|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
6.4.2010 11:41:23   
twetka
Mah kaj pa vem, verjetno so to neke hormonske motnje ali pa imam kako vnetje, sej če me bo še bom obiskala svojo zdravnico pa itak pol ti tam verjetno opravijo tudi teste pa če je bo itak tam pokazalo. Nimam več volje, se ubadat s tem tako da bom odmislila malo, se boljše počitim in se pomirjena ko neham razmišljat. v skrajni sili bomo pa decembra vidli. user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 976
6.4.2010 11:46:20   
mateja134
pozdravljene!

sporočam vam, da moje user posted image še ni in upam da je tudi ne bo. vendar mislim, da jo lahko pričakujem tekom dneva saj sem zjutraj lulala pa je bila samo ena črtica. mogoče mi zaostaja zaradi prehlada, ki sem ga imela v tem ciklosu.
še vedno pa upam, da je za zaostajanje kakšen drug vzrok, morda user posted image

upanje umre zadnjeuser posted image user posted image

lp

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 977
6.4.2010 11:55:02   
*Star*
Twetka - ciklusi ter znaki pred M se spreminjajo iz meseca v mesec, jaz sem živ dokaz za to. Mogoče se ti je le malo spremenilo vse skupaj, mislim bolečine in to. Če so pa res hude pa le obišči zdravnika.

Punce moje, hvala za vse vaše pesti, ki jih držite, upam, da mi bodo prinesle srečo, in lidik tudi sevedauser posted image  Jaz sem svojega prej klicala in mu povedala da je danes že 29. dan cikla in bi morala že včeraj pricurljati in je bil  presrečen: A bova mela bebijaaaa??? user posted image  Jaz srčno upam, da ja... Bomo videli jutri.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateja134)
Neposredna povezava do sporočila: 978
6.4.2010 11:58:44   
agataema
Star, mene pa moj skoz sprašuje, kdaj bova testiralauser posted image . Pa res je še dober teden do testiranja, pa je že ves neučakan.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 979
6.4.2010 12:04:14   
lidik
miklarom kaj res????? jupi, potem bom tudi jaz močno močno močno stiskala za tebe in tvojega pingota!!!!!!

No drugače pa imam jaz vedno bolj občutek, da mi ne bo treba nič lulati, ker me vedno bolj šraufa tam spodaj, tako da mislim, da sedaj so pa res že vsi znaki za user posted image tukaj, tako da mi kaj veliko upanja sploh ne ostane več. user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 980
6.4.2010 12:08:31   
*Star*
agataema, saj si nebi mislila koliko jim to očitno pomeni. Sem mislila, da smo babe bolj zmešane, pa zgleda niso nič boljši user posted image

lidik, jaz mam tud vse znake M ampak je še kar ni... zdaj me tud šraufa več ne. Res čudno, joj moram se nazaj na tla spravit če ne bo jutri hudo če se bo minusek prikazal user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 981
6.4.2010 12:11:18   
agataema
Lidik, lahko so vsi znaki za user posted image , pa če je ni, znaki sploh ne štejejo. Bodimo optimistične.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 982
6.4.2010 12:13:42   
twetka
Star, to je res ja ciklusi se spreminjajo, pa mogoče sem se zredila in verjetno to vse vpliva, bomo videli, če me pa prime pa lahko drug teden probam še na en testek lulat, preden grem na kotrolo v Mb pa bomo videli, če bo rezulatat kaj drugačen, verjetno ne bo no in so se hormoni malo poigrali z mano ta mesec, kaj pa veš. Če me bodo pa še kakšne bolečine dajale se bom pa oglasila pri zdravniku že zaradi kakega vnetja, ki je tudi čist možno. Moj je glede tega testiranja že čist nervozen, včeri je bil do konca, najprej tista rahla črtica se mu je malo nasmejalo pol ko sem pa še z drugim je pa vidu da ni nič in ratal malo nervozen. Čist ga razumem, pa js ga psihiram in mi je reku včeri nej se malo umirim in res je čas je da se malo umirim pa malo pomislim še nanj da ga res malo preveč psihiram ko samo o tem ves čas. To vse skup lahko vodi v resen problem, ker se ves čas samo neki kregama okol vsega tega kdaj bi naj user posted image , kdaj je čas za testke pa reku mi je da malo preveč prebiram vse znake  in na tak način neboma naredla user posted image in res, zdej bom probala bit bolj mirna pa uživat z njim vsako minuto pa upam da naju preseneti user posted image . Sej vem , sem grozna. Mi je reku včeri, da se malo boji kaj se bo z mano dogajalo ko bom res user posted image ker če bom tolk nervozna teh 9 mesecev nebom lepo preživela ko bo enkrat tolk daleč. Mah js sem ena groza res, sam razmišljam namesto da bi si neki našla se sprostila pa nehala razmišljat. Mene pa kr ves čas skrbi,da mi nebo ratalo shujšat, da bom ratala še bolj depresivna kolk sem, da bo vse narobe šlo, da nebom nikol mogla met user posted image in pol se ti po domače rečeno že kr malo skravžlja. Punce rabla bi vas v real, da bi šle ven, na kavo, na sonček, ker praktično sem sama, mam kolegico ki je malo stran ampak me je verjetno tut že sita, ker nisem od nje slišala niti ene vzpodbudne besede v teh treh mesecih ali pa ni razumela pointa kaj js želim. Ona mi skoz govori, da bom ziher dobla menstro in nej se ne sekiram, da bo vse ok in bo menstra normalno prišla, js pa želim da je nebi bilo in da bi bila končno user posted image . Mah,...

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 983
6.4.2010 12:14:01   
agataema
Star jaz prav namenoma ne govorim mojemu o plodnih dnevih pa o testiranju, da ne bi nanj kakšnega pritiska dajala, ampak raje vam potožim. Me pa res preseneča, ko on ful sprašuje, ampak me kar skrbi, da če ne bo user posted image , da bo on še bolj razočaran kot jaz. Ker pri prvi nosečnosti je ratalo v prvo in moj je kar prepričan, da bi tudi zdaj moralo takoj.

Miklarom user posted image  za pingota!

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 984
6.4.2010 12:16:46   
agataema
Twetka, iz kje si? Jaz mam čas, se mi ne da učit in se lahko kdaj na kavici dobimo. Vem, da bi bila še kakšna za. user posted image

Jaz sem imela take depresivne trenutke med samo nosečnostjo, ki je bila zelo rizična in sem morala 3 mesece ležat in sem na kavču  samo razmišljala, kaj vse bo lahko šlo narobe.

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 985
6.4.2010 12:18:47   
twetka
Imaš ZS, sej veš tu vsi prebirajo pa nebi rada da me kdo prepozna, ker res nobeden ne ve nič o tem, da planiramo user posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 986
6.4.2010 12:28:40   
miklarom
agateama - jest tud na user posted image user posted image

twetka,lidik in star - dokler se vam ne ulije imate še vedno upanje, z špikanjem in šraufanjem v spodnjem delu je pa lahko tudi znakuser posted image in ne user posted image , vam povem iz lastnih izkušenj , ko me je lani šraufalo je ratalo, zdej me na ni nič pa ni ratalo in pri večini je tako, tak da imejte upanje in mislite pozitivno.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 987
6.4.2010 12:44:58   
Anonimen
tvetka nekaj te vprašam, pa sory, ker smetam ...Bila sem pri marčevkah in imela plus,vendar je po enem tednu šlouser posted image .
Zanima pa me kakšne menstruacije imaš drugače, jaz sem pri sebi opazila, da se zadnja 2-3 mesece pojavlja pred menstruacijo rjavkast izcedek in kolikor sem sedaj brala bi lahko to kazalo na nepravilno delovanje rumenega telesca in tudi sedaj ko bi mogla bit menstruacija je bil kr en mal izcedka, pamal krvi pa pa plus, pa me je skrbelo in sem šla do svoje g ,ki je potrdila nosečnost in da je vse ok , dala mi je dabroston , ampak po dveh dneh se je izcedek povečal in je šlo....user posted image , očitno nekaj pri meni ne štimauser posted image

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 988
6.4.2010 13:00:36   
twetka
Anonimna, tako je bilo od začetka do danes. Ful so me ene 3 dni prsi bolele, okoli bradavičk, grozno tako me še niso, bolečin nobenih. v soboto me je začelo malo zvijat, čisto rahlo kot da bo priteklo, pol zvečer oz ob 12h ponoči preden da sem šla spat sem šla na wc in vidla kri v mali količini pa sem si rekla to je to, nebo nič ta mesec pol zjutraj v nedeljo me je tako neprijetno bolelo in malo je bilo M, ne pa tako ful in ker sem imela natempran dan z letam okol, sem pojedla eno tableto, ki je proti menstrualnim bolečinam pa je bilo ok potem malo zvijalo ampak ok, no včeri me je pa samo tako špikalo v križu, okoli jajčnikov pa v spodnjem delu trebuha tako kot me danes in ko stojim pa ko se premikam se stopnjuje, mestre je pa čist malo pa tako se menja, enkrat je rdeče, drugič čist vodeno roza in ne vem no. Moj je reku nej ne kličem ginekologa, ker če bo zahtevala krvni test ga bom verjetno mogla plačat pa še za norca me bodo imeli ali pa pri zdravniku če bom šla in rekla da sta bila dva testa recimo da pozitivna eden pa ne, to nič ne pomen. Js se sicer ne strinjam z njim in mislim da škode nebi bilo če bi preverili, samo na koncu je res nerodno malo ker verjetno ni nič in po nepotrebnem bi delala paniko, kljub bolečinam. Zdej pa ne vem a se mi samo zdi da me spet prsi hočejo bolet al kaj je narobe. Verjetno si malo domišljam že ne vem, nisem prepričana, preveč je vseh teh znakov. Aja glede menstracij, samo od sebe nisem imela nikoli ker imam pco, razen lani decembra je prišla in je bila močna, prva s klomifenom je bila močna, druga manj močna, tretja pa še manj, tako da ne vem. Bla sem na UZ tretji krog pa so bili folikli se pravi reagirala sem in če bi vse normalno potekalo bi naj bila menstra tudi bolj.

< Sporočilo je popravil twetka -- 6.4.2010 13:02:10 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 989
6.4.2010 13:10:18   
agataema
Twetka, pojdi k G. Naj te pregleda in, da pogledati kri če je potrebno. Če se tebi ne zdi vse ok, pojdi in boš potem pomirjena. Jaz sem imela med mojo nosečnostjo toliko težav, da sem bila nonstop pri G, ampak mi je bilo prav vseeno tudi če sem izpadla butasto. Sem bila vsaj sama pri sebi pomirjena.

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 990
6.4.2010 13:18:23   
mojamura
evo, po praznikih....čakala sem da user posted image ne bo. je ni bilo do0 danes. med malico sem hotela iti po baby check, ampak me je prehitela, ker se je prikazala user posted image v vsej svoji krasoti. tako, da se jaz selim v maj...

vsem ostalim pa držim pesti za user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 991
6.4.2010 13:21:09   
agataema
Moja mura user posted image . Naj bo maj srečnejši.

Jaz grem pa počasi po maleg v vrtec, je tako lep dan da grem kar peš. Upam, da bo hotel hodit, ker če ga bom morala nesti celo pot domov bo kar krizauser posted image .

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 992
6.4.2010 13:21:26   
lidik
mojamura user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj bo maj tvoj mesec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 993
6.4.2010 13:32:12   
agataema
Punce, meni je pa danes že cel dan slabo, pa še prsi so me začele bolet. To je zdaj 8 dni po O. Saj vem, da je za slabost še prezgodaj ampak ko sem bila prvič noseča mi je bilo isto ful slabo, več kot en teden pred pluskom, tako da kar upam da mi morda telo sporoča, da je to to.

Upanje pač umre zadnje. Z možem sva kupila avto s 7imi sedeži in sem mu ravno prej sms napisala, da pa res morava zdaj psokrbet, da bo večina sedežev zasedenauser posted image .

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 994
6.4.2010 13:36:02   
sarar
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom
Star in Lidik - opa,opa, kaj jest to berem jutri bota lulale na palčko, bemtiš bom držala pestke in tačke skupaj celo noč da nalulata veliiiiiiiiiii +

sarar- kako si mi ?

mi pa čakamo jutrišnjo user posted image , pol pa kličemo za našega pingota in v nove boje, upam da tokrat rata, če ne pa gremo v jeseni na polno vsak mesec dokler nam ne ratauser posted image

živ miklarom! jaz sem dobro, pa ti? no, pa nej gre ta user posted image  tečka čimprej stran, da bo pingvinček čimprej pluska naredu

ja, za jutr pa glejte dečve da boste sezono odprle, k je že preveč modre barve tu gori

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 995
6.4.2010 13:37:16   
sarar
agataema, držim prste na rokah in nogah, da je to to in bo hmalu plusek user posted image
samo vaju pa še kar manjka, da bosta napolnila vse sedežke. predlagam parkrat po dvojčke user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 996
6.4.2010 13:38:11   
*Star*
sarar, veš da obe upava, da jo bovauser posted image
Veš, kok sem smešna sama sebi, čakam a bo pritekla, a ne bo, pa bi kar rada zadržala da ne priteče haha, ne znam razložit prov smešno je user posted image user posted image

mojamura objemčke ti pošiljam tudi jaz...

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 997
6.4.2010 13:38:38   
agataema
Joj, Sarar saj so mi dvojčki ful cute, ampak glede na to da sme prvič komaj donosila enega otroka, o dvojčkih tudi razmišljat ne smem. Bomo večkrat probali po enega, če nam bo ratalouser posted image .

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 998
6.4.2010 13:41:28   
mojamura
hvala vsem za objemčke. pa da da vam povem še to. sem klicala prejšnji teden G za pregled (ker priznam me že dolgo ni bilo tam)...pa so me naročili komaj sredi septembrauser posted image user posted image ...ampak, kaj če je pa kaj recimo z mano narobe, pa bom zdaj do septembra vsak mesec upala pa čakala....ne vem zmedena sem. a mi katera priporoča kaj (ne vem kakšno zdravilo brez recepta) ki povečuje plodnost...vem ja, zmedena sem

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 999
6.4.2010 13:53:34   
lidik
*Star* meni ni treba nič razlagati kako to gleda. Meni se tak na trenutke, ko se zavedam kaj delam, zdi, kot da itak ima vsak čas namen priteči pa jo zaenkrat še namenoma zadržujem. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image V glavnem ja smešen občutek ja. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.