Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.3.2010 7:25:38
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia Sicer pa nasi mali tudi cokolada ne pase vec ocitno. Mi je moz prinesel iz pasaze Maxija celo torto iz cokoladnega ateljeja Dobnik. Unbelivable dobra je!! Cokoladno cokoladna z nekimi trdimi delci cokolade in cokoladni preliv ... sploh ne morem opisati kaksni obcutki so me prevevali, ko sem jo jedla. Pa cela (no, saj je majhna) je zame! Mi je slo vmes kar na jok malo od srece Aglaia...to so te tortice, o katerih smo se pogovarjale s krtkovo, MM in marjanaj. Jst sm jih šla v Čokoladnico iskat (delam zelo blizu), se usedla na služben kombi in se odpeljala na Šmartinko h krtkovi, MM in marjanaj. Ta, ki si jo ti jedla se imenuje Oropucce (nekaj takega) in je ena izmed 3 novih pri njih. Kat09...pozdravljena med ljubljanskimi nosečkami. marjanaj...super fotke. Res so ful lepe. Ta bela barva ti prav paše. To so te tam oblekli, al si si s sabo prinesla?
|
|
[Brisano sporočilo] 23.3.2010 7:38:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.3.2010 7:51:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.3.2010 8:10:48
|
|
|
|
petrca2507
|
cojka...hvala za informacijo o oblačilih. Jst mam doma več ali manj vse v beli, svetlo rumeni in črni barvi. Do fotkanja bom itak že poletno kolekcijo izpod sedežne potegnila in bom kr s potovalko prišla tja.
< Sporočilo je popravil petrca2507 -- 23.3.2010 8:11:11 >
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.3.2010 8:15:51
|
|
|
|
krtkova
|
Jutro! Cojka, jst drug teden ne morem na fotkanje!!! Grem za par dni v službo, a lahko rečeš g. Tomažu, da bi za en ali dva tedna prestavili?? a sama se moram namazat? Jaooo, to nau nč iz make upa torej!! Belo in črno? No, glej, bom že kej našla, če ne pa naj uporabi črno bel film in bo vse belo in črno. Dons sm mal zgodnja, mogoče bom šla kr nazaj spat. Aglaia - ja ja, to so tiste tortice, k nam jih je Petrca prinesla. Mnjami so!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.3.2010 8:31:31
|
|
|
|
mkbk
|
Cojka ne se jezit na svojga, moj zdaj v drugo sploh noče it, pa bi mogu dobit potrdilo, da je lahko prisoten in če ga zarad tega ne bojo spustil v porodno mu bo resno žal. Drugač je pa moj krasen očka, mi ful pomaga. Samo jaz sem ga že na začetku, takoj ko je tamal prišel na svet začela obdelovat, da naj ga previje, pa vse ostalo skrbi za njega glih tolk kot jaz in se je NAVADU in ne morš verjet kolk to prav pride. Tko da babe dece vzemte v roke in jim pustite, da kaj naredijo z malim, ker če hočeš vse sama na začetku, bo pol tko skoz. Pa je na začetku ful težko tisto malo štruco sploh iz rok dat. Bcljka - sej zato sm sprašvala za FB, k sem mela friend request od Mili Vanilija (mislm kje si to najdla?), pa sem zavrnila, ker mi ni blo nič jasno, pol k je blo pa že prepozno pa pogledam na fotko in sm te spoznala (kdo drug bi pa objemu 1 metrskega pliškota ) Jst sm tud razmišlala ful o temu fotkanju od cojke, da bi se šla, pa že mi je prijazno dala vizitko in to, samo sm se danse zjutraj slikala za družinsko fotko (Filip jo rabi v vrtcu, ker se bodo pogovarjali o družini) in me je nekak minil,da bi se sploh še kej fotkala, dokler ne rodim,... Pa nimam še nobene nosečniške fotke
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.3.2010 8:33:40
|
|
|
|
marjanaj
|
bcljka fotičio za enkratno uporabo za svte! Kera huda ideja! Zakaj nisi prej to povedala! To si pa velja zapomnit za kakšno hudo žurkov cojka itak, da so slikce podobne, sej so tvoji rekviziti Sej ti rečem, cela carica si! Ni problema, če si dala najine bušije na FB. Ikea, jah, kaj pa čmo, šparat je treba kafica tut jaz se prikažem. Sam povejte kdaj. petrca jup, to so vse od cojke obleke sej ti pravim, da je cojka zakon. Če bos sla z njo, se bos lahko tudi ti slikala z rozico in copatki in tako naprej... Ona zdej že res toliko obvlada sceno, da ve za vse položaje in kote za slikat
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.3.2010 8:34:21
|
|
|
|
krtkova
|
cojka, marjanaj - zelooo lepe fotke!! Matr sta fotogenični!! mkbk - dej pridi, bova skupaj pozirali!! Mogoče pa zna Tomaž delati čudeže!! Mogoče si bova pa všeč na fotkah. Probat ni greh!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.3.2010 8:52:59
|
|
|
|
mkbk
|
No dej zmen se kdaj maš cajt pa mi jav, pa te bom še namazala, če boš hotla... . Jst bi sicer rajš kje bolj v naravi fotke, ampak ok. Ampak bi blo fajn, če bi se še s cojko lohk zmenle, k ma tok rekvizitov, al pa če vsaj pove, kaj naj prineseva... eJ JST Sm taka kot slooooooon
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.3.2010 8:53:20
|
|
|
|
petrca2507
|
Glede na vse fotke, ki sem jih do zdej vidla od Tomaža, se mi zdi, da res obvlada. Zna tko pofotkat, da vsaka dobr izgleda.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.3.2010 8:55:57
|
|
|
|
mkbk
|
a tud SLONE ?????
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.3.2010 9:00:37
|
|
|
|
petrca2507
|
mkbk...nehi se primerjat s slonom, ker čist fajn izgledaš. Sigurno ima tud tak objektiv, da te naredi suho.
|
|
[Brisano sporočilo] 23.3.2010 9:04:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.3.2010 9:09:45
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka petrca - pa boš svojo poletno robo spravila gor Mal sem žleht. Jaz imam take majčke, da pol skos popek kažem. Hlače so vse lanene, široke in imajo elastiko. Zgornji deli so pa tunike. Drugih majčk itak ne spravim nase (se mi zdi). Oziroma bi jih tja nekje do jošk ali sredine trebuha, ostalo bi ven gledalo. Sicer je pa danes prišel regres in grem lahko v šoping.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.3.2010 9:25:20
|
|
|
|
Zvezdici
|
ursa_p sporoča: Nas je včeraj (22.03) ob 23.52 razveselil fantek Lan, velik 51 cm in težak 3670 g. Vse skupaj je potekalo hitro in brez težav.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.3.2010 9:35:49
|
|
|
|
MaliMišek
|
Dobor jutro srake! Jst sm se šla tud mal past po slikcah..... cojka, marjanaj res ful hude slikce .... zdej sem pa malo nevoščljiva in bi jst tud mela take slikce....cojka misliš da bi mene tudi lahko poslikal? IZVIRNO SPOROČILO: mkbk a tud SLONE ????? mkbk kje si pa ti slona vidla ..... jst zadnjič v Azurju kar nisem mogla verejt, da imava 5 dni razlike v PDP, pa imam jst tak trebuh kot da bi nosila dvojčke . Spet imamo novega člana....ursa_p čestitam
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.3.2010 9:49:19
|
|
|
|
petrca2507
|
ursa_p...čestitke za Lana
|
|
[Brisano sporočilo] 23.3.2010 9:52:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.3.2010 10:08:18
|
|
|
|
candy24
|
Torej srečanje ponedeljek ob 16.30, Šipc: - mkbk - MM - Krtkova - bcljka - živa - cojka - marjanaj - majkl - candy
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.3.2010 10:12:37
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka MM - seveda bi lahko tudi tebe poslikal. A 15.4 bi bil OK? sem vesela kot radio.....15.4. itak nisem več v službi tako da bo super . A bi si jst tudi lahko sposodila kaj za oblečt...jst nimam nič takega
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.3.2010 10:12:50
|
|
|
|
pupa*81
|
hoj čveke! aglaia (+cojka) a imaš ta teden opravke po lj... ker meni res bol paše ta teden se dobit, v bistvu kadarkoli ta teden, je na dopustu pa imam taxi k čem super za porodniško jst sm tudi danes zjutrej sam gledala kaj je z mojim trbuhom sm se nabasala čokoladne rolade, tamau pa nč ponavadi pa kr salte zganja, ma očitno ga je vreme uspavalo za pondelk pa nism 100%, kot pravi aglaia - do 16 bom že fertik cojka mater so moški optimisti, a? da boš prala k prideš iz P jaaa, fuuul bo cajta k tamau bo skoz spal veš slikce super za fotosešne same seksi nosečke kat09 dobrodošla obračanje otrok se lahko obrača čist do konca, v bistvu dokler se ne spusti čist dol... sam na konc je najbrž to obračanje mal boleče marjanaj od naših tudi še noben nima slikc z poroke, pa je že 2 leti mimo čimprej nared, da ne boš tko pridna k midva krtkova te izgovore da popoldne ne upa več... jih boš kupla čez kaki mesec al dva jst sm sama sebi smotana k sm tko useless ursa_p bravo mamiiii, čestitke za pubeca no sm se le prebila do konca... a ste prou imposibl čveke moje
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.3.2010 10:15:25
|
|
|
|
mkbk
|
bravo urša p- uživajte v 4!!!!! Matr sm ti fouš za "hitro in brez težav".
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.3.2010 10:17:14
|
|
|
|
Anonimen
|
saša tvoj ima tudi že konkretno težo. Bojo sami korenjaki . neka_noč se pa pripravlja na prihod malega škratka, pa še bolna je in njen Luka tudi. Zato se nič ne javi. marjanaj a ti si se tudi slikala? Dej kakšno fotko na fb. Jaz se pa nisem nič slikala Aha sem zdej videla, da si napisala, da si dala par fotk v album. Bom šla firbcat. cojka za pogodbo za porodniško. Ti mu kar dej grozit, da naj ima telefon zdej skoz pri sebi. Super, da si se spravila risat Puja. Dej nujno ga slikaj. Bi ga rada videla. Pa ziher samo kompliciraš in ga nisi zašuštrala tako kot govoriš. cojka a se še nisi navadila kako znajo biti deci kdaj buksli? Samo spomni se kaj je men pribil par dni nazaj, ko sem šla v šoping in je on hranil tamalga in se je revčku zaletelo in je zelo malo popil. Pridem domov in mi prbije, da naslednjič bom šla tako, da bom jaz nahranila tamalega preden bom šla in pridrvela spet domov, da ga bom lahko nahranila, ker on ga nikoli več ne bo hranil, ker se mu je zaletelo. WTF??? Sem dobila tak ****is. No in danes je on vstal zjutraj, previl Taia in ga nahranil. Upam, da bo šel tvoj s tabo. Čeprav moj tud ni bil zraven, ko so mi heandling pokazali, tako, da sem mu ga potem jaz. Ampak on ga vseeno previja po svoje. Dokler je čist se ne sekiram. Ga je pa danes previl in prej dvignem Taia in je bil ves polulan. Sem se tok smejala, moj pa čist presran. Smešni so teli deci. Ej ker cd imaš z uspavankami? Kok mi je dobr k vas berem, ko sprašujete katera bi šla namesto nje rodit. Jaz sem pa to že čez dala Sem lumpa a ne Kat09 dobrodošla in čestitke! ursa_p čestitke !!!! Pa ogromno cartanja.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 23.3.2010 10:21:18
|
|
|
|
živa
|
Ooo, ursa_p, za Lana . Lepo se crkljajte .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?