Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 14:03:14
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 papua v velikosti pa kar prekašate ja,ampak v teži pa ne maja WTF iz đezi ...da nisem prehitro kaj obljubla baje nek jazz kafič v PO. Nisem še bla. Od zoje brat hodi baje tja osvajat. Sam ne vem al kelnarje al obiskovalke. No....če tadrugo, pol je za njegovo dobro, da ostane tisti večer doma Lahko gremo pa na bowling
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 14:03:21
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Šivilja, kako narediš solato iz koromača? A si dobila pošto? KatMat....naslednje srečanje je 19.3. v PO. Najprej pica, pol pa đezi. Katera pride? Koromač narežem na krhlje, malo skuham v slani vodi, k hladnemu primešam koščke mocarele in zabelim z bučnim oljem in kisom. Pošte še nisem dobila, razen če je danes - še nisem šla gledat. Danes je tak čuden dan, se kar ne znam zorganizirat. Ga je že pol mimo, pa nimam nič za pokazat.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 14:07:17
|
|
|
|
Dudica1
|
T. dobi pa jutri copatke
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 14:09:53
|
|
|
|
tubby
|
Hoj hoja, AJM STIL ALAJV! sm moj je z nočne pa ne morem do računalnika k je spal... pa tale vreme... učer sm šla na en pogreb pa mi ni blo lih do praznovanja 8. marca.... pa ne telovadbo ne hodim pa mi manjka kdaj bo že služba da bo denar
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 14:10:49
|
|
|
|
šivilja
|
Majana - plesnivih sirov nisem jedla v nosečnosti, zdaj jih pa jem (pa imam jaz tudi nekje daleč zadaj v spominu, da naj jih ne bi) - pa itak je bil tukaj konkretno prepečen. Pa če smo že pri tem tudi svinjine ne bi smela, pa suhega mesa - se pravi pršuta in vratovine. Sam veš kaj na riž pa polento pa jaz ne funkcioniram! Ja, pa gobe tudi jem - ne eksotike, samo kakšen suh jurček v rižoti, mislim, da je ne bo fental. Sem pa opazila, da so jo suhe lisičke grozno napenjale (itak piše v knjigah, da so najtežje prebavljive gobe, ma OK). Najhuje je bilo pa po muškatni buči, ki je kao super, ko je imela kar drisko in še ponoči 8x kakala sluz. Skratka jaz delam malo po filingu - opijam se ne, s kavo se ne nalivam, klobase ji glih ne dam za jest, pa izogibam se tistim stvarem za katere točno vem, da jo ful napenjajo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 14:14:57
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Šivilja, kako narediš solato iz koromača? A si dobila pošto? KatMat....naslednje srečanje je 19.3. v PO. Najprej pica, pol pa đezi. Katera pride? kuga????
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 14:15:29
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy Katmat.: ah dej nehi Flaska jst sem najbližja Katmat za torto sam 10 minut narazen a se greva vn zment IZVIRNO SPOROČILO: majana79 flaska, smotanga, sam druzga nimam sej če ne bi bla kronično neprespana, me to še ne bi tolk zmotilo, danes sem pa ekstra sitna pol pa boljš zanj da danes sploh domov ne pride IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Jst morm pa v trgovino danes. Se mi ne da razlagat mojmu, kaj je treba kupit. Sem zadnjič poslala sam po plazma piškote, pa prnese domov tiste za tiramisu Na mejl mu napiši, še slike lahko zraven prpopaš
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 14:16:01
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Šivilja, kako narediš solato iz koromača? A si dobila pošto? KatMat....naslednje srečanje je 19.3. v PO. Najprej pica, pol pa đezi. Katera pride? kuga???? Tja se hodi osvajat kelnarje in obiskovalke noooo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 14:16:44
|
|
|
|
FLASK_A
|
Požrla home made carbonara pa solato. Matr je to dobro. Samo je treba rit dvignit izpred ekrana. To je najtežji del.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 14:17:31
|
|
|
|
šivilja
|
Maja - dobila, najlepša hvala!!!!!!! Če prideš do LJ, te peljem na pijačo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 14:17:57
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Za srečanje sem tud jaz maja a boš ti že ok pol do petka za pico? Sej to je šele naslednji petek. Jah pit morda ne bom mogla, ker imam baje 2 škatli. Jem pa vseeno lahko katMat...a prneseš torto. Dudi praznuje uuu pa res....ja draga prijateljica potem pa res dobis eno tortico
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 14:18:50
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Požrla home made carbonara pa solato. Matr je to dobro. Samo je treba rit dvignit izpred ekrana. To je najtežji del. Točno tako
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 14:20:01
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Za srečanje sem tud jaz maja a boš ti že ok pol do petka za pico? Sej to je šele naslednji petek. Jah pit morda ne bom mogla, ker imam baje 2 škatli. Jem pa vseeno lahko katMat...a prneseš torto. Dudi praznuje uuu pa res....ja draga prijateljica potem pa res dobis eno tortico HAHA...kjer se tepeta dva......
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 14:21:15
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Šivilja, kako narediš solato iz koromača? A si dobila pošto? KatMat....naslednje srečanje je 19.3. v PO. Najprej pica, pol pa đezi. Katera pride? kuga???? Tja se hodi osvajat kelnarje in obiskovalke noooo aha aha...ok
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 14:21:25
|
|
|
|
lake
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Za srečanje sem tud jaz maja a boš ti že ok pol do petka za pico? Sej to je šele naslednji petek. Jah pit morda ne bom mogla, ker imam baje 2 škatli. Jem pa vseeno lahko katMat...a prneseš torto. Dudi praznuje uuu pa res....ja draga prijateljica potem pa res dobis eno tortico Kako to mislš tortico? Torto se reče , tortica je premejhna
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 14:21:37
|
|
|
|
FLASK_A
|
Men je včeraj prinesel Merci. Sam na sekret sem šla, je že par čokoladic manjkalo Pa sem mislila da so bili meni namenjeni
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 14:25:10
|
|
|
|
Leela
|
greš na klub glasbe jazzy postojna na FB-ju: je na železniški postaji. Jaz sem bila tam samo, ko sem šla vlake z L. gledat. v bowlingu sem pa jaz slaba. Če ne bi imeli tiste ograjce gor, ne bi nič zadela papua lepe merce
< Sporočilo je popravil Leela -- 9.3.2010 14:28:07 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 14:26:57
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Men je včeraj prinesel Merci. Sam na sekret sem šla, je že par čokoladic manjkalo Pa sem mislila da so bili meni namenjeni flaska take stvari se skriva!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 14:31:11
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Men je včeraj prinesel Merci. Sam na sekret sem šla, je že par čokoladic manjkalo Pa sem mislila da so bili meni namenjeni flaska take stvari se skriva! predolgo si bla na sekretu
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 14:46:17
|
|
|
|
eelyy
|
Evo pripravla polnjenega piščanca in zdej se že peče tud Tiana sem uspavala,imam še cunje za pospravt. Katmat: Dej ti,ker se bolj spoznaš na te gostilne"bi blo lepo da bi starše pelala nekam za vikend bi jih pelala na koslilo sta mi full pomagal pri selitvi ......pa dej mi predlagi kam ali če imaš kakšen link? flaska:Ja ni problemov se lahko uzuni zmenva sam jst imam privilegije,ker sem noseča A veste kdo se res dolgo ni javil tukaj na forumu cveka..a katera kej ve kaj se dogaja znjo da je ni nič gor?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 14:49:41
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy A veste kdo se res dolgo ni javil tukaj na forumu cveka..a katera kej ve kaj se dogaja znjo da je ni nič gor? spremenila je ime, zdaj je razocarana 123
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 14:50:47
|
|
|
|
ledenka
|
moja rižota je tudi dobro uspela pa precej simpl je za naredit bomo jutri spet, mam še bučo
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 14:56:44
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy Evo pripravla polnjenega piščanca in zdej se že peče tud Tiana sem uspavala,imam še cunje za pospravt. Katmat: Dej ti,ker se bolj spoznaš na te gostilne"bi blo lepo da bi starše pelala nekam za vikend bi jih pelala na koslilo sta mi full pomagal pri selitvi ......pa dej mi predlagi kam ali če imaš kakšen link? flaska:Ja ni problemov se lahko uzuni zmenva sam jst imam privilegije,ker sem noseča A veste kdo se res dolgo ni javil tukaj na forumu cveka..a katera kej ve kaj se dogaja znjo da je ni nič gor? kaj iščeš in kolk daleč?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 14:57:57
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Za srečanje sem tud jaz maja a boš ti že ok pol do petka za pico? Sej to je šele naslednji petek. Jah pit morda ne bom mogla, ker imam baje 2 škatli. Jem pa vseeno lahko katMat...a prneseš torto. Dudi praznuje uuu pa res....ja draga prijateljica potem pa res dobis eno tortico HAHA...kjer se tepeta dva...... ma nobeno od teh....da bo presenečenje.... TKO DA CE MA KERA KAKSEN PREDLOG ALI SLIKICO TORTE ZA NAŠO DUDI-ZS!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 9.3.2010 14:59:46
|
|
|
|
eelyy
|
Aja zdej ima drug nick....sploh nisem vedla! katmat:Ja nevem bolj tuki okol okolica LJ. lahko še Moravče...nevem no da ni lih v Kamniku?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......