Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 15:54:57
|
|
|
|
elevitka
|
taka si tasa ne.... k meni pa te ni :/.... zdaj vem da ti morem naslednjič čokoladnega ponudit nno mi čakamo 2. obisk danes... jutri pa mamo enega ob 9 napovedanega lih za spat mamo cajt vmes - eni grejo drugi pridejo.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 15:55:49
|
|
|
|
elevitka
|
aja nebo 4 ure bi ga dala v vrtec- torej bi sdam 4 ure delala? al kak drugače flikala varstvo?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 17:35:32
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca je velika razlika med tistimi ki ne hodijo in tistimi ki hodijo. to ne drži..A je šla z 4 komaj,pa je enaka kot ostali... nisem rekla da velja za vse...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 17:36:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka taka si tasa ne.... k meni pa te ni :/.... zdaj vem da ti morem naslednjič čokoladnega ponudit ne, ne..tvoja kavica ki jo skuhaš mi je itak zakon upam,da jo imaš še na zalogi?
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 22.4.2010 17:37:06 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 17:40:40
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Jaz sem doma in moj hodi v vrtec, ja pa res da je moj sine rad v družbi drugih otrok, moj tudi...ful ima rad otroke...še preden je šel v vrtec
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 17:41:58
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Moj dejansko uživa v rtcu, to vem zato ker mi tudi v soboto,po opravljenem ritualu reče "mami v vetec." ...Jan tudi reče v soboto in nedeljo če gremo v "jutec"
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 17:42:17
|
|
|
|
tasa_m
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA Lija mi je zakuhala Pojma nimam kak bom jutri na razgovor šla, ko nimam nobenega da jo pazi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 19:00:20
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m AAAAAAAAAAAAAAAAAAA Lija mi je zakuhala Pojma nimam kak bom jutri na razgovor šla, ko nimam nobenega da jo pazi Ojoj. Ma ziher se bo kdo našel. Kdaj pa imaš razgovor?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 19:03:43
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kaj mislite o tem sedežu?? http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=205655 Meni se zdi ok. Edino, če bo pogosto zaspala je problem, ker se ne nastavi naslon in ji potem glava "opleta". Je pa vsekakor fajn, da ima zadaj "luknjo" (na naslonu zgoraj) in ko se nasloni čelada "pade not" in se zatakne in potem ni toliko nevarnega opletanja glavice. Tole sem pa tako zakomplicirano napisala, da še sama sebe dobro nerazumem. Upam, da veš, kaj mislim povedati.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 19:07:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kaj mislite o tem sedežu?? http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=205655 Meni se zdi ok. Edino, če bo pogosto zaspala je problem, ker se ne nastavi naslon in ji potem glava "opleta". Je pa vsekakor fajn, da ima zadaj "luknjo" (na naslonu zgoraj) in ko se nasloni čelada "pade not" in se zatakne in potem ni toliko nevarnega opletanja glavice. Tole sem pa tako zakomplicirano napisala, da še sama sebe dobro nerazumem. Upam, da veš, kaj mislim povedati. ja, ja te razumem. HVALA za opozorilo. Bom šla malo gledat ko bo ata doma
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 19:07:24
|
|
|
|
tasa_m
|
tašča pride prej z vikenda in bo pazla jutri Lijiko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 19:14:24
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m tašča pride prej z vikenda in bo pazla jutri Lijiko
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 19:16:31
|
|
|
|
marta82
|
Tasa kako pa kaj gre tvoj lov na službo? Kaj uspeha?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 19:57:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tasa kako pa kaj gre tvoj lov na službo? Kaj uspeha? jutri imam še en razgovor, drugače pa razgovor in odgovorov sploh ni Ma zdaj sem se na borzo prijavila pa bom videla kako naprej. Upam,da bom čimprej kaj dobila. Pa pri tebi? Že kaj uspeha?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 20:10:19
|
|
|
|
tasa_m
|
Danes pa nebom klepetala z vami, grem likat kr drugače bo kup taščo pričakal Lepo bodite in lahko noč!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 20:46:19
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 21:00:14
|
|
|
|
ly117
|
Tai čestitke tudi od mene in Lukeca za dopolnjenih 9. mesecev
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 21:00:18
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kaj ve ki ste doma, boste dale otroke v vrtec? Ja, samo upam da bom do septembra že delala.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 21:00:23
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m tašča pride prej z vikenda in bo pazla jutri Lijiko Bravo za taščo.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 21:00:28
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Naš falot ima že 9560 g in 78 cm Elevitka vaš falot šiša našega falota. Drugač pa čestitka za zobka, kobacanje in vse vragolije ki jih počne.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 21:00:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m AAAAAAAAAAAAAAAAAAA Lija mi je zakuhala Pošiljam ti velik koš da se čimprej pozdravite.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 21:22:35
|
|
|
|
elevitka
|
Ly in Luka... hvala za čestitke tasa sem htela napisat da Lijo k meni pripelji pa sem par postov nižje prebrala da si taščo zorganizirala P.M. jaz sem pa prvo teto z krvavca dobila kak je blo fajn do zdaj grem kuj spat ker sem ko cota
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 21:28:43
|
|
|
|
sami0804
|
Večer
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.