twetka
|
Star, to je res ja ciklusi se spreminjajo, pa mogoče sem se zredila in verjetno to vse vpliva, bomo videli, če me pa prime pa lahko drug teden probam še na en testek lulat, preden grem na kotrolo v Mb pa bomo videli, če bo rezulatat kaj drugačen, verjetno ne bo no in so se hormoni malo poigrali z mano ta mesec, kaj pa veš. Če me bodo pa še kakšne bolečine dajale se bom pa oglasila pri zdravniku že zaradi kakega vnetja, ki je tudi čist možno. Moj je glede tega testiranja že čist nervozen, včeri je bil do konca, najprej tista rahla črtica se mu je malo nasmejalo pol ko sem pa še z drugim je pa vidu da ni nič in ratal malo nervozen. Čist ga razumem, pa js ga psihiram in mi je reku včeri nej se malo umirim in res je čas je da se malo umirim pa malo pomislim še nanj da ga res malo preveč psihiram ko samo o tem ves čas. To vse skup lahko vodi v resen problem, ker se ves čas samo neki kregama okol vsega tega kdaj bi naj , kdaj je čas za testke pa reku mi je da malo preveč prebiram vse znake in na tak način neboma naredla in res, zdej bom probala bit bolj mirna pa uživat z njim vsako minuto pa upam da naju preseneti . Sej vem , sem grozna. Mi je reku včeri, da se malo boji kaj se bo z mano dogajalo ko bom res ker če bom tolk nervozna teh 9 mesecev nebom lepo preživela ko bo enkrat tolk daleč. Mah js sem ena groza res, sam razmišljam namesto da bi si neki našla se sprostila pa nehala razmišljat. Mene pa kr ves čas skrbi,da mi nebo ratalo shujšat, da bom ratala še bolj depresivna kolk sem, da bo vse narobe šlo, da nebom nikol mogla met in pol se ti po domače rečeno že kr malo skravžlja. Punce rabla bi vas v real, da bi šle ven, na kavo, na sonček, ker praktično sem sama, mam kolegico ki je malo stran ampak me je verjetno tut že sita, ker nisem od nje slišala niti ene vzpodbudne besede v teh treh mesecih ali pa ni razumela pointa kaj js želim. Ona mi skoz govori, da bom ziher dobla menstro in nej se ne sekiram, da bo vse ok in bo menstra normalno prišla, js pa želim da je nebi bilo in da bi bila končno . Mah,...
|