Jessy
|
Pozdravljene! Se že 2 dni nisem javila. Kar ne znese. Muren, naš bo čez 14 dni imel posvetovalnico, tako da izvemo, koliko je težak. Od oka bi rekla, da vsaj 6,5 kg. Velik pa okrog 62 cm. Je kar bajsi. Menstruacije ŠE nimam. Tjaša27, jaz imam za otroka odprt TRR na banki in samo tam dajemo denar. Vse ostalo mi je riskantno. Za Urbana se ne sekiraj preveč, ker boste s fizioterapijo vse poštimali!!! Glede velikosti bodijev je pa zelo različno od modela do modela. Moj nosi bodije od 56 do 68, s tem, da mu je eden 56 bolj na komot kot 68. Lunka1, tvoja Julija je pravi mali zakladek. Joj, kolk je luštkana! Moj se je še predvčerajšnjim dojil na 2-3 ure, od včeraj naprej pa hud preblisk in se čez dan doji na 4 ure, ponoči pa enkrat na 5 ur, potem pa na 3. Ne vem, ali je samo prehodno, ali pa je morda zdaj to nov način. Aja...tako se doji, odkar je pogruntal, da je palček najslajše zadovoljstvo. Do zdaj je cucal le ene 2x na teden, zdaj pa že 2 dni vneto cuca palček po večkrat na dan in mi tako potegne za hrano za celo uro. Saj ne vem, al naj bom srečna ali ne. Kako vem, kdaj bi jedel? Takrat, ko mi začne cucat palček, ali jokat. Ima ob lakoti neko posebno vedenje, ki ga težko opišem. Zvrne se na bok, zvije v klobčič in poriva obe pesti v usta, pri tem pa začne jokcat na tak način, kot bi kašljal. Hecno, no, ampak to pomeni, da je lačen. Pleničke kupujem v Hoferju in zaenkrat nimam pripomb. Imam tudi še 1 paket Mullerjevih. So tudi ok, le debelejše so od Hoferjevih. Najdaljši izlet smo imeli v Arboretum (1,5 ure vožnje v eno smer). Vožnjo zaenkrat krasno prenaša, saj celo pot spi. Letos ne bomo šli na morje, ampak v Čatežke toplice v septembru, za 10 dni v apartma. Običajno hodimo na Pag, a ker tam ni naravne sence, gremo raje v toplice, ker septembra ne bo več tako vroče, voda v bazenu pa je tudi topla in mu bo zagotovo všeč, pa še naša deklica se bo naigrala na toboganih, na katere je nora. Lenčy, verjamem, da te spor s starši spravlja s tira! upam, da boste našli eno pametno rešitev. Prepričana sem, da boste na svojem bolje funkcionirali, če pa se bodo zato starši odpovedali veselju ob vnučku, pa je to njihov problem in bodo oni prikrajšani za vse skupaj. Drži se! Katy83, bravo za pregled! A da se preveč redi? Hmmm.... Tudi jaz upam, da mu bo popkovna kila sama izginila!!! Pikapolonica, sonce je res že fajn močno. Jaz med ta hudo pripeko sploh nosu ven ne pomolim, saj mi takrat najlepše spi in ga pustim kar v posteljici. Ven grem dopoldne pred 11. uro, popoldne pa po 16. uri. Oblečem ga v en dolg bombažni rokav, se pravi, da ima lahko bodi z dolgimi rokavi ali pa bodi s kratkimi rokavi in čez eno majčko), spodaj pa hlače ali žabice ali pajacek, ki se zapne na ramenih. Seveda imam s seboj v vozičku še dekico in če piha, ga pokrijem. Pa na glavi ima še vedno tanko bombažno kapico. je bilo boleče, zato sva upoštevala nasvet ginekologa, ki je priporočil lubrikant. Od takrat naprej je pa fajn. Glede preveč mleka, bi si jaz samo toliko ven izčrpala, da me ne bi bolele. S časoma bi moralo telo ugotoviti, da dela preveč mleka. NM, šit! A kar zbolela si? In to vnetje dojke?!?! Boga!!! Čim prej se pozdravi!!! Mleko dajem zmrznit, ampak ne v lončke. Jaz dajem v PVC vrečke, za v skrinjo. Gor napišem datum in količino. V skrinji je lahko 3 mesece. Lakaya, tudi Tobija je imel bolj hrapavo kožo po ličkih, kar mu je ostalo od mozoljčkov, ko se mu je čistila koža. Ga kar z Bepanten mazilom namažem ali Becutan kremo za obraz. Je takoj lepša koža. Ta post sem pisala celo popoldne in cel večer, lepo po obrokih. Moram še Tobijo pohvaliti, ker mi je včeraj spal od 18h do 7h zjutraj, vmes pa le 3x jedel. Vedno bolj tudi čeblja, tako da ga je prav veselje gledat.