Zofy
|
Zdravo mamice, še jaz, da se vam malo oglasim. Sej zagotovo ste name že čisto pozabili, ko se vam tako zelo poredko oglašam, odkar sem rodila pa se pomoje še 1x nisem oglasila. ja, pri nas je pestro, ko imam doma navihano 2 letnico in našega Mateja, ki je včasih zelo naporen in včasih pravi angelček. Če se ne motim, je tudi eni od vas malček zbolel za bronhiolitisom. No, mi smo ga preboleli, ko je bil Matej star 1m in smo bili 6 dni v Izolski bolnici, ker sem ravno takrat prišla 1. dol h staršem za par dni. No, bil je tako kritičen, da nisem smela dojit, ker so mislili, da ga bojo mogli intubirat in na umetna pljuča dat in če bi se to zgodilo, bi moral biti tešč... Pa infuzijo je imel v glavi... se nočem niti spominjat kako hudo je bilo, ko so mu iskali žilo in nakoncu mu dali to infuzijo v glavo... Ampak mali je pravi borec in korenjak in se je hitro izmazal. HB! In pol sem tamalo iz vrtca vzela za mesec in pol, da si je res 100% opomogel, ker me je bilo presneto strah, da se to ne ponovi. In seveda, so mi v Izolski bolnici vsi povrsti očitali, da kakšna mama sem, da imam svojo 2 letnico v vrtcu, ko sem pa vendarle doma na porodniški . WTF??? No, preberem pa vas le tu pa tam, in upam, da bom sedaj tudi kaj napisala vsake toliko. IZVIRNO SPOROČILO: smuki Punce, jst sem pa tako.... razočarana, jezna... v glavnem slabe volje. Kličejo me iz službe, da bi radi videli, da bi že v avgustu začela delat... tako po uro do štiri ure, češ da bi me direktor rad začel upeljevati v neke nove projekte. Sem bila tolk šokirana, da kr nisem vedela kaj naj rečem. Halo!!! moje dete je staro 5 mesecev, še vedno dojim, varstva ni oz. tudi če bi imela bi trenutno bilo neizvedljivo, ker se joče pri vsakem... Rekla sem seveda ne, vendar da bom vse skupaj prespala in jim sporočila jutri. Itak se ne bom premislila in mislim, da imam zelo lepe možnosti, da bi me potem ko bo to mogoče, tudi odpustili (prišla pa bi naj namesto enega sodelavca, katerega so odpustili z razlogom da ni dela). Čist sem gotova in sploh mi ne gre iz glave, kaj bi mi radi vzeli... najlepši čas z mojo malo bibo. Smuki, groza. Sem že jaz šokirana!!! Ne me, kaj bi rekla na tvojem mestu. Reči, da boš razmislila in po nekaj časa pokliči, da bi res rada prišla in jim pomagala, vendar da ne moreš dobit varstva, ker tako malega otroka noče nihče čuvat...In da bi res zelo rada prišla in da se boš potrudila čim prej prit, bla, bla bla. Pa valda ne it delat. Ker moje mnenje je, da ne bo tega itak čez nekaj časa nihče cenil.... IZVIRNO SPOROČILO: Smrketa13 IZVIRNO SPOROČILO: slomak Kdaj mislite, da bi se lahko naši malčki kopal v morju? kOlk stopinj mora bit morje? To tut mene zanima. A jih mogoče že date v bazenčke pa mal segrejete vodo na sončku? Mi gremo ta vikend spet mal na morje pa sem razmišljala, če bi ga dala v bazenček za kakšno minutko, k sedi itak še ne... Mi smo se ravno s term Ptuj vrnili in tam sem dala Matejčka prvič v vodo. Najprej sem ga samo malo namočila, pol pa sem ga v Fredov obroč dala. Je užival 100/h in plaval kot mala žabica . Sem ga pa imela prvi dan 10min not, 2. 15min, 3. pa 20min. Ko sem za Julijo hodila na plavalni tečaj smo tudi počasi začeli. In nasl. teden grem v Izolo in ga bom ziher dala v morje. Pa s sabo vedno vzamem vodo v 1,5 flaši in jo dam na sonce, da se fejst segreje in pol lepo Matejčka akoj s tem splahnem. joj, zdj pa moram končat, pa še toliko sem. hotela napisat... Imam tako glasne tipke na tem računalniku, da je Mateja zbudilo . A tudi vaši tako rahlo spijo? DA ne govorim kako težko zaspi zvečer Nočko!