|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
20.5.2010 9:47:14   
Anonimen
uf naš še kar šlafa. Dans je spal od 11h pa do 5h, pol sva jedla in se previjala, nakar je spet zašlafal in zdej še zmer spiuser posted image .

Menstruacije sem imela jst že prej take nikakve, trajale so po tri dni,bolelo me ni skor nič, zdej je isto-vsaj zaenkrat še. Če lahko tako rečem nimam po porodu nobenih problemov, kot da nebi bila nikol noseča (razen nekej odvečnih kil). Prvič sva pomoje tam enkrat 5 tednov po porodu, bolelo nič, v bistvu je blo nekak še boljš kot prej...očitno sem mela srečno roko pri vsem skupaj.

cerazette...jemljem natanko en teden, zaenkrat nimam še nič pametnega za povedat  o njih.

(odgovor članu Pikapolonica80)
  Neposredna povezava do sporočila: 1251
20.5.2010 11:08:00   
lorelaj*
Pikapolonica, mene je tudi pri user posted image bolelo ko vrag in še malo krvi je bilo, pa sploh nisem rodila vaginalno. Je bilo tako, kot bi spet prvič. user posted image Pa tudi zdaj še ni ok, verjetno čisto premalokrat. Nama kar nekako ne znese. Se bo treba poboljšati, pa bo verjetno bolje. user posted image Je bilo že pred porodom tako, da je bilo po vsaki M malo boleče, ker nekaj časa nisva. Se moramo zgleda navaditi. Ti si bila pa še šivana, tako da verjemem, da sploh ni lušno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
20.5.2010 11:34:21   
Pikapolonica80
user posted image  bo treba spet probat, pa verjamem da bo s časoma boljše user posted image .

Punce jz mam pa kontra problem...preveč mleka user posted image user posted image user posted image , če ni točno na tri ure (vsaj enkrat dnevno ima na 4 ure, ponoči pa 6 ur) imam trde ko kamen!!! se dojiva enkrat na eni, čez tri ure na drugo...če bi skoz na obe, se mi dela še bolj, če pa pumpam pa veste same, se samo vse skup še povečuje.

Ima še katera tak problem, kaj naredit? sem si hotla že recimo samo ročno iztisnit ven pa ne gre...ehuser posted image

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
20.5.2010 12:28:01   
Anonimen
pikapolonica80: glede mleka...kaj če bi men mal posodlauser posted image ...šala, ampak jst sem bla bolj revna na tem področju, tko da na žalost nimam nasveta zate

Neposredna povezava do sporočila: 1254
20.5.2010 13:06:00   
lunka1
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica80

Ja pa še nekaj, a vaši dojenčki tudi kaj hropejo user posted image  moja skoz kej, pa je to kej narobe user posted image ?

Pa še tole - dojenje časovno - naša se naje v max. 10 min tud manj ?? najprej sem mislila da tako malo poje, ampak poje v tem času ogromno in če je včasih dlje, potem bruha ker je preveč napokana...a ma še katera takega požeruhca? ker tudi včasi je kot en pujs user posted image user posted image user posted image  in jo moram umirjat, čeprav dostikrat ne gre, še vseeno je in hlasta ko da ji bom naslednjič dala za jest šele čez 3 dniuser posted image

user posted image  tud mi2 se najeva v 10 minutah!! user posted image   tako da previjanje, dojenje in na koncu še pumpanje ( brez še kr ne gre.. ) traja max 30min. ja, je pa tak hitro,da se mu zaletava vmes in kašlja. pa če ne teče tako kot bi rad me zna tud s temi dlesnimi tak ščipnit da je joj user posted image  ! pa kr nekaj gundra zraven..

Naša isto... Me je že skrbelo, da ne poje dovolj, ampak glede na pleničke, ki so non stop pokakane, zgleda poje dovolj...

Me pa zanima - na koliko časa dojita? Moja je na 2-3 ure, rada pa bi podaljšala na 3-4... A je še prezgodaj?

< Sporočilo je popravil lunka1 -- 20.5.2010 13:09:40 >

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
20.5.2010 13:09:01   
lunka1

Punce jz mam pa kontra problem...preveč mleka user posted image user posted image user posted image , če ni točno na tri ure (vsaj enkrat dnevno ima na 4 ure, ponoči pa 6 ur) imam trde ko kamen!!! se dojiva enkrat na eni, čez tri ure na drugo...če bi skoz na obe, se mi dela še bolj, če pa pumpam pa veste same, se samo vse skup še povečuje.

Ima še katera tak problem, kaj naredit? sem si hotla že recimo samo ročno iztisnit ven pa ne gre...ehuser posted image

Pri meni je podobno, predvsem ponoči, ko Julia spi najdlje 6 ur, torej je ena neizpraznjena skoraj 9 uric. Jaz jo na eni podojim, drugo po spumpam. Mene le skrbi, da če ne bi spumpala, da se mleko ne bi več delalo, k toliko stoji. Baje se ravno ponoči mleko najbolj dela in če se takrat ne bi delalo - user posted image ... kaj pa vem... Jaz imam že poln zmrzovalnik in me kar srce boli, ko moram mleko stran zlivat potem..

Neposredna povezava do sporočila: 1256
20.5.2010 17:25:40   
NM
Ojla!

Čestitke za vse napredke, za poroko in ... se ne spomnim vsega.

Jaz še vedno nisem zdrava. Dons sem bla pri svoji zdravnici in je rekla, da mam vnetje dojke. Imam pa bulico- povečano bezgavko pod pazduho. Mi je dala ANACLOSIL. Ima katera izkušnje?
Ko sem bla pa v pon. v Komnu, saj smo bli na Krasu, je rekla, da gre verjetno za virozo in naj vzamem kk lekadol. Če po treh dneh vročina ne bo padla pa naj grem spet ...
Čist sem uničenauser posted image user posted image user posted image . Skoz me zebe al pa sem mokra, groza. Za ta teden smo si splaniral pohajanje za moj roj. dan, na koncu sem bla sama doma in preganjala vročino. Boga Nika še ona je bla sitna.

Dojenje
- tudi jaz stran zlivam, po novem mi kr šprica, ko začne pit in še iz druge teče. Sreča za chicco blazince.
V kaj daste zmrznit mleko? v te posebne (ne vem čigave) lončke?

nč, grem še počivat. Tata šel po opravkih in pol v nočno.

lp

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
20.5.2010 17:31:06   
Pikapolonica80
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

Ja pa še nekaj, a vaši dojenčki tudi kaj hropejo user posted image  moja skoz kej, pa je to kej narobe user posted image ?

Pa še tole - dojenje časovno - naša se naje v max. 10 min tud manj ?? najprej sem mislila da tako malo poje, ampak poje v tem času ogromno in če je včasih dlje, potem bruha ker je preveč napokana...a ma še katera takega požeruhca? ker tudi včasi je kot en pujs user posted image user posted image user posted image  in jo moram umirjat, čeprav dostikrat ne gre, še vseeno je in hlasta ko da ji bom naslednjič dala za jest šele čez 3 dniuser posted image

user posted image  tud mi2 se najeva v 10 minutah!! user posted image   tako da previjanje, dojenje in na koncu še pumpanje ( brez še kr ne gre.. ) traja max 30min. ja, je pa tak hitro,da se mu zaletava vmes in kašlja. pa če ne teče tako kot bi rad me zna tud s temi dlesnimi tak ščipnit da je joj user posted image  ! pa kr nekaj gundra zraven..

Naša isto... Me je že skrbelo, da ne poje dovolj, ampak glede na pleničke, ki so non stop pokakane, zgleda poje dovolj...

Me pa zanima - na koliko časa dojita? Moja je na 2-3 ure, rada pa bi podaljšala na 3-4... A je še prezgodaj?

Moja večinoma na 3 ure, včasih tudi 4, včasih tudi 2, ponoči pa nekako 6+2-3...

Mislim da je pomoje tudi še prezgodaj...probaj pa na 3 to bi mogoče šlo?

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
20.5.2010 17:43:56   
lunka1
IZVIRNO SPOROČILO: NM

Dojenje
- tudi jaz stran zlivam, po novem mi kr šprica, ko začne pit in še iz druge teče. Sreča za chicco blazince.

Ja, tudi jaz čutim napetost v drugi dojki, ko se doji. In "spuša" zraven user posted image . Se strinjeam glede chicotovih blazinic, nobene niso tako dobre, kot te.. Jaz sem mleko dala zmaznit v oprane plastične lončke, jih imam sigurno za dva litra v zmrzovalniku. Zdaj sem zaenkrat nehala s spravljanjem, ker se bomo kmalu selili in bom v novem domeku znova začela shranjevat. Drugače pa so od aventa lončki za višek mleka. Jaz jih bom potem nabavila.

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
20.5.2010 17:47:29   
lunka1
Mogoče malo butasto vprašanje, glede na to, da se dva meseca izključno dojiva... Kako prepoznate,kdaj dojenčka dojit??? Jaz jo dojim kar po urniku ali pa instinktivno, oz. ko joka, če joka. Vedno se povsod bere "na pobudo dojenčka", ampak jaz res ne vem... Včasih imam občutek, da jo kar silim na joško, ona pa je in je.. (Potem seveda tudi poliva). Kaj pa vem?!

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
20.5.2010 17:49:39   
lenčy

Dojenje

Ja, tudi jaz čutim napetost v drugi dojki, ko se doji. In "spuša" zraven user posted image . Se strinjeam glede chicotovih blazinic, nobene niso tako dobre, kot te.. Jaz sem mleko dala zmaznit v oprane plastične lončke, jih imam sigurno za dva litra v zmrzovalniku. Zdaj sem zaenkrat nehala s spravljanjem, ker se bomo kmalu selili in bom v novem domeku znova začela shranjevat. Drugače pa so od aventa lončki za višek mleka. Jaz jih bom potem nabavila.

tudi v muellerju dobite lončke za shranjevat, so pa od chicca. js imam pa ful borbe za mleko, ker mi ga spet zmanjkuje. včasih revež mali nima kaj potegnituser posted image  tako da si zdj črpam na vsake toliko časa pa upam, da se bo stanje kaj poboljšalo. edino me skrbi, da potem ne bo več hotel pri meni jesti, ker mu zdaj dajem na flaško...
pa tko sm že zmatrana, ker mojga že cel teden po cele dneve ni domou. najraj bi fotra nekam poslala, ker mu toliko dela dajeuser posted image  komaj čakam, da drugo službo dobi pa da se preseliva, pa tud če ga ne vidim več.

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
20.5.2010 17:50:26   
lunka1
Pleničke - jaz sem v nosečnosti kupila pralne, ki pa sem jih zanekrat pospravila za kasneje (upam, da jih bomo še uporabljali), ko bo večja. Zanima me, katere uporabljate za enkratno uporabo, katere so najboljše?

Izleti z avtom - kam ste že vse šli z vašimi dojenčki, kako daleč, kako prenašajo?? Naša se zelo rada vozi z avtom. Je bila že v Ljubljani v šopingu (Rutar in Leclerk), pa v Avstriji. Pa pri starih starših...

Greste vse na morje?? Kam in za kako dolgo? V hotel, apartma,..?

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
20.5.2010 17:52:35   
lunka1
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

Dojenje

tudi v muellerju dobite lončke za shranjevat, so pa od chicca. js imam pa ful borbe za mleko, ker mi ga spet zmanjkuje. včasih revež mali nima kaj potegnituser posted image  tako da si zdj črpam na vsake toliko časa pa upam, da se bo stanje kaj poboljšalo. edino me skrbi, da potem ne bo več hotel pri meni jesti, ker mu zdaj dajem na flaško...
pa tko sm že zmatrana, ker mojga že cel teden po cele dneve ni domou. najraj bi fotra nekam poslala, ker mu toliko dela dajeuser posted image  komaj čakam, da drugo službo dobi pa da se preseliva, pa tud če ga ne vidim več.

Ne skrbi. Jaz sem imela ful kolobocij z dojenjem - ko mala ni znala prav vlečt in so mi že v P dali črpalko, tako, da je že tretji dan jedla po steklenički... Pa sem imela nastavke potem, pa ko so mi bradavice spokale, je bila spet na flaški, pa dudo ima,... Samo vztrajat moraš. Dokler jo boš hranila s svojim mlekom, ne bo panike, lahko pa se zgodi, da če se bo navadila na adaptiranega, da tvojega ne bo več hotela..

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
20.5.2010 17:54:47   
lenčy

Pleničke - jaz sem v nosečnosti kupila pralne, ki pa sem jih zanekrat pospravila za kasneje (upam, da jih bomo še uporabljali), ko bo večja. Zanima me, katere uporabljate za enkratno uporabo, katere so najboljše?
meni jih ni čez pamperske. sm probala muellerjeve, pa mi niso čist nč všeč.

Izleti z avtom - kam ste že vse šli z vašimi dojenčki, kako daleč, kako prenašajo?? Naša se zelo rada vozi z avtom. Je bila že v Ljubljani v šopingu (Rutar in Leclerk), pa v Avstriji. Pa pri starih starših...
gremo samo do babice, ki je pol ure stran. na začetku se malo joka, pol mu rata pa zanimivo in ves čas vn gleda, potem pa zaspi.

Greste vse na morje?? Kam in za kako dolgo? V hotel, apartma,..?
ja seveda, konec avgusta. v maslanico (upam, da sm prou napisala), 7-10 dni v apartma.komaj čakam!!!

Rada te imava!!

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
20.5.2010 17:57:44   
lenčy

Dojenje

Ne skrbi. Jaz sem imela ful kolobocij z dojenjem - ko mala ni znala prav vlečt in so mi že v P dali črpalko, tako, da je že tretji dan jedla po steklenički... Pa sem imela nastavke potem, pa ko so mi bradavice spokale, je bila spet na flaški, pa dudo ima,... Samo vztrajat moraš. Dokler jo boš hranila s svojim mlekom, ne bo panike, lahko pa se zgodi, da če se bo navadila na adaptiranega, da tvojega ne bo več hotela..

js se bom trudila za svoje mleko, pa naj bo ne vem kaj tko da se ne bojim, da bi se navadil na adaptiranega, ker se trudim, da bi ga pojedel čim manj. je pa res,da ima tudi Aleks dudo, na nastavke smo tudi že dojili, in že mislm da v tretjem tednu pili na flaško pa še vedno me ne zavrne-to bi me res bolelo....

Rada te imava!!

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
20.5.2010 18:00:55   
Tjasa27
oj

jz sem pa dons sploh ne znam opisat kakšne volje. med drugim žalostna in jezna in..... predvsem slabe volje. danes sva imala pediatra in naj bi imela cepljenje. no v glavnem ugotovili so, da urbančka kar dost motorika heca, predvsem se noče obračat v levo, pa levo roko zateguje nazaj.... no in nama že piše napotnico za razvojno. in sem teti povedala, da midva to že vse mava. no in zarad tega ga ni cepila user posted image  in zdej imamo cepljenje dva dni preden gremo na dopust. žur. na dopust se gremo pa potepat po franciji, če bo mali sodeloval.

me pa zelo zanima zakaj teta na fizioterapiji ni tega odkrila 10 dni nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še to, v 1 mesecu je zrastel sam za pol cm user posted image user posted image  zdej naj bi imel kao 60 cm. pol sem pa jz zgleda smotana ker mu bodijev 68 ne spravim več gor user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
20.5.2010 18:16:08   
lunka1

js se bom trudila za svoje mleko, pa naj bo ne vem kaj tko da se ne bojim, da bi se navadil na adaptiranega, ker se trudim, da bi ga pojedel čim manj. je pa res,da ima tudi Aleks dudo, na nastavke smo tudi že dojili, in že mislm da v tretjem tednu pili na flaško pa še vedno me ne zavrne-to bi me res bolelo....

user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
20.5.2010 18:59:35   
Anonimen
plenice: čez pralne jih ni in to resno. Pri nas smo imeli pamperske samo prvi teden, potem nikoli več, čeprav se je tamali ful bunil ko sem mu na rito dajala pralne (seveda so bolj okorne), ampak se je navadil, mene pa čisto nič ne stane pranje teh plenic, ker od malega cunje in tetra plenice itak na 2 dni perem ker ima kljub slinčkom vse pobruhane, tako da meni so zakon. Patronažna se je samo nasmihala ko sem ji pralne pokazala in je rekla da vse pri katerih je do zdaj bila so že obupale, da jst bom tudi sigurno-no, pa nisemuser posted image

dopust: Mi gremo konec junija na Pag,septembra pa v baško na Krk. Zanima me samo, ali je postopek izdelave osebne za tamalega isti kot za odraslega, pa kako je s sliko-a ga peljem k fotografu al kako?

Dojenje, dodajanje...Ne vem če ta teza, da ima mleko vsaka ženska če se le dovolj potrudi drži, ker jaz sem glede dojenja naredila prav vse, da bi steklo. Mesec in pol sva bila non stop priklopljena eden na drugega, tamalega sem pristavljala kadar je hotel(približno na 1,5h), potem je bil pa 20 minut na eni in 20 na drugi strani, pa se ni najedel, pila sem čaje za dojenje na hektolitre druge tekočine, malinovec, jedla sem veliko zdrave hrane, celo po pršilo za v nos sem šla, mali je imel močan sesalni refleks, jaz pa super bradavice a vse zaman...to je trajalo en mesec, pa je bilo vse samo slabše, mleka vedno manj, tako da ni imelo več smislauser posted image

(odgovor članu lunka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1268
20.5.2010 19:09:53   
lakaya
olja somarčevke

Lunka 1
PLENICE: Uporabljam izključno Pampers Premium care (v beli embalaži) in so ZAKON user posted image user posted image user posted image  za1x ne bom sploh preizkušala drugih.

Z AVTOM: Mi smo bli že po celi SLo, ker smo kupovali karavana in smo hodili na oglede vsaj 1x na teden in to je trajal skor 2 meseca. Tara je kar dobro prenašala vožnjo, če je bla predolga fura, sva se vmes pretegnili, mal ponosili in podojili. Ni pa pravilo, da zmeri spi.

DOPUST: mi grmo že čez 1 mesec, bo Tara stara 4 mes in sicer v apartma za 12 dni, destinacija Filip i Jakov ( severna dalmacija )

Moram pa kr pohvalt tamalo, ratuje zvečer že ful bl pridna in se ne joka več tolj, čez dan je pa itak PRIDNICA že skoz. Ponoči se futrava itak sam še 1X vmes, drgač pa spi od 10h zvečer do 9h zjutrajuser posted image user posted image  ČUDOVITO.

Seji je pa začela neki luščit koža na ličkah, je tud taka bolj groba, a ma ktera podobne probleme in kaj nardit, sm jo mal s kremo namazala...

Velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tiste k mate težave s starši al pa taščami al pa zdravjem... pazite nase in na user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
20.5.2010 19:13:49   
lakaya
Nosečka 24 ja najprej morš user posted image  pelat slikat k fotografu pol pa s fotko na upravno enoto. menda traja izdelava osebne okol 1 tedna. Mi mormo tud še uštimat.

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
20.5.2010 20:33:28   
Anonimen
me zanima kako ga bo slikaluser posted image

(odgovor članu lakaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 1271
20.5.2010 22:05:14   
Jessy
Pozdravljene!

Se že 2 dni nisem javila. Kar ne znese.

Muren, naš bo čez 14 dni imel posvetovalnico, tako da izvemo, koliko je težak. Od oka bi rekla, da vsaj 6,5 kg. Velik pa okrog 62 cm. Je kar bajsi. user posted image
Menstruacije ŠE nimam. user posted image

Tjaša27, jaz imam za otroka odprt TRR na banki in samo tam dajemo denar. Vse ostalo mi je riskantno.
Za Urbana se ne sekiraj preveč, ker boste s fizioterapijo vse poštimali!!! Glede velikosti bodijev je pa zelo različno od modela do modela. Moj nosi bodije od 56 do 68, s tem, da mu je eden 56 bolj na komot kot 68.

Lunka1, tvoja Julija je pravi mali zakladek. Joj, kolk je luštkana!
Moj se je še predvčerajšnjim dojil na 2-3 ure, od včeraj naprej pa hud preblisk in se čez dan doji na 4 ure, ponoči pa enkrat na 5 ur, potem pa na 3. Ne vem, ali je samo prehodno, ali pa je morda zdaj to nov način. user posted image
Aja...tako se doji, odkar je pogruntal, da je palček najslajše zadovoljstvo. Do zdaj je cucal le ene 2x na teden, zdaj pa že 2 dni vneto cuca palček po večkrat na dan in mi tako potegne za hrano za celo uro. Saj ne vem, al naj bom srečna ali ne.
Kako vem, kdaj bi jedel? Takrat, ko mi začne cucat palček, ali jokat. Ima ob lakoti neko posebno vedenje, ki ga težko opišem. Zvrne se na bok, zvije v klobčič in poriva obe pesti v usta, pri tem pa začne jokcat na tak način, kot bi kašljal. Hecno, no, ampak to pomeni, da je lačen.
Pleničke kupujem v Hoferju in zaenkrat nimam pripomb. Imam tudi še 1 paket Mullerjevih. So tudi ok, le debelejše so od Hoferjevih.
Najdaljši izlet smo imeli v Arboretum (1,5 ure vožnje v eno smer). Vožnjo zaenkrat krasno prenaša, saj celo pot spi. user posted image
Letos ne bomo šli na morje, ampak v Čatežke toplice v septembru, za 10 dni v apartma. Običajno hodimo na Pag, a ker tam ni naravne sence, gremo raje v toplice, ker septembra ne bo več tako vroče, voda v bazenu pa je tudi topla in mu bo zagotovo všeč, pa še naša deklica se bo naigrala na toboganih, na katere je nora.

Lenčy, verjamem, da te spor s starši spravlja s tira! upam, da boste našli eno pametno rešitev. Prepričana sem, da boste na svojem bolje funkcionirali, če pa se bodo zato starši odpovedali veselju ob vnučku, pa je to njihov problem in bodo oni prikrajšani za vse skupaj. Drži se!

Katy83, bravo za pregled! A da se preveč redi? Hmmm.... Tudi jaz upam, da mu bo popkovna kila sama izginila!!!

Pikapolonica, sonce je res že fajn močno. Jaz med ta hudo pripeko sploh nosu ven ne pomolim, saj mi takrat najlepše spi in ga pustim kar v posteljici. Ven grem dopoldne pred 11. uro, popoldne pa po 16. uri.
Oblečem ga v en dolg bombažni rokav, se pravi, da ima lahko bodi z dolgimi rokavi ali pa bodi s kratkimi rokavi in čez eno majčko), spodaj pa hlače ali žabice ali pajacek, ki se zapne na ramenih. Seveda imam s seboj v vozičku še dekico in če piha, ga pokrijem. Pa na glavi ima še vedno tanko bombažno kapico.
user posted image  je bilo boleče, zato sva upoštevala nasvet ginekologa, ki je priporočil lubrikant. Od takrat naprej je pa fajn. user posted image
Glede preveč mleka, bi si jaz samo toliko ven izčrpala, da me ne bi bolele. S časoma bi moralo telo ugotoviti, da dela preveč mleka.

NM, šit! A kar zbolela si? In to vnetje dojke?!?! Boga!!! Čim prej se pozdravi!!!
Mleko dajem zmrznit, ampak ne v lončke. Jaz dajem v PVC vrečke, za v skrinjo. Gor napišem datum in količino. V skrinji je lahko 3 mesece.

Lakaya, tudi Tobija je imel bolj hrapavo kožo po ličkih, kar mu je ostalo od mozoljčkov, ko se mu je čistila koža. Ga kar z Bepanten mazilom namažem ali Becutan kremo za obraz. Je takoj lepša koža.

Ta post sem pisala celo popoldne in cel večer, lepo po obrokih. user posted image

Moram še Tobijo pohvaliti, ker mi je včeraj spal od 18h do 7h zjutraj, vmes pa le 3x jedel. user posted image  Vedno bolj tudi čeblja, tako da ga je prav veselje gledat. user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
20.5.2010 22:57:34   
Pikapolonica80
Jessy - user posted image user posted image user posted image  za tako izčrpen post user posted image .

Sem pa danes naredila točno tako kot si rekla, izčrpala ven samo toliko da ni na polno tiščalo. Bom videla v naslednjih dneh kako bo.

Dopust - Sva najela stanovanje na slo. obali do septembra, tako da bomo kar precej časa preživeli dol, sploh pa midve s pikicouser posted image . Tu v lj nimava balkona in glede na vročino biti cel dan notri, mi nekako ni...Septembra gremo pa na Bol na braču.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
21.5.2010 6:42:30   
Tjasa27
kdaj se pol dobimo v pon? a rečemo okol 12 v čolnarni?

lp

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 1274
21.5.2010 8:04:22   
Pikapolonica80
Dobro jutro!

U Tjaša si pa zgodna...Urbanči že odspal svoje.

Naša piška pridna spala do 4.30, mal pojedla sm rekla super do 7.30 mam mir...aha, ob 6.10 jok iznenada čisto uni prestrašenuser posted image user posted image  , a to revčki kaj sanjajo al kaj je touser posted image , sm jo vzela k seb je mal pocuzala je blo takoj dobro in zaspala ko top, no evo zdej pa mami za računalnikom, Alja se pa pogovarja...očitno že ima namišljene prijatelje user posted image .

Pon-Tivoli - Ob 12h je pomoje kul ja za it pohajat

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako pomagati mami, ko dojenček joka?
Ali zares veste, kakšna je PRAVA podpora mame, ko njen dojenček joka in ima težave ga potolažiti? Hitro preverite v član...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?