|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 10.del
22.4.2010 9:40:24   
tasa_m
Tai vse najboljše za 9.mesecev !!!

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
22.4.2010 10:18:50   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Tai vse najboljše za 9.mesecev !!!

user posted image

podpis!

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
22.4.2010 10:58:21   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: nebo

Kaj ve ki ste doma, boste dale otroke v vrtec?

jaz M ne bom dala.Kljub vsemu sem se tak odločila in mi ni žal.Maksimalno bova vsak dan izkoristile skupaj,ker ko sedaj gledam,pri A je vse šlo mimo,ko sem skozi delala in me kar malo sedaj vest peče.tako,da ja,dokler bom doma,bo tud M...pa tud z našo zelo vredo vzojiteljico sva se pogovarjale in je rekla,da če je le šansa,čim kasneje jih dat v vrtec...user posted image Sicer pa tako kot pravijo....prednosti in slabosti so povsod....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
22.4.2010 10:59:15   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

je velika razlika med tistimi ki ne hodijo in tistimi ki hodijo.

to ne drži..A je šla z 4 komaj,pa je enaka kot ostali...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
22.4.2010 11:06:09   
koala
Jaz sem doma in moj hodi v vrtec, ja pa res da je moj sine rad v družbi drugih otrok, tu okoli pa je sicer en njegov vrstik, ampak nimamo stikov (niti sosedski doberdan) tako da je sam.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
22.4.2010 11:09:18   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya
Sicer pa tako kot pravijo....prednosti in slabosti so povsod....user posted image
ja točno!
So argumenti za vrtec in so argumenti za ne v vrtec. Vsak pa se odloči po svojem in kako mu paše in gre ven...
Če imaš redno službo ti ne preostane druga ko da ga/jo daš v vrtec ali privat varstvo, če je nimaš si lahko izbiraš..da ali ne.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
22.4.2010 11:15:29   
arabela*

Sicer pa tako kot pravijo....prednosti in slabosti so povsod....user posted image
ja točno!
So argumenti za vrtec in so argumenti za ne v vrtec. Vsak pa se odloči po svojem in kako mu paše in gre ven...
Če imaš redno službo ti ne preostane druga ko da ga/jo daš v vrtec ali privat varstvo, če je nimaš si lahko izbiraš..da ali ne.

točno tako je.....vsak se zase odloči in kako se mu pač zdi prav....

je pa res,da večina mamic nima izbire,ker mora dat otroke v jasli...ampak moramo verejt,da otroci v vrtcu zelo uživajo...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
22.4.2010 11:17:30   
arabela*
M pa je taka pridna,da ni za verjet.....Zjutraj sva se nazajtrkovale,si vedno za to čas vzameva,in si pravo pojedino naredima,potem pa jema in se pogovarjama zravenuser posted image ...potem me je gledala kako kuham,nato se je sama igrala,je ribe pekla in kuhala čaj...potem pa se je na veliko posteljo vlegla,se pokrila in zaspala..in še zdaj spiuser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 22.4.2010 11:18:33 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
22.4.2010 11:30:28   
tasa_m

M pa je taka pridna,da ni za verjet.....Zjutraj sva se nazajtrkovale,si vedno za to čas vzameva,in si pravo pojedino naredima,potem pa jema in se pogovarjama zravenuser posted image ...potem me je gledala kako kuham,nato se je sama igrala,je ribe pekla in kuhala čaj...potem pa se je na veliko posteljo vlegla,se pokrila in zaspala..in še zdaj spiuser posted image
user posted image user posted image ja po kuhanju paše malo relaxa user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
22.4.2010 11:31:52   
tasa_m
točno tako je.....vsak se zase odloči in kako se mu pač zdi prav....

je pa res,da večina mamic nima izbire,ker mora dat otroke v jasli...ampak moramo verejt,da otroci v vrtcu zelo uživajo...user posted image
jaz vem,da Liji na začetku bila muka v vrtec in zato jok non stop. Zdaj pa ko pridem po njo in jo vidim, kako se igra al sama al z Matevžem ali Linom (nikdar še nisem zasledila z drugimi user posted image ) pa vidim da uživa. Ne recem, da ne joče nikdar in da ji kdaj ni hudo..ampak žal, izbrali smo vrtec in ni druge.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
22.4.2010 11:36:07   
koala
Moj dejansko uživa v rtcu, to vem zato ker mi tudi v soboto,po opravljenem ritualu reče "mami v vetec."

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
22.4.2010 11:45:00   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Moj dejansko uživa v rtcu, to vem zato ker mi tudi v soboto,po opravljenem ritualu reče "mami v vetec."
user posted image user posted image no, mami in ti ga v soboro nočeš pelat v vrtec. Ti,ti mami user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
22.4.2010 12:52:35   
elevitka
Dober dan !

PUNCE VSEM HVALA ZA ČESTITKE !!!! tasa hvala še enkrat (sem se ti že na FB zahvalila)

Naš falot ima že 9560 g in 78 cm (smo bili v sredo v posvetovalnici) dva zobeka, veselo kobacamo po vseh štirih in se vstajamo v otroški posteljici ... no tud korakamo ob podpori.

mam mamo in ateja na obisku in mi pazita Taia - jaz pa kuham in pospravljam, sem že mela bombo.

tak zdaj pa gremo papat

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
22.4.2010 12:54:17   
elevitka

Tasa in Elevitka v kateri vrtec ste vpisale malecke?

Jaz sem na Betnavsko, elevitka pa tudi. Druga opcija pa je Ertlova!

podpis ! user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
22.4.2010 12:55:54   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Tasa in Elevitka v kateri vrtec ste vpisale malecke?

Jaz sem na Betnavsko, elevitka pa tudi. Druga opcija pa je Ertlova!

podpis ! user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
22.4.2010 12:56:51   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Dober dan !

PUNCE VSEM HVALA ZA ČESTITKE !!!! tasa hvala še enkrat (sem se ti že na FB zahvalila)

Naš falot ima že 9560 g in 78 cm (smo bili v sredo v posvetovalnici) dva zobeka, veselo kobacamo po vseh štirih in se vstajamo v otroški posteljici ... no tud korakamo ob podpori.

mam mamo in ateja na obisku in mi pazita Taia - jaz pa kuham in pospravljam, sem že mela bombo.

tak zdaj pa gremo papat
ooo, lepe mere. Ma Tai šije Lijo v velikosti. Neboma se midve več z vama družle user posted image user posted image user posted image (hec).

Bravo za kobacanje, vstajanje in vse vragolije user posted image user posted image

dober tek*

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
22.4.2010 13:13:08   
nebo
Supe Elevitka, mate pravega korenjaka...user posted image user posted image

Moj ne hodi, se ne plazi in tudi se ne dvigne iz ležečega v sedeči položaj in bo danes teden star 9 mesecev...halouser posted image user posted image , me malo skbi to....drugače pa se je sirena ravno vklopla.

No vrtec oz. jasli, R gre v jasli na Ertlovo, če pa bi bila jaz doma, pa bi bil z menoj do 2,3 leta sigurno.

N je bila doma do 3 let pa je bilo super, tako, da ja, kakorkatera....se mi pa smili dati enega malčka starega 11 mesecev v jasliuser posted image

Kako pa poteka tisti polovični čas v vrtecu, kaj je to po kosilu? Pa cena je tudi polovična???user posted image user posted image

Ma sploh ne vem koliko bomo plačevali jasli....debelo sigurno.

Ej Tasa kaj še tečeš?

Kdaj prideš na kafe? Pa čokoladnega----user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
22.4.2010 13:13:54   
nebo

Si videla, kot mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
22.4.2010 13:25:37   
arabela*

Kako pa poteka tisti polovični čas v vrtecu, kaj je to po kosilu? Pa cena je tudi polovična???user posted image user posted image

eh..vse je isto....pa če imaš otroka 3 ure ali 8....user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
22.4.2010 13:26:50   
nebo

Aja tak je to, to pomeni, da če ga vpišem za 4 ure plačam polno?????

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
22.4.2010 13:48:43   
tasa_m

Supe Elevitka, mate pravega korenjaka...user posted image user posted image

Moj ne hodi, se ne plazi in tudi se ne dvigne iz ležečega v sedeči položaj in bo danes teden star 9 mesecev...halouser posted image user posted image , me malo skbi to....drugače pa se je sirena ravno vklopla.

No vrtec oz. jasli, R gre v jasli na Ertlovo, če pa bi bila jaz doma, pa bi bil z menoj do 2,3 leta sigurno.

N je bila doma do 3 let pa je bilo super, tako, da ja, kakorkatera....se mi pa smili dati enega malčka starega 11 mesecev v jasliuser posted image

Ma sploh ne vem koliko bomo plačevali jasli....debelo sigurno.

Ej Tasa kaj še tečeš?

Kdaj prideš na kafe? Pa čokoladnega----user posted image user posted image
V vrtcu je lahko 4 ure.
Cena ne vem če je glih polovična, je pa malenkost ceneje. Je pa od vsakega vrtca odvisno.

kafe..jutri mam en razgovor še, pol nasltedn pridem enkrat.

laufam ja user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
22.4.2010 13:51:49   
tasa_m
NEBO tukaj si malo preberi, mogoče ti kaka informacija prav pride..

http://www.ringaraja.net/forum/m_1862968/tm.htm

Nič, greva z Lijo ven, čao bao.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
22.4.2010 13:58:25   
arabela*

Aja tak je to, to pomeni, da če ga vpišem za 4 ure plačam polno?????

ne vem...mene nihče nič ni vprašal,menda sem napisala tam nekje od 8.00 pa do 14 ure..tak da....jaz hodim po A različno...no skoraj vedno ob pol enih,občasno spi....bom pa vprašala drug teden glede razlik v ceni,tak grem do glavnega...user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
22.4.2010 13:59:34   
arabela*
tai...čestitkeuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
22.4.2010 14:15:47   
tasa_m
mene pa je vprašala in tu na betnavski in tam na Fochovi kamor zdaj hodi. Zato vem da imajo 4-6 urni in celodnevni program (do 9.ur).

Zdaj pa res šibama, ko sva kuhno pospravili. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.