Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 20:07:54
|
|
|
|
tasa_m
|
Sem mislila da jo je vrglo pa jo čujem nekje v daljavi kako si Ly, kako je mali lepotec?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 20:15:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kako si Ly, kako je mali lepotec? Pa me že dva dni lenitis daje, tak da mi je kr hudo. Mali lepotec pa osvaja eno deklino na balinarskem klubu pa na čase se mu hodi. Aja pa dva dni je po rezoloženju kot vreme.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 20:16:03
|
|
|
|
ly117
|
Pa ti tasa. Kako si kaj?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 20:24:26
|
|
|
|
tasa_m
|
Pa bo, kaj bomo jamrali a ne? Požrla sem pol Milke zdaj pa si grem pir odpret da bom mela občutek da sem kje zunaj kje pa so ostale punce?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 20:24:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa me že dva dni lenitis daje, tak da mi je kr hudo. Mali lepotec pa osvaja eno deklino na balinarskem klubu pa na čase se mu hodi. Aja pa dva dni je po rezoloženju kot vreme.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 20:33:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa me že dva dni lenitis daje, tak da mi je kr hudo. Mali lepotec pa osvaja eno deklino na balinarskem klubu pa na čase se mu hodi. Aja pa dva dni je po rezoloženju kot vreme. Če pa je res. Je pupa stara okoli 2 let mogoče malo več in ko jo Luka vidi se jo vedno razveseli. Sicer če bi pa Lijo videl bi bilo veselje enako, ker ma nasploh zelo rad druge otroke.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 20:35:22
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kje pa so ostale punce? Ja, saj načeloma taki čas ni nobene razen matcar. Ona pa ima tak zdaj skrbi z Maksom. Sta se mogoče kaj čule.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 20:41:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kje pa so ostale punce? Ja, saj načeloma taki čas ni nobene razen matcar. Ona pa ima tak zdaj skrbi z Maksom. Sta se mogoče kaj čule. ne, nisva se. Ma sem bila na kafeju pr njen v sredo, ko sem šla na kafe v bife, pol pa ne več. Aja, Ly, ko mi je napisala, da imam 5 dni časa, da prinesem vse dodatne papirje ki sem ji pozabila zraven vzet a so to mišljeni tudi wikendi ali ne? Tam sem bila 21. pa 5.dni časa imam. To pomeni do ponedeljka ali do srede?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 20:42:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Če pa je res. Je pupa stara okoli 2 let mogoče malo več in ko jo Luka vidi se jo vedno razveseli. Sicer če bi pa Lijo videl bi bilo veselje enako, ker ma nasploh zelo rad druge otroke. ja, pogreša družbo. Tak da mami in ati hitr še enega
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 20:44:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Aja, Ly, ko mi je napisala, da imam 5 dni časa, da prinesem vse dodatne papirje ki sem ji pozabila zraven vzet a so to mišljeni tudi wikendi ali ne? Tam sem bila 21. pa 5.dni časa imam. To pomeni do ponedeljka ali do srede? Ne vem, za kaj se gre. Če je kaki urad je verjetno 5 delovnih dni. Sem načeloma jaz v takih situacijah tudi vedno v dvomih.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 20:45:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Če pa je res. Je pupa stara okoli 2 let mogoče malo več in ko jo Luka vidi se jo vedno razveseli. Sicer če bi pa Lijo videl bi bilo veselje enako, ker ma nasploh zelo rad druge otroke. ja, pogreša družbo. Tak da mami in ati hitr še enega Ni problema če mi zrihtaš dobro plačano delo. Seveda redna zaposlitev.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 20:46:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Aja, Ly, ko mi je napisala, da imam 5 dni časa, da prinesem vse dodatne papirje ki sem ji pozabila zraven vzet a so to mišljeni tudi wikendi ali ne? Tam sem bila 21. pa 5.dni časa imam. To pomeni do ponedeljka ali do srede? Ne vem, za kaj se gre. Če je kaki urad je verjetno 5 delovnih dni. Sem načeloma jaz v takih situacijah tudi vedno v dvomih. ma pozabila napisat. BORZA je to
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 20:47:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Če pa je res. Je pupa stara okoli 2 let mogoče malo več in ko jo Luka vidi se jo vedno razveseli. Sicer če bi pa Lijo videl bi bilo veselje enako, ker ma nasploh zelo rad druge otroke. ja, pogreša družbo. Tak da mami in ati hitr še enega Ni problema če mi zrihtaš dobro plačano delo. Seveda redna zaposlitev. Ly z veseljem bi ti, pa še sama nimam nč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 20:50:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Aja, Ly, ko mi je napisala, da imam 5 dni časa, da prinesem vse dodatne papirje ki sem ji pozabila zraven vzet a so to mišljeni tudi wikendi ali ne? Tam sem bila 21. pa 5.dni časa imam. To pomeni do ponedeljka ali do srede? Ne vem, za kaj se gre. Če je kaki urad je verjetno 5 delovnih dni. Sem načeloma jaz v takih situacijah tudi vedno v dvomih. ma pozabila napisat. BORZA je to Mislim da 5 delovnih dni. Glede na to da delajo samo 5 dni na teden.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 20:55:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Aja, Ly, ko mi je napisala, da imam 5 dni časa, da prinesem vse dodatne papirje ki sem ji pozabila zraven vzet a so to mišljeni tudi wikendi ali ne? Tam sem bila 21. pa 5.dni časa imam. To pomeni do ponedeljka ali do srede? Ne vem, za kaj se gre. Če je kaki urad je verjetno 5 delovnih dni. Sem načeloma jaz v takih situacijah tudi vedno v dvomih. ma pozabila napisat. BORZA je to Mislim da 5 delovnih dni. Glede na to da delajo samo 5 dni na teden. Aha, se pravi če sem bila v sredo tam je to do srede. V torek je itak praznik. Ker namreč v ponedeljek gremo na morje in če grem prej še na borzo pol se nam ne splača it nikam,..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 20:57:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Aja, Ly, ko mi je napisala, da imam 5 dni časa, da prinesem vse dodatne papirje ki sem ji pozabila zraven vzet a so to mišljeni tudi wikendi ali ne? Tam sem bila 21. pa 5.dni časa imam. To pomeni do ponedeljka ali do srede? Ne vem, za kaj se gre. Če je kaki urad je verjetno 5 delovnih dni. Sem načeloma jaz v takih situacijah tudi vedno v dvomih. ma pozabila napisat. BORZA je to Mislim da 5 delovnih dni. Glede na to da delajo samo 5 dni na teden. Aha, se pravi če sem bila v sredo tam je to do srede. V torek je itak praznik. Ker namreč v ponedeljek gremo na morje in če grem prej še na borzo pol se nam ne splača it nikam,.. Jap. Kaj to maš za nadomestilo.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 21:01:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jap. Kaj to maš za nadomestilo. ja, pa nisem imela pogodbe še cuj. Tak da moram vse skup nest.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 21:02:03
|
|
|
|
tasa_m
|
3.5pa že mam na cipsu tisto predavanje Borza pa ti višje šole več nea plača a ne? samo srednjo še..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 21:05:35
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m 3.5pa že mam na cipsu tisto predavanje Borza pa ti višje šole več nea plača a ne? samo srednjo še.. Glej tam na CIPSU boš zapravla uro svojega dragocenega časa. Mogoče boš kaj slišala novega in pametnega zate ker boš šla tja prvič. Jaz ko sem la zdaj že 5-ič nisem slišala nič novega. Glede šolanja pa ne vem.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 21:08:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m 3.5pa že mam na cipsu tisto predavanje Borza pa ti višje šole več nea plača a ne? samo srednjo še.. Glej tam na CIPSU boš zapravla uro svojega dragocenega časa. Mogoče boš kaj slišala novega in pametnega zate ker boš šla tja prvič. Jaz ko sem la zdaj že 5-ič nisem slišala nič novega. Glede šolanja pa ne vem. a ni več kot 1.ura? OK te. Ker mi je ena rekla da traja min.3ure, to pa mi ni glih najbolj a ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 21:15:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m 3.5pa že mam na cipsu tisto predavanje Borza pa ti višje šole več nea plača a ne? samo srednjo še.. Glej tam na CIPSU boš zapravla uro svojega dragocenega časa. Mogoče boš kaj slišala novega in pametnega zate ker boš šla tja prvič. Jaz ko sem la zdaj že 5-ič nisem slišala nič novega. Glede šolanja pa ne vem. a ni več kot 1.ura? OK te. Ker mi je ena rekla da traja min.3ure, to pa mi ni glih najbolj a ne? Ne, predvidevam da greš na informativno uro. Tam ti predstavijo tvoje dolžnosti pravice itd.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 21:20:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ne, predvidevam da greš na informativno uro. Tam ti predstavijo tvoje dolžnosti pravice itd. aha, aha... HVALA Lepa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 21:23:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ne, predvidevam da greš na informativno uro. Tam ti predstavijo tvoje dolžnosti pravice itd. aha, aha... HVALA Lepa Ja, ni kaj hvalit. Sicer pa oni imajo tudi interes da čimprej končajo. Aja pa če boš pol mela kaj časa rufni pa grema na .
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 21:25:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ne, predvidevam da greš na informativno uro. Tam ti predstavijo tvoje dolžnosti pravice itd. aha, aha... HVALA Lepa Ja, ni kaj hvalit. Sicer pa oni imajo tudi interes da čimprej končajo. Aja pa če boš pol mela kaj časa rufni pa grema na . of course. BOM SI VZELA ČAS!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 21:26:33
|
|
|
|
botrca
|
Čer
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.