|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
22.5.2010 20:47:02   
Zvezdici
slikanja - Jaz sem jo peljala slikat, ko je bila šele 3 tedne stara. Sem imela z asabo bela tetra pleničko, njo sem pa držala tako, da ji je glavica čimmanj poplesavala naokoli. Je tista teta hotela njeno pozornost pridobit z eno veliko pikopoko, ampak lepo vas prosim.. katerega 3 tedne starega dojenčka pa še zanimajo igrače user posted image .

Sem pa imela pregled v sredo. In zakaj mene trtica boli.. ker imam razmaknjeno user posted image . G upa, da bo šlo samo nazaj, če ne pa slikanje in fizioterapija. Srčno upam, da bo šlo brez tega, ker niti slučajno nimam malo kaj dat user posted image .
Boli pa ko user posted image .
Mi je pa še rekla, da so me veliko rezali, ter da bi lahko naredili kakšen šiv ali dva več. Sem jo že hotela vprašat, če to pomeni, da imam zdaj večjo luknjo user posted image .

Glede mojih mlekarn se pa še vedno slabšajo. Moje mleko dobi samo še 2-3x na dan user posted image . Mi je še moja sestra potem rekla, da so to sigurno živci. Pa se strinjam, ampak se ne znam umiriti user posted image . Pa ne da bi me mala živcirala, sploh ne.. ampak se ve kdo mi krivi živce. Sem prav besna, da se pustim takole znervirat, da je potem mala prikrajšana. user posted image

Pri plenicah, pa jaz uporabljam zaenkrat 3-jo samo za ponoči. Ker če ji dam 2-jko je čisto mokra.. sicer ji je pa še ravno prav. porabim te ki imam do konca, in potem samo še 3-jko. Sicer pa HB ni občutljiva katere in kakšne plenice ima. Imam vse različne (veliko sem jih dobila)  in ji vse odgovarjajo.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu t_anja)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
22.5.2010 21:06:04   
Zvezdici
Tija vam pošilja jezička v pozdrav. user posted image

user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
22.5.2010 23:03:08   
zoey
Čer mamke!
Ekola, mi2 sva danes vandrala po morskem luftu in je bilo ful lušno. Sem morala mal sina na zdravljenje peljat, nosek še vedno ni ok user posted image Sva kar priklopljena na sesalc, pa je kak dan bolje, pa naslednji dan spet slabše. Mislim, da ne bo maral sesalcev, pa ne bo znal čisto razložiti zakaj user posted image Sva se pa več cartala in pela in tudi plastične knjigice že bereva. Mene pa tudi vsak 2. dan nekaj grlo boli (pa ne od petja), zdaj me pa kao pljuča bolijo in glas zgubljam user posted image Mogoče mi je morski luft škodoval user posted image Je šla še ena prijateljica z nama in sva še en ornk šoping udarile. Arne je bil ful prijazen, nama je častil pokrov od košare za odlaganje oblek user posted image S hranjenjem nisem nič komplicirala, ko sva mi2 pile ali jedle, je tudi on dobil. Danes ni nič pomarkiral vozička, tako da user posted image user posted image user posted image za malega. Ata je pa doma pucal in sedel za računalnikom, tudi zasluži pohvale user posted image
No, razen da je mal revček, me totalno preseneča s svojimi kulturnimi momenti user posted image Na razstavi je bil več kot 2 uri tiho (ne vem, če se je to doma kdaj zgodilo v budnem stanju), bolj kot je ropotalo in se ploskalo, bolj mu je dogajalo user posted image Učki kot čukec in gledat okoli sebe user posted image Je bil ata ponosen nanj, mi2 pa na atata user posted image
Nujno ga moram postrižt zadaj, ker ima pravo bundesliga frizuro. Samo ne vem, kako se ga lotit, da bo vsaj približno spodoben user posted image user posted image
Je pa začel grabit in vlečt majčke, pleničke, dekce ... majčke so taboljše, jaz pa z grozo opazujem, kako spreminjajo obliko user posted image Slini se že nekaj časa in meni tudi najprej ni bilo nič jasno, sem najprej pomislila, da bo že zobe dobil, potem sem pa prebrala, da novorojenčki sploh nimajo sline in se le-ta začne kasneje izločati. Mu je kar fajn jo nabirat in delat mehurčke. Mi ga je tko fajn opazovat, ker vsak dan kako novo pogrunta. Pa take nasmeške mi časti, da se kar topim user posted image user posted image
Slikat ga še nisva šla, imava namen v kratkem.
Naš je pa že kake 3 tedne na pleničkah 3. Sem 2 kar podarila, ker je bil takoj moker ali pa mu je drekec neslo do vratu in res ni imelo smisla, da mu jih še tlačim gor. Zdaj sem si pa naredila zalogo 3 kot da jih bo imel 1 leto user posted image Včasih res nimam mere.
Tanja - pojma nimam, kako se to vidi pri dojenčku, držim pesti, da se ni nič nalezla, če se ti pa zdi, da več kaka, moraš pa poskrbeti, da dobi dovolj tekočine, ker tele štručke male hitro dehidrirajo. user posted image user posted image user posted image da bo vse ok.
Zvezdici - ja sra*** tole s trtico user posted image Upam, da se porihta samo od sebe user posted image
Mojcej - lepa porodna zgodba. Pa lepo, da si se uspela javit. Zaradi 'vode' v telesu se pa ne sekirat, takle mamo po tridesetem user posted image Ne gre tako hitro, sploh pa če je kaj podlage user posted image
Hm, Ljubljančanke & Co. ... jaz že 100 let nisem zganjala romantike po Tivoliju, pa nisem zihr, če še znam prit do Čolnarne ... a bo katera štartala s parkinga in bi se dobile npr. pri bazenu in gremo skupaj do Č.? Edino če ostanem brez glasu, pol pa ne pridem, ker ne bom mogla potiskat vozička in pisat listkov user posted image Zvezdici, če ti bo uspelo prit kasneje, bi bilo tudi super, da rečeva kako o ohceti pa to user posted image
Čez dan komaj živim, zvečer pa kar oživim in potem ko se končno spravim spat, je mali kmalu lačen ... in potem sem lahko spet cel dan zaspana in zakomirana user posted image

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
23.5.2010 16:01:43   
lunka1
Pozdravček!

Me zanima, če ima katera podobno težavo in kako jo rešuje?

Kot sem že nekje napisala - moja Julia je skrajšala trajanje podojev na maksimalno 10 minut. Res da v tem času zelo aktivno je in skoraj nič ne počiva vmes, ampak mleko kar golta in da mleko fuuul močneje in hitreje teče, vseeno pa na levi dojki opažam zadnja dva dneva nekakšne "brazde"... Julia se vseeno redi, včeraj pred kopanjem je imela 6340g (od najnižje teže 3860g)...
Niso otekline in ne bulice, ampak prav kot ene brazde... Izgleda, kot da ne popije vsega mleka do konca... Kaj naredit? Črpat ne mislim, ker se bo delala nova pošiljka... Naj povem, da sem doslej črpala ponoči na eni dojki (načrpala sem ponavadi 100ml) in da spijem okoli 7dcl čaja za dojenje... No tega bom zdaj malo zmanjšala, ponoči pa bom sčrpala samo toliko, da bo odleglo...

Prav tako me zanima, če katero boli hrbet?

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
23.5.2010 21:38:40   
strumf
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

aja, sem pozabila omenit oz. vprašat...

A so vaši tamalčki tudi takšni, da so lačni in zaspani vse v enem, pijejo, pijejo, potem pa se začnejo jokat in jokat in spet pijejo, pa jokajo...kr neki. Naš je zdle se zbudil ker je bil lačen. Je jedel in jedel, popil 80 ml (ponavadi popije cca130 ml) in se začel jokat na veliko. Podre kupček, dva, tri, se še zmerej joka, mu dam spet za pit, naredi par požirkov spet jok itd....počakam da podre še en kupček in sem ga položila v posteljo je v sekund zaspal ko top...ampak zaradi lakote bo potem spet čez 2 uri pokonci...to je pa to, ko ga ponoči serjeuser posted image

pred cca dvema tednoma sem imela isti problem. sredi hranjenja je jokal, pa pil, pa jokal. stanje se je umirilo. kajti začel je sedaj zelo hitro jesti. prej sva se hranila 1 uro sedaj maksimalno 15 min. in po mojem je ta jok bil res preskok na hitri podoj. sedaj pa se hitro naje, potem pa se začne igrati, cmoka pa se odmika pa cmoka. pa ga dam kar stran  pa dudo v usta, ker očitno bi se rad samo cartal.

imam pa eno vprašanje še jaz. kako vse podirate kupčke. ker moj če ga dam pokonci začne jokati. sploh noče biti pokonci, takrat joka. če je polležeče ne joka, ampak potem tudi kupčka ne podre. pa sva jih tako lepo podirala. prosim za pomoč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
24.5.2010 7:55:34   
Tjasa27
zoey - ko parkiraš greš samo naravnost, mimo otroškega igrišča do slaščičarne. če ne boš najdla pa poklič. greš v kontra smer kot so bazeni

strumf - midva kupčka podirava že ves čas čez kolena- dam ga na kolena kot bi kravce pasu. do sedaj je to delovalo, sedaj pa tudi on štrajka. še najbolj mi kupčke podre zvečer v čebričku user posted image  jih kar ene pet zaporedoma

lp

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
24.5.2010 8:42:05   
lenčy
dobro jutro!!

Aleks je spal od 22h do 6h zjutraj,tako da je podrl rekorduser posted image bravo Aleksuser posted image
zdj pa neki štrajka ampak sm ga vseeno v pojstlci pustila, se bo že umiril pa zaspal...

zvezdici vztrajaj pri mleku! js si ga res ves čas kar na roke stiskam, ko so že malo bolj polne. ga bolj malo sama dojim, le včasih pristavim, da me ne bo pozabuuser posted image  in se mi zdi, da mleka kar imam, edino za zvečer mi ga mogoče zmanjka, tako da če dodam, dodam le 1x. ja res je, najprej je treba umirit živce, kar je tudi pri meni težko...
drugče pa imaš lepo punčko! kaj ji vsak dan frizuro delaš, ker ima tako dolge laske?user posted image  

vidim, da ne bo nič s spanjem, grem ga probat umirit...

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
24.5.2010 10:26:07   
pinakolada
Živjo,

se po dolgem času javljam, ni bilo časa prej. Zadnje 3 tedne je bilo za popizdt, user posted image Neja je neprestano jokala (drla) po 6 ur skupaj, cele dneve, ni hotla jest, ene parkat v loku bruhala, hudi krči, ipd..

No, dne 7.5.2010 pa je pojedla, nato pa se ji je dvignilo (zaletelo) in je nehala dihat za ene 20 sekund user posted image . Sem mislila da se mi bo zmešalo...user posted image . To se je zgodilo ene 8 x vseskupaj.

Hitro sem jo obrnila na trebuh in udarjala po hrbtu, da je prišla k sebi. Še dobro, da imamo ZD za hišo, saj sem jo takoj peljala k pediatrinji. Dala nama je napotnico in pod nujno sva šle na pediatrično kliniko.

Sprejeli so naju na GASTRO oddelek in sva ostale notri 6 dni. Takoj so ji dali infuzijo, da je prišla malo k sebi.

Naredili so ful preiskav (CHCRF - to je priskava za dihanje, kjer je morala 4 ure trdno spat, UZ glave in trebuha, preiskava za genske bolezni, pregled blata in urina, testi za alergije, predzadnji dan pa še 24 urno PH-metrijo (revčku so skozi nosek dali cevko s sondico do želodčka (si lahko zdraven ko to vstavijo. Jaz sem bila in je takoj dol pogoltnila, tako da jo niso preveč matral. Potem jo takoj odpeljejo na rentgen, da preverijo pravo višino sondiceuser posted image

Zraven ima priklopljen aparat, na katerega sem morala beležiti več stvari in sicer, ko je ležala sem morala pritisniti gumbek in napisat uro ležanja, hranjenja in ko je kolcala,  močno jokala, sem mogla ravno tako pritisnit določeno tipko in zapisat na list....Naj povem še to, da ima rokice in nogice privezane skupaj s povojem, zato da ne-bi cevke potegnila ven.user posted image

Potrdilo so alergijo na kravje mleko in jajca (izvide za ostale stvari dobim še po pošti). PH metrijo je delala dr. Kamhi.

Tisti dan je bila kar pridna in ni dosti jokala, zato me je bilo strah da ne bo viden rezultat. Po 24 urah je ta zdravnica vzela aparat in odčitala rezultat.user posted image

Ugotovljen ima HUD GER (refluks), v 24 urah je imela več kot 350 refluksov user posted image , dr. je rekla da je to redko pri kakšnem otroku oz. dojenču tako hudo. Dobila sem zdravilo CONTROLOC (ponavadi dobijo otroci Ranital). Zdravilo ji moram dati zjutraj pol ure pred jedjo (2 ml po inekciji v grlo)...user posted image Revica moja, se mi tok smili. Držat se moramo antirefluksnih ukrepov (45 stopinj dvigneno ležišče, najmanj pol ure po hranjenju mora biti pokonci, da se hrana posede, ipd...

Upam, da bojo zdravila pomagala. Jaz sem bila tudi na strogi dijeti, od sobote pa nisem več, ker mi je čist mleka zmankalo (živci, ipd).

Dala so nama tudi recept, za 30 škatel mleka Aptamil ADC. Polovico plača zavarovalnica ostalo pa sama. 15 škatel stane cca. 240 EUR.

Če katero kaj zanima, ji z veseljem kaj svetujem.

Šibam, se prebuja mala Neja.

Lep dan

30.03.2010 je prijokala na svet moja princeska Neja.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
24.5.2010 12:20:46   
pinakolada
aja pa še to. Shujšala sem več kot 23 kg user posted image user posted image user posted image . Tako, da imam sedaj 51 kg user posted image ,
1 kg manj kot pred nosečnostjo.

30.03.2010 je prijokala na svet moja princeska Neja.

(odgovor članu pinakolada)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
24.5.2010 12:44:40   
girl79
čao mamice user posted image

pinakolada
- tole je pa res grozljivo kaj je morala Neja (in ti skupaj z njo) že prestati user posted image user posted image user posted image ....sicer pa jaz tudi verjamem da mamice mleko v glavnem izgubijo zaradi stresa, no hvalabogu ti bo vsaj del mleka krila zavarovalnica, boljše to kot nič....čestitke pa za izgubljene kilograme user posted image user posted image

Naša gospodična se je pa danes zbudila za prvo dojenje že ob 3.30....ja se vidi da me je že prav razvadila ko je zdaj ponavadi spala v kosu od cca 22.30 ure do 5ih ali 6ih user posted image user posted image user posted image ....ker če bi mi kdo 2 meseca nazaj rekel da bo mala spala 5 ur skupaj bi se mi to zdelo super, zdaj se mi pa zdi čisto premalo user posted image user posted image ...no ampak zdaj pa sonček prido spi že 45 minut...ji očitno full paše tako spat, da jo dam z trbuščkom, glavico in rokicami na mojo blazino za dojenje, nogice ima pa na kavču, tako kot bi klečala...v tem položaju full velikokrat zaspi...verjetno ji tudi zato paše tako spat, ker je tako bolj v pokončnem položaju, ker sicer precej poliva....je prav luštna videt, ko tako spi user posted image

Uživajte v sončku!!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu pinakolada)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
24.5.2010 13:31:01   
girl79
Imam pa še eno vprašanje. A vi kaj dodajate čajčka vašim dojenčkom? Jaz zaenkrat samo dojim, samo zdaj ko bo bolj vroče pa razmišljam da bi začela še malo čaja dodajat....Koliko pa ga kaj spijejo? A to lahko narediš zjutraj čaj in potem cel dan tistega daješ za pit ali moraš vedno novega naredit? A pijejo tudi hladnega ali mora biti topel?   ja, saj vem....veliko vprašanj o čajuuser posted image user posted image  

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 15:16:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu girl79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1312
24.5.2010 17:30:01   
Pikapolonica80
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

Prav tako me zanima, če katero boli hrbet?

Mene zelo! Križ, včasih me zagrabi da se ne morem niti zravnat nazaj...kakšne vaje bo treba začet delat, drugač bo user posted image

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
24.5.2010 20:09:09   
Tjasa27
valen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojo pupo!!!!!!!! Super!!!!!

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
24.5.2010 20:45:26   
Zvezdici
pinakoladauser posted image user posted image user posted image si ne predstavljam user posted image . Upam, da ji zdravila pomagajo, da jo boš lahko brez strahu spet hranila. user posted image user posted image user posted image

valen - user posted image user posted image super je tvoja pupika. Držim pestke, da tudi v prihodnosti pokaže veliko napredovanja s čimmanj odstopanj!

Kako je pa bilo punce na kavici, tiste ki ste bile?

lenčy
- uh ja to pa sigurno ne bom pupustila. Nehala bom šele takrat, ko res ne bo nič!

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 24.5.2010 20:46:48 >

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
24.5.2010 22:19:07   
plamen
pinakolada - te popolnoma razumem glede preiskav. Nama so hkrati delali ph metrijo in CMCRF test, vse cevke je imel naenkrat, je bil prav bogi, pa ful priden. HB pa nima kisline, samo malo, se mi je pa tudi dušil. Imela sva pa dr. Kirnovo. Držita se, vem kako je lahko hudo, je tudi moja cimra takrat dobila to zdravilo in tudi imela potrjeno alergijo na jajca, ostalo pa ne vem, so ji kasneje sporočili. Boščki našiuser posted image user posted image user posted image

Danes smo se imele super na sprehodu in smo hvatale sončka, tempo pa so narekovali trije moški šefi tako da nismo kaj daleč prišleuser posted image . Važn, da je blo luštn.

Sva se slikala za osebno, jaz sem ga dvignila, držala glavico in rito in par sekund pa je bilo. Imamo lepo slikicouser posted image . Potem si je pa mami zaslužila sladoled, Tristan ga dobi pa par urc kasneje. Mu vse lepo objasnimuser posted image

Jutr pa na sprehod, bom probala girl ulovit, če se uskladiva. Če bereš kar pričakuj moj klicuser posted image

Pa tolk je toplo, za nedeljo ko iammo pa krst pa napovedujejo 13 stopinjuser posted image user posted image . Damn, ne bo nič grajer v poletnih hlačahuser posted image .

Tata ga spravlja spat, mami pa koristi proste minute. Še en kakavček, malo stiskanja na kavču in pančkanje z upanjem na ene 7h skupaj, upanje umre zadnje.

Valen - bravo za Valentino, prav lepo se razvija in se lepo rihtateuser posted image user posted image

Mirno nočko in čim daljše spanjeuser posted image !!!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
25.5.2010 7:12:56   
Tjasa27
plamen in urša - super je bilo!!!

girl- jz urbančku dajem čaj, sam ga ni neki ljubitelj. ga pa zjutraj skuham in ga imam za cel dan. spije pa odvisno od dneva, ponavadi okoli 20, mi ga je pa zadnjič en dan 80. bolj se crklja s čajem al ga pa vn pljuva.

men je pa zmanjkal mleka za v kavo user posted image  zdej pa smetano iz piksne topim. upam da ne bo preveč zanič

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
25.5.2010 9:53:14   
lunka1
danes bo spet en fajn sončen dan user posted image user posted image  je bil že skrajni čas... mi gremo danes v ikeo, je treba ceeeeeeeel kup stvari nabavit, ker se bova v roku 2 mesecev že selila. hvala bogu sva že pred Julio pregledala, kaj bova kupila, tako, da gremo samo stvari plačat... bo pa kar za dobre 3 jurčke robe... kavč, stol, predsoba, omara za spalnico, postelja,...

sem brala pri februarkah, pa me zanima, kakšno je stanje pri marčevkah...

lupinica - a je katera že dala stran nastavek za novorojenčka? jaz razmišljam, da bi šli danes kar brez v avstrijo, ker je že tako velika, da jo komaj notri "stlačiva"...

previjanje in mazanje s kremico - a dojenčkovo ritko namažete vsakič, ko previjete? sem brala pri februarkah, da mažejo samo, ko se pokaka... jaz sem jo doslej mazala vsakič, pa sem se kar malo zbala, da ne bo koža postala še bolj občutljiva... katero kremo pa uporabljate? mi imamo sudokrem in praško pasto, večjih težav z izpuščaji pa nimamo. izpuščaj smo imeli samo, ko smo jo prinesli iz porodnišnice, potem pa smo en mesec uporabljali pralne plenice in je izginil...

punce, ki ste imele CR - ste začele že kaj migat? jaz sem 8 tednov po porodu in se mi je ustavilo na +3kg in imam občutek, da so vse kile v trebuhu... bi se ga rada malo znebila... no, ne malo - celega user posted image

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
25.5.2010 9:54:06   
zoey
Dan!
Se pokorno javljam, ker sem včeraj špricala user posted image Bi vam bila pa verjetno kar všeč, ker bi bila skoz tiho user posted image V maju mi skoraj vsako leto nekaj v luftu škoduje in mi na glas useka in potem se moram it tihe maše. Se z malim zdaj učiva pomena neverbalne govorice user posted image Sem pa šla v lekarno in neko zeliščno lekarno in pokupila vse, kar smem zdaj, ko dojim, jemat. Pa še ni napredka, dans imamo pa babji žur za 2 rojstna dneva ... Bom samo po darilo šla user posted image Pa malega sem šla slikat, pa ful nisem zadovoljna. Še preden sem se do konca usedla, je že škljocala. Mali je bil sicer zakon, samo ni imel zrihtane frizure, majčko vso pomečkano, ves je nagnjen v eno stran, ker ga nisem uspela poravnat, pa še moji prsti se vidijo, ko ga držim. Ma če se ne bojo na občini bunili, se ne sekiram, drgač se bomo šli pa kregat, zdaj se niti ne morem user posted image
Ju3 ga ata pelje na slikanje kolkov, jaz imam pa pregled očesnega ozadja, v četrtek pa imava razvojno, ker se jim je pojavila luknja in so poklicali. Drugače bi pa imela šele sredi julija.
Našemu čajček ne sede, mu uturim kako žličko, po flaški pa ni pogojev. Potegne in z velikim veseljem ven pljune user posted image V vročini mu ga bom poskušala še dat, drugače ga bom pa večkrat pristavila, pa bo verjetno tudi ok. Če kam gremo, mu večkrat preverim, ali ima kaj vdrto mečavo in če ima, ga kar pristavim in malo popije, pa je bolje.
Joj, kaki revčki so eni user posted image . Se mi zdi tako krivično, kaj morajo vse prestat user posted image Ampak  prenesejo več kot pričakujemo od njih, user posted image user posted image user posted image za vse male borce!!! Včeraj na sprehodu sva srečala enega znanca, ki imava 8-mesečnega sinka. Mali ni imel razvitega tankega črevesja do  konca, večinoma je bil na infuziji, v srčku je imel do nedavnega kateter, za sabo ima 3 težke operacije in 2 sepsi ... user posted image Pa je tak cukr, da bi ga kar stiskal in stiskal k sebi.
Pinakolada - user posted image user posted image user posted image za vse kar ste že prestali in user posted image user posted image user posted image za naprej! Pa čestitke za kilce. Ne bom rekla, da sem ti fovš, ker razlog ni fajn, ampak se pa vseeno lepo sliši user posted image Jaz bom letos kazala svoje nove mišelinke, ampak že mora bit tako user posted image
Strumf - jaz ga večinoma dam čez ramo, ker je zelo rad pokonci, včasih čez roko in kolena, včasih pa še podre kak kupček, ko pase kravice. Ampak je tudi moj imel krajše obdobje, ko kar ni podiral, potem pa mu je spet zalaufalo.
Lunka in Pikapolonica - count me in user posted image Križ je s tem križem user posted image No, včasih me samo križ boli, včasih pa cel hrbet, ni fajn.
user posted image user posted image user posted image za Valentino, mala je carica!!!!

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
25.5.2010 10:01:25   
zoey
Lunka - jaz mu še ne bom dala tistega v lupinici stran, se mi zdi, da mu daje boljšo opro za glavico, ko zaspi.
Ritko mu vedno namažem in ima že cel čas lepo, kot dojenčkova ritka user posted image Uporabljam Bubchen kremico, pa hladilno mazilo, pa za ponoči Bepanten, pa za na pot Malčka. Sem malo mahnjena na menjavanje, ne vprašajte me, koliko deodorantov, zobnih past in mil imam na1x user posted image Kolikor vem, sta Sudocrem in praška za vnetja, za vsak dan bi jaz raje uporabljala kako navadno. Meni so te moje vse kul, so pa različno mastne.
Fajn zapravljajte user posted image

< Sporočilo je popravil zoey -- 25.5.2010 10:06:58 >

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
25.5.2010 13:31:13   
3Sonček3
ojla!

Glih vas berm in pikici dajem za jest in glih preberem o tistem refluksu k se pa moji punčki odpre in me je pobruhala celo in še sebe in še stolček user posted image user posted image user posted image . Sm se tok ustrašla, ona se mi je pa po dobre pol minute že smejala user posted image user posted image user posted image .
Glede kremice...js jo namažem vedno, mela sm že
- iz porodnišnce Hladilno mazilo za dojenčke od medicaplast (zelo dobra krema)
- od nivee k sm naročila vzorčke (krema mi ni všeč ker ni dovolj mastna in ful belih sledi pušča-se ne razbarva)
user posted image
- od hippa k sm dobila v baby paketu (mi tut ni najbl ušeč pa jo ponucamo zvečer po kopanju ko ma mastno ritko od olja pa se lepo namaže)
user posted image
- hladilno mazilo od makra kozmetike (zadovoljiva kremica)
user posted image
- pa še ena iz baby paketa, Malček (ta je meni osebno daleč najbolja, lepo je mastna, brezbarvna in še neverjetno diši po vaniliji)
user posted image
mam pa še za probat od planeta bio k sm dobila za nagrado
user posted image

ko bom porabla use testerje in use kar sm dobila bom kupila Malček kremo kr mi je res neverjetna.

pinakolada
user posted image user posted image user posted image sploh si ne morm predstavljat kako to grozno zgleda. Držte se user posted image user posted image user posted image
zvezdici Tija je pa taprava princeska user posted image user posted image user posted image

Mene pa neki zanima moja Sanja ma od vratu do nogic neke pikice niso ful rdeče, glih take barve da odstopajo od barve kože, če jo pobožam je na trenutke mal vn izbočeno, ma kukr mazolčki, zdej pa nevem al so to mazolčki al ne kr midve sve mele do zdej ful lepo čisto kožo edino po nosku mal rumenih pikic na začetku. No sej mave jutr pediatra pa bomo vidli kako pa kaj, te pikice so tut po rokah.
Jutr bom pediatrinjo prosila da mi napiše napotnco za razvojno, rada bi se prepričala da lepo napreduje, če pa ne bomo pa mal na vaje hodili, pa še porodniško bojo podaljšali...hm...zakaj pa ne user posted image  user posted image user posted image
UZ kolkov mamo še enkrat 1.6.2010, upam da bojo zdej rezultati bolši, čeprou je ne povijam na široko (no mogoče jo 1x na dan za eno rundo tko previjm, zato  kr ji gre ful na živce tolk stvari med nogami in pol neutolažljivo joka. ko damo plenico dol pa kot da bi odrezou. Bomo vidli.
No zdej pa šibam, ji rišem posteni pa bom izkoristla ta čas ko spi. Trenutno packam Rainbow medvedke
user posted image
prejšni tedn je dobila
user posted image

ko bom use spackala bom slikala, lepo se mejte

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
25.5.2010 13:45:49   
Pikapolonica80
Helou!
Evo dons smo meli tehtanje pri 2.mesecih in ima 5.520g pri svojih 62 cmuser posted image user posted image user posted image , 12 cm več kot ob rojstvu user posted image  in pa 2,5 kg več spehca user posted image . V glavnem je cela manekenka user posted image .

Zoey pa sej ti si cela lekarna user posted image . Sm pa tud jz včeri špricala sprehod v Tivoli, tko da ko boš ozdravela se javi, najdemo nov terminuser posted image .

Lunka1 - tud jz ji vsakič namažem rito, doma imam Bubchen, v torbi pa hladilno mazilo od Malčka, pa mi je načeloma ta bolj fina.

Valen - user posted image user posted image user posted image  za Valentinko, samo tako naprej!!

Čaj oz. vodo - to imam sedaj v planu da sprobam, kako bo sploh s flaško, ker do sedaj še ne ve kaj je to..bom naslednji teden ko bova že na morčku.

Nč tole na hitro, sva bile že zjutraj zunaj, zdej pa mami si narest kosilo, ko mala spi, potem pa ko vročina malo pomine, še eno rundo venuser posted image .

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
25.5.2010 14:02:53   
Anonimen
Ojla bejbe-en sončen pozdravček...mi je zdle mali celo pustil, da sem se eno urco sončila na terasiuser posted image vroče, vročeuser posted image

Mene pa zanima, koliko kaj količinsko pojejo vašiuser posted image , in koliko obrokov na dan?
Naš mulček namesto, da bi jedel manj obrokov in količinsko več, se je odločil, da bo raje jedel isto količino, ampak en obrok večuser posted image
No, sicer meni je vseeno, ker se mi zdi da je tako še bolje zanj, se mu vsaj želodček ne bo toliko raztegnil-kaouser posted image . Drugače pa poje na obrok tam od 110-140ml. Pripravim mu 140, potem pa včasih vse poje, včasih pa pusti 30ml ali pa 20ml kokr je.

dodajanje vode oz. tekočine: jst mu dajem prekuhano vodo po žlički, sploh zdej, ko je tako vroče zunaj. Ponudim mu med vsakim obrokom, potem pa če je žejen pije, če pa ni pa noče in mu kr ven teče iz ustuser posted image . Imam pa glede tekočine eno mogoče mal butasto vprašanje...ali jim vodo tudi pogrevate, ali jim dajete sobno temperaturo?

Oblačenje pri teh temperaturah: Nekako mu ne upam samo bodija s kratkimi rokavi dat, čeprav se mi zdi, da bi njemu to čisto pasalo. Včeraj sva šla na sprehod ob 12h in tam do 1h in se je reveč kuhal v vozičku, oblečeno je pa imel: Štumfke, take poletne hlačke (dolge ampak zračne), spodaj pa bodi s kratkimi rokavi, čez pa majčko z dolgimi rokavi- a je to preveč??? V vozičku je bil seveda brez dekice, pa še odpela sem mu lupinico, da je bil v bistvu čisto frej, pa je še zmerej mel rdeča lička in po vratu je bil vroč

mazanje ritke: jst sem patronažno, ko je še hodila k nama vprašala, če ga je treba vedno mazat, pa je rekla, če sebe tudi 8x na dan po riti mažem?user posted image user posted image user posted image Tko da jst ga mažem po filingu. Ponoči ko ga ne previjam ga na debelo namažem, podnevi pa samo ko se mi zazdi da je treba...tko nekak ene 3x na dan, pa ima ful ful lepo kožo, niti ene pikice ali kaj podobnega-mogoče imajo zaslugo za to tudi pralne plenice, ker prvi teden ko sem še uporabljala pamperske sem ga mogla s sudo kremo mazat, ker je imel po celi ritki pikice, zdej ga mažem samo s hladilnim mazilom po potrebi.

Lupinica: naš jo je že skoraj prerasel, pa imamo tisto veliko lupinico, v kateri čisto leži od Jane slalom pro. Težka in štorasta kouser posted image , zato tudi midva razmišljava da bi dala na voziček kar športni del, v katerem se ravno tako lahko leži čisto naravost. Problem je le, ker je tak smotan voziček,da je športni del lahko obrnjen le stran od tebe, tako da malega ne vidiš, kar pa meni zaenkrat še ni všeč.

slikanje za osebno: sem ga peljala v petek slikat...haha kolk je smešen na sliki. Sem ga mogla posedet na stolček in ga pač držat zadaj in spredaj, ampak mali je kr spal in sva ga mogle mal animirat s fotografinjo, da je sploh na fotki gledal, pa še to je bil ves zaliman, pa okrog ust je imel otišano od dudeuser posted image .

valen : super fino za tvojo malo pikico, sem vesela da napreduje!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

pinakolada: boga tvoja pupika malauser posted image , tolk mejhna pa taka diagnoza. Upam da bo kmal kaj bolje, ker res ni fletno gledat svojega otroka kaken revček jeuser posted image .

BTW, a se je čmrlika kej javila kako sta z Lukcem opravila?

podiranje kupčkov: Jst ga hranim polleže, potem ga še malo pridržim v tem položaju, nato pa ga posadim na nogo, tako da kao sedi in ga naslonim na mojo roko, tako da so njegove rokce naprej,oz. on je cel nagnjen naprej in podira kupčke kot en odrasel. (to mi je pokazala prijateljica ki je fizioterapevtka), ali pa še en položaj običajen, da ga dan čez kolena (kot bi ga po riti hotlauser posted image ), on ima rokce naprej gleda v tla-zud uspešno podiranje!
Aja, če pa ne uspe podreti kupčka po 15. minutah, ga položim v posteljico al na previjalno, pa se sam začne kregat in ko ga dvignem ga podre (to pa deluje čisto vsakič).

hranjenje: nama gre vedno bolje. Poliva ne več, odkar sva na Novalac AR formuli, pije lepo, kupčke podira lepo (no, včasih se mu kje kakšen zatakne in mal jamra), tudi ne joka več, ker mu kislina ne hodi gor in ga ne peče, kaka lepo in lep drekec nič več zelen, sicer ne kaka vsak dan ampak ga očitno nič ne moti. Kadar je pa zaspan pa itak cmera in vem kaj je za naredit-sam v ležečko pa dudo pa oddrema svoje, potem pa je.

Tiste katere imate user posted image da vam spijo po 5, 6 ur na noč...ali se vam tudi dogaja, da potem vašiuser posted image dopoldne hočejo notr prinest tisti nočni obrok in jedo na krajši čas? Ker naš to dela. Je ob 5h zjutraj, pa potem ob 8h, pa potem ob 10h in ¸12h, potem pa lepo na tri ure naprej ob 15h, 18h, 21h...koliinsko čisto enake obroke.

(odgovor članu zoey)
  Neposredna povezava do sporočila: 1323
   [Brisano sporočilo]
25.5.2010 15:16:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1324
25.5.2010 15:59:04   
3Sonček3
Evo končno sm uspela nrdit album naše Sanje, če boste mele čas pa če se vam bo dalo pa pošnofejte malu. Tiste najnovejše pridejo pa tut kmalu jih je treba najprej na računalnik dat user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako pomagati mami, ko dojenček joka?
Ali zares veste, kakšna je PRAVA podpora mame, ko njen dojenček joka in ima težave ga potolažiti? Hitro preverite v član...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?