Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 6.4.2010 8:22:12
|
|
|
|
lidik
|
ha ha ha ha witch, a vidva sta bila kriva za tisti potres?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 6.4.2010 8:23:30
|
|
|
|
lidik
|
twetka, star !!!!!!!!!! Kaj je z vama????? Kje sta????? Sta nalulali plusek?????
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 6.4.2010 8:24:25
|
|
|
|
*Star*
|
Ooojjj miškice moje!!! No najprej Witch - hehe si me prav nasmejala - nisem še testirala in tudi ne bom do jutri Moja M je ponavadi točna kot urca tako da ima danes še enih 16 ur da se prikaže Kr naj gre na dopust za 9 mesecev!! Tale seznamček mi pa ni prav nič všeč Twetka, kot so ti že rekle pred mano - nikar ne kompliciraj, ker si boš samo hudo s tem nanesla. Pa kmalu poročaj o čim boljših rezultatih
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 6.4.2010 8:26:38
|
|
|
|
lidik
|
Star, a jutri je potem tvoj dan d? No potem pa jutri držim pesti, da nalulaš plus, ali pa dve črtici, odvisno kateri test boš uporabljala. Kaj že imaš zalogo testov, ker drugače danes hitro v lekarno.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 6.4.2010 8:39:41
|
|
|
|
witch
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik ha ha ha ha witch, a vidva sta bila kriva za tisti potres? Na žalost... ja. se ujema ura, dan in vse jutri potem lidik in star lulata da obe prilulata velike pluske
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 6.4.2010 8:49:27
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch IZVIRNO SPOROČILO: lidik ha ha ha ha witch, a vidva sta bila kriva za tisti potres? Na žalost... ja. se ujema ura, dan in vse jutri potem lidik in star lulata da obe prilulata velike pluske ojejej, no veš kaj, sej ni lepo da rečem to, samo vseeno dobro da sta tako tresla, da se je tam daleč od nas treslo, ne pa kje tu bližje. Hmmmm zdej se bo pa vaju za bati - bo treba spremljati tvoje plodne dneve in takrat bo treba večja previdnost. Ja ja lidik jutri lula ja, če bo prišlo do takrat, ker me že danes boli in špika po jajčnikih da je katastrofa, tako da ne vem če se ne bo kar prej ulila. Sam vseeno dokler je ni, ostajam pozitivna. Pa še to ne vem, če bi jutri res lulala, ali bi počakala do četrtka, ker me malo skrbi, da se bo ponovilo to kar je bilo že sedaj dvakrat - rahel plusek, potem pa isti dan grozno boleča .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 6.4.2010 8:49:52
|
|
|
|
agataema
|
Tweetka, zdaj sme pa že jaz nestrpna . Witch, meni je G rekla, da nič intimnega mila. Da se reklamirajo, da je pravi ph in vse možno, ampak da ona ful ne priporoča, da samo topla voda in nič tega mila. To mi je rekla ko sem bila noseča, tako da sem se kar držala teh navodil.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 6.4.2010 8:53:13
|
|
|
|
*Star*
|
lidik, nimam še zaloge hehe, sproti kupujem Witch hvala ker držiš pesti, sem pa lih kar pogledala svoj tikerček in vidim, da je danes 29. dan hm, potem mi pa že 1 dan zamuja....???
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 6.4.2010 8:55:24
|
|
|
|
*Star*
|
lidik, saj mene tud špika že par dni pa joške do koroške in tako naprej Če se danes tekom dneva ne prikaže grem nabavit zalogo in jutri zjutraj lulam.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 6.4.2010 9:06:09
|
|
|
|
witch
|
za star in lidik komaj čakam jutri, ko vaju bom obe pobarvala roza twetka kje si? lidik upam, da mi od tega cikla naprej vsaj še ene dve leti nebo potrebno gledati poldnih dni da ne boste v preveliki nevarnosti agataema hvala za odgovor če se mi pa ful zdi, da nisem čista, če ne dam gor mila ga bom nehala uporabljati, maja ko imam pa pri G pregled pa bom vprašala.
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 6.4.2010 9:09:16
|
|
|
|
lidik
|
jupi !!!!!!!!!!!! en dan zamuja star - torej je ne bo !!!!!! zdaj pa danes hitro po test, jutri pa hitro lulat !!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 6.4.2010 9:11:01
|
|
|
|
lidik
|
witch hvala. No razen v primeru da danes ali jutri ne priteče, me še pred četrtkom ne boš nič barvala. Tako da mislim da tudi po svojo zalogo še ne bom šla, ampak bom šla lepo jutri po službi, ker drugače me bo zjutraj itak premamilo in bom delala test.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 6.4.2010 9:18:16
|
|
|
|
witch
|
važno je, da te barvam roza seveda jaz pa danes spet na faks čisto bom izmučena domov prišla... Se moram pohvaliti, da sem čez viked 3 knjige prebrala pa začela delati seminarsko Sem prebrala knjigo Bo fantek? Bo punčka? mi je bila všeč, ampak žalostna
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 6.4.2010 9:21:02
|
|
|
|
agataema
|
Witc, a pa veš da je potem avtorica te knjige imela otroka. Punčko, po naravni poti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 6.4.2010 9:22:58
|
|
|
|
witch
|
A res? super se mi je nasmehnilo in kar koža naježila ooo kako sem vesela za njiju
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 6.4.2010 9:37:43
|
|
|
|
lidik
|
uau witch, a spet se greš potepat. A knjiga pa praviš da je žalostna? A res?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 6.4.2010 9:40:31
|
|
|
|
witch
|
potepat....ne, trpet....ja ah saj bom preživela Ja žalostna... ne vem... saj me ni spravila v depresijo, mi je bila zanimiva, opisano lepo kaj sta doživela, preživela... ampak jaz bi drugačen konec, takšen, kot se je potem v resnici zgodil (kar je napisala agataema)
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 6.4.2010 9:44:44
|
|
|
|
agataema
|
Jaz upam, da bo napisala nadaljevanje knjige, da bodo vsi ki so brali prvo knjigo videli, da ji je uspelo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 6.4.2010 10:03:07
|
|
|
|
lidik
|
no jaz sicer še nisem knjige brala, ker je v naši knjižnici izposojena, sem si jo pa rezervirala - agataema kako pa veš za to da ima punčko?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 6.4.2010 10:28:43
|
|
|
|
sarar
|
ojla punce! sem vas prišla samo na hitrco pozdravt, pol pa mal narest kej po bajti pa okol nje witch, meni je pa gin. rekla, k sem imela tud težave s tem, poleg tega pa še izcedek, da v lekarni prodajajo en zelo blag gel za umivanje spodaj. jaz si ga bom nabavila, k bom porabla tega k ga mam zdej. pa že ta mi velik boljš naredi kot pa prej k sm se kar s tuš gelom umivala je pa res, da se umivam stoje... ne vem kako naj ti razložim, da ne bo čudno brati ampak prej sem počepnila, pa mi je rekla, naj stojim, da ne grem pregloboko. a štekaš kaj mislim? jz sem pa prej vse komplet umila
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 6.4.2010 10:36:19
|
|
|
|
twetka
|
dobro jutro evo mene, lulala na CB in je velik ------, tako da sta me včeri tista dva trakca malo okol prnesla. Tako zdej je pa dovolj s temi testi, dovolj zapravljanja za take bedarije. Čakam, da se ta šibka krvavitev ustavi potem pa v nove boje. Me je pa lih tolk napsihiralo zdej spet, pa sem bila že lepo mirna z novimi cilji in glej ga vraga tiste druge črtice pa se mi je vse podrlo sem mislila no mogoče nam je pa le ratalo, pa sem zdej dobila dolg nos na CB. Je pa res bla nekak čudna voda, čist taka motna, včeri je bla ok, dans pa ful motna. Bi lahk to test zmotilo?? Mah pokazal je negativno, tako da če bi bilo bi verjetno bila vsaj rahla črtica, pa še tiste ni. Tako danes se začne nov lajf, posvetim se spet svojemu hujšaju in telovadbi pa upam da nam v prihodnje čimprej rata.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 6.4.2010 10:51:31
|
|
|
|
sarar
|
tweetka mislim, da je fajn, da si si dala ene cilje, ki ti bojo pomagali osredotočiti misli na kaj druzga kot . če pa se krvavitev ustavi ali če ne bo močnejša, pa čez dva dni le ponovi test. meni in tudi kateri drugi je cb kasneje pokazal , edin če je bil tisti za zgodnejše odkrivanje. no, punce fajn bodte, sara gre na vrt
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 6.4.2010 10:59:10
|
|
|
|
twetka
|
Tisti test sem mela ko ga lahko že 4 dni prej uporabiš, ne vem. Špika me ful po jajčnikih in me res ful bega ta blaga menstra, brez pretiranih bolečin edino v soboto zvečer sem jih mela kot da bo prišla, pol je malo bilo pa v nedeljo čez dan me je bolelo pol pa prenehalo, zdej pa samo to špikanje, to se mi prej še ni dogajalo, da bi me tako desni jajčnik bolel. Moj je reku če bo ta test negativen, pa da me bo še vedno bolelo nej grem k svojemu zdravniku, bomo videli kaj bo čez par dni. v glavnem nisem in ne vem če bi se še psihirala s kakimi testi čez par dni. Mislim, da je čas da odmislim vse skup za neki časa.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 6.4.2010 11:17:11
|
|
|
|
Arwenko
|
tweetka, kaj pa če bi ti Pušenjaka vprašala na MON, kaj si on o tem misli?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 6.4.2010 11:29:59
|
|
|
|
miklarom
|
twetka - šment no, mogoče je še pa prehitro in ti ti čez par dni le pokaže plisek, probaj še, Star in Lidik - opa,opa, kaj jest to berem jutri bota lulale na palčko, bemtiš bom držala pestke in tačke skupaj celo noč da nalulata veliiiiiiiiiii + sarar- kako si mi ? mi pa čakamo jutrišnjo , pol pa kličemo za našega pingota in v nove boje, upam da tokrat rata, če ne pa gremo v jeseni na polno vsak mesec dokler nam ne rata
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.