večina previjalnih v trgovinah višino 90.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 11:37:29
|
|
|
|
mkbk
|
krtkova ...in kaj je vzrok tvojih bolečin (ok, vem, da na splošno pač nosečnost)...men se zdi, da jih pri junijkah tudi ene par boli. Luštn bo v trstu ko je tako vreme, da veš!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 11:37:43
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Zunaj je prečudovito toplo, bi kr balkon odprla, pa ena soseda kuha nekaj strašno smrdljivega. Upam, da ti bodo vaje pomagale! A to pomeni, da moraš tudi danes, ko boš malo več hodila po trgovinah imet na sebi pas?
< Sporočilo je popravil MaliMišek -- 24.3.2010 11:40:21 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 11:45:23
|
|
|
|
krtkova
|
imam nekaj na "s", pa sm pozabila, kaj. Sramno kost imam razmaknjeno 5-7mm zaradi hormona relaxin. Popolnoma normalno v nosečnosti. Hm, a da bi po ikei s tem pasom hodila?? Se ga vidi veš? Sam mogoče mi ne bi škodilo, imaš prav!!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 11:46:08
|
|
|
|
mkbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Upam, da ti bodo vaje pomagale! A to pomeni, da moraš tudi danes, ko boš malo več hodila po trgovinah imet na sebi pas? bo ful "opasna" s pasom
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 11:47:49
|
|
|
|
mkbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Hm, a da bi po ikei s tem pasom hodila?? Se ga vidi veš? Sam mogoče mi ne bi škodilo, imaš prav!!!! Pa dej si eno tuniko čez al pa daljši pulover...po moje boš ti tok u izi rodila k si že zdej vsa razmaknjena...to bojo une variante k bo v eni urci vsega konc
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 11:50:50
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Hm, a da bi po ikei s tem pasom hodila?? Se ga vidi veš? Sam mogoče mi ne bi škodilo, imaš prav!!!! Pa dej si eno tuniko čez al pa daljši pulover...po moje boš ti tok u izi rodila k si že zdej vsa razmaknjena...to bojo une variante k bo v eni urci vsega konc Pametna ideja mkbk .....krtkova res si daj kako tuniko čez, pa pas gor...pomoje boš zvečer ful hvaležna Aja, Krtkova k bo teb to na hitr ratal rodit, jst bom pa še tulila v porodni, pa pico naroč, da me bo že čakala, ko končam (pa ne smeš cele sama pojest ).
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 11:51:12
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk Pa dej si eno tuniko čez al pa daljši pulover...po moje boš ti tok u izi rodila k si že zdej vsa razmaknjena...to bojo une variante k bo v eni urci vsega konc to mi je sicer tud ginič že napovedal. Matr, za rundo dam, če bo držalo!!!!!!! ja, tuniko....a misliš, da jo imam, al kva???
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 11:52:22
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Aja, Krtkova k bo teb to na hitr ratal rodit, jst bom pa še tulila v porodni, pa pico naroč, da me bo že čakala, ko končam (pa ne smeš cele sama pojest ). glej, to zna bit pa zdej en majčken problem . Kako naj NE pojem cele pice??????? Boš mogla k fajn pritiskat, da jo bova skupaj jedli!!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 11:54:49
|
|
|
|
mkbk
|
Evo MM, mislm, da je zdej to dost dobra motivacija, da ti tud zaključiš ve eni urci...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 11:56:24
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Aja, Krtkova k bo teb to na hitr ratal rodit, jst bom pa še tulila v porodni, pa pico naroč, da me bo že čakala, ko končam (pa ne smeš cele sama pojest ). glej, to zna bit pa zdej en majčken problem . Kako naj NE pojem cele pice??????? Boš mogla k fajn pritiskat, da jo bova skupaj jedli!!!! Potem pa upam, da se jst tud kej razmaknem ...kolk se to čudn sliš . Ej, če me v križu boli verjetno ne šteje, a ne .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 24.3.2010 11:58:27
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk Evo MM, mislm, da je zdej to dost dobra motivacija, da ti tud zaključiš ve eni urci... imam že ustvarjeno sliko v glavi....jst ful prtiskam, krtkova se pa baše z mojo pico ,...., to pa bo express porod
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?