Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 12:23:14
|
|
|
|
Tanja_
|
Hvala punce!Zlate ste. Itak, da bom sporočila.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 12:24:31
|
|
|
|
Dudica1
|
tanja držimo pesti
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 12:25:33
|
|
|
|
šivilja
|
Ne da se mi kuhat, sam se to pričakuje od mene. Kaj naj naredim?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 12:26:29
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Ne da se mi kuhat, sam se to pričakuje od mene. Kaj naj naredim? halo pizza, kitajc, mehiška... midva bova šla pa mal na sprehod, sem čist gnila, če sva skos doma
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 12:26:36
|
|
|
|
majana79
|
šivilja, glede na to, kolk časa sem ponoči pokonci, bi rekla da sem non stop v službi 'njegovega veličanstva'... moj mu pa še nosa ne more sam spucat no... 'vpije, pa se premika' - no shit sherlock, men pa pusti brez problema
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 12:29:08
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 šivilja, glede na to, kolk časa sem ponoči pokonci, bi rekla da sem non stop v službi 'njegovega veličanstva'... moj mu pa še nosa ne more sam spucat no... 'vpije, pa se premika' - no shit sherlock, men pa pusti brez problema To me spominja na našo nedeljo, ko je moral popldan vse tri rihtat, ko sem si jaz vzela "dopust". Ob šestih je bil na robu živčnega zloma, češ da ne more vseh treh hkrati pedenat. A nisem grozna, ker sem palčke spodila stran za ta popoldan.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 12:29:59
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Ne da se mi kuhat, sam se to pričakuje od mene. Kaj naj naredim? halo pizza, kitajc, mehiška... midva bova šla pa mal na sprehod, sem čist gnila, če sva skos doma Ma, k gre men nedomača hrana tako težko po grlu - mi je pol vedno žal, da nisem nekaj v pisker vrgla.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 12:33:05
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Ne da se mi kuhat, sam se to pričakuje od mene. Kaj naj naredim? halo pizza, kitajc, mehiška... midva bova šla pa mal na sprehod, sem čist gnila, če sva skos doma Ma, k gre men nedomača hrana tako težko po grlu - mi je pol vedno žal, da nisem nekaj v pisker vrgla. poznano. kaj pa kake testenine, s kako simpl omako?
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 12:33:28
|
|
|
|
šivilja
|
K.tja kako ste pa kaj pri vas? Že kaj bolj zdravi?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 12:37:54
|
|
|
|
lake
|
Šivilja Pogrej in pojej varianta, al pa špageti, to je hitr narejen.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 12:45:50
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ja vedno delam sama.... a s ticino maso tut ti delaš? super ej ce bi prej vedla da je tok simpl bi ze prej zacela A ti to resno, jaz sem mislila, da se hecaš s temi tortami. Pa praviš da ni težko? Moram sprobat. ful lahko....res.... IZVIRNO SPOROČILO: ledenka kati, pol lahko tud kako torto naročim pri tebi? za moškega se mi res zdi 4 najprimernejša lahko....ampak delam samo sadne.... IZVIRNO SPOROČILO: majana79 šivilja, glede na to, kolk časa sem ponoči pokonci, bi rekla da sem non stop v službi 'njegovega veličanstva'... moj mu pa še nosa ne more sam spucat no... 'vpije, pa se premika' - no shit sherlock, men pa pusti brez problema ooo skor sem se uscala DAJMO TANJA!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 12:45:55
|
|
|
|
Dudica1
|
tud men se ne da kuhat itak moj dela tko da ne rabim kaj dost .
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 12:46:56
|
|
|
|
Dudica1
|
lake po katerem receptu delaš torto?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 12:50:25
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: ledenka kati, pol lahko tud kako torto naročim pri tebi? za moškega se mi res zdi 4 najprimernejša lahko....ampak delam samo sadne.... ni panike za kdaj poleti bo super! moj ortrok mi kar skos na joški visi upam, da so sam zobki. za ven sem si spet premislila semokno odprla, je MRAAAAAAAAZ
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 12:50:34
|
|
|
|
KatMat
|
danes kuham svinjsko ribco pa riz +solatka.... majana ti tudi prakticiras tičino?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 12:50:40
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Ob šestih je bil na robu živčnega zloma, češ da ne more vseh treh hkrati pedenat. A nisem grozna, ker sem palčke spodila stran za ta popoldan. sam si res nesramna...ROTF majana . Midva zmeraj oba ponoči pucava nos, je najhitreje. On ga drži ck, ck ck pa je. za druge stvari sem pa jaz, pri obeh. Če je on L. zmeraj v histerijo spravi. Biti mama je težko, ker če ne, bi to bili moški (je bilo prej po televiziji. Tanja držimo pesti .
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 12:51:23
|
|
|
|
Leela
|
katmat si faca s temi tortami. Pa poslikej potem.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 12:54:07
|
|
|
|
lake
|
mmmmm zgleda dobr.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 12:54:35
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: ledenka kati, pol lahko tud kako torto naročim pri tebi? za moškega se mi res zdi 4 najprimernejša lahko....ampak delam samo sadne.... ni panike za kdaj poleti bo super! moj ortrok mi kar skos na joški visi upam, da so sam zobki. za ven sem si spet premislila semokno odprla, je MRAAAAAAAAZ koliko časa mislis se dojiti ledenka?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 12:54:41
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 kati, jaz sem tudi za 1 in 4 maja, a je tko hudo tam dol pri vas? Po podatkih Regijskega centra za obveščanje, je danes ob 9. uri močen sunek vetra razkril streho stanovanjskega objekta na Bazoviški cesti v Ilirski Bistrici. Gasilci PGD so del strehe prekrili in utrdili s pur-peno. Jst tut za 1 in 4 A tko hudo da je? Ful piha ja...no mi imamo še vedno streho. Je pa tko, da ko stopiš ven, ti sapo vzame in kr ne moreš zadihat. Tanja...držimo pesti. Itak boš najboljša IZVIRNO SPOROČILO: Leela Biti mama je težko, ker če ne, bi to bili moški (je bilo prej po televiziji. sam res
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 12:55:18
|
|
|
|
Dudica1
|
ma tok me ima da bi nekaj naredila pa ne vem če mi bo znesl pol z obema pod nogami Pa še vprašanje tam pri piti ( ki je še nisem delala) piše da tetso zvaljaš in daš v pekač...to mi ni jasno
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 12:56:05
|
|
|
|
KatMat
|
mmmmmmmmmmmmmm
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 12:57:42
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ma tok me ima da bi nekaj naredila pa ne vem če mi bo znesl pol z obema pod nogami Pa še vprašanje tam pri piti ( ki je še nisem delala) piše da tetso zvaljaš in daš v pekač...to mi ni jasno ja....pita ma sam spodi testo in povrhu po zelji....je vec ali manj ma vec file
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......