Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 7.4.2010 8:59:11
|
|
|
|
agataema
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 7.4.2010 9:05:25
|
|
|
|
sarar
|
čestitke vsem za črtice, pa čeprav za rahle. želim vam, da bi bile te črtice v prihodnjih dneh še močnejše... in da bi se vse izteklo tako kot je treba lep dan vsem skupaj
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 7.4.2010 9:13:19
|
|
|
|
witch
|
DIANE čestitam te lahko dam na seznam? lidik in star močno močno močno džim pesti, da ta rahla črtica postame ful močna in decembra tudi zelo glasna močno upam, da se vam bom tudi jaz pridružila v porodnišnicah decembra
< Sporočilo je popravil witch -- 7.4.2010 9:14:37 >
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 7.4.2010 9:20:55
|
|
|
|
DIANE
|
witch hvala za čestitke. Veš, da si prva, ki mi je čestitala in sm vesela jejjjjjjj. Ja dej me na seznam prosim. 29 let, 2 (prvič ss) pregled bomo še videli, LJ
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 7.4.2010 9:24:12
|
|
|
|
lidik
|
diane tudi jaz čestitam da bo zdaj le potekalo tako kot mora in da bo kot je že witch napisala ta črtica oz. ta plusek decembra zelo vesel glasen sonček
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 7.4.2010 9:40:49
|
|
|
|
strelka1987
|
ČESTITAM PUNCE!!! sm vedla, da delujejo Zdej pa tko, kjra se javi, da bo na moj rojstni dan rodila? 17.12. je en tak lepi dan
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 7.4.2010 9:43:09
|
|
|
|
*Star*
|
diane, čestitke tudi od mene!!! Kakšne imaš kaj znakce? Witch, ko bi bilo le tako, da se skupaj selimo med decemberke!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 7.4.2010 9:50:49
|
|
|
|
Spirit75
|
Punce dobro jutro. Vsem nosečkam iskrene čestitke iz srca. Lepo ste polepšale dan, resnično. Naj črtice postanejo resnično močne No pri meni še vsaj en teden negotovosti, preden bom kaj zvedela. Ampak glavo imam na off ta mesec. Tako da ne razmišljam preveč o tem.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 7.4.2010 10:26:24
|
|
|
|
Arwenko
|
Čestitam punce, jaz vas komaj dohajam v branju, tak sem v gužvi. Pri nas nič novega drugače, razen da imamo bajto v razsulu, ker v dnevni sobi parket brusijo in lakirajo Drugače pa pridno papcam klomifen, od petka naprej pa v akcijo, ovulacijo pričakujem šele v drugi polovici naslednjega tedna, tako da imam še čas in se sploh ne obremenjujem s tem.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 7.4.2010 10:53:10
|
|
|
|
thevenus
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Star* Punce moje... nisem se mogla zadržat in sem šla prej po testek. Mislim da bom malo popestrila naš seznamček Črtica je bila čisto rahla, ampak je bila Jaz se še nisem prijavila med nosečnice, ker čakam na prvi ptregled; najbrž bo PDP konec nov/začetek dec, tako da se vidimo! Witch, lidik, arwenko in ostale moje marčevke čakam vas v decembru! Mladika, mojamura tudi vidve prideta kmalu na vrsto, čeprav se trenutno zdi daleč ! Sarar , lepo, da si se potolažila! Miklarom, tebi pa še posebaj držim pesti, da ko se spet odločita, končno dosežeta, kar si zaslužita! Držim pesti tudi za vse nove!
< Sporočilo je popravil thevenus -- 7.4.2010 10:56:10 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 7.4.2010 11:12:06
|
|
|
|
didi82
|
bravo star, witch, diane lepo ste obarvale seznamček... vsem novopečenim nosečkam želim prelepo nosečnost in uživajte v njej celih 9 mesecev.... le tako naprej punce, za ostale pa držim pesti, da vam/nam uspe čimprej.... .....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 7.4.2010 11:26:40
|
|
|
|
mojamura
|
Vsem našim rozika želim prijetno pa zdrave ostalim pa: ne izgubljajmo upanja....tudi me bomo enkrat srečke
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 7.4.2010 12:09:39
|
|
|
|
twetka
|
Punceeee kaj js to berem, pluski a??? Bravo za vse vas, resnično upam da se okrepijo te črtice in postanejo močnejše. evo jih za srečo. Pri meni je pa situacija še vedno enaka. Danes 5 dan pa še vedno imam roza, rjav izcedek, pa desna joška me ful boli. Sem se odločila počakat do naslednjega tedna, pa bom še enkrat testirala, pa če je potem minus je ziher minus in ne bom zdej kam klicala pa delala panike prej.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 7.4.2010 12:42:48
|
|
|
|
pika555
|
Tudi iz moje strani čestitkeeeeeee . Punce, a ste ve tud take kot jaz - cel mesec sem sproščena, ne mislim sam na to, a bo al ne bo, ampak tedn predM pa odpovem in sam še na to mislim!! Grozna sem.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 7.4.2010 12:44:05
|
|
|
|
twetka
|
Pika js isto. Prej mi čist dol visi pol pa sam še to gre po glavi, tako kot zdej, ko mi še vedno ni jasno zakaj se me testi tolk okol prnesli. tega si pa res nisem zaslužila zdej še poleg vsega.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 7.4.2010 13:01:24
|
|
|
|
witch
|
star in lidik ko mi dovolita vaju pobarvam roza končno malo veselja in optimizma na aprilu jaz pa moj se skušava pozdraviti, da nebo O minila brez slončkanja
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 7.4.2010 13:10:34
|
|
|
|
*Star*
|
lidik, kako kaže???
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 7.4.2010 13:14:12
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Star* lidik, kako kaže??? zaenkrat še super, samo se ne upam prehitro hvalit. Je pa res, da ponavadi je pa takšen čas že prišla če je mislila priti, zaenkrat pa hvala bogu še vse čisto. upam, da ostane tudi tako še naprej. kako se ti počutiš?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 7.4.2010 13:18:03
|
|
|
|
lidik
|
witch jaz bi raje videla, da še malo počakaš pri roza barvi pri meni. Kakšen dan ali dva, da vidim če je res to to. da se vama odmaši nos in da bosta lahko spet delala potrese.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 7.4.2010 13:23:52
|
|
|
|
witch
|
Zato sem pa rekla, da ko mi data dovoljenje vaju pobarvam in upam, da pri obema ostane tako kot je s črtico brez M Saj jaz sem precej boljša kot on. Bošček je tak, da se mi vse smili... Danes pa bova verjetno naredila en potres Saj ne vem... je pametno bolan slončkar na O, ali jo spustit jaz bi raje vseeno probala, čeprav sva bolna..
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 7.4.2010 13:24:20
|
|
|
|
twetka
|
Punce, zdej pa še vi povejte svoje mnjenje, ker js sem sicer na realnih tleh ampak bolj ko berem, bolj sem zbegana. Danes sem prebrala na strani proizvajalcev clear blua, da CB zazna nosečnost šele nekaj dni po vgnezditvi in ni mi jasno tisto, ko lahko 4 dni prej testiraš po drugi strani pa naj bi šele po vgnezditvi. Hm,...sem tudi brala podobno situacijo kot je zdej moja in je tisti cb šele čez 2 tedna pokazal pozitivno. Se pravi če imaš vgnezditveno krvavitev ti naj še nebi pokazal?? hm,...to vse skup je že prav smešno tolk različnih variant da sploh ne veš. Js sem prepričana skoraj 100% da nam ni kaj ratalo sam vseeno zanimivo a ni. Bi naj pokazal 4 dni prej in šele nekaj dni po vgnezditvi,...Witch, vidva kr vseeno dejta, midva sma tut ko je moj bil bolan.
< Sporočilo je popravil twetka -- 7.4.2010 13:25:18 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 7.4.2010 13:26:19
|
|
|
|
witch
|
Pa še nekaj... lidik in star bom spet začela z vedeževalko ne morem iz svoje kože... kaj je že vama napovedala? lidik tiste tvoje druge napovedi se spomnim - z ovnom... da vidimo če je falila
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 7.4.2010 13:26:31
|
|
|
|
lidik
|
witch vidva kar probarjata. Sej nima kaj biti narobe. No edino eno pozitivno stvar lahko naredita, da bosta kmalu zagledala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 7.4.2010 13:27:03
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch Pa še nekaj... lidik in star bom spet začela z vedeževalko ne morem iz svoje kože... kaj je že vama napovedala? lidik tiste tvoje druge napovedi se spomnim - z ovnom... da vidimo če je falila ja prvič mi je pa napovedala da vidi zanositev maja 2010
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 7.4.2010 13:31:42
|
|
|
|
*Star*
|
Meni je rekla v znamenju dvojčkov 2011!!!! lidik, naj tako tudi ostane, in da se uresničijo naše prerokbe o istočasnem bivanju v porodnišnici!!! Witch, vidva kar slončkajta, kvečjemu prej se bosta pozdravla Hm... kot sem rekla jaz mislim da je to to, itak bom še en testek delala zato da mava močno črtico in močno potrditev, samo znakov imam več kot dovolj. Če hočeš me pobarvaj, če ne pa ne, kakor te je volja
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.