Anonimen
|
Ojla bejbe-en sončen pozdravček...mi je zdle mali celo pustil, da sem se eno urco sončila na terasi vroče, vroče Mene pa zanima, koliko kaj količinsko pojejo vaši , in koliko obrokov na dan? Naš mulček namesto, da bi jedel manj obrokov in količinsko več, se je odločil, da bo raje jedel isto količino, ampak en obrok več No, sicer meni je vseeno, ker se mi zdi da je tako še bolje zanj, se mu vsaj želodček ne bo toliko raztegnil-kao . Drugače pa poje na obrok tam od 110-140ml. Pripravim mu 140, potem pa včasih vse poje, včasih pa pusti 30ml ali pa 20ml kokr je. dodajanje vode oz. tekočine: jst mu dajem prekuhano vodo po žlički, sploh zdej, ko je tako vroče zunaj. Ponudim mu med vsakim obrokom, potem pa če je žejen pije, če pa ni pa noče in mu kr ven teče iz ust . Imam pa glede tekočine eno mogoče mal butasto vprašanje...ali jim vodo tudi pogrevate, ali jim dajete sobno temperaturo? Oblačenje pri teh temperaturah: Nekako mu ne upam samo bodija s kratkimi rokavi dat, čeprav se mi zdi, da bi njemu to čisto pasalo. Včeraj sva šla na sprehod ob 12h in tam do 1h in se je reveč kuhal v vozičku, oblečeno je pa imel: Štumfke, take poletne hlačke (dolge ampak zračne), spodaj pa bodi s kratkimi rokavi, čez pa majčko z dolgimi rokavi- a je to preveč??? V vozičku je bil seveda brez dekice, pa še odpela sem mu lupinico, da je bil v bistvu čisto frej, pa je še zmerej mel rdeča lička in po vratu je bil vroč mazanje ritke: jst sem patronažno, ko je še hodila k nama vprašala, če ga je treba vedno mazat, pa je rekla, če sebe tudi 8x na dan po riti mažem? Tko da jst ga mažem po filingu. Ponoči ko ga ne previjam ga na debelo namažem, podnevi pa samo ko se mi zazdi da je treba...tko nekak ene 3x na dan, pa ima ful ful lepo kožo, niti ene pikice ali kaj podobnega-mogoče imajo zaslugo za to tudi pralne plenice, ker prvi teden ko sem še uporabljala pamperske sem ga mogla s sudo kremo mazat, ker je imel po celi ritki pikice, zdej ga mažem samo s hladilnim mazilom po potrebi. Lupinica: naš jo je že skoraj prerasel, pa imamo tisto veliko lupinico, v kateri čisto leži od Jane slalom pro. Težka in štorasta ko , zato tudi midva razmišljava da bi dala na voziček kar športni del, v katerem se ravno tako lahko leži čisto naravost. Problem je le, ker je tak smotan voziček,da je športni del lahko obrnjen le stran od tebe, tako da malega ne vidiš, kar pa meni zaenkrat še ni všeč. slikanje za osebno: sem ga peljala v petek slikat...haha kolk je smešen na sliki. Sem ga mogla posedet na stolček in ga pač držat zadaj in spredaj, ampak mali je kr spal in sva ga mogle mal animirat s fotografinjo, da je sploh na fotki gledal, pa še to je bil ves zaliman, pa okrog ust je imel otišano od dude . valen : super fino za tvojo malo pikico, sem vesela da napreduje!!! pinakolada: boga tvoja pupika mala , tolk mejhna pa taka diagnoza. Upam da bo kmal kaj bolje, ker res ni fletno gledat svojega otroka kaken revček je . BTW, a se je čmrlika kej javila kako sta z Lukcem opravila? podiranje kupčkov: Jst ga hranim polleže, potem ga še malo pridržim v tem položaju, nato pa ga posadim na nogo, tako da kao sedi in ga naslonim na mojo roko, tako da so njegove rokce naprej,oz. on je cel nagnjen naprej in podira kupčke kot en odrasel. (to mi je pokazala prijateljica ki je fizioterapevtka), ali pa še en položaj običajen, da ga dan čez kolena (kot bi ga po riti hotla ), on ima rokce naprej gleda v tla-zud uspešno podiranje! Aja, če pa ne uspe podreti kupčka po 15. minutah, ga položim v posteljico al na previjalno, pa se sam začne kregat in ko ga dvignem ga podre (to pa deluje čisto vsakič). hranjenje: nama gre vedno bolje. Poliva ne več, odkar sva na Novalac AR formuli, pije lepo, kupčke podira lepo (no, včasih se mu kje kakšen zatakne in mal jamra), tudi ne joka več, ker mu kislina ne hodi gor in ga ne peče, kaka lepo in lep drekec nič več zelen, sicer ne kaka vsak dan ampak ga očitno nič ne moti. Kadar je pa zaspan pa itak cmera in vem kaj je za naredit-sam v ležečko pa dudo pa oddrema svoje, potem pa je. Tiste katere imate da vam spijo po 5, 6 ur na noč...ali se vam tudi dogaja, da potem vaši dopoldne hočejo notr prinest tisti nočni obrok in jedo na krajši čas? Ker naš to dela. Je ob 5h zjutraj, pa potem ob 8h, pa potem ob 10h in ¸12h, potem pa lepo na tri ure naprej ob 15h, 18h, 21h...koliinsko čisto enake obroke.
|