Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
je velika razlika med tistimi ki ne hodijo in tistimi ki hodijo.
to ne drži..A je šla z 4 komaj,pa je enaka kot ostali...
nisem rekla da velja za vse...
Meni se zdi ok. Edino, če bo pogosto zaspala je problem, ker se ne nastavi naslon in ji potem glava "opleta". Je pa vsekakor fajn, da ima zadaj "luknjo" (na naslonu zgoraj) in ko se nasloni čelada "pade not" in se zatakne in potem ni toliko nevarnega opletanja glavice. Tole sem pa tako zakomplicirano napisala, da še sama sebe dobro nerazumem. Upam, da veš, kaj mislim povedati.
Meni se zdi ok. Edino, če bo pogosto zaspala je problem, ker se ne nastavi naslon in ji potem glava "opleta". Je pa vsekakor fajn, da ima zadaj "luknjo" (na naslonu zgoraj) in ko se nasloni čelada "pade not" in se zatakne in potem ni toliko nevarnega opletanja glavice. Tole sem pa tako zakomplicirano napisala, da še sama sebe dobro nerazumem. Upam, da veš, kaj mislim povedati.
ja, ja te razumem. HVALA za opozorilo. Bom šla malo gledat ko bo ata doma
Tasa kako pa kaj gre tvoj lov na službo? Kaj uspeha?
jutri imam še en razgovor, drugače pa razgovor in odgovorov sploh ni Ma zdaj sem se na borzo prijavila pa bom videla kako naprej. Upam,da bom čimprej kaj dobila. Pa pri tebi? Že kaj uspeha?