|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
6.7.2010 18:43:53   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Vse, ki ne veste kako gibalno vzpodbujati svojega otročka pravilno, vam lahko na mail pošljem poskenirano knjižico o tem. imam pa tudi DVD Telovadba za dojenčka in mamico, ki fino prikaže kako telovadit. Iste reči kažejo tudi na fizioterapijah.
Drugače pa priporočam v branje tudi tole knjigo Igriva vadba za dojenčka:

http://www.zdravo-gibanje.si/index.php?id=knjige_DVD

No, četrto od zgoraj navzdol vam lahko pošljem poskenirano, pa DVD imam, ki spada zraven.

če katera želi, mi naj na ZS pošlje mail ali pa se oglasi na kitajka2 @ gmail.com (odstranite presledke)

Zvesta, ti pa res misliš na vse user posted image , res si zlata!
Jaz tudi imam vse te zadeve, vse preštudirala, vse delamo po predpisih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
6.7.2010 19:01:50   
slomak
no da se še jaz malo oglasim...sem se na morju polenila user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse telovadce, jedce, zobke in lepe teže naših februarčkov...
zimska, vse najboljše Lanu za 2.rojstni dan...user posted image
Lara ja tista bela blazina je prov za v bazen, da ni treba otroka držat user posted image

evo mi smo tud začel z gh ampak ne redno, tko sm dala samo za probo in tale naša mala je prava jedka...vse do zdaj je pojedla...najprej sm ji dala jabolčno kašico, potem drugi dan kašico iz korenčka in krompirja, zdj sm ji pa kupla riževo kašico v DM tuki na Krku od Babylova, ki jo zmešam z vodo. Prvo dvoje je pojedla po žlički, rižka pa po flaški, po žlički je vn pluvala...dojim pa še vedno...

no mi se pa še ne obračamo, na bok se, noge dviguje k seb in jih opazuje, sam čakam kdaj bo kšn prstek v ustih pristaluser posted image , kot vse do zdaj kar zagrabi. Se pa recimo iz enga položaja obrne za 360 stopinj, tko da če jo ne gledam zna bit kar šokantno.

Kdaj mislite, da bi se lahko naši malčki kopal v morju? kOlk stopinj mora bit morje?

no lep pozdravček iz Krka...sončnega, danes malo deževnega ampak paše...

življenje je lepše z našo zvezdico doma (20.02.2010)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
6.7.2010 19:12:24   
Nattasha

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: Nattasha

Cepljenje je bilo uspešno opravljeno (za oba). Lana so cepili 2 dozo v ramo proti klopnemu meningitisu. Vid je dobil 2.dozo rotafixa in 1. redno cepljenje v rito. Jokal ni nič, niti trznil ni. Ker ima rito tako oblazinjeno po mojem niti čutil ni kaj dosti... Malo me skrbi, kako je prijel rotafix. Z injekcijo mu je na 2x špricnila v usta in obakrat je pljunil vse ven. Sestra, ki ga je cepila je trdila, da je vsaj polovico pogoltnil. Jaz pa nisem prepričana, ker je precej polil ven. Plačali smo 80 evrov in bom fentala vse po spisku, če slučajno pokasira roto...ker se pač eni sestri ni dalo malo bolj potrudit.

Mere  VID pri 4mes: 10.100g in 70 cm (in Lan  je imel pri tej starosti identične mere)

Mere LAN pri 2 letih: 15.300g in 95 cm 

Oj!

Rotarix in ne rotafix;))) In pojest mora cel mililiter, ker več itak ni:) Se zgodi da pljunejo ven, ampak jaz imam praviloma vedno kako žličko poleg, da ujamem, če se to zgodi. Je pa res, da pri nas Rotarix daje zdravnica in ne sestra, ravno zato, da sama oceni, kolko je res pojedu otrok. Bi pa blo zanimivo, če bi zdravnica rekla, daje treba še enkrat dat, bi pa sestra plačala 80€. Mene bi tud razkurlo, da se tud tolko ne potrudi, da tisti mililiter poje...

Ja, ja ... rotarix.user posted image  Kaj ti misliš? Da pol ni bil cepljen, a ne? Ker mu je na 2x stisnila in obakrat je pljunil vse ven. Nič ni lovila in nič mu ni dajala nazaj v usta. Zdravnice pa sploh zraven ni bilo. Jaz sem nekaj sitnarila, da ni ok, pa je rekla da je zihr pol pojedel. Potem je pla v ordinacijo od zdravnice in se vrnila in rekla: zdravnica je rekla, da je uredu. Ja, kako, če pa je sploh zraven ni bilo??user posted image  In kako naj zdej preverim, če je bil res cepljen?

Ja meni to vse skupaj ni nič všeč. Ko so nam prišli predavat o cepivu, je bilo strogo naročeno, da mora res vse pojest. Zdaj če kaka kapljica pobegne, sploh ni panike ampak da pa gre več kot pol ven, pa pomoje ni ok. Mogoče ne bi bilo slabo če bi na GSK poslala kak mail in vprašala. Škodit ne more. Pol pa s tistim odgovorim, če ne bo ok, greš tja in rečeš da zahtevaš še eno dozo. Moraš pa pocepit Rotarix do 6 meseca, tako, da zdaj full časa ravno nimaš:( Škoda no..

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

Neposredna povezava do sporočila: 3803
6.7.2010 21:18:47   
Tinca Malinca
No, mene definitivno ne bo na srečanje v četrtek ... bom prihodnje tedne za knjigami, kolikor mi bo uspelo. Finiširamoooooooooooo, držite pesti, da mi uspe magistrirat do septembra.
Zdaj moram samo tamalo prepričat, da mi bo dala malo miru, odkar je prehlajena, je taka tečka - pa ves čas jo moram animirat in se pogovarjat z njo, pa ji prepevat ... drugače kar tečnari in tečnari user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
6.7.2010 21:25:07   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

No, mene definitivno ne bo na srečanje v četrtek ... bom prihodnje tedne za knjigami, kolikor mi bo uspelo. Finiširamoooooooooooo, držite pesti, da mi uspe magistrirat do septembra.
Zdaj moram samo tamalo prepričat, da mi bo dala malo miru, odkar je prehlajena, je taka tečka - pa ves čas jo moram animirat in se pogovarjat z njo, pa ji prepevat ... drugače kar tečnari in tečnari user posted image user posted image user posted image .

škoda... ampak stisni, se splača...

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
   [Brisano sporočilo]
6.7.2010 21:47:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu slomak)
  Neposredna povezava do sporočila: 3806
   [Brisano sporočilo]
6.7.2010 21:49:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nattasha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3807
6.7.2010 21:49:45   
smuki
Punce, jst sem pa tako.... razočarana, jezna... v glavnem slabe volje.
Kličejo me iz službe, da bi radi videli, da bi že v avgustu začela delat... tako po uro do štiri ure, češ da bi me direktor rad začel upeljevati v neke nove projekte. Sem bila tolk šokirana, da kr nisem vedela kaj naj rečem. Halo!!! moje dete je staro 5 mesecev, še vedno dojim, varstva ni oz. tudi če bi imela bi trenutno bilo neizvedljivo, ker se joče pri vsakem...
Rekla sem seveda ne, vendar da bom vse skupaj prespala in jim sporočila jutri.
Itak se ne bom premislila in mislim, da imam zelo lepe možnosti, da bi me potem ko bo to mogoče, tudi odpustili (prišla pa bi naj namesto enega sodelavca, katerega so odpustili z razlogom da ni dela).
Čist sem gotova in sploh mi ne gre iz glave, kaj bi mi radi vzeli... najlepši čas z mojo malo bibo.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
6.7.2010 21:50:25   
Smrketa13
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

Kdaj mislite, da bi se lahko naši malčki kopal v morju? kOlk stopinj mora bit morje?

To tut mene zanima. A jih mogoče že date v bazenčke pa mal segrejete vodo na sončku? Mi gremo ta vikend spet mal na morje pa sem razmišljala, če bi ga dala v bazenček za kakšno minutko, k sedi itak še ne...

Čestitam za vse dosežke, obračanje, zobki, itd... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vi ste naši mali sončki, ste kot lučke v temi,
veter z juga, ki na krilih ptic, zimo proč podi.

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
6.7.2010 22:07:42   
lana08

Mene tudi to čaka ampak nimam volje začeti. Pa rok imam pa nič, grozna sem, ampak mi je tako lepo z malim, da kar ne najdem energije za dokončati mag.

Neposredna povezava do sporočila: 3810
6.7.2010 22:14:17   
lana08
IZVIRNO SPOROČILO: smuki

Kličejo me iz službe, da bi radi videli, da bi že v avgustu začela delat... tako po uro do štiri ure, češ da bi me direktor rad začel upeljevati v neke nove projekte. Sem bila tolk šokirana, da kr nisem vedela kaj naj rečem. Halo!!! moje dete je staro 5 mesecev, še vedno dojim, varstva ni oz. tudi če bi imela bi trenutno bilo neizvedljivo, ker se joče pri vsakem...
Itak se ne bom premislila in mislim, da imam zelo lepe možnosti, da bi me potem ko bo to mogoče, tudi odpustili (prišla pa bi naj namesto enega sodelavca, katerega so odpustili z razlogom da ni dela).
Čist sem gotova in sploh mi ne gre iz glave, kaj bi mi radi vzeli... najlepši čas z mojo malo bibo.

Sem bila v podobni situaciji kot ti, vendar sem rekla, da sem se preveč borila za otroka, da bi ga dala takoj v varstvo. Tega leta z malim res ne mislim zapraviti, že tako ne morem verjeti da je star že 5 mesecev. Sem bila tako jezna da sem v tistem rekla da če tega ne morejo sprejeti naj me kar odpustijo. zaenkrat me niso in tudi vem da me služba čaka, zato sem lahko bolj mirna ampak nikoli se ne ve. Jaz mislim da službe so nadomestljive, čas z dojenčkom pač ne. Držim pesti da se dobro konča.

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
   [Brisano sporočilo]
6.7.2010 22:15:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dskubin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3812
6.7.2010 22:21:23   
Zofy
Zdravo mamice,
še jaz, da se vam malo oglasim. Sej zagotovo ste name že čisto pozabili, ko se vam tako zelo poredko oglašam, odkar sem rodila pa se pomoje še 1x nisem oglasila.
ja, pri nas je pestro, ko imam doma navihano 2 letnico in našega Mateja, ki je včasih zelo naporen in včasih pravi angelček.
Če se ne motim, je tudi eni od vas malček zbolel za bronhiolitisom. No, mi smo ga preboleli, ko je bil Matej star 1m in smo bili 6 dni v Izolski bolnici, ker sem ravno takrat prišla 1. dol h staršem za par dni. No, bil je tako kritičen, da nisem smela dojit, ker so mislili, da ga bojo mogli intubirat in na umetna pljuča dat in če bi se to zgodilo, bi moral biti tešč... Pa infuzijo je imel v glavi... se nočem niti spominjat kako hudo je bilo, ko so mu iskali žilo in nakoncu mu dali to infuzijo v glavo... Ampak mali je pravi borec in korenjak in se je hitro izmazal. HB! In pol sem tamalo iz vrtca vzela za mesec in pol, da si je res 100% opomogel, ker me je bilo presneto strah, da se to ne ponovi. In seveda, so mi v Izolski bolnici vsi povrsti očitali, da kakšna mama sem, da imam svojo 2 letnico v vrtcu, ko sem pa vendarle doma na porodniškiuser posted image . WTF???

No, preberem pa vas le tu pa tam, in upam, da bom sedaj tudi kaj napisala vsake toliko.

IZVIRNO SPOROČILO: smuki

Smuki, groza. Sem že jaz šokirana!!! Ne me, kaj bi rekla na tvojem mestu. Reči, da boš razmislila in po nekaj časa pokliči, da bi res rada prišla in jim pomagala, vendar da ne moreš dobit varstva, ker tako malega otroka noče nihče čuvat...In da bi res zelo rada prišla in da se boš potrudila čim prej prit, bla, bla bla. Pa valda ne it delat. Ker moje mnenje je, da ne bo tega itak čez nekaj časa nihče cenil....

IZVIRNO SPOROČILO: Smrketa13

IZVIRNO SPOROČILO: slomak

To tut mene zanima. A jih mogoče že date v bazenčke pa mal segrejete vodo na sončku? Mi gremo ta vikend spet mal na morje pa sem razmišljala, če bi ga dala v bazenček za kakšno minutko, k sedi itak še ne...

Mi smo se ravno s term Ptuj vrnili in tam sem dala Matejčka prvič v vodo. Najprej sem ga samo malo namočila, pol pa sem ga v Fredov obroč dala. Je užival 100/h in plaval kot mala žabicauser posted image . Sem ga pa imela prvi dan 10min not, 2. 15min, 3. pa 20min. Ko sem za Julijo hodila na plavalni tečaj smo tudi počasi začeli. In nasl. teden grem v Izolo in ga bom ziher dala v morje. Pa s sabo vedno vzamem vodo v 1,5 flaši in jo dam na sonce, da se fejst segreje in pol lepo Matejčka akoj s tem splahnem.

joj, zdj pa moram končat, pa še toliko sem. hotela napisat... Imam tako glasne tipke na tem računalniku, da je Mateja zbudilouser posted image . A tudi vaši tako rahlo spijo? DA ne govorim kako težko zaspi zvečeruser posted image Nočko!

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
   [Brisano sporočilo]
6.7.2010 22:38:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zofy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3814
6.7.2010 22:48:39   
slomak

SLOMAK - kje se nabavi ta bela blazina? cena? Morje mislim, da je še premrzlo. Jaz ga bom šele v jeseni ( ko bo starejši od 6mes) dala v toplicah v bazen s toplo vodo.
DM imajo na Krku? Kje pa? Super, ej! Se ne bom sekirala, če mi plenic zmanjka...

To blazino sem nabavla v Pikapolonici. Bila je cca.20 eur, samo s klubsko kartico so mel znižan na 17 eur.
Ja DM je na Krku user posted image ... v centru, tam k je Konzum trgovina al pa ena banka ne vem točno katera...Ne moreš zgrešit.

življenje je lepše z našo zvezdico doma (20.02.2010)

Neposredna povezava do sporočila: 3815
6.7.2010 22:51:29   
Smrketa13
A ste imele ve kdaj pri vaših user posted image v plenički kakšno krvavo črto, recimo tako k da bi jo z svinčnikom narisal? Midva sva jo imela do zdej 2x. Zadnjič sem vprašala sestro od pediatra pa je rekla, da se to včasih pojavi, če se ful napenja, ko kaka. Je pa rekla, da nej naslednjič, ko bo to imel prineseva pleničko in jo bojo dali v laboratorij. Zdej je pa glih P na dopustu. Sem mal po netu brala, da je to lahko tut alergija na mleko, sam jest skoraj nič ne jem mlečnih izdelkov....

Vi ste naši mali sončki, ste kot lučke v temi,
veter z juga, ki na krilih ptic, zimo proč podi.

Neposredna povezava do sporočila: 3816
7.7.2010 8:18:12   
zvesta

Vse, ki ne veste kako gibalno vzpodbujati svojega otročka pravilno, vam lahko na mail pošljem poskenirano knjižico o tem. imam pa tudi DVD Telovadba za dojenčka in mamico, ki fino prikaže kako telovadit. Iste reči kažejo tudi na fizioterapijah.
Drugače pa priporočam v branje tudi tole knjigo Igriva vadba za dojenčka:

http://www.zdravo-gibanje.si/index.php?id=knjige_DVD

No, četrto od zgoraj navzdol vam lahko pošljem poskenirano, pa DVD imam, ki spada zraven.

če katera želi, mi naj na ZS pošlje mail ali pa se oglasi na kitajka2 @ gmail.com (odstranite presledke)

tako... poslala tistim, ki ste prosile... če pa katera še želi, pa z veseljem...

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
7.7.2010 8:19:27   
zvesta

No, takole Vida pustim na postelji:

user posted image  In čez 2 minutki, ko pridem nazaj ga najdem takole: 
user posted image

kar ne morem se nagledati tega tvojega Vida... takšen konkreten otrok... no, naša je nekje v Jadinem rangu , če ima 5 kil recimo... pa 62 cm :)

Pomagajte:

Neposredna povezava do sporočila: 3818
7.7.2010 8:57:23   
Kati81
Zofy imaš ZS. Pa naš je imel bronhiolitis, sam ne v tko hudi obliki, sva ga kar lepo doma pozdravla, brez zapletov.
No mi smo pa od ponedeljka spet v Izoli, pam da ostane tako do konca avgusta, razen s kratkimi obiski v LJ, ta teden sva sama z JTjem in uživava, v soboto pride pa še Kaja, ki je zdaj na dopustu z mojimi. Paše se mal odpočit.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
7.7.2010 8:58:15   
Tinca Malinca

user posted image

Pravi korenjak!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3820
7.7.2010 8:59:47   
Kati81
zimska, jaz ga tko ne upam več pustit k je v 2 minutah dol s postelje.
Včer sem ga dala na tla kjer ima 1,5mx2m placa in sem šla v kopalnico na wc, ko sem prišla je bil on sred dnevne sobe na parketu, 2 metra od njegove blazine.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
7.7.2010 9:03:41   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

zimska, jaz ga tko ne upam več pustit k je v 2 minutah dol s postelje.
Včer sem ga dala na tla kjer ima 1,5mx2m placa in sem šla v kopalnico na wc, ko sem prišla je bil on sred dnevne sobe na parketu, 2 metra od njegove blazine.

ja, naša je tudi že povsod... sicer se zaenkrat po hrbtu tišči okrog, pa z obračanjem levo desno potuje... če je na trebuščku s epa tišči nazaj.... tudi pri nas ni več opcije, da ostane sama na postelji...

Pomagajte:

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
7.7.2010 9:15:43   
Jada82

user posted image

Pravi korenjak!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma, pa je res za 2 Izi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Si sploh ne predstavljam ... more bit težek za nosit okrog, hehehe. Ampak je pa res prav taprav korenjak user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3823
7.7.2010 9:21:39   
mucica2

user posted image

kar ne morem se nagledati tega tvojega Vida... takšen konkreten otrok... no, naša je nekje v Jadinem rangu , če ima 5 kil recimo... pa 62 cm :)

konkreten, res nimaš kaj....zgleda kot da bi bil star npr. 9 mesecev al pa še več ne pa 4,5....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naša bo mela 10 kil glih tam nekje po moje pri kakem letu al pa malo manj....zdej je tam nekje 7300...

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
7.7.2010 9:22:09   
mucica2

škoda... ampak stisni, se splača...

se pridružujem napisanemu

user posted image user posted image user posted image user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.