|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
22.4.2010 14:05:13   
krtkova
amazonka - jst te čist štekam!!user posted image  Sej vem, da je treba ohranjati različnost jezika in narečij in tako dalje, sam ne mi z raznimi skovankami in napačno uporabo tujk in dvojine. user posted image  Pa še to bom rekla, zelo me pogrejejo "vanzemaljci" (to so tisti, ki so iz drugih krajev) , ki pridejo v Ljubljano, pol pa nas žabarje šimfajo. In zakaj so prišli pol v Ljubljano?? aja, ker na kmetih ni kej počet in je tle bolj zanimivo!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
   [Brisano sporočilo]
22.4.2010 14:05:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2552
22.4.2010 14:07:16   
petrca2507
amazonka....mene moj še dons občasno postran gleda, če se s kom z gorenjske pogovarjam. Da ne govorim o tem, da me je na začetku najine zveze vsakič popravljal, ko sem govorila zej, poj, koj, uohka,... Najbl so mu pa še dons všeč potonfnli. user posted image

Je katera v kontaktu z MM. Je še živa in prisebna?

www.petrca.net

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
22.4.2010 14:09:00   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

Je katera v kontaktu z MM. Je še živa in prisebna?

MM je super!!! Nima sladkorne!!! Sam ker se verjetno kje potepa naokoli in baše s hrano , se nima časa očitno javit.user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
22.4.2010 14:11:16   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

MM je super!!! Nima sladkorne!!! Sam ker se verjetno kje potepa naokoli in baše s hrano , se nima časa očitno javit.user posted image user posted image user posted image

Super. user posted image
Revca naj kar v miru nadoknadi ves primanjkljaj obrokov. user posted image  

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
22.4.2010 14:12:43   
mkbk
The day you deliver, outside will be hot. Your baby will arrive in the late afternoon. After a labor lasting approximately 15 hours, your child, a girl, will be born. Your baby will weigh about 4 pounds, 14 ounces, and will be 20 inches long. This child will have light brown eyes and barely there blonde hair.

1. stvar 15 ur... a se ji je sfuzlal, razn če bom mela popadke doma, jst hočm rodit v slabi urci!!!!!!!!!
2. kok je to 4 pounds????

aja, aglaia, men so sprožil porod in sem mela samo umetne popadke, pa niti ni tolk slabo, sm bla v 3 urcah fertik pa sm štartala iz čiste nule ..boli pa kolko popadki pač bolijo, saj itak ti oni našopajo samo hormon v žilo, popadku so pa pol tvoji...mogoče je mal hujš edino, ker so že kar od šuba ta močni, ne vem ne morm primerjat, upam, da bom mela to možnost...sam 15 ur?!?!?!

Sm pa dons v merkatorju srečala zvezdici s sestro in tamalo...in halo, zvezdici se sploh ne pozna, da je rodila pred 4 tedni (je bla taka kt jst po enem letu, prov fajn je zgledala user posted image ), se tolažim, da so tukaj tud leta mal na njeni strani.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
22.4.2010 14:13:53   
amazonka3
A poj uohka enga tlele gor prlimamuser posted image
Da se ne bomo samo režale na račun nas, dejmo se zarad tega:

Žena gre 'žurat s prijateljicami'. Pove svojemu možu, da se bo vrnila
najpozneje do polnoči. Ure tečejo, pa tudi martiniji, in žena se
pošteno pijana vrne domov ob 4. uri zjutraj.
Ko stopi v stanovanje, se oglasi kukavica na uri. Štirikrat naredi
'kuku'. Žena se prestraši, saj ve, da se je mož zagotovo zbudil in je
slišal le štirikrat 'kuku' in da ji bo naslednji dan težil, zakaj je
prišla domov tako pozno. Zato hitro sama 'zakuka' še osemkrat.
Ponosna, ker se je kljub pijanosti domislila tako dobre rešitve, gre
spat.

Naslednji dan mož vpraša ženo, kdaj je prišla domov. "Okoli polnoči,"
mu ta odvrne. Nato pa mož reče: "Draga, rabimo novo uro s kukavico".
Žena vpraša: "Zakaj pa?"
Reče mož: "Včeraj je naša kukavica zakukala štirikrat, potem je rekla
"u pič**", potem je zakukala še trikrat, se odkašljala, zakukala še
trikrat, se zahihitala, zakukala še dvakrat, nato se je spotaknila čez
mačko in na koncu še prdnila.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tko, da naute spet preveč o alkotu razmišljaleuser posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
22.4.2010 14:15:47   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

Krtiiii...a mam kakšno najmanjšo šanso, da bi še men neki zrihtala iz tega FCB shopa? Mirno pa rec če ne gre, ker sem nekak razbrala, da moraš brata prosit

A si vidla? Napiš če ne.... sm ga še enkrat skopirala (ja, tolk sm prstena), če si ga slučajno pomotoma spregledala...user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
22.4.2010 14:16:43   
petrca2507

To je približno 1,8 kg

www.petrca.net

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
22.4.2010 14:17:40   
marjanaj
krti - tih deževen dan user posted image a dežuje zunaj? A šparaš tvojo Ivanko in jo raje po kavču guncaš?

pediater jaz sem hotela naceloma na začetku tukaj zraven v ZD Šiška, ampak, tale, ki je skoraj edina dobra ne sprejema več. Potem pa sem hotela dr. Cimpermanovo, ki je privat s koncesijo v Murglah, pa tudi ne sprejema več novih, ker ima zdaj že toliko bratcev in sestric, da je joj. Jo ima pa moja sestra in je rekla, da je res dobra. Najboljše je to, ker ko si naročen skoraj nič ne čakaš in poveti se ti full. Kar za razliko v ZDju lahko čakaš do onemoglosti. No, potem mi je moja sestra dala seznam privat pediatrov, ki imajo koncesijo. Seznam je dobila pri Cimpermanovi, ker ob sobotah na primer ne delajo vsi, imajo pa dežurstva in se menjajo. In sem malo posurfala kateri pediater bi bil dober, pa sem potem klicala dr. Mikčevo, ki je tudi privat s koncesijo za Bežigradom. Me je tudi hotela zavrnit, da so polni in da ne sprejemajo več, pa sem malo pojamrala, da nikjer več ne sprejemajo in da smo mi stari 10 dni in da se moramo naročit nekje. In potem se me je usmilila in me naročila user posted image . Ker smo ravno čisto frišni. Drugače pa sem tudi jaz slišala, da do 10 v mesecu sprejemajo novorojenčke.

odlično MM da nimaš preveč cukra! Daj si duška! Še namesto mene, ker si ne upam. Me bo zaprl, kdo bo šou pa pol na skret?! user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
22.4.2010 14:18:04   
krtkova

Krtiiii...a mam kakšno najmanjšo šanso, da bi še men neki zrihtala iz tega FCB shopa? Mirno pa rec če ne gre, ker sem nekak razbrala, da moraš brata prosit

A si vidla? Napiš če ne.... sm ga še enkrat skopirala (ja, tolk sm prstena), če si ga slučajno pomotoma spregledala...user posted image

dej ne pametuj, pa raje mal na voj mobitel poglej!!!user posted image user posted image user posted image babji!!

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
22.4.2010 14:19:20   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

To je približno 1,8 kg

zdle bi šla pa skor bruhat... k mi je blo tko kt reality hit me....aaaaaaaaaaaaaa..dons mam giniča v Idriji, držte pesti, pa pol še enkrat 4. maja, pol sm pa ven iz ta hudgaaaaaaa...o fak resno me je zabil tele 1,8 kile

Neposredna povezava do sporočila: 2562
22.4.2010 14:19:47   
krtkova
matr tole je pa sranje s pediatri vidim. Jst mam na srečo že rezerirano eno družinsko prijateljico oz. od bratoveg prijatelja mamo. Nekje v Trzinu mislim, da je. IN srčno upam,da rezervacija še drži.user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
22.4.2010 14:26:47   
petrca2507
zdle bi šla pa skor bruhat... k mi je blo tko kt reality hit me....aaaaaaaaaaaaaa..dons mam giniča v Idriji, držte pesti, pa pol še enkrat 4. maja, pol sm pa ven iz ta hudgaaaaaaa...o fak resno me je zabil tele 1,8 kile

Ne vem, kje ta teta pobira številke. Tvoj otrok naj bi se rodil približno 50cm velik in pri tej velikosti imel 1,8 kg. user posted image   user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
   [Brisano sporočilo]
22.4.2010 14:27:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2565
22.4.2010 14:33:30   
mkbk
MM - user posted image sam da maščobne celice navjo trpele, bo še pol dost šanse user posted image ...torej gremo drug tedn na neki sladkega, da potrdimo, da je to res, ok?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
22.4.2010 14:33:44   
Masha_M
Aglaia: Some things just need to be told out loud. Itak smo si najbrž vse isto mislile. user posted image Drugače mi pa še vedno baje dolguješ neko zabavno štorijookoli mojega bloga pa komentarjev itd. :)

cojka:
Čestitke Čoji! Jaz komaj čakam dan, ko bom spet lahko imela psa. user posted image Drugače pa sva očitno res prav blagosljovljeni s strašno angažiranim in prizadevnim ginekologom. Zaenkrat sicer so far, so good, ampak si raje ne predstavljam kako bi bilo, če bi imela komplicirano nosečnost. Morda bo po porodu čas za zamenjavo. user posted image

petrca: Ko si prvič klicala na Septum, čez koliko časa so ti dali datum? Ker ko sem jih jaz prvič klicala so me strašili, da lahko naročijo šele čez 1 mesec, takrat bo pa zame najbrž že prepozno. :( Za razne vseznalke se pa poskusi čim manj sekirat. Saj vsi vemo, da so bile ene razsvetljene že ob rojstvu in so požrle vso pamet tega sveta. Ne pravijo zastonj, da je pamet najbolj pravično porazdeljena stvar na svetu, saj vsak (a)verjame, da jo ima ravno on(a) največ. user posted image

krtkova in petrca: Samo tale simfiza je pa res eno sranje. Jaz sem sicer zdaj malo bolje z medeničnim pasom, ampak se mi vseeno fržmaga, da en beden hormončić povzroči da se tisti beden mali hrustančasti sklep tako razmiga, da svinjsko boli. Pa nič ne bi rekla, če bi bilo vse skupaj za nek "higher good", al pa da bi ti ta težava potem garantirala lažje odpiranje in porod. But no... najprej te boli ko svina, potem ti pa še grozi da boš med porodom skoraj na pol razpadla in te bodo skupaj šraufali potem z operacijo. It's injustice (je rekel Kalimero)! Jaz imam čisto dovolj šraufov že v telesu in res ne bi še tega, da mi medenico operativno skupaj sestavljajo. :( P.S. Jaz hodim kot paja patak že zdaj. user posted image

petrca: Moja mama in fotr sta oba rojena Gorenjca, tako da so mi vsi omenjeni izrazi znani. Potomflni so pa sploh zakon. user posted image user posted image user posted image Jaz mislim, da je bila "ejga" prva beseda, ki jo je pred davnimi leti spregovorila moja sestrična. user posted image

MaliMišek: Carsko, da so slaTkiši še vedno dovoljeni. :) Sem vesela zate!

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
22.4.2010 14:43:33   
petrca2507
masha...prvič sem na Septum klicala prejšnji teden v petek in so mi dali datum 29.4. Potem so me pa oni klicali v pondelk popoldan in mi sporočili, da bo naslednji teden zaprto in če lahko pridem 10.5. Pa sm sama rekla, če prej res ne bi šlo, ker je takrat prepozno. In so mi dal datum 6.5.

Pri men je sicer mami rojena gorenjka, oči je bil pa rojen v MB in so tam živel do njegovega 5. leta, potem je bil nekaj časa tržičan, od OŠ dalje pa jeseničan.

simfiza...pri men je najhuj ponoči. user posted image  Bog ne daj, da bi blo po porodu še slabš. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
22.4.2010 14:44:20   
mkbk
Jst grem pa zdle mal počivnt, dokler se moja zverinca ne zbudi....upam, da bo spal še kakšno urco...

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
22.4.2010 14:47:28   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M

. Pa nič ne bi rekla, če bi bilo vse skupaj za nek "higher good", al pa da bi ti ta težava potem garantirala lažje odpiranje in porod. But no...

moj ginekolog je rekel,da bom zarad tega lažje rodila. UPAM!!!!

petrca - ja, ponoči je najhuje!! ZAKAJ???user posted image

ker mi ni nobena povedala, kolk morm kupit v lekarni unih zadev, boste ve krive, če bo česa preveč al pa premal.
user posted image user posted image user posted image
šibam

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
   [Brisano sporočilo]
22.4.2010 15:09:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2571
22.4.2010 15:19:56   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
petrca - ja, ponoči je najhuje!! ZAKAJ???user posted image

Če ne prej, bom imela v soboto pogovor s kolegom glede tega. Upam, da kaj pametnega izvem.

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
22.4.2010 16:36:56   
lumpa6
evo rezultati so prišli, dobimo  ZDRAVEGAuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2573
   [Brisano sporočilo]
22.4.2010 16:48:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2574
22.4.2010 17:06:23   
Masha_M
Aaaaa ****ti gumb prekliči poleg "predogleda". 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?