Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 9:40:24
|
|
|
|
tasa_m
|
Tai vse najboljše za 9.mesecev !!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 10:18:50
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Tai vse najboljše za 9.mesecev !!! podpis!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 10:58:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kaj ve ki ste doma, boste dale otroke v vrtec? jaz M ne bom dala.Kljub vsemu sem se tak odločila in mi ni žal.Maksimalno bova vsak dan izkoristile skupaj,ker ko sedaj gledam,pri A je vse šlo mimo,ko sem skozi delala in me kar malo sedaj vest peče.tako,da ja,dokler bom doma,bo tud M...pa tud z našo zelo vredo vzojiteljico sva se pogovarjale in je rekla,da če je le šansa,čim kasneje jih dat v vrtec... Sicer pa tako kot pravijo....prednosti in slabosti so povsod....
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 10:59:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca je velika razlika med tistimi ki ne hodijo in tistimi ki hodijo. to ne drži..A je šla z 4 komaj,pa je enaka kot ostali...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 11:06:09
|
|
|
|
koala
|
Jaz sem doma in moj hodi v vrtec, ja pa res da je moj sine rad v družbi drugih otrok, tu okoli pa je sicer en njegov vrstik, ampak nimamo stikov (niti sosedski doberdan) tako da je sam.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 11:09:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Sicer pa tako kot pravijo....prednosti in slabosti so povsod.... ja točno! So argumenti za vrtec in so argumenti za ne v vrtec. Vsak pa se odloči po svojem in kako mu paše in gre ven... Če imaš redno službo ti ne preostane druga ko da ga/jo daš v vrtec ali privat varstvo, če je nimaš si lahko izbiraš..da ali ne.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 11:15:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Sicer pa tako kot pravijo....prednosti in slabosti so povsod.... ja točno! So argumenti za vrtec in so argumenti za ne v vrtec. Vsak pa se odloči po svojem in kako mu paše in gre ven... Če imaš redno službo ti ne preostane druga ko da ga/jo daš v vrtec ali privat varstvo, če je nimaš si lahko izbiraš..da ali ne. točno tako je.....vsak se zase odloči in kako se mu pač zdi prav.... je pa res,da večina mamic nima izbire,ker mora dat otroke v jasli...ampak moramo verejt,da otroci v vrtcu zelo uživajo...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 11:17:30
|
|
|
|
arabela*
|
M pa je taka pridna,da ni za verjet.....Zjutraj sva se nazajtrkovale,si vedno za to čas vzameva,in si pravo pojedino naredima,potem pa jema in se pogovarjama zraven ...potem me je gledala kako kuham,nato se je sama igrala,je ribe pekla in kuhala čaj...potem pa se je na veliko posteljo vlegla,se pokrila in zaspala..in še zdaj spi
< Sporočilo je popravil Saraya -- 22.4.2010 11:18:33 >
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 11:30:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya M pa je taka pridna,da ni za verjet.....Zjutraj sva se nazajtrkovale,si vedno za to čas vzameva,in si pravo pojedino naredima,potem pa jema in se pogovarjama zraven ...potem me je gledala kako kuham,nato se je sama igrala,je ribe pekla in kuhala čaj...potem pa se je na veliko posteljo vlegla,se pokrila in zaspala..in še zdaj spi ja po kuhanju paše malo relaxa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 11:31:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya točno tako je.....vsak se zase odloči in kako se mu pač zdi prav.... je pa res,da večina mamic nima izbire,ker mora dat otroke v jasli...ampak moramo verejt,da otroci v vrtcu zelo uživajo... jaz vem,da Liji na začetku bila muka v vrtec in zato jok non stop. Zdaj pa ko pridem po njo in jo vidim, kako se igra al sama al z Matevžem ali Linom (nikdar še nisem zasledila z drugimi ) pa vidim da uživa. Ne recem, da ne joče nikdar in da ji kdaj ni hudo..ampak žal, izbrali smo vrtec in ni druge.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 11:36:07
|
|
|
|
koala
|
Moj dejansko uživa v rtcu, to vem zato ker mi tudi v soboto,po opravljenem ritualu reče "mami v vetec."
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 11:45:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Moj dejansko uživa v rtcu, to vem zato ker mi tudi v soboto,po opravljenem ritualu reče "mami v vetec." no, mami in ti ga v soboro nočeš pelat v vrtec. Ti,ti mami
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 12:52:35
|
|
|
|
elevitka
|
Dober dan ! PUNCE VSEM HVALA ZA ČESTITKE !!!! tasa hvala še enkrat (sem se ti že na FB zahvalila) Naš falot ima že 9560 g in 78 cm (smo bili v sredo v posvetovalnici) dva zobeka, veselo kobacamo po vseh štirih in se vstajamo v otroški posteljici ... no tud korakamo ob podpori. mam mamo in ateja na obisku in mi pazita Taia - jaz pa kuham in pospravljam, sem že mela bombo. tak zdaj pa gremo papat
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 12:54:17
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo Tasa in Elevitka v kateri vrtec ste vpisale malecke? Jaz sem na Betnavsko, elevitka pa tudi. Druga opcija pa je Ertlova! podpis !
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 12:55:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo Tasa in Elevitka v kateri vrtec ste vpisale malecke? Jaz sem na Betnavsko, elevitka pa tudi. Druga opcija pa je Ertlova! podpis !
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 12:56:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Dober dan ! PUNCE VSEM HVALA ZA ČESTITKE !!!! tasa hvala še enkrat (sem se ti že na FB zahvalila) Naš falot ima že 9560 g in 78 cm (smo bili v sredo v posvetovalnici) dva zobeka, veselo kobacamo po vseh štirih in se vstajamo v otroški posteljici ... no tud korakamo ob podpori. mam mamo in ateja na obisku in mi pazita Taia - jaz pa kuham in pospravljam, sem že mela bombo. tak zdaj pa gremo papat ooo, lepe mere. Ma Tai šije Lijo v velikosti. Neboma se midve več z vama družle (hec). Bravo za kobacanje, vstajanje in vse vragolije dober tek*
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 13:13:08
|
|
|
|
nebo
|
Supe Elevitka, mate pravega korenjaka... Moj ne hodi, se ne plazi in tudi se ne dvigne iz ležečega v sedeči položaj in bo danes teden star 9 mesecev...halo , me malo skbi to....drugače pa se je sirena ravno vklopla. No vrtec oz. jasli, R gre v jasli na Ertlovo, če pa bi bila jaz doma, pa bi bil z menoj do 2,3 leta sigurno. N je bila doma do 3 let pa je bilo super, tako, da ja, kakorkatera....se mi pa smili dati enega malčka starega 11 mesecev v jasli Kako pa poteka tisti polovični čas v vrtecu, kaj je to po kosilu? Pa cena je tudi polovična??? Ma sploh ne vem koliko bomo plačevali jasli....debelo sigurno. Ej Tasa kaj še tečeš? Kdaj prideš na kafe? Pa čokoladnega----
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 13:13:54
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya M pa je taka pridna,da ni za verjet.....Zjutraj sva se nazajtrkovale,si vedno za to čas vzameva,in si pravo pojedino naredima,potem pa jema in se pogovarjama zraven ...potem me je gledala kako kuham,nato se je sama igrala,je ribe pekla in kuhala čaj...potem pa se je na veliko posteljo vlegla,se pokrila in zaspala..in še zdaj spi Si videla, kot mami
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 13:25:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kako pa poteka tisti polovični čas v vrtecu, kaj je to po kosilu? Pa cena je tudi polovična??? eh..vse je isto....pa če imaš otroka 3 ure ali 8....
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 13:26:50
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kako pa poteka tisti polovični čas v vrtecu, kaj je to po kosilu? Pa cena je tudi polovična??? eh..vse je isto....pa če imaš otroka 3 ure ali 8.... Aja tak je to, to pomeni, da če ga vpišem za 4 ure plačam polno?????
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 13:48:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Supe Elevitka, mate pravega korenjaka... Moj ne hodi, se ne plazi in tudi se ne dvigne iz ležečega v sedeči položaj in bo danes teden star 9 mesecev...halo , me malo skbi to....drugače pa se je sirena ravno vklopla. No vrtec oz. jasli, R gre v jasli na Ertlovo, če pa bi bila jaz doma, pa bi bil z menoj do 2,3 leta sigurno. N je bila doma do 3 let pa je bilo super, tako, da ja, kakorkatera....se mi pa smili dati enega malčka starega 11 mesecev v jasli Kako pa poteka tisti polovični čas v vrtecu, kaj je to po kosilu? Pa cena je tudi polovična??? Ma sploh ne vem koliko bomo plačevali jasli....debelo sigurno. Ej Tasa kaj še tečeš? Kdaj prideš na kafe? Pa čokoladnega---- V vrtcu je lahko 4 ure. Cena ne vem če je glih polovična, je pa malenkost ceneje. Je pa od vsakega vrtca odvisno. kafe..jutri mam en razgovor še, pol nasltedn pridem enkrat. laufam ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 13:58:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kako pa poteka tisti polovični čas v vrtecu, kaj je to po kosilu? Pa cena je tudi polovična??? eh..vse je isto....pa če imaš otroka 3 ure ali 8.... Aja tak je to, to pomeni, da če ga vpišem za 4 ure plačam polno????? ne vem...mene nihče nič ni vprašal,menda sem napisala tam nekje od 8.00 pa do 14 ure..tak da....jaz hodim po A različno...no skoraj vedno ob pol enih,občasno spi....bom pa vprašala drug teden glede razlik v ceni,tak grem do glavnega...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 13:59:34
|
|
|
|
arabela*
|
tai...čestitke
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 22.4.2010 14:15:47
|
|
|
|
tasa_m
|
mene pa je vprašala in tu na betnavski in tam na Fochovi kamor zdaj hodi. Zato vem da imajo 4-6 urni in celodnevni program (do 9.ur). Zdaj pa res šibama, ko sva kuhno pospravili.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.