Anonimen
|
Mornin' Jaz sem spala do 12. Me prav zanima ce je to kaksen znak blizajocega se poroda No, vmes eno uro zjutraj nisem spala, ker sem imela ful ful trd trebuh (ceprav je trd skoraj skoz) in vse me je tiscalo dol proti Ivanki. Nic v kriz. In je celo moj moz, ki je ginekolog na daljavo (priblizno tako kot Cojkin G) rekel, da se mu zdi, da bi pa zdaj lahko imela popadke. No, je sel vseeno v sluzbo, jaz sem pa zaspala. To ze ni to. Se vedno torej obstajajo moznosti, da rodim med spanjem Je dala ena aprilcica en ful zabaven link gor. http://pregnancyandbaby.sheknows.com/pregnancy/baby/Madame-Zaritska-predicts-your-birth-experience-1.php Mi je napovedalo 7 ur poroda, fantka pa da bo zunaj oblacno. Casa imam torej do nedelje. Aja, a je kera z umetnimi rodila? Res mi ni do tega. Tanika, kaj so tebi rekli, da ti bodo delali jutri, glede na to, da bos 7 dni cez rok. Meni je G vceraj rekel, da mi bodo v sredo sprozili. Zdaj pa me zanima ce to res kar sprozijo, al vseeno pogledajo in imam torej se teoreticne sanse za majskega otroka. Cojka, joj ta tvoj G!! Meni moj skoz dela UZ. Kar tako malo pogleda. In vceraj je spet ugotovil kalcinirano posteljico ampak ne prevec. Pa da je plodovnice se veliko in da mala pije in lula in nic ne spara ledvic. Joj, ko sem jo vidla kako polezava tam notri, me je imelo, da bi jo za usesa ven privlekla!! Res zanimivo kako so razlicni ginekologi. Tebe pa gleda vaginalno, medtem ko moj mene se zdaj ne bi, ce ga ne bi zadnjic prislila. Mislim, da me bo jutri. Mu bom rekla, ce lahko kaj predre al olusci ali kakorkoli pospesi to dogajanje. Haha, Ziva, si predstavljas, da bi Klun kaj takega naredil? On pravi, da ginekologi najraje ne delajo nic in samo cakajo, da gre samo od sebe. Pa spet si se 10 kilometrov sprehajala!! Tebi bo mali enkrat vmes ven padel. In potem ga lahko das Coji na hrbet, da ga domov odnese. Joj joj, zdaj si pa to predstavljam MM, si se ziva? Boga reva, kaksen sok je to za tvoj telescek, da ga stradas Amazonka in Sasa, a vidve imata pa vojake? Sem ze zadnjic hotela amazonko vprasati kam njen odhaja. Sasa, a lahko prosim pocakas na vrsto? Prav izzivas usodo, ko se kar poslavljas!! No, zdi se mi, da se bova kar vidle v P. Saj si zadnjic rekla, da bi rada sla z mano, da ti bo zabaven dopust. Ti sms posljem v keri sobi sem. Krti, si slisala amazonko?!? Kinderpet je rekla!!!! Skoda, da te takrat se ni blo pri nas, ko je Krti dramo skuhala pri junijkah, ko jih je poucevala o nepravilnosti rabe, izogovorjave in pravopisa besede kinderpet. To je potem preraslo v dramo se pri nas, potem je sla pa Nax rodit in zaj**** vso situacijo Si pa mene nasmejala z fsi pijejo grozdekov sok in imajo otroke v jajckah. Pa se res je. Mene nic ne moti narecje (Krti in njen sta cist iz sebe, ker sem pol Prekmurka in pol Prlecka. Pa se pol ljubljancanka!) ampak to pametovanje. O maj gad! Ja, fotrova se bo oglasala. Ko je od poroda prve (8 let nazaj) skoz v trenirki. Pa 2 leti se ni na telefon javljala, ker otrok spi in rabi mir in se telefone ugasa. Pa k frizerju je sla prvic 18 mesecev po porodu. Zdaj pa ta vecja ne more 500 metrov hoditi brez da bi umrla od zadihanosti, mlajsa pa vidi veter skozi okno pa ima usesa vneta. Seveda, ker so lani prisli v ZOO in sta imele konec aprila mali dve trak na glavi. Kaj si ti ja nor!! Saj, mogoce se mi bo to mascevalo, da pametujem, ampak ce bo nasa mala tako obcutljiva, jo boma majkemi v boarding school poslala. Pa naj jim tam probleme dela Petrca, jaz te cist stekam, da se bedno pocutis. Mene je ta forum ze dvakrat stal druzinske drame in prepiranja. Ampak mogoce je res boljse, ce zadrzis zase svoje mnenje. Jaz sem bila tudi dolgo tiho, ko so mi pametovali, da je baby handling za bolne otroke. Da so nas tudi za gleznje vlekli in dvigovali pa smo ok. Ja, zato pa so nam v MS rekli, da naj prijemamo otroke za medenico in jih tako obracamo. Se najbolj stare babice iz MS so se naucile novega sistema, ampak jaz pa pojma nimam kaj govorim. Aja, pa pamperske (oziroma katerekoli za enkratno uporabo) so pregrobe za novorojencke. Ja, zato pa ti jih dajo v porodnisnici. Joj joj, nama je z mojim vcasih najbolj na svetu zal, da sva prva med sestrami, ki imava dojencka. Pa kaj sem vse med nosecnostjo preposlusala ... brezveze. Zdaj bo kmalu konec. Bom jaz tudi vzgala prakso od fotrove prileznice pa telefon ugasala. Ker radioaktivno seva Nax, kako je mali? Kaj boljse? Pa lepo, da ste danes vsi doma. Ena je pri aprilcicah napisala, da je na obali sonce. Napokajte se v kombi pa pojdite tja pogledat. Pa Cojki kaksne rakce prinesite nazaj. Imate cas do 10 zvecer Sem te ze zadnjic hotela vprasati kako vam gre spanje zvecer? A spi sam al pri vama? Pa kako prakticirata, ce imata kaksen urnik al kako? Marjana, tebe sem pa pozabila vprasati, kam hodis k pediatru. Sem slisala, da najboljsi zacnejo jemati prvega v mesecu in potem jih vzamejo 10 in to je to. Midva bova verjetno hodila k dr. Banicu v Murgle. Pasemo sicer pod Vic ampak tam dobri prediatri bojda ne jemljejo vec. Pa jaz tudi pravim, da je Tibor priden. Si vidla, da sva eno uro lahko cvekale brez motenj. In jeeej zate, da lahko stojis in se premikas. Jaz te imam itak na sumu, da si si pol stvari zmislila, da si lahko 2 tedna bolj pocivala. Jaz si bom tudi Krti in Masha, vceraj sem brala v neki starsevski reviji, da se lahko simfiza se bolj kot med nosecnostjo med porodom poskoduje. Mislim, da se rece simfioliza? V glavnem, da so to nase babice velikorat imele, ker se ti medenica prav premakne in potem so racajoce hodile skoz. Grozno, ne? Krti, a si ti sploh pogledala moje darilo za RD? Tisti CD? Ti ni vsec? Jaz sem mislila, da ti bo pomagal ponoci, da ti ne bo treba pasjanse igrati M bi sicer imel dres, ampak so dragi, a ne? Drugace pa ne vem. Za malo lahko slincek al pa pizamico. Kaj bos ti narocila? Uuu, Diagnoza umor je! To morem gledat!
|