Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 12:59:08
|
|
|
|
KatMat
|
mogoče naredim pa 1 in 4....pa bom enko nekomu podarila...sam tok da probam stil narediti
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 12:59:33
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat danes kuham svinjsko ribco pa riz +solatka.... majana ti tudi prakticiras tičino? ne, ker ne pečem, samo sem dost prebrala o tem pa tko vas občudujem vse k se spravite to delat, jaz zadnje dni še za živet nimam volje
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 13:00:27
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat mogoče naredim pa 1 in 4....pa bom enko nekomu podarila...sam tok da probam stil narediti no kar pripelji jo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 13:00:59
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ma tok me ima da bi nekaj naredila pa ne vem če mi bo znesl pol z obema pod nogami Pa še vprašanje tam pri piti ( ki je še nisem delala) piše da tetso zvaljaš in daš v pekač...to mi ni jasno ja....pita ma sam spodi testo in povrhu po zelji....je vec ali manj ma vec file ja sej to vem pa ni mi jasno zakaj valjat testo da ga dam v pekač...ma aveš ker si ne predstavljam ker še nisem delala
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 13:01:46
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Je pa tko, da ko stopiš ven, ti sapo vzame in kr ne moreš zadihat. taka burja je za tukaj kar značilna, tudi za Vipavo in Ajdovščino...Preden sem zamenjala okna je tolk žvižgalo ponoči skozi špranje, da sploh nisi mogel spati... Sam jutri bo pa shit. Soseda je v petek glih okna zamenjala, najbrž je ful vesela.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 13:01:59
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: ledenka kati, pol lahko tud kako torto naročim pri tebi? za moškega se mi res zdi 4 najprimernejša lahko....ampak delam samo sadne.... ni panike za kdaj poleti bo super! moj ortrok mi kar skos na joški visi upam, da so sam zobki. za ven sem si spet premislila semokno odprla, je MRAAAAAAAAZ koliko časa mislis se dojiti ledenka? nekje po 1 letu ga bom začela odstavljat, delj kot do 2 let absolutno ne bi rada. itak bo problem, ko bom v službi in bom šla na prvo službeno pot... se moram it počasi s šefom zmenit, kako in kaj
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 13:03:20
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela majana . Midva zmeraj oba ponoči pucava nos, je najhitreje. On ga drži ck, ck ck pa je. za druge stvari sem pa jaz, pri obeh. Če je on L. zmeraj v histerijo spravi. Biti mama je težko, ker če ne, bi to bili moški (je bilo prej po televiziji. mah jezi me to, ker mi zmeri govori že ob 21, pejt spat, da se boš ja naspala... včerej sem šla pa ob 22, da bom ja do ene polnoči kej spala, ko se ponavadi J. zbudi, pa sem se valda že eno uro prej, ker je J. huronsko kričal... pa še ene par dni nazaj se je hvalu, kako mu on nos spuca in nič ne kriči... maja, ne stoj hodit ven, ti se kar notri grej
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 13:05:54
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ma tok me ima da bi nekaj naredila pa ne vem če mi bo znesl pol z obema pod nogami Pa še vprašanje tam pri piti ( ki je še nisem delala) piše da tetso zvaljaš in daš v pekač...to mi ni jasno ja....pita ma sam spodi testo in povrhu po zelji....je vec ali manj ma vec file ja sej to vem pa ni mi jasno zakaj valjat testo da ga dam v pekač...ma aveš ker si ne predstavljam ker še nisem delala v pekaču za pite ga boš težko razvaljala, ker mora bit še rob (to pečeš v tistem rebrastem okroglem pekaču - praviloma se pite v njem pečejo)
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 13:07:36
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ma tok me ima da bi nekaj naredila pa ne vem če mi bo znesl pol z obema pod nogami Pa še vprašanje tam pri piti ( ki je še nisem delala) piše da tetso zvaljaš in daš v pekač...to mi ni jasno ja....pita ma sam spodi testo in povrhu po zelji....je vec ali manj ma vec file ja sej to vem pa ni mi jasno zakaj valjat testo da ga dam v pekač...ma aveš ker si ne predstavljam ker še nisem delala To testo je v obliki kepe in če ga hočeš dat po celi površini pekača, ga moraš prej razvljat - lahko ga daš pa v pekač pa tkačiš z rokami, dokler ni cel pekač prekrit. Evo moje kosilo se peče - kiš z pršutom in camamberjem (ma,esto pršuta je vratovina, namesto camamberja pa brie - pomoje bo tud dobro). Je pa pripravljeno v desetih minutah.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 13:08:14
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ma tok me ima da bi nekaj naredila pa ne vem če mi bo znesl pol z obema pod nogami Pa še vprašanje tam pri piti ( ki je še nisem delala) piše da tetso zvaljaš in daš v pekač...to mi ni jasno ja....pita ma sam spodi testo in povrhu po zelji....je vec ali manj ma vec file ja sej to vem pa ni mi jasno zakaj valjat testo da ga dam v pekač...ma aveš ker si ne predstavljam ker še nisem delala v pekaču za pite ga boš težko razvaljala, ker mora bit še rob (to pečeš v tistem rebrastem okroglem pekaču - praviloma se pite v njem pečejo) aja,v navadnem pekaču pol ne morem?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 13:08:29
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 pa še ene par dni nazaj se je hvalu, kako mu on nos spuca in nič ne kriči... hudiča no, če se ponudi, naj ti vsaj eno noč spanja omogoči, drugač naj bo raje tiho.
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 13:08:36
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Evo moje kosilo se peče - kiš z pršutom in camamberjem (ma,esto pršuta je vratovina, namesto camamberja pa brie - pomoje bo tud dobro). Je pa pripravljeno v desetih minutah. a testo si tut zdej vmes nardila??
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 13:09:33
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 aja,v navadnem pekaču pol ne morem? lahko, samo vseeno naredi mal roba pol ne bo lih pita, ampak bo pita wannabe
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 13:11:15
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 pa še ene par dni nazaj se je hvalu, kako mu on nos spuca in nič ne kriči... hudiča no, če se ponudi, naj ti vsaj eno noč spanja omogoči, drugač naj bo raje tiho. sanja prase kukuruz... bom očitno mogla spet ropotat, da bo kej dojel po moje bi mu kvantno fiziko prej razložila
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 13:13:34
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Evo moje kosilo se peče - kiš z pršutom in camamberjem (ma,esto pršuta je vratovina, namesto camamberja pa brie - pomoje bo tud dobro). Je pa pripravljeno v desetih minutah. super se sliši! midva bova pa rižoto z muškatno bučo... sam neki pri receptu mi ni čist jasno, pa bo že.
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 13:13:36
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 aja,v navadnem pekaču pol ne morem? lahko, samo vseeno naredi mal roba pol ne bo lih pita, ampak bo pita wannabe no neki bo že ratal
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 13:20:00
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat mogoče naredim pa 1 in 4....pa bom enko nekomu podarila...sam tok da probam stil narediti meni meni meni..... IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 pa še ene par dni nazaj se je hvalu, kako mu on nos spuca in nič ne kriči... hudiča no, če se ponudi, naj ti vsaj eno noč spanja omogoči, drugač naj bo raje tiho. sanja prase kukuruz... bom očitno mogla spet ropotat, da bo kej dojel po moje bi mu kvantno fiziko prej razložila majana...ti pridi en dan k meni (sama), po pol reci, da tok piha burja, da vn ne upaš stopit, on pa nej se pol doma te kvantne fizike nauči...ti se boš pa naspala. Z končno spi.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 13:21:57
|
|
|
|
maja1488
|
Aja...moja kri je boljše kot prejčnji teden, ni pa OK in sem dobila nov AB. Je šel moj iskat.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 13:22:45
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ma tok me ima da bi nekaj naredila pa ne vem če mi bo znesl pol z obema pod nogami Pa še vprašanje tam pri piti ( ki je še nisem delala) piše da tetso zvaljaš in daš v pekač...to mi ni jasno ja....pita ma sam spodi testo in povrhu po zelji....je vec ali manj ma vec file ja sej to vem pa ni mi jasno zakaj valjat testo da ga dam v pekač...ma aveš ker si ne predstavljam ker še nisem delala pravo testo za pito bo bolj zrnato...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 13:24:55
|
|
|
|
FLASK_A
|
Katmat, jaz sem ti najbližje za tisto free torto. Usput jo pripelješ ko greš po plenice v Supernovo Kje maš pa kakšne slikce, nisem vedla da pečeš! Majana joj kakega desca imaš Maja, pa imaš mal miru. Zdej bodi pa čisto tiho da bo čimdlje mir Jaz bi tut jedla... Pa se mi ne da loncev mazat in posode pol rihtat.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 13:25:18
|
|
|
|
KatMat
|
lahko pa naredimo kaksno srecanje pa 1. zmažemo skupaj
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 13:25:25
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Aja...moja kri je boljše kot prejčnji teden, ni pa OK in sem dobila nov AB. Je šel moj iskat. Držim pesti da prime!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 13:27:40
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Katmat, jaz sem ti najbližje za tisto free torto. Usput jo pripelješ ko greš po plenice v Supernovo Kje maš pa kakšne slikce, nisem vedla da pečeš! Majana joj kakega desca imaš Maja, pa imaš mal miru. Zdej bodi pa čisto tiho da bo čimdlje mir Jaz bi tut jedla... Pa se mi ne da loncev mazat in posode pol rihtat. ma ne slikam dostikrat...enkat sem jo pa že objavila,ko sem jo za kolega delala pa sem jo se za mojga dragega
< Sporočilo je popravil KatMat -- 9.3.2010 13:32:32 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 13:28:46
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Aja...moja kri je boljše kot prejčnji teden, ni pa OK in sem dobila nov AB. Je šel moj iskat. Držim pesti da prime!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 13:29:39
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Evo moje kosilo se peče - kiš z pršutom in camamberjem (ma,esto pršuta je vratovina, namesto camamberja pa brie - pomoje bo tud dobro). Je pa pripravljeno v desetih minutah. a testo si tut zdej vmes nardila?? Ma ne, je z vlečenim testom, ki se mi je valjalo kupljeno v hladilniku. Je bil mišljen apfelštrudel, pa se ni hotu narest, pol je pa že mal rok poteku, tako da je bil za porabit.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......