|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
9.3.2010 12:59:08   
KatMat
mogoče naredim pa 1 in 4....pa bom enko nekomu podarila...sam tok da probam stil narediti

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 501
9.3.2010 12:59:33   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

danes kuham svinjsko ribco pa riz +solatka....

majana ti tudi prakticiras tičino?

ne, ker ne pečem, samo sem dost prebrala o tem pa tko

vas občudujem vse k se spravite to delat, jaz zadnje dni še za živet nimam volje user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 502
9.3.2010 13:00:27   
Dudica1

mogoče naredim pa 1 in 4....pa bom enko nekomu podarila...sam tok da probam stil narediti

no kar pripelji jo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 503
9.3.2010 13:00:59   
Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ma tok me ima da bi nekaj naredila pa ne vem če mi bo znesl pol z obema pod nogami user posted image user posted image

Pa še vprašanje tam pri piti ( ki je še nisem delala) piše da tetso zvaljaš in daš v pekač...to mi ni jasnouser posted image

ja....pita ma sam spodi testo in povrhu po zelji....je vec ali manj ma vec file

ja sej to vem pa ni mi jasno zakaj valjat testo da ga dam v pekač...ma aveš ker si ne predstavljam ker še nisem delala

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 504
9.3.2010 13:01:46   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Je pa tko, da ko stopiš ven, ti sapo vzame in kr ne moreš zadihat.

taka burja je za tukaj kar značilna, tudi za Vipavo in Ajdovščino...Preden sem zamenjala okna je tolk žvižgalo ponoči skozi špranje, da sploh nisi mogel spati... Sam jutri bo pa shit. Soseda je v petek glih okna zamenjala, najbrž je ful vesela.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 505
9.3.2010 13:01:59   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

kati, pol lahko tud kako torto naročim pri tebi? user posted image za moškega se mi res zdi 4 najprimernejša
lahko....ampak delam samo sadne....

ni panike user posted image za kdaj poleti bo super!

moj ortrok mi kar skos na joški visi user posted image upam, da so sam zobki.

za ven sem si spet premislila user posted image semokno odprla, je MRAAAAAAAAZ user posted image
koliko časa mislis se dojiti ledenka?

nekje po 1 letu ga bom začela odstavljat, delj kot do 2 let absolutno ne bi rada. itak bo problem, ko bom v službi in bom šla na prvo službeno pot... se moram it počasi s šefom zmenit, kako in kaj user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 506
9.3.2010 13:03:20   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

majana user posted image . Midva zmeraj oba ponoči pucava nos, je najhitreje. On ga drži ck, ck ck pa je. za druge stvari sem pa jaz, pri obeh. Če je on L. zmeraj v histerijo spravi.
Biti mama je težko, ker če ne, bi to bili moški (je bilo prej po televiziji.user posted image

mah jezi me to, ker mi zmeri govori že ob 21, pejt spat, da se boš ja naspala... včerej sem šla pa ob 22, da bom ja do ene polnoči kej spala, ko se ponavadi J. zbudi, pa sem se valda že eno uro prej, ker je J. huronsko kričal...

pa še ene par dni nazaj se je hvalu, kako mu on nos spuca in nič ne kriči... user posted image

maja, ne stoj hodit ven, ti se kar notri grej

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 507
9.3.2010 13:05:54   
majana79

ma tok me ima da bi nekaj naredila pa ne vem če mi bo znesl pol z obema pod nogami user posted image user posted image

Pa še vprašanje tam pri piti ( ki je še nisem delala) piše da tetso zvaljaš in daš v pekač...to mi ni jasnouser posted image

ja sej to vem pa ni mi jasno zakaj valjat testo da ga dam v pekač...ma aveš ker si ne predstavljam ker še nisem delala

v pekaču za pite ga boš težko razvaljala, ker mora bit še rob (to pečeš v tistem rebrastem okroglem pekaču - praviloma se pite v njem pečejo)

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 508
9.3.2010 13:07:36   
šivilja

To testo je v obliki kepe in če ga hočeš dat po celi površini pekača, ga moraš prej razvljat - lahko ga daš pa v pekač pa tkačiš z rokami, dokler ni cel pekač prekrit.

Evo moje kosilo se peče - kiš z pršutom in camamberjem (ma,esto pršuta je vratovina, namesto camamberja pa brie - pomoje bo tud dobro). Je pa pripravljeno v desetih minutah.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 509
9.3.2010 13:08:14   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

v pekaču za pite ga boš težko razvaljala, ker mora bit še rob (to pečeš v tistem rebrastem okroglem pekaču - praviloma se pite v njem pečejo)

aja,v navadnem pekaču pol ne morem?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 510
9.3.2010 13:08:29   
ledenka

pa še ene par dni nazaj se je hvalu, kako mu on nos spuca in nič ne kriči... user posted image

user posted image hudiča no, če se ponudi, naj ti vsaj eno noč spanja omogoči, drugač naj bo raje tiho.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 511
9.3.2010 13:08:36   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Evo moje kosilo se peče - kiš z pršutom in camamberjem (ma,esto pršuta je vratovina, namesto camamberja pa brie - pomoje bo tud dobro). Je pa pripravljeno v desetih minutah.

a testo si tut zdej vmes nardila??

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 512
9.3.2010 13:09:33   
majana79

lahko, samo vseeno naredi mal roba

pol ne bo lih pita, ampak bo pita wannabe user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 513
9.3.2010 13:11:15   
majana79

user posted image hudiča no, če se ponudi, naj ti vsaj eno noč spanja omogoči, drugač naj bo raje tiho.

sanja prase kukuruz... bom očitno mogla spet ropotat, da bo kej dojel

po moje bi mu kvantno fiziko prej razložila

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 514
9.3.2010 13:13:34   
ledenka

super se sliši! midva bova pa rižoto z muškatno bučo... sam neki pri receptu mi ni čist jasno, pa bo že.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 515
9.3.2010 13:13:36   
Dudica1

lahko, samo vseeno naredi mal roba

pol ne bo lih pita, ampak bo pita wannabe user posted image

no neki bo že ratal user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 516
9.3.2010 13:20:00   
maja1488

meni meni meni.....

sanja prase kukuruz... bom očitno mogla spet ropotat, da bo kej dojel

po moje bi mu kvantno fiziko prej razložila

majana...ti pridi en dan k meni (sama), po pol reci, da tok piha burja, da vn ne upaš stopit, on pa nej se pol doma te kvantne fizike nauči...ti se boš pa naspala.

Z končno spi.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 517
9.3.2010 13:21:57   
maja1488
Aja...moja kri je boljše kot prejčnji teden, ni pa OK in sem dobila nov AB. Je šel moj iskat.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 518
9.3.2010 13:22:45   
KatMat

pravo testo za pito bo bolj zrnato...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 519
9.3.2010 13:24:55   
FLASK_A
Katmat, jaz sem ti najbližje za tisto free torto. Usput jo pripelješ ko greš po plenice v Supernovouser posted image Kje maš pa kakšne slikce, nisem vedla da pečeš!

Majana joj kakega desca imaš user posted image user posted image user posted image

Maja, pa imaš mal miru. Zdej bodi pa čisto tiho da bo čimdlje miruser posted image

Jaz bi tut jedla... Pa se mi ne da loncev mazat in posode pol rihtat.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 520
9.3.2010 13:25:18   
KatMat
lahko pa naredimo kaksno srecanje pa 1. zmažemo skupajuser posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 521
9.3.2010 13:25:25   
FLASK_A
Aja...moja kri je boljše kot prejčnji teden, ni pa OK in sem dobila nov AB. Je šel moj iskat.

Držim pesti da prime!!!user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 522
9.3.2010 13:27:40   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Katmat, jaz sem ti najbližje za tisto free torto. Usput jo pripelješ ko greš po plenice v Supernovouser posted image Kje maš pa kakšne slikce, nisem vedla da pečeš!

Majana joj kakega desca imaš user posted image user posted image user posted image

Maja, pa imaš mal miru. Zdej bodi pa čisto tiho da bo čimdlje miruser posted image

Jaz bi tut jedla... Pa se mi ne da loncev mazat in posode pol rihtat.

ma ne slikam dostikrat...enkat sem jo pa že objavila,ko sem jo za kolega delala pa sem jo se za mojga dragega

< Sporočilo je popravil KatMat -- 9.3.2010 13:32:32 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 523
9.3.2010 13:28:46   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Držim pesti da prime!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 524
9.3.2010 13:29:39   
šivilja

a testo si tut zdej vmes nardila??

Ma ne, je z vlečenim testom, ki se mi je valjalo kupljeno v hladilniku. Je bil mišljen apfelštrudel, pa se ni hotu narest, pol je pa že mal rok poteku, tako da je bil za porabit.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......