|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
22.4.2010 17:16:44   
petrca2507
lumpa...čestitke za user posted image user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
22.4.2010 18:05:19   
MaliMišek
Hojla srake!
Se vam končno javljam. Kot vam je že sporočila Krtkova sem super, nimam sladkorne user posted image in res sem se potikala okrog in zbasala vase vse kar sem vidla user posted image . Je bilo treba nadoknadit, ker so me pustili toliko ur brez hrane. Popoldne sem šla še na kratek obisk v službo (vsaj tako sem mislila, potem pa tam obvisela skoraj pol šihta user posted image ), sem bila kar presenečena kako me pogrešajo user posted image . Se mi je kar fajn zdelo!
So mepa v službi ozmerjal, da zakaj se še vedno sama prvažam naokrog user posted image , zdej pa res ne vem.....a se ne smem več? A kera ve to?

Sem rabila kar nekaj časa, da sem vas prebrala, zdaj sem pa zmatrana od celega dneva. Nisem več navajena sredi noči ustajat in cel dan bluzit naokrog user posted image .

Aglaia ti si mela pa spet svoj dan....si napisala najdaljši post ever user posted image

Krtkova in koliko česa si potem kupila v lekarni?

Mkbk user posted image super ideja! Pičimo na tortice user posted image !

Cojka a ti si pa spet davla purana oz. ga je tvoj G user posted image

Nax ste potem kam šli?

Jaz se že veselim jutrišnjega dopusta, grem zdej malo spakirat, potem pa pridem nazaj, da vidim če se je katera že od kje prikazala. Spet je zatišje ko sem jaz gor user posted image . No sej sem si sama kriva, kaj sem se pa potepala cel dan user posted image .

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
22.4.2010 18:24:32   
Anonimen
No mi smo bili kar doma, ker je itak tak beden dan. Smo šli edino v City Park, ker sem šla iskat še en papir za vabila. Sej bi šli do morja, sam ponavad je tako, da preden se mi spokamo in pridemo do dol, je dol res še sonček, sam piha ko pri norcih.

IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia
Nax, kako je mali? Kaj boljse? Pa lepo, da ste danes vsi doma. Ena je pri aprilcicah napisala, da je na obali sonce. Napokajte se v kombi pa pojdite tja pogledat. Pa Cojki kaksne rakce prinesite nazaj. Imate cas do 10 zvecer user posted image
Sem te ze zadnjic hotela vprasati kako vam gre spanje zvecer? A spi sam al pri vama? Pa kako prakticirata, ce imata kaksen urnik al kako?

Midva bova verjetno hodila k dr. Banicu v Murgle.

Aglaia midva hodiva k dr. Baniču. Mi je ful ok pediater. Se ti res posveti. Pa daš 50 eur za eno leto, to pa zato, da ga lahko skoz kličeš, za vsak drek.
Tai danes že ful manj poliva. Spanje je pa tako no. Večinoma dežuramo ponoči, ker ima krče. Spi v svoji posteljici, edino zjutraj je vedno obvezno cartanje in pa kdaj tud čez noč, ker se tako najlažje umiri in mi ni treba vsako minuto vstajat iz postelje, ker se mi res ne da. Ja nekak probavava imet nek urnik, sam ne ratuje lih vednouser posted image

MM jeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjj loh se bašeš naprejuser posted image user posted image user posted image

cojka jutri si spet sama a ne, ker gre tvoj na dirko. Povej kje se boš kej potepala? Boš kej tuki okol hodila, drugače bom rekla mojemu, da me zapelje do tebe, da ti vrnem stvari.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2578
22.4.2010 18:27:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
Nisem več navajena sredi noči ustajat in cel dan bluzit naokrog user posted image .

MM a ni to tvoja stalna praksa s krtkovouser posted image

(odgovor članu MaliMišek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2579
22.4.2010 18:32:07   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

Nisem več navajena sredi noči ustajat in cel dan bluzit naokrog user posted image .

MM a ni to tvoja stalna praksa s krtkovouser posted image

Midve ne ustajava sred noči user posted image (no razen Krtkova, ker ponoč ne more spat, ampak potem čez dan nadoknadi user posted image ), največji problem je ker sem mogla ob šestih ustat in se prvlečt do poliklinike. Bluzenje je pa itak zakon user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
22.4.2010 18:40:28   
Anonimen
največji problem je ker sem mogla ob šestih ustat in se prvlečt do poliklinike.

Bogica, si mogla ustat sred nočiuser posted image Čaki še mesec in pol, boš pol povedala. Loh ti ga pa jaz že zdej posodim, da dobiš prakso

Neposredna povezava do sporočila: 2581
22.4.2010 18:40:29   
krtkova
ha haha, ja dons je bla MM brez mene in evo.....čist je crknjena!!user posted image user posted image

Jst sm zdej v lekarni kupila 4 pakunge Vir 80 (sej več jih sploh niso mel), en paket (5 kosov) mrežastih gat in moj je kupil še 9 plenic. Zdej mam pa dost.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2582
22.4.2010 18:43:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
Jst sm zdej v lekarni kupila 4 pakunge Vir 80 (sej več jih sploh niso mel), en paket (5 kosov) mrežastih gat in moj je kupil še 9 plenic. Zdej mam pa dost.user posted image user posted image

Ja sam vložke boš mogla pol še nabavt.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2583
22.4.2010 18:44:18   
Anonimen
Kiwa zakaj se nam ne pridružiš? Naj te ne bo sram. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2584
22.4.2010 18:44:50   
krtkova
Ja sam vložke boš mogla pol še nabavt.

je premal to a ne? ja sej se mi je zdelo. Kolk naj jih še nabavim? ker tole pa mal dvomim, da bo moj znal.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
22.4.2010 18:48:31   
Anonimen
krtkova odvisno je al ti jih bojo v P dal al ne. Ker oni ti dajo na začetku 2 paketa, pol je pa tako. jaz sem jih npr skoz dobivala, ena k je bila pa z mano v sobi, je pa prosila če ji lahko dajo paket, pa ji je sestra rekla, da naj ji mož prinese. Jaz sem v P porabila kar dost paketov. Doma sem imela 2, ampak sem si šla še kar parkrat kupit po 2 paketa. Je tud odvisno kok boš krvavela. Jaz sem imela na začetku kar po 2 vložka. 

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2586
22.4.2010 18:50:02   
krtkova
razumem, še jih bom očitno morala kupiti. Matr, sam so velike pakunge, zavzamejo ful prostora. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
22.4.2010 18:50:04   
MaliMišek

ha haha, ja dons je bla MM brez mene in evo.....čist je crknjena!!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image noge imam kot mortadele in vse me fuuuulllllll boliiiiiiiiiiiiiii.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
22.4.2010 18:50:54   
krtkova

user posted image user posted image user posted image noge imam kot mortadele in vse me fuuuulllllll boliiiiiiiiiiiiiii.

Mislim, da bi moral tvoj že priti iz rekreacije in namesto PS vzeti v roke tvoje nogice in jih fino zmasirati!!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2589
22.4.2010 18:50:58   
MaliMišek

razumem, še jih bom očitno morala kupiti. Matr, sam so velike pakunge, zavzamejo ful prostora. user posted image

Samo da ne boš pozabila kam si jih pospravla user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
22.4.2010 18:52:57   
MaliMišek
Mislim, da bi moral tvoj že priti iz rekreacije in namesto PS vzeti v roke tvoje nogice in jih fino zmasirati!!!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image on je pa zdej tako user posted image zmatran da moli vse štiri od sebe na kavču...bi verjetno prej on men poturil svoje noge za masažo user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
22.4.2010 18:56:23   
MaliMišek

največji problem je ker sem mogla ob šestih ustat in se prvlečt do poliklinike.

Bogica, si mogla ustat sred nočiuser posted image Čaki še mesec in pol, boš pol povedala. Loh ti ga pa jaz že zdej posodim, da dobiš prakso

Že dva dni razmišljam o temu user posted image (ni mi jasno kako bo šlo tole nočno ustajanje). Priznam, da sem se odkar sem doma, totalno razvadila s spanjem user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
22.4.2010 18:58:51   
Anonimen

Samo da ne boš pozabila kam si jih pospravla user posted image .

Glede na njeno pozabljivost, se zna tud to zgodit.

Neposredna povezava do sporočila: 2593
   [Brisano sporočilo]
22.4.2010 18:59:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2594
22.4.2010 18:59:47   
Anonimen
Že dva dni razmišljam o temu user posted image (ni mi jasno kako bo šlo tole nočno ustajanje). Priznam, da sem se odkar sem doma, totalno razvadila s spanjem user posted image .

Sej se boš navadilauser posted image ja valda, pomoje pa tud. Jaz se še zdej nisem. Naspi se zdej, dokler še lahko.

Neposredna povezava do sporočila: 2595
22.4.2010 19:07:16   
krtkova
najboljš da si že kr zdej spakiram torbo za v porodnišnico in dam notr te pakunge. Al pa jih dam v WC - na sredo!! ker predvidevam, da jih bom tam potrebovala.user posted image user posted image

sm pa zdejle čist znorela; ker ne morem sestavit posteljice, ne morem dokončno postavit omar tko kot bi jih rada in zato ne morem dokončno začeti filati emine sobe z njenimi stvarmi, ampak moram imeti vse v dnevni sobi v eni omari!!! Da ne omenjam, da mam sred sobe tud še 4 škatle (prazne) in nekaj popolnoma nepotrebnih svari. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!! Sm šla v Bauhaus - JASNO nimajo takih šraufov!!! Bomo zvijali jih!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
22.4.2010 19:09:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cojka
Ja, jutri sem sama in avto imamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bom jaz kaj na tvoj konec prišla, greva lahko na kakšno kavo, če boš imela čas. Ali pa sprehod, če se bo sonce kaj pokazalo.

Si tok vesela, ker boš sama al ker boš imela avtouser posted image
No dej će se ti da, greva loh res na sprehod, sam če bo sonček. Drugač pa kavica.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2597
22.4.2010 19:24:14   
MaliMišek
Cojka zaenkrat imam spakirane samo sladkarije user posted image , je do Umga dolga pot, pa da mi slučajno cukr ne pade user posted image . no sej moja G ni kej bolša, me je naročila na tehtanje v ponedeljek, ko se bom pripeljala direkt iz morja user posted image . To bo veselo na tehtnici, ampak ji bom pa pod nos pomolila izvid, da nimam sladkorne user posted image .

Krti a pol šraufov dokončno niste najdl v avtu user posted image

Cojka, Nax vaju moram razočarat, ampak je za jutri napovedan dež, tudi na morju user posted image . Bosta očitno samo kofetkali, nič ne bo s sprehodom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
22.4.2010 19:28:14   
krtkova
Krti a pol šraufov dokončno niste najdl v avtu user posted image

Auto je na Portugalskem. Sm prosila, če lahko vseeno pogledajo in sporočijo.......pa me ne jeb....user posted image user posted image

Je moj pogruntu, da naj kupim podoben, a raven šrauf (ti so namreč tko zviti, kot ena strela) in bo njegov frend to zvil. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2599
22.4.2010 19:30:33   
MaliMišek
Je moj pogruntu, da naj kupim podoben, a raven šrauf (ti so namreč tko zviti, kot ena strela) in bo njegov frend to zvil. user posted image

Joj, te popolnoma razumem, ko bi rada zrihtala že stvari, pa si eni kar jemljejo svoj čas user posted image . Upam, da vam jih rata zvit!

Midva pa zdej montirava novo ključavnico na vhodnih vratih (zakaj je dolga zgodba), pa naju nekaj zaj.... user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?