Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 15:03:12
|
|
|
|
KatMat
|
domača hrana,picerija???
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 15:21:05
|
|
|
|
Anonimen
|
"Dodajajo, da je Aleksandra Prijatelj od tega posla prejela več sto tisoč evrov za svetovanje, preračunano na svetovalno uro, bi to pomenilo 1.100 evrov na uro." za takšno ceno bi pa tudi jaz svetovala.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 15:22:31
|
|
|
|
Anonimen
|
KatMat, torta 4. (kje se kupi ticino maso? bi tudi jaz poskusila čarati,...) a je Tanja_ že kaj sporočila, kako je bilo na razgovoru?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 15:26:12
|
|
|
|
Leela
|
k.tja kako ste?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 15:38:42
|
|
|
|
KatMat
|
DRZIMO PESTI!!!!MOGOCE SE NAŠA CHRISTJANA DANES DOMOV VRNE Z SVOJO MALCICO!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 15:38:56
|
|
|
|
Anonimen
|
uff, Leela... bom preskočila odgovor. berem, da vas veter preganja_ti, ti veter!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 15:39:59
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja KatMat, torta 4. (kje se kupi ticino maso? bi tudi jaz poskusila čarati,...) a je Tanja_ že kaj sporočila, kako je bilo na razgovoru? naroči preko spleta
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 15:40:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat DRZIMO PESTI!!!!MOGOCE SE NAŠA CHRISTJANA DANES DOMOV VRNE Z SVOJO MALCICO!!!!!! evo, moje pestke in pikepoke .... je torej bolje?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 15:48:57
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Za srečanje sem tud jaz maja a boš ti že ok pol do petka za pico? Sej to je šele naslednji petek. Jah pit morda ne bom mogla, ker imam baje 2 škatli. Jem pa vseeno lahko katMat...a prneseš torto. Dudi praznuje uuu pa res....ja draga prijateljica potem pa res dobis eno tortico HAHA...kjer se tepeta dva...... ma nobeno od teh....da bo presenečenje.... TKO DA CE MA KERA KAKSEN PREDLOG ALI SLIKICO TORTE ZA NAŠO DUDI-ZS! neeeeee
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 15:54:27
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy flaska:Ja ni problemov se lahko uzuni zmenva sam jst imam privilegije,ker sem noseča IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Men je včeraj prinesel Merci. Sam na sekret sem šla, je že par čokoladic manjkalo Pa sem mislila da so bili meni namenjeni flaska take stvari se skriva! predolgo si bla na sekretu japajade IZVIRNO SPOROČILO: KatMat DRZIMO PESTI!!!!MOGOCE SE NAŠA CHRISTJANA DANES DOMOV VRNE Z SVOJO MALCICO!!!!!! Jojojojoj!!!! Seveda vsi držimo pesti!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 15:57:20
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat DRZIMO PESTI!!!!MOGOCE SE NAŠA CHRISTJANA DANES DOMOV VRNE Z SVOJO MALCICO!!!!!!
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 15:57:33
|
|
|
|
šivilja
|
K.tja - sem te tudi jaz že pra strani nazaj spraševala kako ste? Očitno še ne OK Tičino se pa dobi tudi v trgovini od Pekarne Vrhinka na Brnčičevi, samo mislim da v dokaj velikih količinah. Lahko si pa en paket skupaj kupiva pa razdeliva, me že nekaj časa matra. Povej če si za, pa bo ena nabavla.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 15:57:33
|
|
|
|
FLASK_A
|
Bljah, sem bila pobruhana kot še nikol. Cel tavelik frutek mi je za vrat vrgla Jaz pa čez pol urce na faks... Bljah kako si smrdim, to sploh ne gre dol Tolk ima sluzi revca da ne more drugač kot bruhat... Upam da se je je zdej znebila.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 15:59:06
|
|
|
|
maja1488
|
ooooo super za christiano....držimo pesti Moram v dm in v trgovino. Še dobro, da sem tko težka, drugače bi tvegala, da bi po luftu letela.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 15:59:52
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Bljah, sem bila pobruhana kot še nikol. Cel tavelik frutek mi je za vrat vrgla Jaz pa čez pol urce na faks... Bljah kako si smrdim, to sploh ne gre dol Tolk ima sluzi revca da ne more drugač kot bruhat... Upam da se je je zdej znebila. O bogi obe . Ti nič ne zavidam. H. se je tudi danes že dvakrat pripravljala za bruhanje, se ji tudi tisti smrkli tam zadaj lepijo da je groza. Jaz imam pa tako meglo v glavi danes, da si grem sama sebi na živce.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 16:07:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Tičino se pa dobi tudi v trgovini od Pekarne Vrhinka na Brnčičevi, samo mislim da v dokaj velikih količinah. Lahko si pa en paket skupaj kupiva pa razdeliva, me že nekaj časa matra. Povej če si za, pa bo ena nabavla. za tole pekarno sem izbrskala, spletne prodaje pa nisem zasledila... ideja mi je okej, samo ne vem, kdaj bi mi uspelo do Brnčičeve... pa hvala za skrb... z vami vse okej? ojej... berem... šivilja, FLASK_A evo, mulček za računalnikom_ni dobra kombinacija.
< Sporočilo je popravil k.tja -- 9.3.2010 16:09:10 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 16:09:48
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Bljah, sem bila pobruhana kot še nikol. Cel tavelik frutek mi je za vrat vrgla Jaz pa čez pol urce na faks... Bljah kako si smrdim, to sploh ne gre dol Tolk ima sluzi revca da ne more drugač kot bruhat... Upam da se je je zdej znebila.
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 16:12:26
|
|
|
|
Dudica1
|
flaska
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 16:20:32
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Tičino se pa dobi tudi v trgovini od Pekarne Vrhinka na Brnčičevi, samo mislim da v dokaj velikih količinah. Lahko si pa en paket skupaj kupiva pa razdeliva, me že nekaj časa matra. Povej če si za, pa bo ena nabavla. za tole pekarno sem izbrskala, spletne prodaje pa nisem zasledila... ideja mi je okej, samo ne vem, kdaj bi mi uspelo do Brnčičeve... pa hvala za skrb... z vami vse okej? ojej... berem... šivilja, FLASK_A evo, mulček za računalnikom_ni dobra kombinacija. ni problema bom šla jaz, samo da se veter poleže in da vidim če misli H. zbolet. Enkrat v bližnji prihodnosti imama opravke v Domžalah, pa bom šla takrat.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 16:21:26
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: KatMat DRZIMO PESTI!!!!MOGOCE SE NAŠA CHRISTJANA DANES DOMOV VRNE Z SVOJO MALCICO!!!!!! še moje
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 16:22:44
|
|
|
|
FLASK_A
|
Hvala punce, tut sama upam da zdej ne bo več imela tega cmoka v grlu. Sreča da mi ni las pobruhala. Zdej sem kolikor tolk dostojna k sem se u nulo zdrgnila... Šivilja, jaz jo ful s fiziološko zalivam, pa ti? Kako ji probaš pucat tisto zalepljeno zadaj v grlu? Ktja, tudi tebi Se grem pripravit za faks, uživajte!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 16:23:16
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: KatMat DRZIMO PESTI!!!!MOGOCE SE NAŠA CHRISTJANA DANES DOMOV VRNE Z SVOJO MALCICO!!!!!! še moje Še jest
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 16:23:39
|
|
|
|
Anonimen
|
šivilja, bom še mojega povprašala, če se bo kaj vozil mimo...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......