|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
22.4.2010 19:37:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
Cojka, Nax vaju moram razočarat, ampak je za jutri napovedan dež, tudi na morju user posted image . Bosta očitno samo kofetkali, nič ne bo s sprehodom.

A res, a je spet dež napovedanuser posted image user posted image

(odgovor članu MaliMišek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2601
22.4.2010 19:39:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
Je moj pogruntu, da naj kupim podoben, a raven šrauf (ti so namreč tko zviti, kot ena strela) in bo njegov frend to zvil. user posted image

Pa mu jih bo ratal točno tako zvituser posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2602
22.4.2010 19:51:24   
krtkova
upam, da jim uspe. Sem za vsak slučaj kr 2 šraufa vzela, če prvi ne bo uspel. Je pa ta frend en tak handy-man!! Vse zrihta.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
22.4.2010 20:03:45   
Anonimen
Ja a samo en šrauf ti manjka?

O kok men tole danes paše, da sem Taia utrurila mojemu.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2604
22.4.2010 20:35:59   
mkbk
Hojla...jst veselo iz pregleda, zelo dobre volje, ker lahko grem v Benetke v soboto user posted image - moj sicer koleba da bi šel pa mogoče rajš v Trbiž (sej to je Treviso), ne? - sam kaj pa lahko tam počneš, kokr jst vem, sm bla samo enkrat, da majo en ponterosso z ledrom pa that is it!?

Berem o šravfih in zvijanju, porkaš, mene bo še kje kej zvijat al pa šraufat začel...user posted image user posted image

nax, cojka, jst sm očitno mogla nekje neki zgrešit, razen, če je splošno znano, ampak, a mi lahko prosim ker pojasni kaj je to davit purana?????

Aja, drugač pa na pregledu: najprej me pregleda in utihne in mi pribije, da se temu otroku ven mudi, ker že dela dihalne gibe...WTF (a se kera spozna). In pravi, da mi bo napisu napotnico za P, da mi dajo dexametazon (za pljučka, kao), no ker je pa kao pplodovnice še primerno, se je pa zgleda premislu -porkamizerija, j st sm se pa že spet vidla, kako že rojevam (filipa sm rodila čez en teden in 4 dni), jst bi res lahko kej oprala pa nakupila počas,,,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
22.4.2010 20:37:07   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: nax05

O kok men tole danes paše, da sem Taia utrurila mojemu.

user posted image user posted image user posted image To ti pa globoko verjamem -kje pa sta?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
22.4.2010 20:43:42   
bcljka
lumpa6 - user posted image user posted image user posted image

nax in krtkova - ve ste mene napadle učeri, nisem jst začela! tko da prosim... jst sm samo razložila zakaj gre ko je nax zastavla vprašanje kje je fora... potem ste pa same drezale, jst sm pa samo odgovarjala... če ne bi blo vprašanja, tud odgovora ne bi blo! ... hočm samo rečt, da sem odgovarjala na vaša vprašanja... kaj si pa mislte, pa kaj si misljo drugi ljudje mi je pa čist popolnoma vseen! se pri delu z osebami z motnjami v duševnem ravoju naučiš kako lepo se je met fajn in uživat v stvareh ki so ti ušeč in z ljudmi ki so ti blizu ... zakaj bi se sekirala pa ozirala na druge če mi ni treba ...user posted image

očitno me itak ne razumete, tko da bolš da se poslovim od vas, da ne boste še ve ratale tok grozne kt jst in se bodo ljudje potem zgražal kašne ste...

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
22.4.2010 20:54:38   
anajrim
Punce meni so pa teli vir 80 čis mem...a mam lohka kake druge...v tosami obstajajo taki ko ti jih dajo takoj ko rodiš, širši in daljši...al pa vir 70??????

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
22.4.2010 21:08:51   
tanika1
Mene pa že cel dan mučjo popadki, že cel popoldne so na 10 minut, sicer so se ful ojačal in zdej res že ful bolijo, sam nočjo pa bit bolj pogosti, da bi lahko šla v porodnišnico. Upam, da se to čimprej zgodi. Ma bom šla zdej še pod vroč tuš. Pol pa upam, da bom mela kmalu že kakšno veselo novičko za sporočit. Lepo se mejte.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
22.4.2010 21:13:42   
anajrim
Tanika - držim pesti...jaz bi pa na tvojem mestu šla kar not!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
22.4.2010 21:46:57   
krtkova

ja, a žal eden od treh, ki držijo dno postelje.user posted image user posted image  Torej jako pomemben šrauf.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
22.4.2010 21:53:35   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

Hojla...jst veselo iz pregleda, zelo dobre volje, ker lahko grem v Benetke v soboto user posted image - moj sicer koleba da bi šel pa mogoče rajš v Trbiž (sej to je Treviso), ne? - sam kaj pa lahko tam počneš, kokr jst vem, sm bla samo enkrat, da majo en ponterosso z ledrom pa that is it!?

To je pa čist isto vprašanje, kot ali iti v Kranj ali v Benetke.user posted image Treviso je men sicer luškan a popolnoma neprimerljiv z Benetkami. Tko, da jst navijam za Benetke!!!user posted image user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
22.4.2010 22:26:37   
mkbk
DDDDDDDD

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
22.4.2010 22:35:52   
krtkova

DDDDDDDD

pol ni več dileme, kam gresta??user posted image user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
22.4.2010 22:42:47   
neka_noč
Drage moje srake  user posted image

.... toliko je naklofanega, da itak ne dohajam več... user posted image

Ravno si sušim lase, čmrlj spi, oba druga člana pa tudi. Nikita me prav čukasto gleda kaj še delam pokonci. Ja, zdaj hodimo veliko prej spat.

Vidim, da ste naspidirane. Komaj čakam, da se vam ponovno lahko kaj pridružim. In da bo kaj lepše vreme.

Mi smo ok. Mali Žak raste. V petih dneh je pridobil 450g. Zdaj tehta že 3550g. Pridobil pa je najbolj v lička. Včasih me spominja na malega hrčka. user posted image

Se še kaj oglasim.... pa pa....

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
22.4.2010 22:46:37   
Anonimen
mkbk a pa je teb g rekel, da bo zdej isto user posted image nedonošenček? Ker meni je zadnjič rekel, da me naslednjič čaka isto prezgodnji poroduser posted image Kake dihalne gibeuser posted image
Itak, da pejta v Benetke.
Mojdva sta že doma, samo ga ima še vedno mojuser posted image Prov zakon je tole.

anajrim pojma nimam kakšni so Vir70, ker sem komi 80 zdej prvič spoznala. In so res bedni, sam so pa najbolj nekak udobni.

tanika držim pesti, da boš kmalu šla v porodno.

krtkova torej zelo pomemben šrauf manjkauser posted image Upam, da boste zrihtali.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2616
22.4.2010 23:35:41   
mkbk

DDDDDDDD

pol ni več dileme, kam gresta??user posted image user posted image

po moje je že prej ni blo, razen, če bi mi kdo reku, da se nevemkakšne zanimivosti tam nahajajo, al pa ful huda romantika, pol bi še rekla, ajd! user posted image
Sumim, da hoče mogoče moj malček prišparat...ampak to bi pa ja bil GREH user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
22.4.2010 23:39:28   
mkbk

mkbk a pa je teb g rekel, da bo zdej isto user posted image nedonošenček? Ker meni je zadnjič rekel, da me naslednjič čaka isto prezgodnji poroduser posted image Kake dihalne gibeuser posted image
Itak, da pejta v Benetke.
Mojdva sta že doma, samo ga ima še vedno mojuser posted image Prov zakon je tole.

Nax men napoveduje to že od 20 tedna, pa najprej je blo kao, da upamo, da pridem do 28, 29, itd., no HB sm še dlje. Ko sem rodila sem jih ful sprašvala, če se mi bo pa ponovil naslednjič, pa sm samo skos poslušala, da vsaka nosečnost je stvar zase, vsaj pri meni je kao tko-js nimam nič popadkov al pa krvavitev user posted image ...nimam pojma, me pa čekirajo zdej vsak teden praktično in ni imel danes več placa, da bi mi UZ meritve pisal. Kao da mala tehta cca 2000g (tok je meu Filip ob rojstvu), samo mi ga je takret napovedal na 2400. Ni glih preveč za verjet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
23.4.2010 0:06:17   
krtkova
mkbk - matr maš ti tole eno sranje!! A rabiš kakšno pomoč drug teden pri nakupovanju? Družbo??? Sej jst bom svojo kartico doma pustila, ne skrbi.user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
23.4.2010 7:19:03   
petrca2507
Dobro jutro

mkbk...mi smo včasih velik hodil v Trbiž, ker smo ga imel blizu (z Jesenic). Da bi bilo pa to mesto nekaj posebnegega in vredno šopinga, pa ne bi rekla. Pri nas je bila najbolj aktualna tržnica in Vidussi. To je blo pa tud vse. Tko da pejta raj v Benetke. user posted image
Upam, da user posted image  še mal počaka s prihodom na svet.

nn...lepo da nas prideš na vsake tolk mal pogledat.

anajrim...Vir 80 so po mojem najbolj udobni in mehki vložki od vseh Vir-ov. Jst se spomnem, da sm te vložke samo ob čisto prvi menstruaciji imela, ker so bli glih doma.

Moja noč je bila danes spet bolj boleča. Počasi mi zmanjkuje potrpljenja s tole simfizo. Najbolš bi blo, da bi me zvečer en ornk mahnu po glavi in bi spala do jutra. user posted image   Ne pa da se zbujam vsako uro in potem komaj obračam.

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
23.4.2010 7:28:29   
MaliMišek
Dobro jutro srake!

Včeraj sem bila res takoooooo zmatrana, da sem samo padla v posteljo. Zdaj spakiram še do konca in odrineva. Aja pa mojga user posted image ne smem doma pozabt, on še spi user posted image .

Vsem, ki boste te dni aktivne v P  (tanika, aglaia, saša, živa) želim lahek in hiter porod user posted image . Držte se! Vse ostale, pa prosim lepo po vrsti, da me slučajno ne bo kap, ko pridem nazaj user posted image .

Mkbk lepo se imej v Benetkah. user posted image

Krtkova ti fajn zvijaj šrauf in upam, da prideš kmalu na čisto, ker vem da te to jezi. user posted image

Petrca tudi ti uživaj na dopustu, kjerkoli že boš.

Mamice nax, NN, marjanaj fajn cartajte, naj bodo user posted image pridni in čim več sončka vam želim.

Cojka tvoj G pa naj že neha davt purana, ker ratam vsakič lačna ko to berem user posted image . Mislm haloooo, kakšen pregeld je to user posted image . Uživajta danes z nax in fajn se imej.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
23.4.2010 8:16:54   
anajrim
Ojla!

jaz pa sedaj letim k vulkanizerju in se počutim ko en moški, ki gre menjat gume...ja nismo jih še...morda mi pa dajo kak popust!!!

uživajte

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2622
23.4.2010 8:18:26   
anajrim
Aja še to saj se kmalu prelevim spet nazaj v žensko, ker grem pol v shopping v Btc!!!user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
23.4.2010 8:26:07   
petrca2507
MM...lepo se imej na dopustu in uživaj user posted image   user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
Petrca tudi ti uživaj na dopustu, kjerkoli že boš.

V bistvu ne greva nikamor. Jst bom čez vikend na pasjih tekmah (Gornja Radgona v soboto in Zagreb v nedeljo), potem pa mal doma, mal na Gorenjskem. Me je en kolega prosil za pasji fotosešn s frizbiji. Aja...pa v nedeljo še eno psičko dobimo v varstvo za 4 dni, tko da nam ne bo dolgčas. user posted image

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 2624
23.4.2010 9:22:02   
Jerneja_

amazonka - jst te čist štekam!!user posted image  Sej vem, da je treba ohranjati različnost jezika in narečij in tako dalje, sam ne mi z raznimi skovankami in napačno uporabo tujk in dvojine. user posted image  Pa še to bom rekla, zelo me pogrejejo "vanzemaljci" (to so tisti, ki so iz drugih krajev) , ki pridejo v Ljubljano, pol pa nas žabarje šimfajo. In zakaj so prišli pol v Ljubljano?? aja, ker na kmetih ni kej počet in je tle bolj zanimivo!! user posted image user posted image user posted image

Krtkova vaša izjava teži k nestrpnosti. Diskriminacija na forumu ni dovoljena. Prosim vas, da preberete pravila sodelovanja na forumu.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?