|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
6.4.2010 13:54:30   
twetka
joj zdej pa prav ne vem a bi poklicala G ali ne. Ful razmišljam, kaj naredit. verjetno malo paniko delam. Ali počakam do naslednjega tedna in še enkrat lulam??

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
6.4.2010 13:57:14   
sarar
mojamura, jz bi zatežila. povej, da se že ful dolg trudš za otrokca, pa nč hudga če mal pretiravaš in se bojiš da je kajnarobe. pa tečnar, te bo že mogla vzet prej. mislm, kje je še septemberuser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
6.4.2010 14:17:35   
mojamura
meni se tudi zdi da jih bom še jaz malo klicala

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
6.4.2010 14:20:35   
*Star*
Pa saj ne moreš verjet in to naše zdravstvo! Da moraš tolk čakat.
Veš kaj mojamura ti kar naredi eno lažno paniko in reci da te grozno srbi spodaj in zgleda da maš vnetje in te bo že prej naročila. Iz lastnih izkušenj, ti povem. Sicer ni fer in se malo lažeš, samo kaj čmo user posted image user posted image  Potem pa ko te naroči, pa ko reče da ni nobenega vnetja, reci, da si se zdravila z domačimi zdravili, ko pa moraš tolk čakat na pregleduser posted image user posted image  Takrat ji pa itak še potožiš kolk časa se matrata...
Malo za hec, malo za res...očitno pri nas brez "nujnih" zadev nikamor ne prideš.

Joj lidik, kaj čmo, čudakinje pač user posted image
Meni pa moj pravi, da jutri še nebi testirala ampak pojutrišnjem. pa mu ne morem rečt da sem vam puncam oblubla da bom že jutri poročalauser posted image . Tko da se bom verjetno zvečer izmuznila v trgovino po test, jutri zjutraj lulala in ga potem presenetila. Bomo videli kako bo potekalo vse skupaj.
Madona sem se razpisala user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
6.4.2010 14:34:04   
lidik
Moj je pa ravno obratno. Je hotel da že danes lulam, čeprav je en dan prej, ker je itak tud on na CB-ju prebral, da lahko do 4 dni prej. Sam pol ko sem ga pa spomnila na prejšnji mesec, da sem pa na tisti dan ko bi mogla pridet, pa je bil rahli plusek, pa je pol še isti dan vseeno prišla - se je pa malo zamislu. No in pol šok za mene seveda - je reku, ok, pol pa do nedelje počakva. Me je skor kap - kaj misli da bom res zdržala do nedelje. O ne, ne to pa nebo šlo skoz. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mislim da bom vseeno že jutri lulala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
6.4.2010 15:00:44   
zaljubljena23
Miklarom, ti pa že po pingota user posted image user posted image user posted image user posted image SI me prehitelauser posted image user posted image user posted image

Star in lidik, jutri bodo pluski deževali pri vamauser posted image user posted image user posted image

mojamura user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
6.4.2010 15:07:17   
zaljubljena23
twetka....

Kaj naj rečem, očitno imaš malo zmešnjave s hormoni in zato ti je bc pokazal lažno črtico...Glede čudne M...A si mogoče le pomislila, da nisi reagirala na klomifen...Glej, 14. dan cikla si imela UZ, ki je pokazal številne zelo majhne folikle...Koliko se spomnim so bilio velikosti nekje 7/8mm...Nisi pa imela potrditvenega UZ, ki bi pokazal, da folikli so dejansko zrastli...Sama sem januarja, ko sem začela s klomifenom pri svojem G imela prvi UZ nekje 14.dan cikla in je pokazal številne majhne folikle velikosti 7/8mm...Ker je moj G sklepal, da bo do O prišlo malo kasneje me je naročil na ponovni UZ čez 2 dni...V tem ciklu sem imela 4 UZ, ki so vsakič potrdili, da folikli ne rastejo in da nisem reagirala na klomifen...Malo v premislek...

Glede hujšanja in zanositve...Definitvno tole ni noben bav bav...Meni je G rekel, dokler je zmerno hujšanje, se prehranjujem in jem zdravo nima biti kaj...Ko pa telo izstradaš pa je čist nekaj drugega

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
6.4.2010 15:23:30   
*Star*
Kaj slišiš ti to lidik, bova pluske lulale jutri user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
6.4.2010 17:21:35   
witch

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.4. DIANE (x. krog)
user posted image x.4. Avonija (18. krog)
user posted image x.4. latka (34. krog)
user posted image 1.4. Julles (x.krog)user posted image
user posted image 3.4. jacki (1. krog)user posted image
user posted image 3.4. mojamura (6.krog)user posted image
user posted image 4.4. aqua77 (3. postopek ICSI)user posted image
user posted image 4.4. spaghetek (19.krog)
user posted image 4.4. twetka (3.krog klomifena)user posted image
user posted image 5.4.mateja134 (4.krog)
5.4. mladika (6.krog)user posted image
user posted image 6.4. *Star* (3.krog)
user posted image 6.4. etna (7. krog)
user posted image 7.4. doloress (7.krog) 
user posted image 7.4. lidik (7.krog)
user posted image 8.4. TMS82 (10.krog)
user posted image 8.4. Korinca (x.krog)
user posted image 10.4. Pikasta (4.krog)
user posted image 10.4. Spirit75 (2. krog klomifena)
user posted image 12.4. golobica82 (x. krog)
user posted image 14.4. evatista (12.krog)
user posted image 15.4. agataema (2.krog)
user posted image 15.4. Pika555 (4.krog)
user posted image 15.4. pinkalonca (16. krog)
user posted image 16.4. zaljubljena23 (20.krog)
user posted image 16.4. *viva* (2.krog)
user posted image 16.4. xoxox (9.krog)
user posted image 18.4. KOLIBRI (5.krog)
user posted image 19.4. Shilou (x. krog)
user posted image 22.4. witch (4.krog)
user posted image 22.4. anonimna user posted image (x. krog)
user posted image 23.4. ribica81 (7.krog)
user posted image 24.4. 3.tanci (x. krog)
user posted image 27.4. ninchi9 (29. krog)
user posted image 27.4. Tejchy25 (24. krog)
user posted image 28.4. Arwenko (3. krog klomifena)
user posted image 29.4. strelka1987 (1. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 36

user posted image

NOSEČK:____

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:
BOSTINA, Bejli
Anonimna Z.
, Aleunam
Kika99, thevenus
miklarom, twetka
pinkalonca, pilotina
sarar, natasa.jurman

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
6.4.2010 17:22:18   
witch
mojamura user posted image in user posted image za naprej
lidik in star zahtevam da sta jutri obe roza user posted image ker je dosti modre barve user posted image user posted image user posted image user posted image
twetka in ostale jaz močno upam, da se bo vse uredilo user posted image user posted image user posted image
spaghetek, etna, mateja 134, doloress, star in lidik da mi vse jutri nalulate velik plus user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz sem že prišla domov iz pohajkovanja po faksu user posted image zapravila sem 50e user posted image zdaj pa najprej delat seminarsko, potem pa pod tuš in slončkat user posted image user posted image user posted image ker po izračunih in bolečinah spodaj bi naj bila jutri O. Edino izcedka ni kaj dosti user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 6.4.2010 17:27:34 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
6.4.2010 17:27:07   
lidik
ja *star* slišim jaz to samo ne vem če ga bom jaz ravno nalulala, ker sem prej ko sem bila na wc-ju že imela malo rozaste barve na papirju, sicer od takrat nič več, samo se mi zdi, da bo moja user posted image  jutri vseeno točna kot urca. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
6.4.2010 17:27:31   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: witch

mojamura user posted image in user posted image za naprej
lidik in star zahtevam da sta jutri obe roza user posted image ker je dosti modre barve user posted image

uffff če bi imela vpliv na to, ti garantiram da bi se definitivno držala tega !!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
6.4.2010 17:29:12   
witch
lidik bi se vse z veseljem mojih navodil držale user posted image jaz če bi bila prava witch bi načarala, da bi bilo pri vsaki tako kot si želi in bi bil seznam rozaaaaaaa user posted image ampak ****t ga nisem user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
6.4.2010 17:38:48   
twetka
Zaljubljena, verjetno imaš prav, ampak ta Uz sem js po domače rečeno izsilila in sem mogla zanj plačat 26€, sej če bi hotla lahko grem še 5x sam 100€ za to dat, pa mislim da nima smisla, če bi mi pa seveda ona to delala brezplačno v sklopu zdravljenja bi bilo lepo, bi vsaj videla kaj dogaja, tako pa tut sama sumim na to da se nič ni dogajalo, glede na to da je bila sluz in da sem čutla da se dogaja neki. Pač tako je zdej gremo v mb naprej, tam pa mislim da bo kontrola tako kot mora bit, upajmo. Sem bila prej zelo slabe volje, ko se je test tako poigral z mano, pol je pa moj prišel in danes za spremembo nisem najedala in nič omenila, pa me je tako čez kako urco vprašal če sem še enkrat testirala in kaj je pokazalo, pa sem mu povedla in sma se malo pogovarjala malo cartala pa je bilo ok, mogoče me še čaka danes user posted image , upam, je malo nakazoval na to. user posted image Če pa ne danes, pa jutr 100%user posted image Držim pestke za vse vas ko jutr lulate, zdej se grem pa malo razmigat na telovadbo pa je kar je. 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
6.4.2010 18:18:16   
strelka1987
Punce dva dni me ni blo, pa pridem gor, pa vidim same modre črtice...kaj ga sračkat, smo ja rekle, da bomo rozike.. Pošiljam en kupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa si vsaka naj eno vzame user posted image

Js pridno jemljem tifol in hodim plavat...za enkrat je to več al manj to, čakamo na 10., ko bomo blizu O, da bomo intenzivno user posted image ...

Sm pa opazla, da se izogibam kolegice, ki je noseča, kar se mi zdi zlo grozn od mene, ampak si ne morem pomagat...ko pa ne morem tuhtat drugega kot...js bi tudi user posted image .. povedat ji pa tudi ne morem, ker njima se je "ponesrečlo" ko je nekaj zmučkala s tabletkam in se mi zdi, da sploh ne razume...

Dans sm staršno tečna, zato grem v bazen, se zmozgat do konca, da bom sam še padla v postlo.

Jutri vsem, ki lulate želim ogromne +, da še na naš forum posije sonček.

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
6.4.2010 18:18:26   
jacki
Jojoj, tale aprilski seznam pa noče in noče bit nič rozastuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Držim pesti vsem, ki se vam user posted image še ni prikazala

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
6.4.2010 18:48:52   
witch
strelka uh kak dobro te razumem user posted image je glih odšla kolegica, ki bo čez en mesec rodila. Ful vesela za njo, hkrat pa tudi žalostna. Tudi jaz bi.... Ampak sem še optimistična user posted image čez 16 bo plusek user posted image
ah tudi jaz sem žalostna, da je seznamček tak moder user posted image upam, da se bo kaj spremenilo v teh dneh in bo april popravil svoj slab vtis user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu strelka1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
6.4.2010 18:58:11   
witch
http://www.youtube.com/watch?v=uDtelXI1DmM

Ena pesmica za vas, ki mi je res ful ful všeč za vse, ki vas je in tiste, ki še bo obiskala in vse tiste, ki bodo dočakale pluske ---- sanje nič ne stanejo .... veliko sanjajte, in te sanje, ki jih zdaj sanjamo, se bodo nekoč uresničile

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
6.4.2010 19:05:17   
mateja134
witch jaz jutri nebom lulala, ker nimam testa doma ( zadnjega sem danes porabla ) in si ga grem jutri kupit če seveda nebo prej prišla user posted image . danes zjutraj pa sem testirala in je bila samo ena črtica, tak da bom počakala da pride user posted image ali pa bom testirala konec tedena.

kaj je možno, da mi lahko po dveh dneh zamujanja user posted image pokaže ena črtica, čeprav bi bila mogoče noseča. ker po ss je zdaj prvič da bi mi dva dni zamujala, vedno je bila točna ko ura. ss sem imela lani avgusta in je zdaj minilo že nekaj cikolsov in je bila vedno enaka dolžina ciklusa

lp in uživajte ob lepem vremenuuser posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
6.4.2010 19:37:44   
witch
http://www.youtube.com/watch?v=uDtelXI1DmM

Ena pesmica za vas, ki mi je res ful ful všeč user posted image za vse, ki vas je in tiste, ki še bo obiskala user posted image in vse tiste, ki bodo dočakale pluske ---- sanje nič ne stanejo .... veliko sanjajte, in te sanje, ki jih zdaj sanjamo, se bodo nekoč uresničile user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
6.4.2010 21:04:01   
witch
Še za malo vzpodbude (kopirano iz prvi pozkus zanositve)

Štiri sveče so pačasi izorevale... prostor je bil poplnoma tih, in lahko si slišal njihov pogovor:
Prva je rekla: "Jaz sem MIR... ampak ljudje me ne znajo obdržati: "Zdi se mi, da mi ne preostane drugega, kot ugasniti!" Tako, počasi, počasi sveča popolnoma ugasne... Druga pravi: "Jaz sem VERA... zal ne služim ničemur, ljudje nočejo vedeti zame in zato nima smisla, da ostanem prižgana." Komaj je nehala govoriti, jo je lahna sapa ugasnila... Zelo žalostna pravi tretja sveča: "Jaz sem LJUBEZEN... nimam moči ostati prižgana, ljudje me ne upoštevajo in se ne zavedajo mojega pomena, svoje drage bolj sovražijo, kot ljubijo." Nepričakovano... vstopi v sobo otrok in vidi ugasnjene sveče... "AMAK KAJ POČNETE!? MORALE BI OSTATI PRIŽGANE, STRAH ME JE TEME!" In, ko to izreče, pade v jok... Nato pa pravi četrta sveča: "Ne obupaj..., ne joči..., dokler bom gorela, lahko zmeraj ponovno prižgem ostale sveče: Jaz sem UPANJE!" Z žarečimi, objokanimi očmi, otrok prime svečo upanja in prižge ostale sveče... in vsak od nas lahko, kot tisti otrok, z UPANJEM ponovno prižge, Vero, Mir in Ljubezen!!!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
6.4.2010 21:11:52   
mladika
user posted image user posted image user posted image  witch,jst sm tut tole kopirala k majčicam,sama sem si pa sprintala,pa nalimala na tako mesto,da zjutri ko odprem okice je to prva stvar,ki jo zagledam.Res zgodbica je neverjetna...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
6.4.2010 21:12:11   
sarar
oj punce!
witch, brskalnik si moram nadgradit in ne morem pogledat kero pesmico si dala gor. kera pa je?

a veste, kaj sem jaz jedla maloprej za večerjo (ja, pozna je bilauser posted image )

jaz sem nabrala regrat, moj ga je naredil, med tem časom sem pa jaz spekla domače lepinje. sem en tak fuuuuul dober recept najdla... njami. pa tiste, k so še tople, ko se ti kar topijo v ustih. sem pa sita k polh, pa trebušček mam tak kot bi bila v 4. mesecu user posted image

no, lepo spite vse skupaj, pa se jutri kaj beremo. pa srečno za jutri, da bo kaka user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
6.4.2010 21:26:31   
zaljubljena23
witch lepa pesmicauser posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
6.4.2010 21:27:46   
*Star*
Punce moje... nisem se mogla zadržat in sem šla prej po testek.
Mislim da bom malo popestrila naš seznamček user posted image

Črtica je bila čisto rahla, ampak je bila user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.