lunka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Lunka1, tvoja Julija je pravi mali zakladek. Joj, kolk je luštkana! Moj se je še predvčerajšnjim dojil na 2-3 ure, od včeraj naprej pa hud preblisk in se čez dan doji na 4 ure, ponoči pa enkrat na 5 ur, potem pa na 3. Ne vem, ali je samo prehodno, ali pa je morda zdaj to nov način. Aja...tako se doji, odkar je pogruntal, da je palček najslajše zadovoljstvo. Do zdaj je cucal le ene 2x na teden, zdaj pa že 2 dni vneto cuca palček po večkrat na dan in mi tako potegne za hrano za celo uro. Saj ne vem, al naj bom srečna ali ne. Kako vem, kdaj bi jedel? Takrat, ko mi začne cucat palček, ali jokat. Ima ob lakoti neko posebno vedenje, ki ga težko opišem. Zvrne se na bok, zvije v klobčič in poriva obe pesti v usta, pri tem pa začne jokcat na tak način, kot bi kašljal. Hecno, no, ampak to pomeni, da je lačen. Pleničke kupujem v Hoferju in zaenkrat nimam pripomb. Imam tudi še 1 paket Mullerjevih. So tudi ok, le debelejše so od Hoferjevih. Najdaljši izlet smo imeli v Arboretum (1,5 ure vožnje v eno smer). Vožnjo zaenkrat krasno prenaša, saj celo pot spi. Letos ne bomo šli na morje, ampak v Čatežke toplice v septembru, za 10 dni v apartma. Običajno hodimo na Pag, a ker tam ni naravne sence, gremo raje v toplice, ker septembra ne bo več tako vroče, voda v bazenu pa je tudi topla in mu bo zagotovo všeč, pa še naša deklica se bo naigrala na toboganih, na katere je nora. Hvala, sem noro zaljubljena v mojo pikico, verjetno kot ve vse v svoje pikce . Si mi dala idejo - toplice. A to je voda dovolj topla, da se tudi dojenčke da v vodo?? Kateri apartmaji pa so to? Glede hranjenja... Moja Julia ima večino časa rokice v ustih in tudi ful se slini... Ne morem jo nonstop hraniti, jo pa na 2 urici. Vem, da je malo zgodaj, ampak a je možno, da bi bili že zobki?? Ker je res ful sline... Lačna ne more biti, ker se redno hraniva, edino problem je, ker v 5-10 minutah poje, potem pa, če jo "silim", da je še (ker bradavico sprejme, samo malo se krega), pa ves višek polije...
|