|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
6.4.2010 8:22:12   
lidik
ha ha ha ha witch, a vidva sta bila kriva za tisti potres? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 951
6.4.2010 8:23:30   
lidik
twetka, star !!!!!!!!!! Kaj je z vama????? Kje sta????? Sta nalulali plusek????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 952
6.4.2010 8:24:25   
*Star*
Ooojjj miškice moje!!!

No najprej Witch - hehe si me prav nasmejala - nisem še testirala in tudi ne bom do jutri user posted image  Moja M je ponavadi točna kot urca tako da ima danes še enih 16 ur da se prikaže user posted image  Kr naj gre na dopust za 9 mesecev!!

Tale seznamček mi pa ni prav nič všeč user posted image

Twetka, kot so ti že rekle pred mano - nikar ne kompliciraj, ker si boš samo hudo s tem nanesla. Pa kmalu poročaj o čim boljših rezultatih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 953
6.4.2010 8:26:38   
lidik
Star, a jutri je potem tvoj dan d? No potem pa jutri držim pesti, da nalulaš plus, ali pa dve črtici, odvisno kateri test boš uporabljala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj že imaš zalogo testov, ker drugače danes hitro v lekarno. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 954
6.4.2010 8:39:41   
witch
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

ha ha ha ha witch, a vidva sta bila kriva za tisti potres? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na žalost... ja. se ujema ura, dan in vse user posted image user posted image user posted image user posted image
jutri potem lidik in star lulata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da obe prilulata velike pluske user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 955
6.4.2010 8:49:27   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: witch

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

Na žalost... ja. se ujema ura, dan in vse user posted image user posted image user posted image user posted image
jutri potem lidik in star lulata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da obe prilulata velike pluske user posted image

ojejej, no veš kaj, sej ni lepo da rečem to, samo vseeno dobro da sta tako tresla, da se je tam daleč od nas treslo, ne pa kje tu bližje. user posted image user posted image user posted image Hmmmm zdej se bo pa vaju za bati - bo treba spremljati tvoje plodne dneve in takrat bo treba večja previdnost. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja ja lidik jutri lula ja, če bo prišlo do takrat, ker me že danes boli in špika po jajčnikih da je katastrofa, tako da ne vem če se ne bo kar prej ulila. user posted image user posted image user posted image user posted image Sam vseeno dokler je ni, ostajam pozitivna. Pa še to ne vem, če bi jutri res lulala, ali bi počakala do četrtka, ker me malo skrbi, da se bo ponovilo to kar je bilo že sedaj dvakrat - rahel plusek, potem pa isti dan grozno boleča user posted image . user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 956
6.4.2010 8:49:52   
agataema
Tweetka, zdaj sme pa že jaz nestrpnauser posted image .

Witch, meni je G rekla, da nič intimnega mila. Da se reklamirajo, da je pravi ph in vse možno, ampak da ona ful ne priporoča, da samo topla voda in nič tega mila. To mi je rekla ko sem bila noseča, tako da sem se kar držala teh navodil.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 957
6.4.2010 8:53:13   
*Star*
lidik, nimam še zaloge hehe, sproti kupujem user posted image

Witch hvala ker držiš pesti, sem pa lih kar pogledala svoj tikerček in vidim, da je danes 29. danuser posted image  hm, potem mi pa že 1 dan zamuja....???

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 958
6.4.2010 8:55:24   
*Star*
lidik, saj mene tud špika že par dni pa joške do koroške in tako naprej user posted image
Če se danes tekom dneva ne prikaže grem nabavit zalogo in jutri zjutraj lulam.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 959
6.4.2010 9:06:09   
witch
user posted image user posted image user posted image za star in lidik user posted image user posted image user posted image komaj čakam jutri, ko vaju bom obe pobarvala roza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
twetka kje si? user posted image
lidik upam, da mi od tega cikla naprej vsaj še ene dve leti nebo potrebno gledati poldnih dni user posted image da ne boste v preveliki nevarnosti user posted image
agataema hvala za odgovor user posted image če se mi pa ful zdi, da nisem čista, če ne dam gor mila user posted image ga bom nehala uporabljati, maja ko imam pa pri G pregled pa bom vprašala.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 960
6.4.2010 9:09:16   
lidik
jupi !!!!!!!!!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image en dan zamuja star - torej je ne bo !!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   zdaj pa danes hitro po test, jutri pa hitro lulat !!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 961
6.4.2010 9:11:01   
lidik
witch hvala. No razen v primeru da danes ali jutri ne priteče, me še pred četrtkom ne boš nič barvala. Tako da mislim da tudi po svojo zalogo še ne bom šla, ampak bom šla lepo jutri po službi, ker drugače me bo zjutraj itak premamilo in bom delala test. 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 962
6.4.2010 9:18:16   
witch
važno je, da te barvam user posted image roza seveda user posted image
jaz pa danes spet na faks user posted image čisto bom izmučena domov prišla... Se moram pohvaliti, da sem čez viked 3 knjige prebrala user posted image pa začela delati seminarsko user posted image
Sem prebrala knjigo Bo fantek? Bo punčka? mi je bila všeč, ampak žalostna user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 963
6.4.2010 9:21:02   
agataema
Witc, a pa veš da je potem avtorica te knjige imela otroka. Punčko, po naravni poti.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 964
6.4.2010 9:22:58   
witch
A res? super user posted image user posted image user posted image se mi je nasmehnilo in kar koža naježila user posted image ooo kako sem vesela za njiju user posted image user posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 965
6.4.2010 9:37:43   
lidik
uau witch, a spet se greš potepat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A knjiga pa praviš da je žalostna? A res? 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 966
6.4.2010 9:40:31   
witch
potepat....ne, trpet....ja user posted image ah saj bom preživela user posted image
Ja žalostna... ne vem... saj me ni spravila v depresijo, mi je bila zanimiva, opisano lepo kaj sta doživela, preživela... ampak jaz bi drugačen konec, takšen, kot se je potem v resnici zgodil (kar je napisala agataema) user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 967
6.4.2010 9:44:44   
agataema
Jaz upam, da bo napisala nadaljevanje knjige, da bodo vsi ki so brali prvo knjigo videli, da ji je uspelo.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 968
6.4.2010 10:03:07   
lidik
no jaz sicer še nisem knjige brala, ker je v naši knjižnici izposojena, sem si jo pa rezervirala - agataema kako pa veš za to da ima punčko?

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 969
6.4.2010 10:28:43   
sarar
ojla punce! sem vas prišla samo na hitrco pozdravt, pol pa mal narest kej po bajti pa okol nje user posted image

witch, meni je pa gin. rekla, k sem imela tud težave s tem, poleg tega pa še izcedek, da v lekarni prodajajo en zelo blag gel za umivanje spodaj. jaz si ga bom nabavila, k bom porabla tega k ga mam zdej. pa že ta mi velik boljš naredi kot pa prej k sm se kar s tuš gelom umivala user posted image
je pa res, da se umivam stoje... ne vem kako naj ti razložim, da ne bo čudno brati user posted image  ampak prej sem počepnila, pa mi je rekla, naj stojim, da ne grem pregloboko. a štekaš kaj mislim? jz sem pa prej vse komplet umila user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 970
6.4.2010 10:36:19   
twetka
dobro jutro
evo mene, lulala na CB in je velik ------, tako da sta me včeri tista dva trakca malo okol prnesla. Tako zdej je pa dovolj s temi testi, dovolj zapravljanja za take bedarije. Čakam, da se ta šibka krvavitev ustavi potem pa v nove boje. Me je pa lih tolk napsihiralo zdej spet, pa sem bila že lepo mirna z novimi cilji in glej ga vraga tiste druge črtice pa se mi je vse podrlo sem mislila no mogoče nam je pa le ratalo, pa sem zdej dobila dolg nos na CB. Je pa res bla nekak čudna voda, čist taka motna, včeri je bla ok, dans pa ful motna. Bi lahk to test zmotilo?? Mah pokazal je negativno, tako da če bi bilo bi verjetno bila vsaj rahla črtica, pa še tiste ni. Tako danes se začne nov lajf, posvetim se spet svojemu hujšaju in telovadbi pa upam da nam v prihodnje čimprej rata.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 971
6.4.2010 10:51:31   
sarar
tweetka user posted image user posted image user posted image
mislim, da je fajn, da si si dala ene cilje, ki ti bojo pomagali osredotočiti misli na kaj druzga kot user posted image . če pa se krvavitev ustavi ali če ne bo močnejša, pa čez dva dni le ponovi test. meni in tudi kateri drugi je cb kasneje pokazal user posted image , edin če je bil tisti za zgodnejše odkrivanje.

no, punce fajn bodte, sara gre na vrt user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 972
6.4.2010 10:59:10   
twetka
Tisti test sem mela ko ga lahko že 4 dni prej uporabiš, ne vem. Špika me ful po jajčnikih in me res ful bega ta blaga menstra, brez pretiranih bolečin edino v soboto zvečer sem jih mela kot da bo prišla, pol je malo bilo pa v nedeljo čez dan me je bolelo pol  pa prenehalo, zdej pa samo to špikanje, to se mi prej še ni dogajalo, da bi me tako desni jajčnik bolel. Moj je reku če bo ta test negativen, pa da me bo še vedno bolelo nej grem k svojemu zdravniku, bomo videli kaj bo čez par dni.  user posted image v glavnem nisem in ne vem če bi se še psihirala s kakimi testi čez par dni. Mislim, da je čas da odmislim vse skup za neki časa. 

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 973
6.4.2010 11:17:11   
Arwenko
tweetka, kaj pa če bi ti Pušenjaka vprašala na MON, kaj si on o tem misli?

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 974
6.4.2010 11:29:59   
miklarom
twetka - user posted image user posted image user posted image šment no, mogoče je še pa prehitro in ti ti čez par dni le pokaže plisek, probaj še,

Star in Lidik - opa,opa, kaj jest to berem jutri bota lulale na palčko, bemtiš bom držala pestke in tačke skupaj celo noč da nalulata veliiiiiiiiiii +

sarar- kako si mi ?

mi pa čakamo jutrišnjo user posted image , pol pa kličemo za našega pingota in v nove boje, upam da tokrat rata, če ne pa gremo v jeseni na polno vsak mesec dokler nam ne ratauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.