Anonimen
|
No, hvalabogu za Masho, da meni ni treba. Great fedeve minds think alike ... bcljka, a ti ni tezko seksat pred jakatom pa dimotom pa roza blue bambirinjo al kaj so ze? Ker to so vec kot ocitno vajini druzinski clani. In to je glih tako, kot da bi tasco in mamo in oceta povabila zraven, da navijajo za Nejca, da dobro noter spusti pa zate, da mas plodne dneve. A ste tako Piko D. naredili? Skoda, ker pliskoti ne morejo s fotoaparatom upravljati. No ja, jaz bom tiho, ker sem bila pijana ko smo Zojo delali Ampak punce, ko sem tole brala sem imela vmes res popadke. Danes se vec kot ocitno vsi trudijo, da bi mi sprozili porod. Pa Zoja ne je*** 5 posto. Oh ja. V glavnem, z mano v porodnisnico gre moj moz. Pa nic plisastega. Mogoce mi bo se zal. Nax, naslednji ctg imam v petek. Ampak resnicno upam, da do takrat ze izvrzem tole zadevico. MM, ti si me zadnjic sprasevala, ker sem pozabila G za plavanje vprasati, a ne? No, danes sem ga. Bojda se nosecnicam in general ne priporoca da sedijo v topli vodi. Ceprav sem se vceraj kopala doma v bani. In ... vec kot ocitno je, da to ne naredi nic. Samo moj G ne verjame v nobeno alternativo. Se mi je smejal za malinov caj. Je rekel, da bi verjel, da deluje, ce bi ga iz porodnisnice klicala. Tako je pa vec kot ocitno, da ne dela. Kmet Mkbk, jaz sem zgrozena!! Jaz sem jasno oznacena za slabo mamo, ker kavo pijem in zato sem tudi danes en radler spila (Cojka kriva!!) ampak da mi ga gres ti z vinom srat. To je pa too much. Groza. Katastrofa. Ena beseda: CSD!! Bom kar fotrovi prileznici link poslala. Da se bo malo potolazila, da ima prav. Ljubljancanke smo res nadlslabe matere. Stajerke pa vejo kaj morejo delati, da njihovi otroci niso hiperaktivni (kot bo nasa boga zoja, ker jaz kavo pijem). Zato pa vsi froci pridejo v LJ studirat (Krti enoglasno: manjka jim sirokih ulic, smoga in semaforjev!!) Uf, danes sem spet super volje. Se drogirat se bom zacela
|