|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
22.4.2010 9:04:22   
petrca2507
Dobro jutro

Dobr ste se razpisale včeraj. Sem celo večnost brala. Upam, da se bom spomnila vsega, kar ste napisale in uspešno pokomentirala. user posted image

3D...naročila sem se v Septum. Ko so me v poneeljek popoldan klical, da bodo imel drug teden zaprto, so me v zelo slabo voljo spravl. Najprej so mi ponudil datum 10.5. ob 18h, pa sem rekla, če ne gre prej. In tako sem potem dobila 6.5. ob 9h.

mrežaste gate...tale s šunko in mrežno pečenko je dobra. user posted image   Zdej mi bo vsakič ob pogledu na kaj mrežastega najprej to prišlo na misel. MM, če boš že glih imela mrežaste gate in modrc, si pa lahko še žabe nabaviš. user posted image

alkohol...jst že dlje časa doma v hladilniku ogledujem Breezer. Moj me sicer prepričuje, da je čist OK, če mali škrat dobi mal poživila, jst se pa zaenkrat temu še upiram. Sem pa v službi prejšnji teden nazdravila z domačim teranovim likerjem (za novo leto sem ga skuhala cca. 10 L in dala okrog za darilo).

pliškoti...se ne spomnim, kdaj sem nazadnje katerega okrog nosila. V Ikei sem nazadnje kupila 3, ampak ti čakajo na otročka. Potem imamo nekaj manjših plišastih igračk za pse. To je pa tud vse. Noben pa nima kakšnega posebnega imena. user posted image   Pasji so poimenovani kar po živalski vrsti (kužek, mucek, slonček, ovčka, ...)

pranje in likanje...mene vse to še čaka. In raje ne pomislim, kako izgleda. Nekaj se je moja mami ponujala za pomoč pri tem, tko da bomo vidl, kako resno je mislila. Najbolš, da ji takrat porinem še najin kupček cunj. user posted image

krtkova...mene je tud simfiza včer nenormalno bolela. Zgleda zaradi spremembe vremena, ali kaj. user posted image   Pa včer se je naš škratek tko fajn obrnil, da mi je cel dan na mehur pritiskal. Sem občasno napol sklonjeno hodila. user posted image   Še palčka mi je manjkala, pa bi bila prava stara mama.

www.petrca.net

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
22.4.2010 9:48:52   
bcljka
cojka - ne skrbet... ne bom jih na nobeno srečanje prnesla... user posted image pol sm se mal tud **** zravn k sm vidla kok so/ste vse zgrožene user posted image midva se pač nenormalno zabavava z njimi in to je to ne vmešavava pa drugih ljudi zravn če jim ni do tega user posted image vsak ma svoje fore user posted image

alkohol - jst spijem pivo če mi paše, pa v tork k je bla majkl s svojim na večerji tuki sm šampanjc pila... ampak ta me preveč napihne! če nrdim izpit dons grem na tavelko laško user posted image petrca - ti kr pogumno seži po breezerju!

< Sporočilo je popravil bcljka -- 22.4.2010 9:51:04 >

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
22.4.2010 10:06:44   
krtkova
Jutro!!

Za menoj jasno spet ena neprespana noč, ob 4h končno zaspim kot top, ob pol 8h začnejo delavci vrtat in popravljat cesto pod blokom!user posted image  Čepki v ušesa in še kakšno urco podaljšam. Bo že....
Zunaj pa tak turoben dan,da se mi niti iz pižame ne ljubi.user posted image

Drugače pa pri meni nič novega; simfiza me še vedno je..., trebuh raste, otrok brca, apetita mam velik....vse po starem!!user posted image

Moram malo preverit, če je MM še med živimi, ker da je toliko časa brez hrane....hm hm....me mal skrbi.user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
22.4.2010 10:10:40   
petrca2507
Tole skor morm napisat, ker se komaj nazaj držim...

Pred kratkim sem na FB komentirala eno fotko od sestrične, ki ima 4 mesečnega fantka. Na vseh fotkah sem vidla, da ima na vozičku vedno lupinco in ga tko prenaša okrog in vozi na sprehode. Pa sm napisala, da se mi ne zdi glih najbolš, da je v takem položaju. In ona men nazaj, da njenmu tamalmu tko ful paše in da se rad tko voz, ... Pa da ne smem poslušat raznih traparij, ki jih omenjajo v MŠ, pa nč forume brat, ker je to vse zgrešeno. user posted image   In pol se še moja sestra oglasi z istim mnenjem. Mislm...najraj bi obema kej nazaj napisala, pa se mi zdi škoda besed, ker bosta itak vedno na kontra strani. Ko sta imele pa probleme in me spraševale najbolj neumne stvari, je blo pa vse OK in vsi forumi so bli zakon.
Huh...čist me je pogrel tole. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
22.4.2010 10:16:28   
anajrim
Ja petrca jaz imam tudi eno kolegico ki ima tamalo ki je stara 5 mesecev, nonstop v lupinici...ko gre vem z njo je skoz not...pa tudi ona rese da se najraje tam notri vozi...kr neki...pa to ja ni zdravo za otorka!!!user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2530
22.4.2010 10:43:46   
tanika1
Hej!
Ja včeraj ste mele pa take, da sem se zdele smejala ko nora. Ampak ste me spravle v dobro voljo!
No Aglaia jst sm še kar tukaj, ma zdej že res komaj čakam. Ja pa tudi pri nama nič ne pomaga, da bi se kej pospešil.
Ponoči sem se okrog 2h zbudila, sem ela popadke na20 minut, pa sem začela hodit, ker ležat nisem mogla, pol je bla pa še taka nevihta, da sva hitro vse izklopla. Pol mi je nekak ratal zaspat, očitno so se popdki umiril. Zjutraj so se začeli spet popadki na 15 minut, pa ful me je zvijal, sm skoz na Wc letala, sam zdej so se pa kar naenkrat spetr ponehal. Ma men ni več nič jasno, ker zdej sm pa res upala, da bo kej.
Vsem želim lep dan, Aglaia, mogoče se pa midve srečava v porodnišnici, jutri mam tam ctg in pregled, če ne bo prej še nič.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
22.4.2010 10:49:00   
sasa1975
OJLA,

se vam je pa dogajalo sinočiuser posted image sej dobr to tale pozitivna energija pašeee

ja meni se pa nič ne da,sem kar v pižami že od srede zvečer (no sej vmes sem bila pod tušem in novo vzela)
res se nisem počutila najboljše me kar nekaj šćipalo cel dan...

zdele se bom pa na silo oblekla šla do trgovine in po taveliko v šolo (ker ta vegetacija ni zame)

Mali Mišek lepo se imej na dopustu
AMAZONKA-sm ti pozabila povedat da gre tudi meni tole ministrstvo (k sta najina dva zaposlena nauser posted image )včeraj je prišel domov in mi povedal da bi ga radi poslali na misijo Auganistan avgusta -jaz pa slamnata vdova...se dobr da mi ni popadke sprozil...

jutri imam G. upam da bo CTG pokazal kaj popadkov

AGLAJA drži se
 če pa bo kej novega pošljem sms (od nekaterih imam mobi)

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
   [Brisano sporočilo]
22.4.2010 11:43:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sasa1975)
  Neposredna povezava do sporočila: 2533
   [Brisano sporočilo]
22.4.2010 11:44:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2534
22.4.2010 12:04:25   
krtkova
kakšen beden dan je dans-user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2535
   [Brisano sporočilo]
22.4.2010 12:08:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 2536
22.4.2010 12:25:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka
cojka - ne skrbet... ne bom jih na nobeno srečanje prnesla... user posted image pol sm se mal tud **** zravn k sm vidla kok so/ste vse zgrožene user posted image midva se pač nenormalno zabavava z njimi in to je to ne vmešavava pa drugih ljudi zravn če jim ni do tega user posted image vsak ma svoje fore user posted image

bcljka a teb se zdi ful ok, če se folk zgraža nad tabouser posted image user posted image user posted image

cojka kaj od enga rakca ti je bilo slabo oz si bruhala. Pa so bili rakci ok? Tvojemu nič ni bilo?
Zakaj pa nisi izkoristila prilike in šla z Imprezo? A tvoj ima zdej raje Tourana (???madona a sem prov napisala)? A ne i bil z Imprezo hitreje pri tebuser posted image
pa super, da imaš take preglede. Le kaj bi brez njih a ne? Ne bi nič vedela kaj se dogaja s tamalim. Mislim halo. Loh bi te vsaj mal pogledal.

(odgovor članu bcljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2537
22.4.2010 12:26:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

kakšen beden dan je dans-user posted image

Totalno beden.

Se strinjam in ravno danes, ko je moj user posted image končno frej. In zdej nikamor ne moremouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2538
22.4.2010 12:52:52   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

bcljka a teb se zdi ful ok, če se folk zgraža nad tabouser posted image user posted image user posted image

nax - jst sm že včeri ugotovila, da je pravzaprav fora v tem, da bcljki paše to, da smo tok okol nje govoril. Pol je pa vsake tok mal olja na ogenj prilila in me smo se spet zgražale. Je pač punca, ki ji totalno ustreza, če se vse okol nje govori, pa čeprav na tako temo. Daj na ignore.....

< Sporočilo je popravil krtkova -- 22.4.2010 12:59:41 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
22.4.2010 13:06:34   
amazonka3
IZVIRNO SPOROČILO: sasa1975
AMAZONKA-sm ti pozabila povedat da gre tudi meni tole ministrstvo (k sta najina dva zaposlena nauser posted image )včeraj je prišel domov in mi povedal da bi ga radi poslali na misijo Auganistan avgusta -jaz pa slamnata vdova...se dobr da mi ni popadke sprozil...

Ja tole je je......user posted image , vem kako je to, moj je še v takšnem poslu, da pride po letu dni nazaj domov (ja en let ga ni blo), pa naslednji mesec reče - zdej grem pa za mesec dni v Belgijo, potem je spet doma, pa ga spet kam pošljejo.
Ni fajn. Al pa tut je, mah kej več v živo, ko se vidiva....

Ti, pa kaj ti delaš še doma???? A ne bi šla mal rodit, al vikend čakaš, Al Aglaio pa Taniko....user posted image

< Sporočilo je popravil amazonka3 -- 22.4.2010 13:07:49 >

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
22.4.2010 13:08:31   
petrca2507
krtkova...a sta vidva že dobila vajino formulo? Ponavad se popoldan spomnim, ko grem iz službe in vidim kakšnega Scenica parkiranega.

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
22.4.2010 13:11:08   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

krtkova...a sta vidva že dobila vajino formulo? Ponavad se popoldan spomnim, ko grem iz službe in vidim kakšnega Scenica parkiranega.

ha ha ha, kako lepo, da se spomniš name. Predvidoma drugi teden pride v Slovenijo, potem pa še da uredimo kredit pa te zadeve. Verjetno v Poreč še ne greva z novim user posted image .

Ma pa datum izdelave avto na moj rd!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2542
22.4.2010 13:24:55   
Anonimen
Mornin'

Jaz sem spala do 12. Me prav zanima ce je to kaksen znak blizajocega se poroda user posted image
No, vmes eno uro zjutraj nisem spala, ker sem imela ful ful trd trebuh (ceprav je trd skoraj skoz) in vse me je tiscalo dol proti Ivanki. Nic v kriz. In je celo moj moz, ki je ginekolog na daljavo (priblizno tako kot Cojkin G) rekel, da se mu zdi, da bi pa zdaj lahko imela popadke. No, je sel vseeno v sluzbo, jaz sem pa zaspala. To ze ni to. Se vedno torej obstajajo moznosti, da rodim med spanjem user posted image

Je dala ena aprilcica en ful zabaven link gor. http://pregnancyandbaby.sheknows.com/pregnancy/baby/Madame-Zaritska-predicts-your-birth-experience-1.php
Mi je napovedalo 7 ur poroda, fantka pa da bo zunaj oblacno. Casa imam torej do nedelje. Aja, a je kera z umetnimi rodila? Res mi ni do tega.

Tanika, kaj so tebi rekli, da ti bodo delali jutri, glede na to, da bos 7 dni cez rok. Meni je G vceraj rekel, da mi bodo v sredo sprozili. Zdaj pa me zanima ce to res kar sprozijo, al vseeno pogledajo in imam torej se teoreticne sanse za majskega otroka.

Cojka, joj ta tvoj G!! user posted image Meni moj skoz dela UZ. Kar tako malo pogleda. In vceraj je spet ugotovil kalcinirano posteljico ampak ne prevec. Pa da je plodovnice se veliko in da mala pije in lula in nic ne spara ledvic. Joj, ko sem jo vidla kako polezava tam notri, me je imelo, da bi jo za usesa ven privlekla!! user posted image user posted image
Res zanimivo kako so razlicni ginekologi. Tebe pa gleda vaginalno, medtem ko moj mene se zdaj ne bi, ce ga ne bi zadnjic prislila. Mislim, da me bo jutri. Mu bom rekla, ce lahko kaj predre al olusci ali kakorkoli pospesi to dogajanje. Haha, Ziva, si predstavljas, da bi Klun kaj takega naredil? user posted image On pravi, da ginekologi najraje ne delajo nic in samo cakajo, da gre samo od sebe.
Pa spet si se 10 kilometrov sprehajala!! Tebi bo mali enkrat vmes ven padel. In potem ga lahko das Coji na hrbet, da ga domov odnese. Joj joj, zdaj si pa to predstavljam user posted image user posted image

MM, si se ziva? Boga reva, kaksen sok je to za tvoj telescek, da ga stradas user posted image

Amazonka in Sasa, a vidve imata pa vojake? Sem ze zadnjic hotela amazonko vprasati kam njen odhaja. Sasa, a lahko prosim pocakas na vrsto? Prav izzivas usodo, ko se kar poslavljas!! user posted image No, zdi se mi, da se bova kar vidle v P. Saj si zadnjic rekla, da bi rada sla z mano, da ti bo zabaven dopust. Ti sms posljem v keri sobi sem.

Krti, si slisala amazonko?!? Kinderpet je rekla!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Skoda, da te takrat se ni blo pri nas, ko je Krti dramo skuhala pri junijkah, ko jih je poucevala o nepravilnosti rabe, izogovorjave in pravopisa besede kinderpet. To je potem preraslo v dramo se pri nas, potem je sla pa Nax rodit in zaj**** vso situacijo user posted image

Si pa mene nasmejala z fsi pijejo grozdekov sok in imajo otroke v jajckah. Pa se res je. Mene nic ne moti narecje (Krti in njen sta cist iz sebe, ker sem pol Prekmurka in pol Prlecka. Pa se pol ljubljancanka!) ampak to pametovanje. O maj gad! Ja, fotrova se bo oglasala. Ko je od poroda prve (8 let nazaj) skoz v trenirki. Pa 2 leti se ni na telefon javljala, ker otrok spi in rabi mir in se telefone ugasa. Pa k frizerju je sla prvic 18 mesecev po porodu. Zdaj pa ta vecja ne more 500 metrov hoditi brez da bi umrla od zadihanosti, mlajsa pa vidi veter skozi okno pa ima usesa vneta. Seveda, ker so lani prisli v ZOO in sta imele konec aprila mali dve trak na glavi. Kaj si ti ja nor!! Saj, mogoce se mi bo to mascevalo, da pametujem, ampak ce bo nasa mala tako obcutljiva, jo boma majkemi v boarding school poslala. Pa naj jim tam probleme dela user posted image

Petrca, jaz te cist stekam, da se bedno pocutis. Mene je ta forum ze dvakrat stal druzinske drame in prepiranja. Ampak mogoce je res boljse, ce zadrzis zase svoje mnenje. Jaz sem bila tudi dolgo tiho, ko so mi pametovali, da je baby handling za bolne otroke. Da so nas tudi za gleznje vlekli in dvigovali pa smo ok. Ja, zato pa so nam v MS rekli, da naj prijemamo otroke za medenico in jih tako obracamo. Se najbolj stare babice iz MS so se naucile novega sistema, ampak jaz pa pojma nimam kaj govorim. Aja, pa pamperske (oziroma katerekoli za enkratno uporabo) so pregrobe za novorojencke. Ja, zato pa ti jih dajo v porodnisnici. Joj joj, nama je z mojim vcasih najbolj na svetu zal, da sva prva med sestrami, ki imava dojencka. Pa kaj sem vse med nosecnostjo preposlusala ... brezveze. Zdaj bo kmalu konec. Bom jaz tudi vzgala prakso od fotrove prileznice pa telefon ugasala. Ker radioaktivno seva user posted image user posted image

Nax, kako je mali? Kaj boljse? Pa lepo, da ste danes vsi doma. Ena je pri aprilcicah napisala, da je na obali sonce. Napokajte se v kombi pa pojdite tja pogledat. Pa Cojki kaksne rakce prinesite nazaj. Imate cas do 10 zvecer user posted image
Sem te ze zadnjic hotela vprasati kako vam gre spanje zvecer? A spi sam al pri vama? Pa kako prakticirata, ce imata kaksen urnik al kako?

Marjana, tebe sem pa pozabila vprasati, kam hodis k pediatru. Sem slisala, da najboljsi zacnejo jemati prvega v mesecu in potem jih vzamejo 10 in to je to. Midva bova verjetno hodila k dr. Banicu v Murgle. Pasemo sicer pod Vic ampak tam dobri prediatri bojda ne jemljejo vec. Pa jaz tudi pravim, da je Tibor priden. Si vidla, da sva eno uro lahko cvekale brez motenj. In jeeej zate, da lahko stojis in se premikas. Jaz te imam itak na sumu, da si si pol stvari zmislila, da si lahko 2 tedna bolj pocivala. Jaz si bom tudi user posted image

Krti in Masha, vceraj sem brala v neki starsevski reviji, da se lahko simfiza se bolj kot med nosecnostjo med porodom poskoduje. Mislim, da se rece simfioliza? V glavnem, da so to nase babice velikorat imele, ker se ti medenica prav premakne in potem so racajoce hodile skoz. Grozno, ne?
Krti, a si ti sploh pogledala moje darilo za RD? Tisti CD? Ti ni vsec? Jaz sem mislila, da ti bo pomagal ponoci, da ti ne bo treba pasjanse igrati user posted image
M bi sicer imel dres, ampak so dragi, a ne? Drugace pa ne vem. Za malo lahko slincek al pa pizamico. Kaj bos ti narocila?

Uuu, Diagnoza umor je! To morem gledat! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2543
22.4.2010 13:34:14   
tanika1
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Tanika, kaj so tebi rekli, da ti bodo delali jutri, glede na to, da bos 7 dni cez rok. Meni je G vceraj rekel, da mi bodo v sredo sprozili. Zdaj pa me zanima ce to res kar sprozijo, al vseeno pogledajo in imam torej se teoreticne sanse za majskega otroka.

Men je ginekologinja sam rekla, da sva midve zaključile in da se moram v petek pokazat v porodnišnici. Pol mi je pa moja sestra, ki je babica v porodnišnici rekla, da mi najprej posnamejo CTG in pol me še zdravnik pogleda, pol se pa on odloči kako in kaj. Lahko sprožijo, al pa me naročijo čez 2 dni spet na CTG, pa se še malo vleče. Ne vem, bom vidla jutri, mogoče bo pa vseeno kaj prej, ker mam že cel dan popadke, sicer niso lih redni, ampak so pa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
22.4.2010 13:38:21   
krtkova
aglaia - juhej, juhej, evo tebe na ta tih deževen dan.user posted image user posted image

amazonka je po mojem prebrala tisto moje učenje rabe tujk pri junijkah, ker je junijka in je zanalašč to napisala tokrat.user posted image user posted image  Se pa globoko opravičujem tudi v imenu mojega t.i. moža, če sva te kaj užalila z norčevanjem iz tvojega porekla.user posted image  user posted image Sam kokr te poznam, se požvižgaš na to..... Kaj pa rinete k nam v LJ??? user posted image user posted image

Dres od Barce- za koga? Zojo? Zlo dvomim, da ga majo, če pa ga majo, ti ga pa jasno lahko naročim. Sam povej, če ni tebi to predrago, moj brat že lahko založi (čeprav glede na rezultat v torejk, bi morali zastonja talat njihove navijaške artikle, če hočejo, da še navijamo za njih user posted image user posted image ). Pa kolk številko. Jst bi vzela kakšno majčko, obesek za dudo (sej nimam pojma, če to majo). Pejt pogledat na FC Barcelona shop. Pa bo super, če poveš, da mu jst zate kr naročim.

Ja, tole za simfiozo (wtf kakšno ime) mi je tud včeri sestra pri zdravniku povedala - da zna biti po porodu še večja štala. Sam po porodu tu naredijo rentgen (ki ti ga zdaj ne smejo) in ti potem ....kaj pa vem kaj ti potem, sm že pozabila. mogoče kej operirajo? Ne vem.... Ne smem pa pozabit tega povedat pri porodu, da mam te težave. Ker kot raca pa ne bom hodila okol!!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
22.4.2010 13:41:29   
krtkova
http://shop.fcbarcelona.com/stores/barcelona/products/product_browse.aspx?cid=8853&lid=1

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
22.4.2010 13:51:44   
krtkova
tko, dons grem v lekarno, prosim povejte koliko:
- vložkov Vir
- mrežastih gat
potrebujem??? HVALA!!!

a še kaj rabim?

< Sporočilo je popravil krtkova -- 22.4.2010 13:52:09 >

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
22.4.2010 14:00:23   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Je dala ena aprilcica en ful zabaven link gor. http://pregnancyandbaby.sheknows.com/pregnancy/baby/Madame-Zaritska-predicts-your-birth-experience-1.php

Meni napovedujejo 19h porod, rodila bom punčko, v večernem času, velika bo 21 - 1/2 inches (dobrih 54 cm) in težka 15 pounds 5 ounches (cca. 7 kg). Tale Madame Zaritska ni normalna. user posted image

Je

www.petrca.net

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
22.4.2010 14:01:03   
amazonka3

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

amazonka je po mojem prebrala tisto moje učenje rabe tujk pri junijkah, ker je junijka in je zanalašč to napisala tokrat.user posted image user posted image  Se pa globoko opravičujem tudi v imenu mojega t.i. moža, če sva te kaj užalila z norčevanjem iz tvojega porekla.user posted image  user posted image Sam kokr te poznam, se požvižgaš na to..... Kaj pa rinete k nam v LJ??? user posted image user posted image

Ejga kako že, jaz totalna zapečkarska Gorenka....no, sej uohka se tut iz tega zezate, samo meni je resnično čisto adijo, ko slišim te prektrojanske skovanke kinderpet, pa jajčka, pa to niti ni narečno no, to je kar nekaj. Jajčka mi gre sploh na živce, kakšna jajčka, a od tvojga al kajuser posted image user posted image
user posted image

Pa sej ne, da hočem biti kakorkoli nesramna, ampak določene svari pa resnično niso na mestu - takšni izrazi, pa tista debata od zadnjič - uporaba množine....
Krtkova, mene najbolj pogreje dvojina - sve šle, ipd.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
22.4.2010 14:02:43   
mkbk
Krtiiii...a mam kakšno najmanjšo šanso, da bi še men neki zrihtala iz tega FCB shopa? Mirno pa rec če ne gre, ker sem nekak razbrala, da moraš brata prosit

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?