|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
7.7.2010 9:22:50   
Jada82
user posted image

Evo, tole je pa naša Iza ... hehehee user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
7.7.2010 9:23:16   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

SLOMAK - kje se nabavi ta bela blazina? cena? Morje mislim, da je še premrzlo. Jaz ga bom šele v jeseni ( ko bo starejši od 6mes) dala v toplicah v bazen s toplo vodo.
DM imajo na Krku? Kje pa? Super, ej! Se ne bom sekirala, če mi plenic zmanjka...

To blazino sem nabavla v Pikapolonici. Bila je cca.20 eur, samo s klubsko kartico so mel znižan na 17 eur.
Ja DM je na Krku user posted image ... v centru, tam k je Konzum trgovina al pa ena banka ne vem točno katera...Ne moreš zgrešit.

kako pa se reče tej blazini?

jaz bi jo tud kupla za na morje, ko jo bom dala v bazenček user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
7.7.2010 9:25:25   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

user posted image

Evo, tole je pa naša Iza ... hehehee user posted image user posted image user posted image user posted image

sej je Jada res bol drobčkana (pa kaj), sam je pa ful luškana !! user posted image

sicer ti tak ne moreš met debelušnega otroka, če sta oba tak vitka user posted image

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
7.7.2010 9:29:40   
Jada82
Joj punce, ta noč je bla pa pri nas katastrofa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Namreč Iza se je zbujala čist vsako uro user posted image user posted image user posted image Itak sem zdaj totalna cunja. Kar celo noč se je premetavala, pa jamrala ...
Že prejšnji večer kar ni zaspala tako, kot ponavadi takoj zaspi, se je do 10h kar zbujala in sem mogla skoz v sobo hodit in ji dudo dajat pa mirit user posted image No, včer je to tralaj do 11h, ko sem šla spat, potem sva se zbudili ob polnoči, 1h, 2h, ko sva jedli, 4h, 5h, 6h itd. user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa ne vem, če bi blo od cepljenja (no, mogoče je blo tud, čeprav pri 1. cepljenju pa mi je spala čisto celo noč user posted image user posted image user posted image ), se ne bi že prejšnji večer zbujala.
A mislite, da ji kašica, ki jo ji dajem zvečer ne paše?
Al pa ji je vroče? Kako jih vi oblečete za spat?

Nogico pa ima čisto malo oteklo, vročino še vedno na meji. Bom kar Calpol dala ....
Pozdravček, pa upam, da bo ta noč boljša user posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
7.7.2010 9:36:35   
mucica2

Joj punce, ta noč je bla pa pri nas katastrofa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Namreč Iza se je zbujala čist vsako uro user posted image user posted image user posted image Itak sem zdaj totalna cunja. Kar celo noč se je premetavala, pa jamrala ...
Že prejšnji večer kar ni zaspala tako, kot ponavadi takoj zaspi, se je do 10h kar zbujala in sem mogla skoz v sobo hodit in ji dudo dajat pa mirit user posted image No, včer je to tralaj do 11h, ko sem šla spat, potem sva se zbudili ob polnoči, 1h, 2h, ko sva jedli, 4h, 5h, 6h itd. user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa ne vem, če bi blo od cepljenja (no, mogoče je blo tud, čeprav pri 1. cepljenju pa mi je spala čisto celo noč user posted image user posted image user posted image ), se ne bi že prejšnji večer zbujala.

Nogico pa ima čisto malo oteklo, vročino še vedno na meji. Bom kar Calpol dala ....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo čimprej boljše

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
   [Brisano sporočilo]
7.7.2010 9:48:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3831
   [Brisano sporočilo]
7.7.2010 10:01:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zofy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3832
7.7.2010 10:13:17   
Kati81

Kaj?? Pa kaj je s temi našimi februarčki?user posted image Starejši je bil tak lenivček, se do 9.meseca skoraj ni premikal. Kam si ga dal, tam je bil, tole se meni zdi ful hitro. In tvoj se že premika... no, pol boljš da začnem tud jaz Vida puščat kar na tleh. Konec tedna dobim tisto fino blazino. Sam ko je Lan domma ga ne upam dat dol, ker tolk nori in bi mu mimogrede kah naredu, skoču na njega al kaj podobnega...

Sem jaz tud mislila da ga bo Kaja pohodila, pomečkala, pa se je kar lepo navadla da tam je pač Jaka in se umiri k pride v bljižino. Se bo tud Lan nauču, da more zraven bit bolj umirjen.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
7.7.2010 10:13:21   
Zofy
Zimska - ja, jaz imam v sobi konkreten računalnik, laptopa se mi ne daprižigat, ker imamo že tako celo zabasano stanovanje (se gužvamo v dvosobnem zaenkrat). No, in je tipkovnica res glasna, sploh ponočiuser posted image . Kdaj si pa mislila za kavico v btcju? Ju3 imam avto oz. si ga bom izborila in Julijo v vrtec peljala in se lahko do btcja zapeljem. Ker sicer sem pa v Šiški...

Joj, meni se bo tudi s postelje skotalil...moram za njim...

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

Neposredna povezava do sporočila: 3834
   [Brisano sporočilo]
7.7.2010 10:24:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zofy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3835
7.7.2010 10:35:30   
Zofy
Zimska, kaj pomeni prezgodaj user posted image
Jaz peljem Julijo okoli 8.30 v vrtec, pol grem v BTC po enih opravkih (v Lidlu imajo fajn čeveljčke od št. 21 naprej) in pol sem fraj. Tako da do 9.30 bi morala bit 100% fraj. No, lahko grem še en giro po Emporiumu in mi ne bo hudegauser posted image

A pride še katera na kavico?

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

Neposredna povezava do sporočila: 3836
   [Brisano sporočilo]
7.7.2010 10:39:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zofy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3837
7.7.2010 10:43:11   
zvesta

user posted image

ooo, lepotička ... prava damica je...

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
7.7.2010 10:48:30   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

user posted image

sej je Jada res bol drobčkana (pa kaj), sam je pa ful luškana !! user posted image

sicer ti tak ne moreš met debelušnega otroka, če sta oba tak vitka user posted image

Ma, totalni cuker je! Tiste kilce gor al dol user posted image .

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
7.7.2010 10:49:38   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

user posted image

Ma, totalni cuker je! Tiste kilce gor al dol user posted image .

no, naša je po teži in dolžini ista kot Iza.... ampak ko jo pogledaš, so jo pa sama okrogla lička in zalite nogice... prav bajsata zgleda... samo ma očitno peresno lahke kosti... user posted image

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
   [Brisano sporočilo]
7.7.2010 10:52:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3841
7.7.2010 10:58:57   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

A pride še katera na kavico?

Jaz jutri že spet pakiram za Koroško  - da bom lažje študirala, pa še moj mali nečak bi se moral roditi (rok je bil že v soboto!!!). Pa res že močnoooo upam, da vas bom kdaj spoznala v živo! user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
7.7.2010 10:59:56   
zvesta
haha, ta teden se mi da :)

tukaj še par strani za GH z recepti:

http://www.paparica.si/

https://www.kulinarika.net/baze/receptirezultati.asp?kategorija=12

http://med.over.net/za_bolnike/otrosko_zdravje/za_otroke/recepti/za_otroke_recepti.php

Tak na hitro :P

Pomagajte:

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
7.7.2010 11:01:42   
Tinca Malinca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo čimprej boljše

Se pridružujem mucicinim željam! user posted image user posted image user posted image
Pri nas je zadnjič po cepljenju trajalo kakšen teden, da se je spravila v red in spet normalno spala user posted image .

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
7.7.2010 11:19:10   
MATEJKA_
ah, sem včeraj narobe napisala - naš leon 5m: 67 cm in 6700g. pravi velikan. je pa redko na trebuščku, ker ali je ravno jedel, al pa je že preutrujen in mu ne paše. ko pa leži na hrbtu, pa se vrti sem in tja in sew veselo premika po igralni blazini. mam pa vedno večje težave z uspavanjem - prve 3,5 mesece je zaspal čisto sam, ko sem ga dala v posteljo, pol pa naenkrat ne več. zdaj pa obvezno uspavanje na rokah, skoraj vedno ful drenje poleg, zato par kapljiv sirupa na dudo. pa to sploh nočem delat - ta sirup se mi ne zdi ok. ampak enostavno ne gre drugače, poleg vsega petja ali samo zibanja ali samo cartanja... - vse sem že sprobala. sam pa noče zaspat, se ful dere ,nimam pa srča ga pol ure tak pustit. pri ta starejši je bilo travno obratno - prve 3 mesece cirkus, pol pa ne več - čeprav sem jo morala do 9m na rokah uspavat, ampak niblo drenja. pol pa se je naenkrat sama odločla, da bo le sama zaspala (sem namreč čisto vsaki dan 1x probala jo kar v posteljo dat - enkrat je uspelo)  

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
7.7.2010 12:16:09   
slomak
mucica jest sm pikapolonici kar rekla, če majo tisto blazino za v bazen in mi je to prnesla. Takoj je vedla kaj hočem?
zimska in Kati res imata konkretne fantiče user posted image ...
jada lepotička je tale tvoja Iza...user posted image
jada..eno vprašanje, zakaj ima pa mala kapico gor? Ne zameri, sej mogoče je pa blo prej slikan ampak vidm da ma kratek bodi... naši tud jest dam štunfke ko piha recimo, samo kapce pa že dolg ne... a ne misliš da ji je prevroče, sploh če je doma? jest jo dam spat v bodiju s kratkimi rokavi in včasih štunfke, ne vedno... pa mogoče pokrijem s tetra pleničko... Kaj misliš?

življenje je lepše z našo zvezdico doma (20.02.2010)

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
7.7.2010 12:23:02   
Tinca Malinca

jada..eno vprašanje, zakaj ima pa mala kapico gor? Ne zameri, sej mogoče je pa blo prej slikan ampak vidm da ma kratek bodi... naši tud jest dam štunfke ko piha recimo, samo kapce pa že dolg ne... a ne misliš da ji je prevroče, sploh če je doma? jest jo dam spat v bodiju s kratkimi rokavi in včasih štunfke, ne vedno... pa mogoče pokrijem s tetra pleničko... Kaj misliš?

Jaz jo tudi dajem spat v kratek pajac; razen, če se mi zdi bolj hladno, jo dam v dolgega. Nogavičk ponavadi ne ...
Kapice pa tudi mi že nekaj časa ne prakticiramo, kar pa mogoče ni dobro, ker včasih kar piha, hm, kaj pa vem user posted image .

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
7.7.2010 12:32:48   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

Jaz jo tudi dajem spat v kratek pajac; razen, če se mi zdi bolj hladno, jo dam v dolgega. Nogavičk ponavadi ne ...
Kapice pa tudi mi že nekaj časa ne prakticiramo, kar pa mogoče ni dobro, ker včasih kar piha, hm, kaj pa vem user posted image .

no, mi nekej do 11h spimo v kratkem bodiju brez nogavičk.. pri zadnjem hranjenju pa jo vržem v tanko spalno vrečo :) ne toliko zaradi mraza, čeprav zna bit potem proti jutru že res sveže, ampak zato, da se navaja spat v vreči

Pomagajte:

Neposredna povezava do sporočila: 3848
7.7.2010 12:34:12   
zvesta
ahhh...2x objavilo :(

< Sporočilo je popravil zvesta -- 7.7.2010 12:35:19 >

Pomagajte:

Neposredna povezava do sporočila: 3849
7.7.2010 13:10:49   
MATEJKA_
naš spi v kratki pižami (brez bodya)

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.