|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
17.5.2010 21:46:07   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

Zdaj pa eno amatersko vprašanje - če ima gostejšo sluz in jo je več, a to pomeni, da je prehlajen? Je bolje, da ne greva ven? Da ne bom preveč pogumna, ker ne kompliciram drugače dosti. Kaj lahko še naredim, poleg da mu čistim nos? A je grdo, da mu med dojenjem tudi stiskam fiziološko v nos, da potem to požira? Se mi zdi, da je imela Zvezdici take težave, samo nimam energije iskat nazaj, kaj točno je bilo ... Če ima katera kak nasvet, nič šparat z njim user posted image

Jaz sem jo kljub temu vozila ven, vendar ne po kakšnih trgovinah zaradi klime.
Enkrat sem ji tudi jaz med dojenjem v nosek dajala, pa se se preveč bala, da bi se ji potem dojenje zamerilo in ne bi hotela več pri ni jest.. Ampak drugače skorajda ne gre user posted image . Sama sem to naredila tako, da vmes ko je vlekla dudo, ali ko je pila čaj. Ko je bilo pa res hudo, saj se bo grozno slišalo, sem jo pa malo pustila jokat, ko je bila razdražena, ker je potem to sluz tako razmočila, da jo je lahko dol pogoltnila, pa je bilo potem takoj bolje.
Upam, da bo kmalu boljše!
Se spomnim kako je bilo mene groza.. še ponoči sem bedela če lahko diha.
Pa v sobo (če imaš) lahko daš kako inhalacijo. Samo ne preveč močno.. Se mi zdi, da ji je malo pomagalo.. ne veliko, ampak vsaj malo.

Drugače, pa mlekarne vedno bolj štrajkajo. Zdaj ji že ponoči dodajam user posted image user posted image .
Se  pa po novem že cel teden čisto vsak večer histerično joka vsaj 1 uro. In sem ugotovila, da so jo spet krčki malo bolj napadli in pa zrak ji nagaja. Ga toliko dol poje, da je joj. Noter gre, ven pa neuser posted image . Ji vsaj sab simplex dajem, ki naj bi pomagal pri izločanju zraka. Je prav boga. Je pa včeraj imela normalno svetlo rjavo barvo kakca in sem bila že vesela, da so se krčki pomirili.. pa je takoj v naslednji plenici bil spet zelenkast user posted image . Res upam, da jo kmalu mine. Je res čisto boga.

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 17.5.2010 21:49:49 >

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
   [Brisano sporočilo]
17.5.2010 21:53:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 1227
17.5.2010 21:57:01   
Jessy
Zoey, ko je bila Neja na infekcijski, so ji v eno nosnico zlili polovičko ampule, v ta drugo pa preostanek. Vse to zelo na hitro, da je imela obe nosnici polni. Otrok takrat začne hlastati za zrakom (kar ni nič prijetno gledat) in v tistem sprazni nosnico, saj služ požre. Zdaj jaz podobno delam pri Tobiji, le da nisem tako "radodarna" s količino fiziološke in imam eno ampulco za ene 3-4x. Postopka se pa držim. Hitro v eno stisnem, pa takoj v drugo. Mali počaka 2 sekundi in povleče. Jaz potem še sluz posrkam ven s tisto plastično napravco, za katero nimam pojma, kako se ji reče. Daš v usta, povlečeš in smrkelj zleti not in se ustavi na vatki.user posted image
Jaz prehlad ne jemljem tako, da bi zaradi tega ostajala notri. Pa, če ti ne kašlja, potem ni prehlajen, samo več sluzi se mu izloča, kar je meni čisto normalno. Moj se skoraj vsako jutro zbudi s polnim nosom.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
17.5.2010 22:03:05   
3Sonček3
Ojla!

Skopali smo se, najedli tut zdej ma pa mami mal časa zase.
Nosečka24 kako si zadovoljna z kontracepcijo? Tut men je G ponudu te tablete ampak sm mal v dvomih kr baje da ene sploh ne dobijo user posted image po njih, pa sm mal skeptična če je to za telo sploh dobro, čeprou piše da so 100% varne in ni razloga za strah. Sej men bi čist pasalo da bi teta odšla za nekej časa, ampak po drugi strani pa mislm da se more telo spucat.
Mam pa eno vprašanje. Moja bejba učasih taprvi kakec mal bl trdo kaka (pa ni zaprta) potem pa se lepo ulije tko bl tekoče in mi ob primerjanju teh dveh stvari vedno pride na misel če je to sluz? A mi zna katera povedat kako to zgleda, k pediatrinja me je vprašala če sm opazla kakšno sluz pa sm rekla da ne, zdej me je pa začelo skrbet.

Aja pa naj vam povem še to da flaška proti kolikam rastura user posted image user posted image user posted image končno kapljice sab simplex v kombinaciji s tole flaško. Superca!!!

Tko zdej se grem pa še mal crklat z mjim dragijem pol pa v Pančjo vas

Lahko noč

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
17.5.2010 22:18:58   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: valen

zvezdici.. par postov nazaj sem spraševala kako se nardi to s fiziološko. Mi lahko lepo prosim napišeš kako s to naredi? A kar brizgneš fiziološko v nosnici (v obe al samo eno? količina?) In potem? To steče kaj ven iz nosu al je potrebno še kaj storiti?

Kako pa je postopek z inhalacijo?

Res me zanima vsak detajl, ker nimam blage o teh inhalaciajh. Je to kaka posebna naprava, postopek priprave, itd...

Hvala

Jaz imam tiste epruvetke od nivea (fiziološko). In sicer sem ji nakapala noter okoli  6 kapljic naenkrat v eno stran in potem še v drugo (po nasvetu pediateinje, da naj dam veliko). Po teh 6ih kapljicah na eni strani sem ji hitro dala dudo ali čaj, da je to pogoltnila (včasih sem morala večkrat ponoviti, ker ni kaj dosti pomagalo), pa ponovila na drugi strani. včasih ji je pomagalo, da je kihnila. To sem ji pomagala tako, da sem iz vate naredila majhno svaljko in jo požgečkala v nosku. Včasih je šlo včasih spet ne. Potem sem pa poiskusila s pumpico čimvečkrat, da bi šlo kaj ven. Ampak njej e bolj pomagalo, da je pogoltnila.
Drugače, pa res.. včasih tudi jok pomaga če ima res tako gosto sluz. Saj se grozno sliši ampak tiji je res pomagalo. V postljici, pa sem ji pod jogi dala brisači, da je imela dvignjeno vzglavje. Prav tako v vozičku.

Za inhalacijo, pa ne rabiš nič posebnega.
Jaz sem ji zavrela en velik lonec vode, v katero lahko daš eterično olje, ampak boljše je če kupiš v lekarni mentoclar (nisem sicer sigurna če se da še kupit (imam zalogo doma) ampak sigurno imajo kaj podobnega.
Vendar ne preveč pretiravati, ker lahko če je premočno preveč draži dihala.
Jaz sem to potem dala na drugi konec sobe, da se je razdišalo.
Pomaga pa tudi para. Lahko v kopalnici pustiš teči res vročo vodo nekaj časa (super če imaš tuš kabino), da se naredi para, in je mala nekaj časa v pari, pa ji mogoče tudi to malo odpre nosek.

Upam, da sem vse napisala.
Če pa ne pa le vprašaj. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
17.5.2010 22:25:41   
Zvezdici
Me pa zanima če še katero trtica boli??
Mene za znoreet  boli ko user posted image že skoraj 2 meseca, odkar se je tija rodila.
Mi je patronažna rekla, da se je to baje kost razmaknila od poroda, ter, da lahko to še 3 mesece skupaj boli.
Pa še sedim komaj user posted image .
Noro res.. sploh ne vem kaj naj, da bo vsaj malo bolje.

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 17.5.2010 22:26:00 >

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
17.5.2010 22:53:42   
zoey
Babnce moje, super ste  user posted image user posted image user posted image Sem mu še dvignila vzglavje, v parilnik dala par kaplic Olia 31, pumpamo pa itak kot pri norcih. Zdajle spančka kot angelček, upam da bo čimdlje tako. Sem mu pa še podplatke namazala z materino dušico od Justa, sicer se ne spomnim, če je to ok, ampak se delam, da je. Nisem ga hotela po prsnem košu mazat, ker šparam to za takrat ko bomo rabli  Imam še kremico in olje čajevca. Zase sem imela to za kake izpuščaje, vnetja ... Če ima katera kaj več pojma, please, so tell  user posted image
Jaz sem pa kar radodarna s fiziološko, nisem tako nežna kot Zvezdici, mu ornk stisnem ampulco, tako da če ni ful zapacan, pride na drugi strani ven. Seveda revček tudi malo popije fiziološke, ampak to je samo dobro za prebavo user posted image Grda mama user posted image   Potem pa takoj posesam oz. pozaugam, nič kaj ne čakam.
Sva se pa danes cel dan cartala, je visel na meni kot mala opička user posted image Se je ful opazilo, da ni taprav. Temperaturo je imel pa 37,5, ampak merjeno v ritki, tako da sem pomirjena. Jaz sem bila pa tudi tako skurjena, da se mi ni dalo ven. Zdaj zvečer sem pa spet oživela, namesto da bi že smrčala user posted image
Imam pa še eno ? Obljubim, da bom potem par dni dala mir user posted image Kolikokrat jim čistite ušeska? 
Zvezdici - user posted image user posted image user posted image zate, in  user posted image user posted image user posted image za mlekomatke. Upam, da bodo začeli obratovati s polno paro, če pa ne, pa čim manj sekirancije. Tija bo v vsakem primeru noro zadovoljna z veselo mami.
Ponedeljek in Tivoli lahko Vas bom dala v planer. Če ni tam, zame tega ni. Mogani kot rešeto user posted image user posted image
Lucika - moj je dolg kot ponedeljek, tako da smo skoraj samo na 68, pajacki so pa že zelo na knap user posted image
Ju3 ima pa lubi otvoritev foto razstave Bo pa visela v CD na Vrhniki do septembra. Če se boste kaj okoli potikale - vabljene user posted image

< Sporočilo je popravil zoey -- 17.5.2010 22:59:42 >

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
17.5.2010 22:55:39   
zoey
Grrrr, me je ven vrglo, samo sem smart ass prej skopirala, mi je pa vse smajlije požrl user posted image user posted image user posted image
Namesto, da se pritožujem, bi ta čas lahko že vse popravila user posted image
Ok, grem user posted image

< Sporočilo je popravil zoey -- 17.5.2010 23:00:55 >

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
18.5.2010 4:41:25   
Jessy
Dobro jutro!

Midva sva že od 4h pokonci. Mi je že ob 20h zaspal, pa se je že naspal. Počakam še 1 urco, potem bo spet njegov čas za spanje in bova šla nazaj v sobo.

Tudi naš že nosi pajacke št. 68. Sicer mu je 62 še čisto prav, ampak so modeli tako različni, da ima nekaj že 68, pa tudi 56. user posted image

Zoey, ušesa mu čistim takrat, ko se kopa. Meni je naročila, da lahko le zunanji del uhlja čistim. Se mu pa dogaja, da ima posušeno ušesno maslo (vsaj tako izgleda) po celem uhlju nanešeno. Sem mu to tako čistila, da sem paličico pomočila v bepanthen mazilo in s tem očistila. Je šlo lepo stran.

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
18.5.2010 4:46:56   
Jessy
Sem vedela, da sem še nekaj pozabila.

Materina dušica od Justa ni primerna za na kožo dojenčkov. Tako mi je rekla njihova zastopnica. Jaz sem Nejo enkrat namazala po prsnem košu, ko še ni imela 1 leto in je dobila izpuščajčke, pa me je zastopnica kar malce oštela. Je rekla, da naj namažem krpico in jo dam blizu glave, da na kožo pa ne smem tako majhnemu otroku to mazat. Mogoče je na podplate bolje kot drugam.
Drugače pa hvalijo tudi kamilične cvetove, ki jih prepražijo in tople zavijejo v cunjo ter dajo na prsni koš. Sama tega še nisem probavala.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
18.5.2010 7:23:45   
MUREN
Kok ste bli kej težki pri treh mesecih? Mi mamo naslednji teden ponovni pregled in cepljenje...

Pa še za rotavirus dobi naslednjo dozo... bo spet spala kot ubita...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
18.5.2010 7:26:23   
MUREN
Pa še neki...a ma katera že menstruacijo? Mene nikoli v življenju še ni tok bolelo kot me je ponoči-prav trgalo, kot da mam popadke v eno...lije pa nenormalno. Upam, da bo čez nekaj mesecev boljše... 

(odgovor članu MUREN)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
18.5.2010 8:52:38   
Tjasa27
Dobro jutro!!!

Plamen no pol ti pa kakšen vikend pošljem sms, pa če boš imela čas boš, če pa ne pa ne. Ok? V tivoliju se po moje da brez problema parkirat, sam mislim da je za plačat, pa se mi zdi da ni preveč. Lahko pa parkiraš pri meni, pa gremo peš do tivolija, samo je cca ene pol urce do tja.

Zoey jz se vsakemu tvojemu postu prav nasmejim, user posted image  prov polepšaš dan. komaj čakam da se vidimo

Muren urban je bil pri treh mesecih težek 6120, velik pa 59,5 cm. Menstro sem jz dobila že takoj, zdej je mislim da že tretja. so pa noro boleče (skoraj hujš ko popadki) krvavim pa tud ko da bom izkrvavela user posted image  upam da se bo to kej umirilo.
ne morm verjet, gospod je že skoraj pol ure v centru in se noro zabava user posted image  sem celo kavico lahko spila. To Urban!!!!

lp

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu MUREN)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
18.5.2010 8:59:07   
Tjasa27
sem vas hotla še nekaj vprašat. a je kera razmišljala da bi za naše mulčke varčevala? a je odprla račun al varčuje v sklad? jz bi rada dajala na mesec mal na stran ker nikol ne veš, zakaj vse bodo rabili pa ne vem kaj se najbolj splača? če je katera proučila in pripravljena deliti to informacijo, se najlepše zahvaljujem.

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
18.5.2010 9:15:38   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: Tjasa27

sem vas hotla še nekaj vprašat. a je kera razmišljala da bi za naše mulčke varčevala? a je odprla račun al varčuje v sklad? jz bi rada dajala na mesec mal na stran ker nikol ne veš, zakaj vse bodo rabili pa ne vem kaj se najbolj splača? če je katera proučila in pripravljena deliti to informacijo, se najlepše zahvaljujem.

Midva za Sanjo dobiva 96 pa še neki € dokladou od tega gre 50 € v KD življenje (varčevanje brez zavarovanja) kar pa ostane ji naložimo na njen bančni varčevalni račun pri SKB-ju. Denar lahko po 1 mesecu dvigneš (ker nikol neveš kaj pride). Pa tisto kar dobi od prijaznih ljudi okol sebe gre tut na varčevalni račun tko da ma naša bejbi pri 3 mesecih 500 € našparanga denarčka user posted image user posted image user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
18.5.2010 9:34:10   
MUREN
Tjaša 27- midva z možem sva prvi odprla varčevalni račun  navaden in vsak mesec polagava gor 50 evrov. pa vse kar dobi od babic in vseh sorodnikov gre absolutno gor. Tko da ma že skor več denarja kot jst (hehehe). Ta drugi bom pa tud zele odprla, tiso pomoč 275 evrov, ko dobiš pred rojstvom otroka, bova nakazala gor, potem pa spet vsak mesec isto. Ne upam kam drugam dat-sem se veliko pozanimala...

če ne pa ko bodo starejše-faks, pa midva še nekaj varčujeva pa bo tisto vse za njiju...

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
18.5.2010 17:38:41   
lunka1
Živijooooo

Da se malo javim... Sem bila brez računalnika nekaj dni in lahko rečem, da sem prav pogrešala že "dnevne informacije" ostalih mamic. No, mi smo pridni, res pridni... Včeraj smo bili stari dva meseca, imamo 6300g, prava bajsika je moja mala. Spimo celo noč, zdaj se zbudi okrog dveh in potem okrog šestih. Pojemo, se previjemo in gremo nazaj pančkat. Ponavadi do kakih devetih, pol desetih.

Varčevanje - Julia ima na računu že 1000€, pa njen dedek je v Avstriji, kjer je zaposlen, odprl račun in ji vsak mesec nakaže 100€. Ja, je treba varčevat, da bo šla naša punca lahko študirat...  Vprašanje, kaj prihodnost prinese...

Hvala za vaše čestitke, sva se po 8 letih odločila, da se poročiva. Kar eno sredo, potem pa v soboto doma piknik in to je to...

Evo ena slikca moje štručke, ki je že bolj hlebček user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MUREN)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
18.5.2010 17:39:50   
lunka1
user posted image

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
19.5.2010 10:37:15   
lenčy
lunka1 kako lepa punči, pa zlo je že velkauser posted image

ampak punce kolkrat sm že svetovala Sterimar razpršilo, pa me nobena ne poslušauser posted image  se počutm, k da skos reklamo delam ampak res nucauser posted image

za mano pa ena prespana nočuser posted image  Aleks je spal od 22h do 2h, pol je neki čeblou, pol smo pa kar nazaj zaspali do 4.30user posted image

no meni spet neki mleka zmanjkuje tko da si moram spet črpat po podoju, očitno bom mogla skos tko delat. ampak se bom potrudila za svojga miškauser posted image

mogoče so za zastoj mleka krivi starši, ker mi ves čas najedajo, vse jih moram ubogat itd. mami misl, da ne bom nikol šla od doma, ker to kao že skos govorim, pa še zmeri ni nič. in tud kako ne bi bla zmožna preživetuser posted image  in ko sm zatežila, da bom res šla, mi prjav, da bo Aleks ostal brez starih staršev. ne morte verjet, kakšne tastare mamuser posted image  ampak kokr če, mi bomo šli, ker tko ne gre več naprej, z egoistom se enostavno ne da živet. če bo sreča, gremo še letos, v kakšnih odnosih bomo odli, naj se pa odločijo sami.

no tako, pa sm se spet izpovedalauser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
19.5.2010 11:47:17   
katy83
ojla bejbe. na hitro, da vam javim kako je bilo včeraj na 2.pregledu, potem pa se z malim porihtava, pa pičima v Mb v park na veeeeeeelikooooooo šetnjo. user posted image

No, včeraj smo imeli 2.pregled, pa dopolnili smo 2 mesecauser posted image .
Veliki smo 52cm, težki pa 4810g. (porod 2320g, 47cm)

Pediatrinja nam je rekla, da pridno napredujemo, vendar se prehitro redimo in če bi šlo tako dalje, ne bi bilo dobro. To je rekla predvsem zato, ker sem ji povedala koliko mali poje in da potem bruha. Pa je rekla, da bruha verjetno zato, ker preveč poje. Skratka, svetovala mi je, da naj malemu skušam malo podaljševat čas med obroki, ali pa mu večkrat čaj ali vodo dat. Saj je rekla, da ve, da je to težko, ker se otrok joče ali celo kriči, ampak naj probam.
je pa fora, da odkar sem tukaj jamrala, da bruha, je bilo boljše. Izgleda, da bo treba še kdaj pri vas marčevkah pojamrat. user posted image

Pa povedala sem ji za sluh, da se mi zdi, da se nekak ne odziva, pa je poskusla z zvončkom, in bravo Timotej. Odzval se je. zelo. user posted image  No, srečna mamice takrat.
Je pa naš pikec fasal popkovno kilo. user posted image  Ko mi je to rekla sem skoraj v jok padla, ampak me je potolažila, da je to dokaj pogosto, sploh pri nedonošenčkih in da gre ponavadi samo nazaj. Če pa se do 5.leta ne bi porihtalo, pa bi moral na operacijo. user posted image  Svetovala pa mi je, naj mu z gazico dol pritisnem popek in zalepim močno. Pa baje ga to ne boli. Hvala bogu. No, saj potem ko sem domov prišla, sem takoj na netu pogledala in res videla, da je pediatrinja imela prav in je to res kar pogosto in redkokdaj je potrebna operacija.user posted image
Pa vprašala sem jo kako je s cepljenjem za pnevnokokne okužbe, pač ker smo fasali streptoko, pa je rekla, da to ona cepi po 1.letu, da pa naj izvide iz P prinesem, pa se bo še malo pozanimala.
res sem bila včeraj zadovoljna. Si je pediatrinja čas vzela in to je to kar pričakujem od zdravnika. user posted image

Tak, uživajte v sončku. user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
19.5.2010 14:40:33   
Pikapolonica80
Dan!!

Evo midve z Aljo sva tudi ble zunaj na sončku, u je močen me je kr mal osmodlo user posted image , pa sm bla samo eno urco. Se bo treba mazat začet, pa itak če bo tkole počas sprehode prestavit na zgodnejšo uro in na pozno popoldne.

Zdej pa spet oblačenje....kako jih boste sedaj recimo če bo takšnole vreme??Alja je dons mela dva bodija, bombažne hlačke in tanke stumfke. Pa nič ni bila pokrita, sva šle pa vn sredi dneva pa je bila zelooo topla, skorajda bi lahko imela samo en bodi?? Eh ful težko vedet, pa še dons sem premišljevala jz faca sem šlA zalogo bodijev kupovat, zdej bo poletje pa vse z dolgimi rokavi user posted image user posted image  al sm smotana...še dobro da sm šla v poceni nakupe, bo treba še enkratuser posted image .

Pa še tole....a je blo pr vas prvič po porodu user posted image tud ful boleče? jao, meni ko user posted image ....tko da povejte tiste ki ste že mal ulaufaneuser posted image , a to kej mine kmaluser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
19.5.2010 17:48:15   
W.W.
Pikapolonica skrajšaj rokavčke pri bodijih. Ali pa kakšni šivilji daj, da skrajša.

Bolečina oz. neprijeten občutek pa mine, vsakič je bolje.user posted image

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
19.5.2010 18:34:02   
plamen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica80

Dan!!

Evo midve z Aljo sva tudi ble zunaj na sončku, u je močen me je kr mal osmodlo user posted image , pa sm bla samo eno urco. Se bo treba mazat začet, pa itak če bo tkole počas sprehode prestavit na zgodnejšo uro in na pozno popoldne.

Zdej pa spet oblačenje....kako jih boste sedaj recimo če bo takšnole vreme??Alja je dons mela dva bodija, bombažne hlačke in tanke stumfke. Pa nič ni bila pokrita, sva šle pa vn sredi dneva pa je bila zelooo topla, skorajda bi lahko imela samo en bodi?? Eh ful težko vedet, pa še dons sem premišljevala jz faca sem šlA zalogo bodijev kupovat, zdej bo poletje pa vse z dolgimi rokavi user posted image user posted image  al sm smotana...še dobro da sm šla v poceni nakupe, bo treba še enkratuser posted image .

Pa še tole....a je blo pr vas prvič po porodu user posted image tud ful boleče? jao, meni ko user posted image ....tko da povejte tiste ki ste že mal ulaufaneuser posted image , a to kej mine kmaluser posted image

Ja bomo kot delavci - rokavi in ovratnikuser posted image jaz sem že fasala to prvo rundo sonca, sva pa danes prakticirala že 9.30 in je bilo super, prav svež zrak. Potem pa na dvorišču doma, ker imam tit jaz hitro hojo in pol zakuham, če grem okol 12h ali pa 13h ven.

Jaz sem imela tudi tako oblečenega, pa mu je bilo lih prav po moje. Bom pa začela spodaj kratek rokav pa čez dolgega.

Mene je prvič tut full bolelo, drugič že manj, pol pa steče in se vnese.... Ni pa prav nič prijetno a ne?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1248
20.5.2010 8:18:35   
7lina7

Ja pa še nekaj, a vaši dojenčki tudi kaj hropejo user posted image  moja skoz kej, pa je to kej narobe user posted image ?

Pa še tole - dojenje časovno - naša se naje v max. 10 min tud manj ?? najprej sem mislila da tako malo poje, ampak poje v tem času ogromno in če je včasih dlje, potem bruha ker je preveč napokana...a ma še katera takega požeruhca? ker tudi včasi je kot en pujs user posted image user posted image user posted image  in jo moram umirjat, čeprav dostikrat ne gre, še vseeno je in hlasta ko da ji bom naslednjič dala za jest šele čez 3 dniuser posted image

user posted image  tud mi2 se najeva v 10 minutah!! user posted image   tako da previjanje, dojenje in na koncu še pumpanje ( brez še kr ne gre.. ) traja max 30min. ja, je pa tak hitro,da se mu zaletava vmes in kašlja. pa če ne teče tako kot bi rad me zna tud s temi dlesnimi tak ščipnit da je joj user posted image  ! pa kr nekaj gundra zraven..

Lin@

Neposredna povezava do sporočila: 1249
20.5.2010 9:15:57   
Pikapolonica80
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

Ja pa še nekaj, a vaši dojenčki tudi kaj hropejo user posted image  moja skoz kej, pa je to kej narobe user posted image ?

Pa še tole - dojenje časovno - naša se naje v max. 10 min tud manj ?? najprej sem mislila da tako malo poje, ampak poje v tem času ogromno in če je včasih dlje, potem bruha ker je preveč napokana...a ma še katera takega požeruhca? ker tudi včasi je kot en pujs user posted image user posted image user posted image  in jo moram umirjat, čeprav dostikrat ne gre, še vseeno je in hlasta ko da ji bom naslednjič dala za jest šele čez 3 dniuser posted image

user posted image  tud mi2 se najeva v 10 minutah!! user posted image   tako da previjanje, dojenje in na koncu še pumpanje ( brez še kr ne gre.. ) traja max 30min. ja, je pa tak hitro,da se mu zaletava vmes in kašlja. pa če ne teče tako kot bi rad me zna tud s temi dlesnimi tak ščipnit da je joj user posted image  ! pa kr nekaj gundra zraven..

A ti vidiš še kak otrok takšen obstaja user posted image . Ja se ji strašno včasih zaletava, kašlja, kar sape ji tudi zmanjkauser posted image , tako da včasih ko začneva z dojenjem me je strah kaj bo spet...Tko kot si rekla že ti ko pa ni tko hitroko hoče ona, začne brcati in opletati z glavo...

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.