|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
7.4.2010 8:59:11   
agataema
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
7.4.2010 9:05:25   
sarar
čestitke vsem za črtice, pa čeprav za rahle. želim vam, da bi bile te črtice v prihodnjih dneh še močnejše... in da bi se vse izteklo tako kot je treba user posted image

lep dan vsem skupaj

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
7.4.2010 9:13:19   
witch
DIANE čestitam user posted image user posted image user posted image te lahko dam na seznam?
lidik in star user posted image user posted image user posted image user posted image močno močno močno džim pesti, da ta rahla črtica postame ful močna in decembra tudi zelo glasna user posted image user posted image user posted image user posted image
močno upam, da se vam bom tudi jaz pridružila v porodnišnicah decembra user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 7.4.2010 9:14:37 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
7.4.2010 9:20:55   
DIANE
witch hvala za čestitke. Veš, da si prva, ki mi je čestitala in sm vesela jejjjjjjj.
Ja dej me na seznam prosim. 29 let, 2user posted image (prvič ss) pregled bomo še videli, LJ

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
7.4.2010 9:24:12   
lidik
diane tudi jaz čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bo zdaj le potekalo tako kot mora in da bo kot je že witch napisala ta črtica oz. ta plusek decembra zelo vesel glasen sonček user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
7.4.2010 9:40:49   
strelka1987
ČESTITAM PUNCE!!! sm vedla, da user posted image user posted image user posted image delujejo  user posted image

Zdej pa tko, kjra se javi, da bo na moj rojstni dan rodila? user posted image 17.12. je en tak lepi danuser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
7.4.2010 9:43:09   
*Star*
diane, čestitke tudi od mene!!!user posted image
Kakšne imaš kaj znakce?

Witch, ko bi bilo le tako, da se skupaj selimo med decemberke!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
7.4.2010 9:50:49   
Spirit75
Punce dobro jutro.

Vsem nosečkam iskrene čestitke iz srca. Lepo ste polepšale dan, resnično. Naj črtice postanejo resnično močne user posted image user posted image user posted image

No pri meni še vsaj en teden negotovosti, preden bom kaj zvedela. Ampak glavo imam na off ta mesec. Tako da ne razmišljam preveč o tem.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
7.4.2010 10:26:24   
Arwenko
Čestitam punce, jaz vas komaj dohajam v branju, tak sem v gužvi. Pri nas nič novega drugače, razen da imamo bajto v razsulu, ker v dnevni sobi parket brusijo in lakirajo user posted image

Drugače pa pridno papcam klomifen, od petka naprej pa v akcijo, ovulacijo pričakujem šele v drugi polovici naslednjega tedna, tako da imam še čas in se sploh ne obremenjujem s tem.

(odgovor članu Spirit75)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
7.4.2010 10:53:10   
thevenus
IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

Punce moje... nisem se mogla zadržat in sem šla prej po testek.
Mislim da bom malo popestrila naš seznamček user posted image

Črtica je bila čisto rahla, ampak je bila user posted image

user posted image Jaz se še nisem prijavila med nosečnice, ker čakam na prvi ptregled; najbrž bo PDP konec nov/začetek dec, tako da se vidimo!
Witch, lidik, arwenko in ostale moje marčevkeuser posted image čakam vas v decembru! Mladika, mojamura tudi vidve prideta kmalu na vrsto, čeprav se trenutno zdi daleč user posted imageSarar , lepo, da si se potolažila! Miklarom, tebi pa še posebaj držim pesti, da ko se spet odločita, končno dosežeta, kar si zaslužita!
Držim pesti tudi za vse nove!

< Sporočilo je popravil thevenus -- 7.4.2010 10:56:10 >

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
7.4.2010 11:12:06   
didi82
bravo star, witch, diane lepo ste obarvale seznamček... vsem novopečenim nosečkam želim prelepo nosečnost in uživajte v njej celih 9 mesecev....

le tako naprej punce, za ostale pa držim pesti, da vam/nam uspe čimprej....user posted image user posted image .....

(odgovor članu thevenus)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
7.4.2010 11:26:40   
mojamura
Vsem našim rozika želim prijetno user posted image pa zdrave user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ostalim pa: ne izgubljajmo upanja....tudi me bomo enkrat srečke user posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu didi82)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
7.4.2010 12:09:39   
twetka
Punceeee kaj js to berem, pluski a??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo za vse vas, resnično upam da se okrepijo te črtice in postanejo močnejše. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo jih za srečo. Pri meni je pa situacija še vedno enaka. Danes 5 dan pa še vedno imam roza, rjav izcedek, pa desna joška me ful boli. Sem se odločila počakat do naslednjega tedna, pa bom še enkrat testirala, pa če je potem minus je ziher minus in ne bom zdej kam klicala pa delala panike prej. 

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
7.4.2010 12:42:48   
pika555
Tudi iz moje strani čestitkeeeeeee user posted image user posted image user posted image .
Punce, a ste ve tud take kot jaz -  cel mesec sem sproščena, ne mislim sam na to, a bo al ne bo, ampak tedn predM pa odpovem in sam še na to mislim!!
Grozna sem.

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
7.4.2010 12:44:05   
twetka
Pika js isto. Prej mi čist dol visi pol pa sam še to gre po glavi, tako kot zdej, ko mi še vedno ni jasno zakaj se me testi tolk okol prnesli. tega si pa res nisem zaslužila zdej še poleg vsega. user posted image user posted image

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
7.4.2010 13:01:24   
witch
star in lidik ko mi dovolita vaju pobarvam roza user posted image
končno malo veselja in optimizma na aprilu user posted image jaz pa moj se skušava pozdraviti, da nebo O minila brez slončkanja user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
7.4.2010 13:10:34   
*Star*
lidik, kako kaže???

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
7.4.2010 13:14:12   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

lidik, kako kaže???

zaenkrat še super, samo se ne upam prehitro hvalit. Je pa res, da ponavadi je pa takšen čas že prišla če je mislila priti, zaenkrat pa hvala bogu še vse čisto. upam, da ostane tudi tako še naprej. kako se ti počutiš? user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
7.4.2010 13:18:03   
lidik
witch jaz bi raje videla, da še malo počakaš pri roza barvi pri meni. Kakšen dan ali dva, da vidim če je res to to.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se vama odmaši nos in da bosta lahko spet delala potrese. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
7.4.2010 13:23:52   
witch
Zato sem pa rekla, da ko mi data dovoljenje vaju pobarvam user posted image in upam, da pri obema ostane tako kot je user posted image user posted image user posted image s črtico brez M user posted image user posted image user posted image
Saj jaz sem precej boljša kot on. Bošček je tak, da se mi vse smili... Danes pa bova verjetno naredila en potres user posted image Saj ne vem... je pametno bolan slončkar na O, ali jo spustit user posted image jaz bi raje vseeno probala, čeprav sva bolna..

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
7.4.2010 13:24:20   
twetka
Punce, zdej pa še vi povejte svoje mnjenje, ker js sem sicer na realnih tleh ampak bolj ko berem, bolj sem zbegana.  Danes sem prebrala na strani proizvajalcev clear blua, da CB zazna nosečnost šele nekaj dni po vgnezditvi in ni mi jasno tisto, ko lahko 4 dni prej testiraš po drugi strani pa naj bi šele po vgnezditvi. Hm,...sem tudi brala podobno situacijo kot je zdej moja in je tisti cb šele čez 2 tedna pokazal pozitivno. Se pravi če imaš vgnezditveno krvavitev ti naj še nebi pokazal?? hm,...to vse skup je že prav smešno user posted image user posted image user posted image user posted image tolk različnih variant da sploh ne veš. Js sem prepričana skoraj 100% da nam ni kaj ratalo sam vseeno zanimivo a ni. Bi naj pokazal 4 dni prej in šele nekaj dni po vgnezditvi,...Witch, vidva kr vseeno dejta, midva sma tut ko je moj bil bolan.

< Sporočilo je popravil twetka -- 7.4.2010 13:25:18 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
7.4.2010 13:26:19   
witch
Pa še nekaj... lidik in star bom spet začela z vedeževalko user posted image user posted image ne morem iz svoje kože... kaj je že vama napovedala? lidik tiste tvoje druge napovedi se spomnim - z ovnom... da vidimo če je falila user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
7.4.2010 13:26:31   
lidik
witch vidva kar probarjata. Sej nima kaj biti narobe. No edino eno pozitivno stvar lahko naredita, da bosta kmalu zagledala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
7.4.2010 13:27:03   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: witch

Pa še nekaj... lidik in star bom spet začela z vedeževalko user posted image user posted image ne morem iz svoje kože... kaj je že vama napovedala? lidik tiste tvoje druge napovedi se spomnim - z ovnom... da vidimo če je falila user posted image

ja prvič mi je pa napovedala da vidi zanositev maja 2010

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
7.4.2010 13:31:42   
*Star*
Meni je rekla v znamenju dvojčkov 2011!!!!user posted image

lidik, naj tako tudi ostane, in da se uresničijo naše prerokbe o istočasnem bivanju v porodnišnici!!!user posted image user posted image

Witch, vidva kar slončkajta, kvečjemu prej se bosta pozdravla user posted image

Hm... kot sem rekla jaz mislim da je to to, itak bom še en testek delala zato da mava močno črtico in močno potrditev, samo znakov imam več kot dovolj.
Če hočeš me pobarvaj, če ne pa ne, kakor te je voljauser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.