lucika
|
lency, sem se nasmejala...boš imela navijača doma, zagretega, v bodiju. ata pa rabi one šače za navijat:))) valen, jaz upam za tvojo da bo vse ok. in resnično verjamem, da se je terapevtka pač spomnila na primere, za tvoja ušesa mal slabše, sem pa ziher, da je pozabila omenit, da je tudi veliko pozitivnih zgodb, skoraj čudežnih. tak da ti kr jamraj, mi bomo pa če ne na glas, na skrivaj verjeli v vaju in si mislili, vse bo ok. boš videla. oblačenje:groza, kako vreme. včeraj smo samo po sencah posedali, drugače pa delam tud po 10 km naenkrat z vozekom... še vedno ima bodi z dolgimi in hlačke. včasih mu dam zokne dol, da se malo prelufta.. si ga v kratke še skor ne upam dat. je pa tud meni tako vroče, da mi je že po dveh dneh bilo preveč in sem si želela, da bi že bil september. pa saj bo, to mene drži ena dva tedna, pol se pa sklimatiziram in sem ok. Kreme: mažem po potrebi, bolj ne kot ja. imam celo zbirko krem, neke sem dobila testerje, druge za darilo, tretje kupila. glede na to koliko mažem imam dost do enega leta, ali še dlje... hvala bogu, ker nima občutljive kože. za sončenje: sem naredla celo raziskavo in prišla do welede, ki nima več te kreme na tržišču in sem tam kjer sem bila. na začetku. temenci:a to od mustele uporabljate šampon v peni ki je proti temencam( 150ml)ali stelaker 40ml ki ni šampon in je samo za temence dol dobivat? gledam tale mustelin prospektek, pa ne verm. mu čohamo, oljimo, šamponiramo, pa se samo prestavlja. tak ko čohaš ni več, je pa takoj na drugi strani...
|