|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
6.4.2010 21:39:49   
witch
IZVIRNO SPOROČILO: sarar

witch, brskalnik si moram nadgradit in ne morem pogledat kero pesmico si dala gor. kera pa je?

Jan Plestenjak - Pustil ti bom sanje user posted image
star  kak lepo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image in držim pesti, da bo črtica še močnejša user posted image user posted image user posted image in da bo decembra zelo glasna user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
6.4.2010 21:49:23   
zaljubljena23
star, čestitala ti bom ko bo črtica močnejša...Saj veš, jaz rahlim črticam ne verjamem

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
6.4.2010 21:51:12   
Shilou
*star*  u lepo lepo po moje bo črtica še močnejša. No držim pesti in navijam zate, da bo vse v redu. Sporočaj kako in kaj. Drugače pa lepo uživaj in se razvajaj ter čuvaj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
6.4.2010 22:01:50   
*Star*
Punce, hvala vsem... res imam mešane občutke, seveda sem presrečna, ampak kot pravi zaljubljena... ufff zdele sem mal med oblaki, rabim nekoga da me trešči na tlauser posted image

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
6.4.2010 22:09:08   
zaljubljena23
Star, najbolje da se sama user posted image user posted image user posted image Nič ni hudega, če se veseliš, jaz sem se prvič tudi, ampak je bilo potem razočaranje preveliko...Tako da sem drugič bila čist kuluser posted image user posted image

Vseeno držim pestke, da bo čez dva dni črtica močnejšauser posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
6.4.2010 23:08:45   
BabyKitty
*Star* moja druga črtica je bila na dan izpstanka user posted image taka, da sem mislila, da se mi blede... Čisto rahla senčka... čez tri dni pa je bila že bolj izrazita... tako, da to je gotovo to... user posted image user posted image user posted image čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
7.4.2010 7:45:03   
lidik
hej punce dobro jutro. *Star* user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . S katerim testom si pa delala? No naj vam povem, da sem tudi jaz danes zjutraj lulala, ker moje user posted image  še vedno ni, samo glede na včeraj tisto malo roza na papirju, sem šla v dm-a po fs duo in navadni fs, ker se mi je zdelo škoda, da porabim CB, ker sem - no še imam občtek da se mi bo vsak čas ulilo. In na obeh je bila taka čisto rahla črtica. Ampak sem imela že dvakrat izkušnje s temi rahlimi črticami, da je potem še isti dan pritekla. Tako da vam ne znam niti opisati, kako me je zdaj strah kaj se bo danes zgodilo.

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
7.4.2010 7:45:10   
witch
lidik kako kaže? user posted image user posted image user posted image user posted image
star si še lulala? user posted image user posted image user posted image
pa ostale? ste lulale? user posted image user posted image user posted image
Meni pa izračuni kažejo prav danes O in upam, da bova lahko slončkala, glede na to kakšna sva se zbudila user posted image polni nosovi, grlo boli user posted image ta bolezen je pa prišla ob totalno nepravem času user posted image
A lahko pijeva lekadol plus c?

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
7.4.2010 7:53:41   
pika555
Jutro!
Punce, čimprej poročajte rezultate, saj nič ne delam v službi, ker morem pesti držat user posted image
Dejmo, dejmo, naj bo danes rozast dan!!!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
7.4.2010 8:30:53   
*Star*
hahaha Pika555  user posted image user posted image user posted image  si me pa nasmejala!!!

Jaz bom testek ponovila tam petek, sobota s CB, lidik sedaj sem delala s FS. Pa je bla res čist rahla.
O moji M ni ne duha ne sluha, sem vam rekla da sem jo na dopust poslala user posted image
Mislim, da je to to, sploh, ker mi nikoli ne zamuja, joške mam do koroške user posted image  pa vsake tolk me zaščemi v bradavicah, zvija me aja pa spat ne morem že ene 4 dni. Pa sem mislila da bom najbolj zmatrana nosečka, pa je lih obratno, sva bla včeraj na dolgem sprehodu, ma sem mela tolk energije da je kar pokalo od mene user posted image

lidik, prosim, prosim, prosim, pridruži se mi pri decembrkah!!!!user posted image Bom tko pesti držala da ne bom mogla nč delat tko k Pika user posted image

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
7.4.2010 8:32:31   
DIANE
Pozdravljene,

sem tok veselaaaaaaa včeraj sem končno zagledala plusek. Upam in želim, da se mi pridružite.user posted image user posted image
Upam, in si tok želim, da bo sedaj vse vredu da bo BP.

Držim pesti!

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
7.4.2010 8:32:46   
lidik
ha ha ha *Star* tudi ti si mene zdajle prav pošteno nasmejala. Ja se ti z veseljem pridružim, če le še vsaj danes zdržim. Mislim, da če le ne bo danes pritekla, potem bo že nekako vredu. Samo vedno imam ta 28.dan slabe izkušnje, tako da bomo videli. Samo kot sem rekla, zaenkrat ostajam optimist.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
7.4.2010 8:37:50   
*Star*
Jaz se že veselim, da bova skupaj v porodnišnici.. no škoda, ker jaz sem v Lj, ti pa Ce user posted image ,... pa vseenouser posted image user posted image
zadrži jo notri user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
7.4.2010 8:40:28   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

Jaz se že veselim, da bova skupaj v porodnišnici.. no škoda, ker jaz sem v Lj, ti pa Ce user posted image ,... pa vseenouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  *Star* držim !!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Ti pa sporočim če bo uspelo.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
7.4.2010 8:43:07   
*Star*
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  *Star* držim !!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Ti pa sporočim če bo uspelo.

To pa absolutno moraš user posted image user posted image user posted image
Joj veš kok upam, da bo res!!!!!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
7.4.2010 8:43:31   
agataema
Diane, Star, Lidki vsem čestitke. Ful sem vesela, prav optimističen začetek dneva.

Witch, lekadol plus lahko piješ. paracetamol ne škoduje plodu, boš videla ko boš rodila, ti jih bojo v porodnišnici dajali kot bonbone, pa tudi potem se dojenčkom ob boleznih skoz daja paracetamol v obliki svečk, tako da ti kar vzemi, da se boš bolje počutila. Jaz imam tudi že od sobote zabasan nos, sem se od malega nalezla.

Jaz pa zdajle počakam, da se še malo ogreje potem pa grem malo hribolazit. Sama po dolgem času, res si bom malo zbistrila um. Ker vem, da ko bom enkrat noseča, športanje zame popolnoma odpade, zato moram zdaj izokoristit.

Lp

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
7.4.2010 8:44:42   
agataema
Star, Lidik: midve z eno punco iz foruma sva se tudi takole hecali, da bova skupaj v porodnišnici in na koncu sva bili v sosednjih sobah.

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
7.4.2010 8:49:02   
pika555
user posted image user posted image user posted image  .
Tiste, ki ste verjetno nosečke, ali ste bili pridni točn na O ali kak dan prej?

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
7.4.2010 8:49:25   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: agataema

Star, Lidik: midve z eno punco iz foruma sva se tudi takole hecali, da bova skupaj v porodnišnici in na koncu sva bili v sosednjih sobah.

a res? no tole pa je bilo zdajle nekaj zelo vzpodbudnega. Hvala.

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
7.4.2010 8:51:19   
*Star*

Men so šle kar kocine pokonci. lidik, glej da bo tko, drži, drži!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
7.4.2010 8:52:15   
*Star*
pika555, js se sploh ne spomnem več, ti pa lahko povem, da sem bila v tem ciklu sproščena kot še v nobenem odkar ne paziva več. in sem uživala v slončkanju. Sem prepričana da je zato tudi uspelo.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
7.4.2010 8:52:35   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: pika555

user posted image user posted image user posted image  .
Tiste, ki ste verjetno nosečke, ali ste bili pridni točn na O ali kak dan prej?

Midva sva bila pridna bolj kot ne čez cel cikel, razen zdaj imava že par dni počitka. Da slučajno kaj ne zmotiva pri vgnezditvi. Bomo pa videli če bo uspelo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
7.4.2010 8:53:03   
agataema
Ja prav fino je bilo. Upam, da bo držalo tudi za vaju, jaz pa tudi ne bi imela nič proti če se vama pridružimuser posted image .

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
7.4.2010 8:53:07   
lidik

Men so šle kar kocine pokonci. lidik, glej da bo tko, drži, drži!!!user posted image user posted image user posted image

obljubim da se bom potrudla

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
7.4.2010 8:53:50   
lidik

Ja prav fino je bilo. Upam, da bo držalo tudi za vaju, jaz pa tudi ne bi imela nič proti če se vama pridružimuser posted image .

no pol bosta pa vidve s star v sosednjih sobah, jaz pa v malo oddaljeni porodnišnici user posted image user posted image user posted image user posted image  ampak bom že nekako mela stik z vama user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.