|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
25.5.2010 18:45:06   
lunka1
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

Jst ga hranim polleže

Kako, daj opiši, prosim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
25.5.2010 21:03:28   
7lina7
IZVIRNO SPOROČILO: pinakolada

aja pa še to. Shujšala sem več kot 23 kg user posted image user posted image user posted image . Tako, da imam sedaj 51 kg user posted image ,
1 kg manj kot pred nosečnostjo.

bravo!! jaz sem jih tud že 20...sam moram še jih 18.. da bo tak kot je blo!! user posted image    ..ne vidim se ne na morju,kaj šele v kopalkah..

Lin@

(odgovor članu pinakolada)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
25.5.2010 21:08:57   
7lina7
IZVIRNO SPOROČILO: girl79

Imam pa še eno vprašanje. A vi kaj dodajate čajčka vašim dojenčkom? Jaz zaenkrat samo dojim, samo zdaj ko bo bolj vroče pa razmišljam da bi začela še malo čaja dodajat....Koliko pa ga kaj spijejo? A to lahko narediš zjutraj čaj in potem cel dan tistega daješ za pit ali moraš vedno novega naredit? A pijejo tudi hladnega ali mora biti topel?   ja, saj vem....veliko vprašanj o čajuuser posted image user posted image  

čaj mu dajem že od kar sva prišla domov iz P. skuham kumino,janež in kamilice - zjutraj velik pisker in imava oba za cel dan!  danes smo bili v mestu in je bilo nenormalno vroče - pa je mali kako uro po dojenju začel ful tečkat in razlog :  žejen je bil!! ko sem mu dala čaj ga je eksal 1dcl in je bil mir!! ne verjamem, da zraven dojenja otrok ne rabi nič pit..  jaz že ne bi vzdržala brez tekočine 3h pri 30°C!!

če mu jaz ne bi dala čaja doma,bi ga pa dobil na peiatriji -  tam je praksa da dajejo user posted image  čaj. in tud stoji jim  cel dan tam v mlečni sobi..

Lin@

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
25.5.2010 21:15:02   
7lina7
IZVIRNO SPOROČILO: strumf

aja, sem pozabila omenit oz. vprašat...

A so vaši tamalčki tudi takšni, da so lačni in zaspani vse v enem, pijejo, pijejo, potem pa se začnejo jokat in jokat in spet pijejo, pa jokajo...kr neki. Naš je zdle se zbudil ker je bil lačen. Je jedel in jedel, popil 80 ml (ponavadi popije cca130 ml) in se začel jokat na veliko. Podre kupček, dva, tri, se še zmerej joka, mu dam spet za pit, naredi par požirkov spet jok itd....počakam da podre še en kupček in sem ga položila v posteljo je v sekund zaspal ko top...ampak zaradi lakote bo potem spet čez 2 uri pokonci...to je pa to, ko ga ponoči serjeuser posted image

pred cca dvema tednoma sem imela isti problem. sredi hranjenja je jokal, pa pil, pa jokal. stanje se je umirilo. kajti začel je sedaj zelo hitro jesti. prej sva se hranila 1 uro sedaj maksimalno 15 min. in po mojem je ta jok bil res preskok na hitri podoj. sedaj pa se hitro naje, potem pa se začne igrati, cmoka pa se odmika pa cmoka. pa ga dam kar stran  pa dudo v usta, ker očitno bi se rad samo cartal.

imam pa eno vprašanje še jaz. kako vse podirate kupčke. ker moj če ga dam pokonci začne jokati. sploh noče biti pokonci, takrat joka. če je polležeče ne joka, ampak potem tudi kupčka ne podre. pa sva jih tako lepo podirala. prosim za pomoč.

tud naš ima take finte  bi - ne bi ziza! user posted image   pa ne vedno. pač kak obrok vmes.
kupčke pa podirava tak kot je rožca 1x napisala - res je boljše in hitreje! obrnem ga s hrbtom proti sebi z roko mu grem preko prsnega koša pod njegovimi rokicami - tak kot da bi visel preko. z drugo roko ga v koraku primem in malo nagnem naprej.

Lin@

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
25.5.2010 21:19:42   
7lina7
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

sem brala pri februarkah, pa me zanima, kakšno je stanje pri marčevkah...

lupinica - a je katera že dala stran nastavek za novorojenčka? jaz razmišljam, da bi šli danes kar brez v avstrijo, ker je že tako velika, da jo komaj notri "stlačiva"...

previjanje in mazanje s kremico - a dojenčkovo ritko namažete vsakič, ko previjete? sem brala pri februarkah, da mažejo samo, ko se pokaka... jaz sem jo doslej mazala vsakič, pa sem se kar malo zbala, da ne bo koža postala še bolj občutljiva... katero kremo pa uporabljate? mi imamo sudokrem in praško pasto, večjih težav z izpuščaji pa nimamo. izpuščaj smo imeli samo, ko smo jo prinesli iz porodnišnice, potem pa smo en mesec uporabljali pralne plenice in je izginil...

1. - jaz!!  ga nisem več mogla not tlačit user posted image

2. - uporabljava Penaten kremico za doma, za na pot pa od Hippa. mažem pa ne vsakič - zmes,ko vem,da bo samo lulal včasih spustim.. naj se mu malo zlufta rita! user posted image

Lin@

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
25.5.2010 21:36:01   
7lina7

Oblačenje pri teh temperaturah: Nekako mu ne upam samo bodija s kratkimi rokavi dat, čeprav se mi zdi, da bi njemu to čisto pasalo. Včeraj sva šla na sprehod ob 12h in tam do 1h in se je reveč kuhal v vozičku, oblečeno je pa imel: Štumfke, take poletne hlačke (dolge ampak zračne), spodaj pa bodi s kratkimi rokavi, čez pa majčko z dolgimi rokavi- a je to preveč??? V vozičku je bil seveda brez dekice, pa še odpela sem mu lupinico, da je bil v bistvu čisto frej, pa je še zmerej mel rdeča lička in po vratu je bil vroč

!
Tiste katere imate user posted image da vam spijo po 5, 6 ur na noč...ali se vam tudi dogaja, da potem vašiuser posted image dopoldne hočejo notr prinest tisti nočni obrok in jedo na krajši čas? Ker naš to dela. Je ob 5h zjutraj, pa potem ob 8h, pa potem ob 10h in ¸12h, potem pa lepo na tri ure naprej ob 15h, 18h, 21h...koliinsko čisto enake obroke.

1.- mi2 sva danes le oblekla samo bodi s kratkimi rokavi pa čist tanke  dolge hlačke pa sandalčke. pa mislim, da mu je kr pasalo,ko je bilo tok vroče!  do včeraj sva bila v bodiju z dolgimi rokavi in čez majčko s kratkimi,pa je bil v eno moker..

2.- naš spi od 20h pa do o3 oz o4 ( kak mu je ) , pa potem res čez 2h pol pa 2,5h in dalje na 3h. res kot da mora napolnit njegovo količino  hrane  v 24h in pol not spravlja! user posted image  

mi pa že danes 3 dan en obrok spusti! ne vem kaka mu je finta to??  prvi dan ni hotel jest ob 12h, drugi dan ob 9h danes pa je spustil tistega ob 17h. in pol ima zmes 5h brez hrane!!  zgleda pa to takole :  da znak za "jedel bi"  ga dam na ziz , potegne 2x, glavo stran pa nekaj zagundra, pa spet potegne 1x pa nekaj zagundra, ponovi še 1x in pol v jok. pa mu probam dat spumpano na flaško pa spet 1x potegne+ gundra in ponovi vajo še 2x pa spet v neutolažljiv jok. pomaga le, da mu dam dudo + ninico in ga dam spat.

hudo mi je ko tak joka,jaz pa ne vem kaj bi .. pol pa me gleda s totimi objokanimi žalostnimi, plavimi očkami " mami, kak me ne razumeš kaj hočem povedat.."  .. kak slovar bi res včasih prav prišel!  user posted image  

Lin@

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
26.5.2010 6:30:41   
Anonimen
lunka1. polleže je pri nama tako, da ga ne držim čisto pokonci, ampak malo dvignjenega (vsaj glavico, vrat in del hrbta), ker ko sem ga imela za hranjenje čisto pokonci ni podiral kupčkov po eno uro, zdej pa kupčke podre po vsakem obroku skoraj takoj. Ne vem kaj je fora, samo se obneseuser posted image

(odgovor članu 7lina7)
  Neposredna povezava do sporočila: 1332
26.5.2010 7:54:10   
lenčy
Aleks je spet spal od 21 do 5huser posted image  sm skos vstajala in čakala da se bo zbudu, on pa kr lepo spal naprejuser posted image priden... to verjetno zato, ker je včeraj dobil nogometni body in bo lahko navijal za našeuser posted image

včeraj sva bla na tehtanju in se je v enemu mesecu zredil za 1190g tako da jih ima zdaj 5190g in 58cm. kako je že velikuser posted image

sm glih hotla vprašat o kremici za po sončku, pa mi je sestra predlagala iod mustele in smo jo šli takoj kupit. res je zdj tako vorče, da je kr treba mazat...katero kremo uporabljate pa ve?

aja js ga mam oblečenga samo v enem bodyju z dolgimi rokavi in pa s tankimi hlačkami in je čist dost. s kratkimi ravno ne bi še... če ga je treba dvignit, ko piha, mu dam na glavo še kapico. včeraj sva mu kupila klobuček in bo zdj ta bolj aktualenuser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
26.5.2010 8:09:43   
lucika
lency, sem se nasmejala...boš imela navijača doma, zagretega, v bodiju. ata pa rabi one šače za navijat:)))

valen, jaz upam za tvojo da bo vse ok. in resnično verjamem, da se je terapevtka pač spomnila na primere, za tvoja ušesa mal slabše, sem pa ziher, da je pozabila omenit, da je tudi veliko pozitivnih zgodb, skoraj čudežnih. tak da ti kr jamraj, mi bomo pa če ne na glas, na skrivaj verjeli v vaju in si mislili, vse bo ok. boš videla.

oblačenje:groza, kako vreme. včeraj smo samo po sencah posedali, drugače pa delam tud po 10 km naenkrat z vozekom... še vedno ima bodi z dolgimi in hlačke. včasih mu dam zokne dol, da se malo prelufta.. si ga v kratke še skor ne upam dat. je pa tud meni tako vroče, da mi je že po dveh dneh bilo preveč in sem si želela, da bi že bil september. pa saj bo, to mene drži ena dva tedna, pol se pa sklimatiziram in sem ok.

Kreme: mažem po potrebi, bolj ne kot ja. imam celo zbirko krem, neke sem dobila testerje, druge za darilo, tretje kupila. glede na to koliko mažem imam dost do enega leta, ali še dlje... hvala bogu, ker nima občutljive kože.

za sončenje: sem naredla celo raziskavo in prišla do welede, ki nima več te kreme na tržišču in sem tam kjer sem bila. na začetku.

temenci:a to od mustele uporabljate šampon v peni ki je proti temencam( 150ml)ali stelaker 40ml ki ni šampon in je samo za temence dol dobivat? gledam tale mustelin prospektek, pa ne verm. mu čohamo, oljimo, šamponiramo, pa se samo prestavlja. tak ko čohaš ni več, je pa takoj na drugi strani...

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
26.5.2010 9:41:14   
Zvezdici
Danes je moja Tija stara že cela 2. meseca user posted image .
Madona res gre hitro.

Pa lep dan punce!
Mene je včeraj kar fejst opeklo, mi kar paše malo oblakov user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
26.5.2010 9:42:39   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

IZVIRNO SPOROČILO: pinakolada

aja pa še to. Shujšala sem več kot 23 kg user posted image user posted image user posted image . Tako, da imam sedaj 51 kg user posted image ,
1 kg manj kot pred nosečnostjo.

bravo!! jaz sem jih tud že 20...sam moram še jih 18.. da bo tak kot je blo!! user posted image    ..ne vidim se ne na morju,kaj šele v kopalkah..

Bravo za vaju! user posted image

Uhh.. jaz sem se tudi med nosečnostjo zredila +20. ostajajo mi še vedno tiste 4 številkice. Ki jih ne maram. Trebušček še nisem spravila na star tir user posted image . So mi pa drugače so mi pa že vse stare hlače prav. user posted image Jeej zame, hehe. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 26.5.2010 9:43:04 >

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
26.5.2010 10:04:03   
Anonimen
uh nebi o kilah. Med nosečnostjo sem se zredila ful malo, ko sem rodila mi je šlo vse dol-so mi bile hlače od prej prav že ko sem šla iz porodnišnice, zdaj 2 meseca po porodu pa imam 6kg večuser posted image . Zakaj? Zato, ko so bili vsi okrog mene pametni, kolk morem jest da se bo mleko delalo-budala jst naivna sem jedla vse kar so mi nanosili, mleka od nikjer, meni pa kile goruser posted image

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 1337
26.5.2010 11:19:36   
Jessy
Zvezdici, kaj si pa delala, da si tolk kil dol spravila???? user posted image  Jaz bi tuuuuuudiiiii!!!! user posted image  Nimam kaj oblečt, novega pa ne bom kupovala, ker potem mi pa shujšat ne bo treba.

Jaz sem ga včeraj tudi imela zunaj v bodiju s kratkimi rokavi, spodaj pa kavbojke in tanke nogavičke. Sem bila sama enako oblečena, pa mi ni bilo prevroče.

Kremice za ritko: jaz ga mažem vsakič, ko menjam pleničko, ampak zgolj s kremami, ki ne vsebujejo cinka. Trenutno imam od Becutan-a s kamilico, sem pa uporabljala tudi Malček. Moram zdaj porabiti, kar sem dobila.
Cinkove se uporablja samo takrat, kadar je ritka vneta, drugače pa cink sploh ne bo deloval, ko bo treba. Tako je meni patronažna razložila in se tega držim.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
26.5.2010 11:41:25   
lunka1
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

čaj mu dajem že od kar sva prišla domov iz P. skuham kumino,janež in kamilice - zjutraj velik pisker in imava oba za cel dan!  danes smo bili v mestu in je bilo nenormalno vroče - pa je mali kako uro po dojenju začel ful tečkat in razlog :  žejen je bil!! ko sem mu dala čaj ga je eksal 1dcl in je bil mir!! ne verjamem, da zraven dojenja otrok ne rabi nič pit..  jaz že ne bi vzdržala brez tekočine 3h pri 30°C!!

če mu jaz ne bi dala čaja doma,bi ga pa dobil na peiatriji -  tam je praksa da dajejo user posted image  čaj. in tud stoji jim  cel dan tam v mlečni sobi..

napišeš, v kakšnem razmerju čaji:voda, ko kuhaš?

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
26.5.2010 11:45:18   
lunka1
Tudi jaz sem v nosečnosti dobila +20, zdaj pa sem na +3kg, imam občutek, da so vse v trebuhu user posted image

Mi smo bili včeraj v Ikei, Julia je super prenesla. Samo, ko smo se pripeljali gor, je bila mokra (prešvicana) po hrbtu in zadaj po laskih user posted image . Ne vem, ali je lupinica prevroča, ali je bila preveč oblečena. Je pa imela oblečen bodi s kratkimi in čez majčko z dolgimi, spodaj pa hlačke in nogavičke (vse tenko). Je bila čisto rdeča v obrazek, se mi je prav zasmilila...

Sem se odločila, da tudi jaz dajem čaj, vsaj takole, ko je res vroče... Me pa zanima, kao čaji vlpivajo na dojenje? Ali potem dojenčki kaj manj jejo oz. spušajo obroke?

Spanje: kako jih imate pokrite?

Ali katera uporablja blazino za spanje na boku? Jo imate še vedno, ali ste že brez? Ker moja Julia se vedno zbudi vsa zgužvana notri in na hrbtu...

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
26.5.2010 12:52:10   
Anonimen
jst imam blazino za spanje na boku, pa ga tudi zmeraj dobim ležati na hrbtuuser posted image ...pri našem nič ne pomagauser posted image , očitno ima rad hrbtno, nosit se pa sploh noče leže, on bi samo čez ramo gledal, če ga drugače daš je kriza. Samo ta položaj čez ramo ni v redu, tako da se ga kar izogibam

(odgovor članu lunka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1341
26.5.2010 12:52:27   
plamen
Oj

kilce - jaz imam še +3kg, pa saj bo šlo ziher dol, itak pa je še buši. MAl sem zanemarila trebušnjake, bo treba spet v akcijo, da se porihta. Hlače pa vse svoje oblečem že od 3 tedne po porodu, ko sem prvič zamenjala trenirko za kavbojke.

Šla na občino po osebno. Imajo 2x po 3 stopnice in piše da je vhod za invalidkske vozičke zadaj. No vhoda nisem našla, voziček spravim po stopnicah gor, ko sem pa odhajala pa varnostnika prosim, če mi pokaže ta izhod za vozičke. Pa mi je rekel, da je to samo za invalidske, k grejo bolj počasiuser posted image user posted image user posted image . Super!! Prijazna Občina. Sta mi pa potem dva postavna mladeniča pomagalauser posted image user posted image , pa v denarnici 10 centov, jima še za kavo nisem mogla dat.

Sinek mi pančka, zjutraj je na polno prdkal, po moje ga je grahek mal napel, k sem ga jedla. Mal bogec je bil, pa sem se odkupla z miljon poljubčki pa mislim da je delovalouser posted image user posted image

Spet piha na polno, mi ni nič všeč. V nedeljo mamo krst in bom torto delala, pa še študiram o obliki. Kaka ideja?

Pokritega imam s kovtrčkom, še dekca mu je bila preveč, je bil poten.

Ćmrlika - mislim nate, se vsak dan spomnim, kako je kaj z vajinimi rezultati?

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
26.5.2010 13:22:28   
Jessy
No, a bo že katera povedala, kako se je znebila 20-ih kilogramov, al ne? user posted image user posted image user posted image  Men nič ne nuca, če samo vem, da vam je ostalo 3 kilograme. Rabim recept!!! user posted image  Pa tak, da ne zmanjka mleka!!!

Lunka, tvoji deklici je bilo vroče, ker v lupinicah je pač tako. No, pa saj v sedežih ni nič boljše. Mi smo se navadili, da smo za Nejo vedno imeli s seboj za preoblečt, ker drugo ne pomaga.

Jaz ga imam za spanje še vedno pokritega s tankim poletnim kovtrčkom + velurjeva dekica čez. Oblečen je v bodi z dolgimi rokavi in zelo tanke žabice, ki se zapnejo nad rameni. V bistvu sploh ne vem, če so to sploh žabice, lahko bi rekla, da je pajacek brez rokavov. user posted image  Je pa bombažno!
V glavnem, nič mu ni vroče, ker je vedno ravno prijetno topel.

Blazine za spanje na boku ne uporabljam in je nikoli nisem. Zdaj se itak že sam prevali na hrbet in je skoraj vedno na hrbtu.

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
26.5.2010 13:24:46   
girl79
čao mamice user posted image ,

čajček-včeraj sem ji prvič probala dati čajček, kar po flaški, ki je je sicer navajena, ker smo včasih zvečer dodajali mleko, ampak nad čajem pa ni pokazala nekega navdušenja user posted image , je prav prestrašeno gledala ko je dobila flašo v ustih, pol pa kar ni vedela al bi kaj pogoltnila dol al bi cucelj ven vrgla, jaz sem se ji pa seveda smejala zraven ko je take face pokala user posted image user posted image user posted image

dojenje - naša tudi ponoči spi običajno do cca. 5ih, ampak je čez dan potem vseeno na 3 ure, edino zvečer pa ni šans da zdrži 3 ure, ampak hoče jest na cca. 2 uri

lupinica - jaz sem tudi tisto podlogo pod ritjo že dala ven, pa jo še vseeno že težko stlačim v lupinico, tako da bo verjetno počasi treba dati še tiste obloge za okrog glave ven, samo malo še čakam da bo res vrat že čisto stabilen...

Sem pa jaz  bila pridna in sem že 2x delala trebušnjake....ja se bo treba malo pomatrat, ker trebušček res ni še tak kot je bil user posted image user posted image

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
26.5.2010 13:27:12   
Jessy
Plamen, za krst sem jaz naredila knjigo in sicer Neji odprto, za nečakinjo pa zaprto. Pogledaš si lahko na tej povezavi:
http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte/torta-za-krst/3219516#3219516

Vidim, da ste že vse skoraj krstile. Jaz še ne razmišljam o krstu. Bom najbrž preložila kar na jesen.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
26.5.2010 13:29:59   
Jessy
Plamen, tukaj lahko vidiš obe torti, pa še kakšno drugo tudi.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
26.5.2010 13:42:15   
girl79
spanje- naša je pokrita z debelejšim kovtrom in oblečena v en bodi z dolgimi rokavi in bombažne hlače/žabe, nič pa ne uporabljam blazine za spanje na boku (je tudi nikoli nisem) in niti ne polagam je več na bok, ker se itak prevrna takoj na hrbet in ji očitno tako paše

kremice - našo mažem ob vsakem previjanju s hladilnim mazilom iz lekarne, z Sudacrem oz. kakršnokoli kremo s cinkom pa namažem samo če ima bolj rdečo ritko...

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
26.5.2010 13:58:20   
Jessy
Al pa kaj takega:

user posted image

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
26.5.2010 13:59:00   
Jessy
Ahh...noče pokazat slike...user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
26.5.2010 15:01:49   
branka28
Vau Jessy zelo lepe torteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji sončici Marisa in Žanet.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako pomagati mami, ko dojenček joka?
Ali zares veste, kakšna je PRAVA podpora mame, ko njen dojenček joka in ima težave ga potolažiti? Hitro preverite v član...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?