|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
7.7.2010 13:15:40   
niwci
smuki groza kaj se grejo tej delodajalci. Na tvojem mestu res ne vem kaj bi naredila. Vem da je težko in lahko reč NE, če se to ne tiče ravno tebe.

Zvesta si pa hitra user posted image

Moja spi v bodiju s kratkimi rokavčki, če pa je kak dan bolj hladno (kot zdej ko so bile nevihte) ji mogoče dam še nogavičke. Če je meni vroče, kaj ne bo njej. Nogavičke pa samo zato, ker se včasih čist razkrije in prej ko jaz opazim....traja user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
7.7.2010 13:27:49   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: niwci

smuki groza kaj se grejo tej delodajalci. Na tvojem mestu res ne vem kaj bi naredila. Vem da je težko in lahko reč NE, če se to ne tiče ravno tebe.

Se strinjam! Mene je tudi šefica spraševala, če bi prišla že septembra nazaj, pa nisem NIČ odgovorila - ji je verjetno jasno, da NEEEEEEEEEEEEEEEEE.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
7.7.2010 13:28:24   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

vsem telovadcem in telovadkam, pa za vse preglede, cepljenja, pa še en val za vse napredke

slikce - lušne vse, sami cukri!!!

Mi tudi telovadimo na veliko, tudi obračamo se na vse strani že dooooolgo, samo sem to tudi pričakovala z vsemi spodbudami okoli in okoli (tavelika2 sta skoz okrog njega), taprvi niti slučajno ni bil tko hiter, zato pa tadruga toliko bolj . Tamal neprestano dela trebušnjake in čim se ma kam za prijet se vleče v sed , palec na nogi pa imamo namesto dude - si lepo zbrca nogavičke dol, pa palčka v usta - tko da v vozičku prevažam eno kepo, ne veš več, kje je glava, kje so noge. Aja, nikjer ga ne mormo več pustit samega, k se je začel premikat (al dela kroge na trebuhu al hrbtu, pol pa se začne plazit in vlečt naprej kot pedenjped (se skrči skupaj in naredi hišo. tko da se opira na nogah in glavi, pol se pa stegne naprej   Ene 2 tedna nazaj sem ga mela na travniku (nogometnem igrišču) na dekci, sem šla sam v voziček nekaj iskat in se je že privleku čez ro in začel pulit travo in si jo zlagat pod prsi. Sem ga pustila nekaj časa in je nagrabu kar lep kup, sam pol si je pa začel v usta basat - no, a mislte, da bi bil že čas, da poskusimo kako zelenjavo

zobki - a so že na pohodu??? mene je prav strah zobkov, k me že zdej tamal tko v bradavico s čeljustmi ugrize (ko je jezen, ker mleko ne priteče takoj), da vidim vse zvezde. No pa itak se spet borim s krvavečimi bradavicami, tako, kot prva 2,5 mesca, tko da to dojenje tudi mene bolj ko ne izčrpava . Ampak vztrajam pa vseeno, malo ker sem šturla, najbolj pa zarad tega, k hočem tamalmu najboljš. Sej ne, da drgač ne bi gor zrasu, sam mene kar srce boli kupit umetno mleko, če mam pa svojga zadost

ja res cel telovadec

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
7.7.2010 13:29:14   
Lara73

Še dobro da se je malo shladilo,...Sam za koliko časa???? 
Jst ne prenašam več te vročine, še bolj se mi pa smili mala. Skozi not zaprta, ker je prevroče za it ven. Zvečer pa ko je luštno bit zuni, pa je čas za spane...

Kako prenašate to vročino?

Isto se nam dogaja... zvečer ob osmih se greva kopat in pančkat.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
7.7.2010 13:29:36   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Vse, ki ne veste kako gibalno vzpodbujati svojega otročka pravilno, vam lahko na mail pošljem poskenirano knjižico o tem. imam pa tudi DVD Telovadba za dojenčka in mamico, ki fino prikaže kako telovadit. Iste reči kažejo tudi na fizioterapijah.
Drugače pa priporočam v branje tudi tole knjigo Igriva vadba za dojenčka:

http://www.zdravo-gibanje.si/index.php?id=knjige_DVD

No, četrto od zgoraj navzdol vam lahko pošljem poskenirano, pa DVD imam, ki spada zraven.

če katera želi, mi naj na ZS pošlje mail ali pa se oglasi na kitajka2 @ gmail.com (odstranite presledke)

Zvesta, ti pa res misliš na vse , res si zlata!
Jaz tudi imam vse te zadeve, vse preštudirala, vse delamo po predpisih

tršice....vse po predpisih

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
7.7.2010 13:30:03   
Lara73

No, mene definitivno ne bo na srečanje v četrtek ... bom prihodnje tedne za knjigami, kolikor mi bo uspelo. Finiširamoooooooooooo, držite pesti, da mi uspe magistrirat do septembra.
Zdaj moram samo tamalo prepričat, da mi bo dala malo miru, odkar je prehlajena, je taka tečka - pa ves čas jo moram animirat in se pogovarjat z njo, pa ji prepevat ... drugače kar tečnari in tečnari .

o pridna. Meni se je šola zamerla do konca, me ne spraviš v tem življenju več za knjige. No mogoče kakšen tečaj tujega jezika....

Sama sem šolo (V. in VI.st.) delala ob delu. Imela sem že oba mulca, pa desca, ki ga ni bilo nikoli doma.  Ampak uspelo je. Zato razumem, da je napooooornooooo!

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
7.7.2010 13:30:18   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

Vse, ki ne veste kako gibalno vzpodbujati svojega otročka pravilno, vam lahko na mail pošljem poskenirano knjižico o tem. imam pa tudi DVD Telovadba za dojenčka in mamico, ki fino prikaže kako telovadit. Iste reči kažejo tudi na fizioterapijah.

No, četrto od zgoraj navzdol vam lahko pošljem poskenirano, pa DVD imam, ki spada zraven.

če katera želi, mi naj na ZS pošlje mail ali pa se oglasi na kitajka2 @ gmail.com (odstranite presledke)

hihi, jaz pa nisem tršica ;)

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
7.7.2010 13:30:36   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: smuki

Punce, jst sem pa tako.... razočarana, jezna... v glavnem slabe volje.
Kličejo me iz službe, da bi radi videli, da bi že v avgustu začela delat... tako po uro do štiri ure, češ da bi me direktor rad začel upeljevati v neke nove projekte. Sem bila tolk šokirana, da kr nisem vedela kaj naj rečem. Halo!!! moje dete je staro 5 mesecev, še vedno dojim, varstva ni oz. tudi če bi imela bi trenutno bilo neizvedljivo, ker se joče pri vsakem...
Rekla sem seveda ne, vendar da bom vse skupaj prespala in jim sporočila jutri.
Itak se ne bom premislila in mislim, da imam zelo lepe možnosti, da bi me potem ko bo to mogoče, tudi odpustili (prišla pa bi naj namesto enega sodelavca, katerega so odpustili z razlogom da ni dela).
Čist sem gotova in sploh mi ne gre iz glave, kaj bi mi radi vzeli... najlepši čas z mojo malo bibo.

služba bo vedno druga, tvoja biba je samo enkrat majhna! Ne dovoli, da ti vzamejo lepe trenutke z njo. Ko boš šla v službo, bo itak samo še dirkanje od vrtca do službe pa spet nazaj, pa doma kaj narest...

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
7.7.2010 13:44:12   
mucica2

Moja spi v bodiju s kratkimi rokavčki, če pa je kak dan bolj hladno (kot zdej ko so bile nevihte) ji mogoče dam še nogavičke. Če je meni vroče, kaj ne bo njej. Nogavičke pa samo zato, ker se včasih čist razkrije in prej ko jaz opazim....traja user posted image

moja isto....tud dam zdej nogavičke k je malo bolj hladno, danes sem ji dala pa kr žabice gor...k itak se razbrca in ni pokrita....škoda da se trudim s pokrivanjem...oziroma je pokrita sam plenico si čez glavco potegne, noge pa zunaj user posted image user posted image user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
7.7.2010 13:44:37   
mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: slomak

jada..eno vprašanje, zakaj ima pa mala kapico gor? Ne zameri, sej mogoče je pa blo prej slikan ampak vidm da ma kratek bodi... naši tud jest dam štunfke ko piha recimo, samo kapce pa že dolg ne... a ne misliš da ji je prevroče, sploh če je doma? jest jo dam spat v bodiju s kratkimi rokavi in včasih štunfke, ne vedno... pa mogoče pokrijem s tetra pleničko... Kaj misliš?

Jaz jo tudi dajem spat v kratek pajac; razen, če se mi zdi bolj hladno, jo dam v dolgega. Nogavičk ponavadi ne ...
Kapice pa tudi mi že nekaj časa ne prakticiramo, kar pa mogoče ni dobro, ker včasih kar piha, hm, kaj pa vem user posted image .

kapice tud mi nimamo več...tud klobučka ne, ker ji je itak vse prevroče

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
7.7.2010 13:44:41   
mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Joj punce, ta noč je bla pa pri nas katastrofa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Namreč Iza se je zbujala čist vsako uro user posted image user posted image user posted image Itak sem zdaj totalna cunja. Kar celo noč se je premetavala, pa jamrala ...
Že prejšnji večer kar ni zaspala tako, kot ponavadi takoj zaspi, se je do 10h kar zbujala in sem mogla skoz v sobo hodit in ji dudo dajat pa mirit user posted image No, včer je to tralaj do 11h, ko sem šla spat, potem sva se zbudili ob polnoči, 1h, 2h, ko sva jedli, 4h, 5h, 6h itd. user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa ne vem, če bi blo od cepljenja (no, mogoče je blo tud, čeprav pri 1. cepljenju pa mi je spala čisto celo noč user posted image user posted image user posted image ), se ne bi že prejšnji večer zbujala.
A mislite, da ji kašica, ki jo ji dajem zvečer ne paše?
Al pa ji je vroče? Kako jih vi oblečete za spat?

Nogico pa ima čisto malo oteklo, vročino še vedno na meji. Bom kar Calpol dala ....
Pozdravček, pa upam, da bo ta noč boljša user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo čimprej boljše

Se pridružujem mucicinim željam! user posted image user posted image user posted image
Pri nas je zadnjič po cepljenju trajalo kakšen teden, da se je spravila v red in spet normalno spala user posted image .

e pri nas isto....je rabla nekaj časa da je prišla nazaj s spanjem user posted image

20.02.2010 - Manja

Neposredna povezava do sporočila: 3861
7.7.2010 13:44:52   
mucica2

haha, ta teden se mi da :)

tukaj še par strani za GH z recepti:

http://www.paparica.si/

https://www.kulinarika.net/baze/receptirezultati.asp?kategorija=12

http://med.over.net/za_bolnike/otrosko_zdravje/za_otroke/recepti/za_otroke_recepti.php

Tak na hitro :P

hvala zvesta user posted image

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
7.7.2010 13:49:54   
Lara73

user posted image

Evo, tole je pa naša Iza ... hehehee user posted image user posted image user posted image user posted image

princeska, ni kaj user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
7.7.2010 13:50:20   
Lara73

Joj punce, ta noč je bla pa pri nas katastrofa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Namreč Iza se je zbujala čist vsako uro user posted image user posted image user posted image Itak sem zdaj totalna cunja. Kar celo noč se je premetavala, pa jamrala ...
Že prejšnji večer kar ni zaspala tako, kot ponavadi takoj zaspi, se je do 10h kar zbujala in sem mogla skoz v sobo hodit in ji dudo dajat pa mirit user posted image No, včer je to tralaj do 11h, ko sem šla spat, potem sva se zbudili ob polnoči, 1h, 2h, ko sva jedli, 4h, 5h, 6h itd. user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa ne vem, če bi blo od cepljenja (no, mogoče je blo tud, čeprav pri 1. cepljenju pa mi je spala čisto celo noč user posted image user posted image user posted image ), se ne bi že prejšnji večer zbujala.
A mislite, da ji kašica, ki jo ji dajem zvečer ne paše?
Al pa ji je vroče? Kako jih vi oblečete za spat?

Nogico pa ima čisto malo oteklo, vročino še vedno na meji. Bom kar Calpol dala ....
Pozdravček, pa upam, da bo ta noč boljša user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo čimprej boljše

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
7.7.2010 13:50:47   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

KAVA BTC - Jutri dopoldan bi bilo super. Za uro mi je vseeno, samo ne prezgodaj... Lahko se nama še kdo pridruži.user posted image  In srčno upam, da Lan ne bo spet zbolu, ker je do sedaj čisto vsakič, ko sem se dogovarjala s kom za srečanje potem zahuhal, ampak res čisto vsakič.
Povej, kdaj bi imela čas.

drage dame: jutri dopoldan grem mimo BTC-ja v štepanca k očetu, pa se lohka kej zmenmo user posted image . Samo bolj zjutraj, ker ne smem bit pozna pri očetu. Je bolan in je dopoldan še kar ok in greva lahko na kavico, kasneje pa nič več...

ob 9:30 je kar ok.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
7.7.2010 13:50:56   
Lara73

je pa Tinca Malinca...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
7.7.2010 13:52:22   
mucica2

Kličejo me iz službe, da bi radi videli, da bi že v avgustu začela delat... tako po uro do štiri ure, češ da bi me direktor rad začel upeljevati v neke nove projekte. Sem bila tolk šokirana, da kr nisem vedela kaj naj rečem. Halo!!! moje dete je staro 5 mesecev, še vedno dojim, varstva ni oz. tudi če bi imela bi trenutno bilo neizvedljivo, ker se joče pri vsakem...
Itak se ne bom premislila in mislim, da imam zelo lepe možnosti, da bi me potem ko bo to mogoče, tudi odpustili (prišla pa bi naj namesto enega sodelavca, katerega so odpustili z razlogom da ni dela).
Čist sem gotova in sploh mi ne gre iz glave, kaj bi mi radi vzeli... najlepši čas z mojo malo bibo.

služba bo vedno druga, tvoja biba je samo enkrat majhna! Ne dovoli, da ti vzamejo lepe trenutke z njo. Ko boš šla v službo, bo itak samo še dirkanje od vrtca do službe pa spet nazaj, pa doma kaj narest...

se strinjam

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
7.7.2010 13:54:38   
Tinca Malinca

je pa Tinca Malinca...

Ja, in tudi na porodniški ne more iz svoje kože user posted image user posted image user posted image . Že na polno študiram Montessori pedagogiko - kako bom našo tamalo učila user posted image (in na netu visim, forum berem, namesto, da bi kaj študirala in vnašala tisto milijardo popravkov, ki sem ji dobila user posted image ).

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
7.7.2010 14:26:58   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

jada..eno vprašanje, zakaj ima pa mala kapico gor? Ne zameri, sej mogoče je pa blo prej slikan ampak vidm da ma kratek bodi... naši tud jest dam štunfke ko piha recimo, samo kapce pa že dolg ne... a ne misliš da ji je prevroče, sploh če je doma? jest jo dam spat v bodiju s kratkimi rokavi in včasih štunfke, ne vedno... pa mogoče pokrijem s tetra pleničko... Kaj misliš?

Kapico dam gor samo za 1 urco po kopanju, ko ji umijem laske ... ker imam dostikrat okno odprto ali balkonska vrata - da se mi ne prehladi. Pol pa itak ji dol dam. Drugač pa tud nimamo kapce, samo če ful piha, kar rutko, za ven pa klobuček, če je sonček .... pa še to ne v vozku, k je senca .... tako da ....

Ja, za spat pa res zdaj ne vem, danes jo bom poskusila manj oblečt. Zdaj ji vedno dam bodi z dolgimi rokavi, pa pol v žakeljček. Nič je ne pokrijem s kovrtčkom. Če jo, ga itak takoj dol zbrca .... hm user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
7.7.2010 14:33:08   
Jada82

se strinjam

Ja, tudi jaz se strinjam! Sicer je res totalno totalno zajebana situacija .... zoprno in ja, svetovat je lahko, tebi, ki si na tem, pa je težko. Samo pomoje je res najboljš, da rečeš ne. Kje pa boš dobila varstvo. Pa, otrok je takole res še premajhen .... ne vem, jaz bi verjetno rekla ne!
Poznam eno, ki je šla nekaj mesecev prej v službo, je kao dobila napredovanje, s pogojem, če pride prej, sicer bi jo vrgli ven. Zdaj pa je cele dneve v službi, malega niti ne vidi, samo zvečer malo, ful potuje okol, non stop ima slabo vest in se sekira .... skratka grozno! Baje, da ko so šli na morje, sploh ni mogla niti na wc, ker je tamal skoz hotel biti z njo .... ker jo sicer nič ne vidi .... jao jao jao.
Pomoje je res boljš rečt NE!

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
7.7.2010 14:50:03   
Kati81
Tinca Malinca, jaz delam v Montessori vrtcu, če te kaj zanima kar vpraši.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
7.7.2010 15:07:30   
punsha
ooo čvekice, kakoste pridne user posted image
zimskapravega korenjaka imaš, tak pravi dojenček je user posted image konkreten fant. Superuser posted image
jada tvoja Iza je pa tako fletna. Pa res, kako naj bo ona okrogla, če sta vidva oba suha. Prav fest punca je user posted image

spanje jaz sploh ne vem več koliko naj ga oblečem ponoči. Sedaj ga že kar nekaj časa oblačim v pajaca - kratki rokav, kratke hlače. Nekajkrat ko je bilo zelo vroče sem ga dala spat tudi samo v plenici in ga kasneje oblekla v pajaca. Se je pa parkrat naredilo, da se je potem tako shladilo, da je bil čisto mrzel. Meni je bllo kar grozno. Ko ga pokrijem se itak razbrca. Mogoče bom res kak žakelj kupila, tak čisto tenak.

Sem pa par dni že tako žalostna... moja endometrioza ni z nosečnostjo izvenela. Spet imam bolečine user posted image in noči so prav grozne. Kaj lahko vzamem proti bolečinam glede na to da dojim? Očitno bo res treba čim prej še enega dojenčka (če sploh), potem pa pač operacija in vse odstraniti (jajčniki...). En dan moram poklicati ginekologa, pa ne vem kdaj se bom opogumila. user posted image

Montessori poznam tako na približno, kar smo se pač na faksu učili, kar sem prebrala... in to mi je kar všeč. Kati oz tinca malinca nad čem sta pa najbolj navdušeni? Striktno njihovega koncepta se nebi šla, mi je pa všeč vsega po malo. Sicer ne vem točno kako je v vrtcu...navadne igrače (kar ima pač večina otrok) imate kaj?

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
7.7.2010 15:32:28   
Lara73

je pa Tinca Malinca...

Ja, in tudi na porodniški ne more iz svoje kože user posted image user posted image user posted image . Že na polno študiram Montessori pedagogiko - kako bom našo tamalo učila user posted image (in na netu visim, forum berem, namesto, da bi kaj študirala in vnašala tisto milijardo popravkov, ki sem ji dobila user posted image ).

ti kar študiraj...če bo kaj pametnega, sporoči!

Neposredna povezava do sporočila: 3873
7.7.2010 15:33:38   
Lara73
samo v tolažbo (če to je sploh), jaz sem delala diplomsko 3 leta....vse izpite pa po rokih!

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
7.7.2010 15:59:17   
zvesta

februarčice.... v četrtek 8.7. bi se dobile spet v Mariboru... kaj pravite? pride naša babajči v MB

februarčice... velja? jutri ob 10.30 v Moji pizzeriji !!!!

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.