|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
6.7.2010 8:13:31   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

iiii, naša pipika je pa danes usvojila obračanje s trebuščka na hrbet... v obe smeri... bravo....

s hrbta na trebušček ji pa tudi čisto malo še manjka :)

ma, sem ponosna

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma naša se pa še nič ne obrača, samo na bok, kr nima interesa na trebuh it user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
6.7.2010 8:14:27   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Prosim, da zaploskate tudi mojemu hroščku, ki neumorno in vztrajno premaguje svojo kilažo in se tudi on kotali iz hrbta na trebušček!user posted image user posted image user posted image

Tudi zanj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
6.7.2010 8:16:07   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: bili83

samo na hitro:
mi imamo pa zobekauser posted image user posted image user posted image user posted image  leva enkica spodaj, desna je pa tik pred tem da ven pogleda. sem mu prej namazala dlesni in začutim na prstu nekaj trdega in špičastega... včeraj še ga ni bilo... mogoče je pa zato danes malo bolj tečkal in malo več spal...

Opa, bravo!!!! A ste ta prvi? Super!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
6.7.2010 8:45:12   
Tinca Malinca

samo na hitro:
mi imamo pa zobekauser posted image user posted image user posted image user posted image  leva enkica spodaj, desna je pa tik pred tem da ven pogleda. sem mu prej namazala dlesni in začutim na prstu nekaj trdega in špičastega... včeraj še ga ni bilo... mogoče je pa zato danes malo bolj tečkal in malo več spal...

uuu, bravo.... zobatci na pohodu user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
6.7.2010 8:56:20   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

samo na hitro:

Opa, bravo!!!! A ste ta prvi? Super!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
6.7.2010 9:37:43   
zvesta
jutro...

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
6.7.2010 10:01:44   
niwci
Bili čestitke za zobek! user posted image user posted image user posted image

zvesta super za obrat. Naša pa se nič ne trudi z obračenjem. Bi očitno raje sedela, ker se kar dviguje s hrbtom. user posted image

Mi pa smo ugotovili, da nam zelenjava očitno ne gre preveč v ... Sem ji včiri dala marelico, pa jo je skoraj lepo pojedla. Pa sem jo zvečer zmešala še z rižekom in smo tudi pojedli. Prej pa smo meli krompirja, riža, korenja, špinače,... vsepovsot več kot v ustih, pa še kar smo uspeli pojest, ne vem če je bilo za 2 žlički. Umes sem celo par dni prekinila s hrano, ker nisem več vedela kaj. No zdaj bomo pa očitno nadaljevali kar s sadjem.

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
6.7.2010 10:49:45   
Lara73

samo na hitro:

uuu, bravo.... zobatci na pohodu user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
6.7.2010 10:50:08   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Prosim, da zaploskate tudi mojemu hroščku, ki neumorno in vztrajno premaguje svojo kilažo in se tudi on kotali iz hrbta na trebušček!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
6.7.2010 11:02:31   
Lara73
oj

danes imamo na sporedu samo čestitke in pozdrave user posted image user posted image user posted image . Lepo. Tega mora bit največ!

Mi se že kar nekaj časa obračamo na trebušček in obratno, ampak vedno na isto stran obrne user posted image

No jest sem se pa mulcev "rešla" za skoraj cel mesec! Mal pri očiju, mal s taborniki, pa spet z očijem na morje in prideta domov 2.8. za 5 dni. Potem pa spet na morje na Debeli rtič za en teden, pol pa še z mano na morje, upam.

No prejšnji teden smo se vpisali v SŠ in dobili listek, kje moramo naročiti orodje za 100 oz. 150 € (še nekaj dodatkov lahko zraven). Packi, kje so še knjige in del.zvezki in zvezki...

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
6.7.2010 11:04:14   
Lara73
V petek pride patronažna na pogovor o uvajanju goste hrane. Začeli nisva še nič. Kar odlašam. Pa tudi imava še čas. Je tako enostavno in luštno dojit. Kot pravi punsha, bo tudi meni hudo, ko bo treba nehat....

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
6.7.2010 11:05:19   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

Mi se že kar nekaj časa obračamo na trebušček in obratno, ampak vedno na isto stran obrne user posted image

mi tudi....prvič se je že 12.6. obrnila....ampak se tud sam na eno stran obrača....če ji mal pomagam se na drugo tud, sam sama pa se samo na eno...user posted image

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
6.7.2010 11:06:49   
bili83
dan.

poročilo iz pregleda (starost 5 mesecev, 5 dni):
8810 g, 73 cm, og 43 cm user posted image user posted image user posted image ... zimska, Vid je proti Nacetu kot Mike Tyson proti Dejanu Zavcuuser posted image user posted image user posted image
sicer je vse ok, tretjič je bil cepljen, zdaj pa imamo mir za nekaj časa. Naslednji pregled je pri devetih mesecih (2.11.)

se beremo pozneje...

Nace- 1.2.2010
rojstvo: 4020 g, 54 cm
2.3.2010: 5200 g, 58 cm
1.4.2010: 6160 g, 63 cm
4.5.2010: 7150 g, 67 cm
8.6.2010: 8150 g, 70 cm
6.7.2010: 8810 g, 73 cm
2.11.2010: 10700 g, 80 cm

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
6.7.2010 13:27:40   
Jada82
Dan!
Tudi mi smo iz pregleda, je bla 2. cepljena, pa je bla ful pridna, se je kar smejala pri zdravniku, ko pa so jo cepili, pa tudi ni nič jokala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem bla tako ponosna. Zdravnica je rekla, da je zelo zadovoljna s tamalo, da se dobro redi (čeprav se je le okol 600 g, ampak ok). Pa ker že hoče dajat nogice v ustka, je rekla, da je to ful zgodaj, da to kasneje dajejo, da je super. Sem bla tud jest tokrat mal ponosna user posted image user posted image user posted image user posted image

Mere so pa take:
teža: 5478 g
dolžina: 61,5 cm
obseg glavice: 41 cm user posted image user posted image user posted image

Tako, naslednji pregled in cepljenje pa imamo šele 7.9. Tako da smo za neki časa rešeni user posted image user posted image user posted image

Nič, zdej grem pa lazanjo pogret, da bomo kej jedli user posted image Pa pa.

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
6.7.2010 13:42:51   
mucica2

dan.

poročilo iz pregleda (starost 5 mesecev, 5 dni):
8810 g, 73 cm, og 43 cm user posted image user posted image user posted image ... zimska, Vid je proti Nacetu kot Mike Tyson proti Dejanu Zavcuuser posted image user posted image user posted image
sicer je vse ok, tretjič je bil cepljen, zdaj pa imamo mir za nekaj časa. Naslednji pregled je pri devetih mesecih (2.11.)

se beremo pozneje...

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
6.7.2010 13:43:06   
mucica2

Dan!
Tudi mi smo iz pregleda, je bla 2. cepljena, pa je bla ful pridna, se je kar smejala pri zdravniku, ko pa so jo cepili, pa tudi ni nič jokala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem bla tako ponosna. Zdravnica je rekla, da je zelo zadovoljna s tamalo, da se dobro redi (čeprav se je le okol 600 g, ampak ok). Pa ker že hoče dajat nogice v ustka, je rekla, da je to ful zgodaj, da to kasneje dajejo, da je super. Sem bla tud jest tokrat mal ponosna user posted image user posted image user posted image user posted image

Mere so pa take:

Tako, naslednji pregled in cepljenje pa imamo šele 7.9. Tako da smo za neki časa rešeni user posted image user posted image user posted image

Nič, zdej grem pa lazanjo pogret, da bomo kej jedli user posted image Pa pa.

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
6.7.2010 13:57:05   
Tinca Malinca

Dan!

Mere so pa take:

O, odlično user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
6.7.2010 15:48:46   
dskubin
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem telovadcem in telovadkam, pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse preglede, cepljenja, pa še en val user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse napredke

slikce - lušne vse, sami cukri!!!

Mi tudi telovadimo na veliko, tudi obračamo se na vse strani že dooooolgo, samo sem to tudi pričakovala z vsemi spodbudami okoli in okoli (tavelika2 sta skoz okrog njega), taprvi niti slučajno ni bil tko hiter, zato pa tadruga toliko bolj . Tamal neprestano dela trebušnjake in čim se ma kam za prijet se vleče v sed user posted image , palec na nogi pa imamo namesto dude - si lepo zbrca nogavičke dol, pa palčka v usta - tko da v vozičku prevažam eno kepo, ne veš več, kje je glava, kje so noge. Aja, nikjer ga ne mormo več pustit samega, k se je začel premikat (al dela kroge na trebuhu al hrbtu, pol pa se začne plazit in vlečt naprej kot pedenjped (se skrči skupaj in naredi hišo. tko da se opira na nogah in glavi, pol se pa stegne naprej user posted image   Ene 2 tedna nazaj sem ga mela na travniku (nogometnem igrišču) na dekci, sem šla sam v voziček nekaj iskat in se je že privleku čez ro in začel pulit travo in si jo zlagat pod prsi. Sem ga pustila nekaj časa in je nagrabu kar lep kup, sam pol si je pa začel v usta basat - no, a mislte, da bi bil že čas, da poskusimo kako zelenjavouser posted image user posted image

zobki - a so že na pohodu??? mene je prav strah zobkov, k me že zdej tamal tko v bradavico s čeljustmi ugrize (ko je jezen, ker mleko ne priteče takoj), da vidim vse zvezde. No pa itak se spet borim s krvavečimi bradavicami, tako, kot prva 2,5 mesca, tko da to dojenje tudi mene bolj ko ne izčrpava user posted image . Ampak vztrajam pa vseeno, malo ker sem šturla, najbolj pa zarad tega, k hočem tamalmu najboljš. Sej ne, da drgač ne bi gor zrasu, sam mene kar srce boli kupit umetno mleko, če mam pa svojga zadost user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 6.7.2010 15:50:27 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
6.7.2010 16:02:32   
niwci
Še dobro da se je malo shladilo,...Sam za koliko časa???? user posted image
Jst ne prenašam več te vročine, še bolj se mi pa smili mala. Skozi not zaprta, ker je prevroče za it ven. Zvečer pa ko je luštno bit zuni, pa je čas za spane...

Kako prenašate to vročino?

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
6.7.2010 16:06:33   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: niwci

Kako prenašate to vročino?

Mi bolj slabo. Zato smo pa klimo namontirali in mi ni niti malo žal. Vzdržujemo 23 stopnj ves čas, ven gremo pa samo zgodaj zjutraj in zvečer, pred spanjem.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
6.7.2010 16:09:42   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Mi tudi telovadimo na veliko, tudi obračamo se na vse strani že dooooolgo, samo sem to tudi pričakovala z vsemi spodbudami okoli in okoli (tavelika2 sta skoz okrog njega), taprvi niti slučajno ni bil tko hiter, zato pa tadruga toliko bolj . Tamal neprestano dela trebušnjake in čim se ma kam za prijet se vleče v sed user posted image , palec na nogi pa imamo namesto dude - si lepo zbrca nogavičke dol, pa palčka v usta - tko da v vozičku prevažam eno kepo, ne veš več, kje je glava, kje so noge. Aja, nikjer ga ne mormo več pustit samega, k se je začel premikat (al dela kroge na trebuhu al hrbtu, pol pa se začne plazit in vlečt naprej kot pedenjped (se skrči skupaj in naredi hišo. tko da se opira na nogah in glavi, pol se pa stegne naprej user posted image   Ene 2 tedna nazaj sem ga mela na travniku (nogometnem igrišču) na dekci, sem šla sam v voziček nekaj iskat in se je že privleku čez ro in začel pulit travo in si jo zlagat pod prsi. Sem ga pustila nekaj časa in je nagrabu kar lep kup, sam pol si je pa začel v usta basat - no, a mislte, da bi bil že čas, da poskusimo kako zelenjavouser posted image user posted image

Uau, tale bo pa res pravi telovadec!!! Mi smo potem pošteno zadaj user posted image , ko se obračamo samo s hrbta na obe strani, nazaj sploh še ne znamo, ampak raje togotno tulimo ... Trebušnjaki so le tu in tam - se zgleduje po meni user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
6.7.2010 17:05:00   
Jada82

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem telovadcem in telovadkam, pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse preglede, cepljenja, pa še en val user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse napredke

zobki - a so že na pohodu??? mene je prav strah zobkov, k me že zdej tamal tko v bradavico s čeljustmi ugrize (ko je jezen, ker mleko ne priteče takoj), da vidim vse zvezde. No pa itak se spet borim s krvavečimi bradavicami, tako, kot prva 2,5 mesca, tko da to dojenje tudi mene bolj ko ne izčrpava user posted image . Ampak vztrajam pa vseeno, malo ker sem šturla, najbolj pa zarad tega, k hočem tamalmu najboljš. Sej ne, da drgač ne bi gor zrasu, sam mene kar srce boli kupit umetno mleko, če mam pa svojga zadost user posted image user posted image

U, bravo, res telovadec, da se reče, hehehehe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Morte že kar pazit, a? Hm, no ja, slej ko prej bomo vse mogle user posted image

Naša user posted image pa ima mal posledic po cepljenju. Jo je prej kar nekaj bolelo, pa kar noče jest ... že tako ali tako malo je, zdaj pa popije 70 ml, pa ma dost ... pa prej je kar jokala zraven. Ko pa sem pihala po nogici, je blo pa boljš. Pomoje jo boli ... vročino pa ma na meji ... no ja, saj bo minil ...

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
6.7.2010 17:24:00   
mucica2

U, bravo, res telovadec, da se reče, hehehehe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Morte že kar pazit, a? Hm, no ja, slej ko prej bomo vse mogle user posted image

Naša user posted image pa ima mal posledic po cepljenju. Jo je prej kar nekaj bolelo, pa kar noče jest ... že tako ali tako malo je, zdaj pa popije 70 ml, pa ma dost ... pa prej je kar jokala zraven. Ko pa sem pihala po nogici, je blo pa boljš. Pomoje jo boli ... vročino pa ma na meji ... no ja, saj bo minil ...

user posted image user posted image user posted image user posted image za malo Izo, da bo čimprej minil

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
6.7.2010 17:57:58   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

Uau, tale bo pa res pravi telovadec!!! Mi smo potem pošteno zadaj user posted image , ko se obračamo samo s hrbta na obe strani, nazaj sploh še ne znamo, ampak raje togotno tulimo ... Trebušnjaki so le tu in tam - se zgleduje po meni user posted image user posted image user posted image .

Nič niste zadaj, vsi bojo vse osvojili, eni malo prej drugi malo kasneje. Je pa tako, da če je med otroci majhna starostna razlika so tamali v veliki večini hitrejši skoraj pri vsemu, ker imajo stalno spodbude okoli sebe, stalno želijo doseč tiste pred sabo. Sej pravim, naš taprvi ni bil niti približno tako okreten, jaz mu pravim kar moj Crnogorac, še zdej se včasih tko obnaša in želi, da mu pomagamo pri stvareh ali naredimo zanj stvari, ki jih lahko sam

Jada - pikepoke za Izo, pa za mamico tut. Mi smo tudi po zadnjem, 3. cepljenju imeli reakcijo. Je pa tako, da je bil v 1 dnevu ceplljen 3x (tu cepijo z vsakim cepivom posebej) in še proti meningitisu user posted image . Je imel malo vročine in bil pošteno tečen cela 2 dneva user posted image . In ja, imaš prav, moramo kar pošteno pazit. Še posebej ker tavelikima (skor 5 in 3,5 let) s težavo dopovedujeva, da morata pospravljat majhne kocke, magnetke,... naš polžek pa se že do vsega dokoplje, tko da dobim včasih kar cmok v grlu user posted image Izolirat pa ga tudi ne morem od sveta user posted image
Sej boste vidle, zdej komaj čakate, da se začnejo konkretno premikat, pol boste šele vidle, kolk je blo fajn pred tem, ko so lepo ležali in se igrali :)

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
6.7.2010 18:19:53   
zvesta
Vse, ki ne veste kako gibalno vzpodbujati svojega otročka pravilno, vam lahko na mail pošljem poskenirano knjižico o tem. imam pa tudi DVD Telovadba za dojenčka in mamico, ki fino prikaže kako telovadit. Iste reči kažejo tudi na fizioterapijah.
Drugače pa priporočam v branje tudi tole knjigo Igriva vadba za dojenčka:

http://www.zdravo-gibanje.si/index.php?id=knjige_DVD

No, četrto od zgoraj navzdol vam lahko pošljem poskenirano, pa DVD imam, ki spada zraven.

če katera želi, mi naj na ZS pošlje mail ali pa se oglasi na kitajka2 @ gmail.com (odstranite presledke)

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.