Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 21:35:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Večer Nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 21:39:08
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kako pa poteka tisti polovični čas v vrtecu, kaj je to po kosilu? Pa cena je tudi polovična??? Naš je šel v vrtec komaj sedaj,ko je predšolski,prej je hodil na cicibanove urice dvakrat tedensko . V našem vrtcu sta dva programa:5-urno varstvo s kosilom in celodnevno.Razlika v plačilu je cca. 50€(govorim za polno ceno).Mogoče je pri jaslih malo več,ampak mislim,da je tu nekje.Je pa moje mnenje,da je skoraj boljše vpisat v celodnevno varstvo,ker nisi toliko tempiran z uro.Ure do dvanajstih hitro minejo,predvsem,če imaš dopoldan kake opravke...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 22:06:16
|
|
|
|
ly117
|
NOčko.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 1:04:18
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kako pa poteka tisti polovični čas v vrtecu, kaj je to po kosilu? Pa cena je tudi polovična??? Naš je šel v vrtec komaj sedaj,ko je predšolski,prej je hodil na cicibanove urice dvakrat tedensko . V našem vrtcu sta dva programa:5-urno varstvo s kosilom in celodnevno.Razlika v plačilu je cca. 50€(govorim za polno ceno).Mogoče je pri jaslih malo več,ampak mislim,da je tu nekje.Je pa moje mnenje,da je skoraj boljše vpisat v celodnevno varstvo,ker nisi toliko tempiran z uro.Ure do dvanajstih hitro minejo,predvsem,če imaš dopoldan kake opravke... O fajn da si omenila Cicibanove urice. Kje to obstaja? Točno to iščem pa na netu ne najdem nobenih informacij. Rada bi ga nekam v družbo vrstnikov peljala enkrat ali dvakrat na teden, glede na to da ni v vrtcu. Ampak to je verjetno organizirano za večje otroke, ne? A pozna katera kakšno varianto tudi za manjše (prvo starosto obdobje)?
< Sporočilo je popravil marta82 -- 23.4.2010 1:05:49 >
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 7:38:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka P.M. jaz sem pa prvo teto z krvavca dobila kak je blo fajn do zdaj grem kuj spat ker sem ko cota a komaj po 9.mesecih? Jaz sem jo dobila malo pred 2.m po rojstvu pa sem polno dojila pa čeprav so mi vsi pametovali, da je nea morem dobit. Tak da se je verjetno čudež zgodil
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 7:39:44
|
|
|
|
tasa_m
|
Pa dobro jutro, Lija spi, mami si kafe kuha, kafe spijem in se grem malo namazat da nebom taka bleda na razgovor šla. Upam,da bom pravočasno prišla glede na to,da grem z busom, ker nimam avta Lepo bodite, se tipkamo popoldan.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 8:29:59
|
|
|
|
koala
|
tasa dobro opravi na razgovoru, že stiskam pesti. Pa upam da LIja ne zboli in je vročina samo muha enodnevnica. Sedež se meni zdi OK, je pa res da če otrok velikokrat zaspi med vožnjo da je fajn da se sedežu vsaj malo naklon spusti. Meni je Alex enkrat zaspal in je bil res prav revček, sem se namatrala da sva prispela domov brez opletanja z glavo. Marela pa.... nič ne piše a kuha in pospravlja tudi?? elevitka tudi z moje strani čestitke ob devetmesečnici. Je pa bila tvoja tetka res uvidevna da je prišla šele po devetih mesecih. Jaz sem jo dobila točno na Alexov 4 mini rojstni dan. Pa bravo za mere in vse osvojena znanja, nebo, saj bo R. vse nadoknadil, ne sekiraj se.
< Sporočilo je popravil koala -- 23.4.2010 8:33:03 >
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 8:36:55
|
|
|
|
tasa_m
|
koala HVALA Lija pa je danes že brez vročine, ampak vseeno ne gre v vrtec naj kar tašča pride
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 9:09:32
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Tasa držim pestke za tvoj razgovor.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 11:51:28
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kako pa poteka tisti polovični čas v vrtecu, kaj je to po kosilu? Pa cena je tudi polovična??? Naš je šel v vrtec komaj sedaj,ko je predšolski,prej je hodil na cicibanove urice dvakrat tedensko . V našem vrtcu sta dva programa:5-urno varstvo s kosilom in celodnevno.Razlika v plačilu je cca. 50€(govorim za polno ceno).Mogoče je pri jaslih malo več,ampak mislim,da je tu nekje.Je pa moje mnenje,da je skoraj boljše vpisat v celodnevno varstvo,ker nisi toliko tempiran z uro.Ure do dvanajstih hitro minejo,predvsem,če imaš dopoldan kake opravke... O fajn da si omenila Cicibanove urice. Kje to obstaja? Točno to iščem pa na netu ne najdem nobenih informacij. Rada bi ga nekam v družbo vrstnikov peljala enkrat ali dvakrat na teden, glede na to da ni v vrtcu. Ampak to je verjetno organizirano za večje otroke, ne? A pozna katera kakšno varianto tudi za manjše (prvo starosto obdobje)? Pri nas so te urice dvakrat na teden za otroke od 2-6let.Naša bo šla v jesen.Sem pa zdaj ravno malo pošnjofala po netu,pa vidim,da sploh niso tako pogoste,kot sem si mislila.Meni so idealna rešitev za otroke,ki ne hodijo v vrtec,da pridejo malo v družbo drugih otrok.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 12:17:20
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kako pa poteka tisti polovični čas v vrtecu, kaj je to po kosilu? Pa cena je tudi polovična??? Naš je šel v vrtec komaj sedaj,ko je predšolski,prej je hodil na cicibanove urice dvakrat tedensko . V našem vrtcu sta dva programa:5-urno varstvo s kosilom in celodnevno.Razlika v plačilu je cca. 50€(govorim za polno ceno).Mogoče je pri jaslih malo več,ampak mislim,da je tu nekje.Je pa moje mnenje,da je skoraj boljše vpisat v celodnevno varstvo,ker nisi toliko tempiran z uro.Ure do dvanajstih hitro minejo,predvsem,če imaš dopoldan kake opravke... O fajn da si omenila Cicibanove urice. Kje to obstaja? Točno to iščem pa na netu ne najdem nobenih informacij. Rada bi ga nekam v družbo vrstnikov peljala enkrat ali dvakrat na teden, glede na to da ni v vrtcu. Ampak to je verjetno organizirano za večje otroke, ne? A pozna katera kakšno varianto tudi za manjše (prvo starosto obdobje)? Pri nas so te urice dvakrat na teden za otroke od 2-6let.Naša bo šla v jesen.Sem pa zdaj ravno malo pošnjofala po netu,pa vidim,da sploh niso tako pogoste,kot sem si mislila.Meni so idealna rešitev za otroke,ki ne hodijo v vrtec,da pridejo malo v družbo drugih otrok. V katerem vrtcu to?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 12:38:19
|
|
|
|
sami0804
|
Sladki vrh in Zg Velka.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 12:56:58
|
|
|
|
rina22
|
dan tasa, tudi jaz držim pesti, da bo razgovor karseda uspešen cicibanove urice so res odlična rešitev za otročke, ki niso v vrtcu. Je pa res škoda, da nima več vrtcev tega v ponudbi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 12:59:40
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tasa kako pa kaj gre tvoj lov na službo? Kaj uspeha? jutri imam še en razgovor, drugače pa razgovor in odgovorov sploh ni Ma zdaj sem se na borzo prijavila pa bom videla kako naprej. Upam,da bom čimprej kaj dobila. Pa pri tebi? Že kaj uspeha? OBEMA želim VELIKO USPEHA in da čimprej najdeta službo marta, ti si že končala s tistim začasnim delom v OŠ?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 13:05:00
|
|
|
|
rina22
|
Čeprav z zamudo, tudi jaz ČESTITAM za 9 mesečnico IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Naš falot ima že 9560 g in 78 cm (smo bili v sredo v posvetovalnici) dva zobeka, veselo kobacamo po vseh štirih in se vstajamo v otroški posteljici ... no tud korakamo ob podpori. Oooo, super mere Midve še sicer nisva imeli posvetovalnice, ampak še verjetno nima 9 kg - vsaj po domačih tehtanjih ne Bravo tudi za zobeka, kobacanje in vstajanje Timeji tudi že vse to uspeva, razen kobacanja Vstane se pa sama povsod in stoji res dolgo kak rastejo naši malčki, ne moreš verjet....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 13:20:07
|
|
|
|
tasa_m
|
Doma, ma imam tak dober feeling kot že dolgo ne. Bili smo 3-je, 2 del.mesti imajo razpisani. In sicer prodajalec in administrativna dela. Seveda me je vprašal kje se vidim? Ko sem mu povedala se mi je nasmejal in rekel, prebrisan odgovor Odgovor izvem po praznikih oz. naslednji teden ampak bolj se nagiba po praznikih. Tak da punce, treba je še naprej držat pesti Nič, grem žabo dat spat-noče spat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 14:03:47
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nič, grem žabo dat spat-noče spat Meni pa L popoldan večkrat noče spat.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 14:56:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nič, grem žabo dat spat-noče spat Meni pa L popoldan večkrat noče spat. jaz jo še kar malo prisilim da spi. Ma se je vsa slekla dol,ko sem prišla do spalnice in se na veliko smejala žaba mala..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 19:08:19
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 marta, ti si že končala s tistim začasnim delom v OŠ? Ja, na žalost.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 19:29:11
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 19:29:43
|
|
|
|
ly117
|
Moj Luka pa že spi.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 19:51:29
|
|
|
|
tasa_m
|
čer bravo Lukec Lija pa še tu puzzle liže
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 19:57:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m čer bravo Lukec Se ni za čudit ker spet ni nič spal popoldan.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 19:59:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Se ni za čudit ker spet ni nič spal popoldan. Lija je po eno-urnem vzstrajanju popustila in zategnila 1,5ure Ampak je pa že full zaspana ampak ne,ne da se
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 20:05:59
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ampak je pa že full zaspana ampak ne,ne da se Poznam to.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.