mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82 IZVIRNO SPOROČILO: dskubin vsem telovadcem in telovadkam, pa za vse preglede, cepljenja, pa še en val za vse napredke slikce - lušne vse, sami cukri!!! Mi tudi telovadimo na veliko, tudi obračamo se na vse strani že dooooolgo, samo sem to tudi pričakovala z vsemi spodbudami okoli in okoli (tavelika2 sta skoz okrog njega), taprvi niti slučajno ni bil tko hiter, zato pa tadruga toliko bolj . Tamal neprestano dela trebušnjake in čim se ma kam za prijet se vleče v sed , palec na nogi pa imamo namesto dude - si lepo zbrca nogavičke dol, pa palčka v usta - tko da v vozičku prevažam eno kepo, ne veš več, kje je glava, kje so noge. Aja, nikjer ga ne mormo več pustit samega, k se je začel premikat (al dela kroge na trebuhu al hrbtu, pol pa se začne plazit in vlečt naprej kot pedenjped (se skrči skupaj in naredi hišo. tko da se opira na nogah in glavi, pol se pa stegne naprej Ene 2 tedna nazaj sem ga mela na travniku (nogometnem igrišču) na dekci, sem šla sam v voziček nekaj iskat in se je že privleku čez ro in začel pulit travo in si jo zlagat pod prsi. Sem ga pustila nekaj časa in je nagrabu kar lep kup, sam pol si je pa začel v usta basat - no, a mislte, da bi bil že čas, da poskusimo kako zelenjavo zobki - a so že na pohodu??? mene je prav strah zobkov, k me že zdej tamal tko v bradavico s čeljustmi ugrize (ko je jezen, ker mleko ne priteče takoj), da vidim vse zvezde. No pa itak se spet borim s krvavečimi bradavicami, tako, kot prva 2,5 mesca, tko da to dojenje tudi mene bolj ko ne izčrpava . Ampak vztrajam pa vseeno, malo ker sem šturla, najbolj pa zarad tega, k hočem tamalmu najboljš. Sej ne, da drgač ne bi gor zrasu, sam mene kar srce boli kupit umetno mleko, če mam pa svojga zadost U, bravo, res telovadec, da se reče, hehehehe Morte že kar pazit, a? Hm, no ja, slej ko prej bomo vse mogle Naša pa ima mal posledic po cepljenju. Jo je prej kar nekaj bolelo, pa kar noče jest ... že tako ali tako malo je, zdaj pa popije 70 ml, pa ma dost ... pa prej je kar jokala zraven. Ko pa sem pihala po nogici, je blo pa boljš. Pomoje jo boli ... vročino pa ma na meji ... no ja, saj bo minil ... za malo Izo, da bo čimprej minil