|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
9.3.2010 13:31:15   
eelyy
Pri nas smo spali bolj slabo sploh nevm kaj mu je blo skos je premetaval po postelji in me culkal za lase in ščipal...tko da me je ponočl tokuser posted image da sem ga dala bližje očiju,potem se je zjutri zgodaj zbudil....mah potem pa skos tečen!
js bom pa danes nardila piščanca,krompirček in solatko.

vpisi za vrtec: jst sem prejšen teden dobila pošto in sem oddala lih včeraj...sam je fora da pri nas v Kamniku imamo več vrtecov in sem obkrožila za vse meni je vseno kam itak imamo blizu,sam je tok otrok da je bolj teška da bo dobil pred 2 pa pou leti res!

katmat: uuu ti znaš take tortice pečt,jst bi svetovala tud 1. Kakšna kosila imajo v Paparotiju,baje hvalijo?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 526
9.3.2010 13:33:45   
eelyy
Katmat.: ah dej nehi Flaska jst sem najbližja Katmat za torto sam 10 minut narazenuser posted image user posted image

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 527
9.3.2010 13:33:51   
lake
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

lahko pa naredimo kaksno srecanje pa 1. zmažemo skupajuser posted image user posted image

Kok veliko pa mislš delat, sej veš da smo požeruhinje user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 528
9.3.2010 13:34:44   
KatMat
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm jedla sem sicer pico....4 letne čase....uuuuuuuuufffffffffffff.....kr mrmrala sem zravn....lake je pa tam ze kosilo jedla....pa tud rekla da majo super....

predlagam naslednje srecanje v paparotiju....izbire majo pa ful

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 529
9.3.2010 13:35:43   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: lake

lahko pa naredimo kaksno srecanje pa 1. zmažemo skupajuser posted image user posted image

Kok veliko pa mislš delat, sej veš da smo požeruhinje user posted image user posted image

jajajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

uhhh bom sam solatko.....uhhhhh hujsam!!!!!!!!! ČE JE POL DOMA POZABIM BO ŠE ZMER OSTALAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 530
9.3.2010 13:42:00   
ledenka

zaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 531
9.3.2010 13:44:02   
lake
Dobr je v Paparotiju, poceni, velike porcije, in za poleti idealno ker majo igrišče zraven. 

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 532
9.3.2010 13:48:55   
šivilja

Dobr je v Paparotiju, poceni, velike porcije, in za poleti idealno ker majo igrišče zraven. 

Domnevam da je v Trzinu???

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 533
9.3.2010 13:49:20   
KatMat
ja igrala za otroke majo super

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 534
9.3.2010 13:49:50   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

jarše pri domžalah

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 535
9.3.2010 13:49:54   
šivilja
Kosilo pojedeno. Je bilo dobro, samo za moj okus malo preslano, pa camambert bi bil boljši - ima več okusa. Za protiutež je bila pa solata iz koromača in mocarele.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 536
9.3.2010 13:50:08   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

zaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 537
9.3.2010 13:50:44   
šivilja

jarše pri domžalah

uh, to moram pa prov pogledat, kje je

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 538
9.3.2010 13:52:53   
šivilja
KatMat tokrat pa le slikaj torto in nam jo pokaži

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 539
9.3.2010 13:55:23   
KatMat
ja bom če hočte vidt...

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 540
9.3.2010 13:55:53   
PapuaNG
čveke čvekaste, človek malo glavo obrne stran, pa ni šans,da vas dohiti user posted image Uglavnem, smo bili na sistematskem danes, nove mere: 79cm, 10660g, OG: 46cm. Sem malo gledala, pa nam samo petrin luka dela konkurenco user posted image Res je ko konoplja...smo dobili tudi napotnico za gastroenteorožblj (sj še rečt ne znam tega), ker še vedno poliva pa antibiotik za uho, je res nekam rdeč notri baje. Da se ne razvije kaj slabšega. Aja, so nas pa šetal dans...zgleda je bla ena nova sestra tam in so nam najprej dali samo napotnico, pa rečem še za ad3. Nakar gremo dat kri in se spomnim, da so nam pozabili dat še recept za antibiotik. In smo moral še enkrat tja čakat...mah, brezveze dve ure zgubiš, pa še skos oblačit pa slačit malega...user posted image

Sem pa očitno pogruntala, kako mu v usta spravit kaj več ko dve žlici-sem včeraj namesto njegove žličke vzela noramlno vilico in je poba pridno usta odpiral. Sicer je malo več packarije, ampak važno,da gre. Kaj je razlika, sicer ne vem, očitno hoče bit tak, ko mi user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 541
9.3.2010 13:56:07   
maja1488
Šivilja, kako narediš solato iz koromača?
A si dobila pošto?

KatMat....naslednje srečanje je 19.3. v PO. Najprej pica, pol pa đezi.

Katera pride?

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 542
9.3.2010 13:57:40   
Dudica1
Za srečanje sem tud jaz user posted image user posted image

maja a boš ti že ok pol do petka za pico?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 543
9.3.2010 13:58:21   
maja1488
Oooo papua, kašne mere user posted image . Sej naša ne zaostaja velik user posted image . Imamo drug petek.

Kolegica se je zmenila za frutek....no najbrž že veš.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 544
9.3.2010 13:59:34   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Sej to je šele naslednji petek. Jah pit morda ne bom mogla, ker imam baje 2 škatli. Jem pa vseeno lahko user posted image

katMat...a prneseš torto. Dudi praznuje user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 545
9.3.2010 14:00:12   
Dudica1
papua v velikosti pa kar prekašate ja,ampak v teži pa ne user posted image

maja WTF iz đeziuser posted image ...da nisem prehitro kaj obljubla user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 546
9.3.2010 14:00:21   
majana79

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Evo moje kosilo se peče - kiš z pršutom in camamberjem (ma,esto pršuta je vratovina, namesto camamberja pa brie - pomoje bo tud dobro). Je pa pripravljeno v desetih minutah.

a testo si tut zdej vmes nardila??

Ma ne, je z vlečenim testom, ki se mi je valjalo kupljeno v hladilniku. Je bil mišljen apfelštrudel, pa se ni hotu narest, pol je pa že mal rok poteku, tako da je bil za porabit.

aja, improvizacija! user posted image a ti plesnive sire ješ, tut ko dojiš? se mi zdi da sem nekje brala da se jih odsvetuje, pa se jih potem nisem upala, tko k gobe

jst sem res en panik user posted image

flaska, smotanga, sam druzga nimam user posted image sej če ne bi bla kronično neprespana, me to še ne bi tolk zmotilo, danes sem pa ekstra sitna user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 547
9.3.2010 14:00:27   
maja1488
Jst morm pa v trgovino danes. Se mi ne da razlagat mojmu, kaj je treba kupit. Sem zadnjič poslala sam po plazma piškote, pa prnese domov tiste za tiramisu user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 548
9.3.2010 14:01:34   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Sej to je šele naslednji petek. Jah pit morda ne bom mogla, ker imam baje 2 škatli. Jem pa vseeno lahko user posted image

katMat...a prneseš torto. Dudi praznuje user posted image

ja ja vem da naslednji teden...no ja sej res ja pit edino ne boš smela sej to pa itak ne bo nobena ker vse vozimo user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 549
9.3.2010 14:02:15   
maja1488

papua v velikosti pa kar prekašate ja,ampak v teži pa ne user posted image

maja WTF iz đeziuser posted image ...da nisem prehitro kaj obljubla user posted image

baje nek jazz kafič v PO. Nisem še bla. Od zoje brat hodi baje tja osvajat. Sam ne vem al kelnarje al obiskovalke. No....če tadrugo, pol je za njegovo dobro, da ostane tisti večer doma user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......