|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2010
8.3.2010 14:37:34   
7ka
Dober dan punce,
verjetno se me bo kakšna spomnila iz teme user posted image  pričakujemo februarja. Ta mesec se še nisem pofočkala ker mi enostavno čas tega ne dopušča.
No, jaz vam z največjim ponosom, srečo v srcu in solznimi očmi javljam, da sem danes naredila test in dobila najlepše darilo za dan žena - en velik + user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image  mi je zaostajala 2 dni, drugače nobenih znakov, razen da sem se včeraj lovila po stanovanju z mojim sinkom in so me ob teku bolela prsi in to mi je dalo malo za mislit in brco v rit, da naredim test user posted image . Drugače pa nama je uspelo v 5. krogu. Sej še zdaj ne morem verjet user posted image .
Če želite, me lahko dodate na seznam, da ga polepšam z rozo barvo user posted image .

Lepo vas pozdravljam in močno stiskam pesti, da se vas čim več pridruži med novembrčice 2010 user posted image user posted image .

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 751
8.3.2010 14:40:00   
sarar
jeeeeeeeee!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
čestitke in vse naj v user posted image . zdaj pa imaš res popoln dan ženauser posted image

(odgovor članu 7ka)
Neposredna povezava do sporočila: 752
8.3.2010 14:42:17   
Anonimen
Čestitke tudi od mene 7ka, imaš najlepše darilo. user posted image user posted image user posted image

Z.

(odgovor članu sarar)
  Neposredna povezava do sporočila: 753
8.3.2010 14:42:41   
sarar
grem po maledva. lidik, do kdaj delaš? no, mogoče se bereve, drugače pa jutri zjutraj, da ti čestitamuser posted image . delam popoldne, tko da bom na rr-ju težila user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 754
8.3.2010 14:43:05   
Anonimen
Evo, pomlad je v zraku in seznamčke je bolj roza sedaj v marcu kot v februarju. Tako je treba user posted image user posted image

Z.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 755
8.3.2010 14:43:46   
thevenus
Vse najlee za 8. marec, punce
in da bi naslednje leto že vse praznovale tudi 25. marec!

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 756
8.3.2010 14:48:48   
lidik
joj sarika, da bi bile tvoje besede res, veš kako bi bila vesela. Bi skakala do stropa - hmmm no ok, bi šla ven skakat  ko se ne bi mogla zaletavat z glavo v strop pa bi tako visoko skakala. user posted image user posted image user posted image user posted image

Uau, to pa super, to bo pa fina predstava, jaz že danes vem da se bo odlično odrezal. To boš lahko ponosna.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 757
8.3.2010 14:49:33   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: sarar

jaz pa naj bi test delala jutri teden pa vprašanje če ga nam že v nedeljo zjutraj user posted image

in jaz navijam za tebe in za to, da se vam kmalu pridruži babika. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 758
8.3.2010 14:50:59   
lidik
7ka  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sej danes je pa res tisti pravi dan. Jupi še ena rozika, juhu huhu juhu !!!! Želim ti čudovito nosčenost in seveda zdravega in veselega user posted image

(odgovor članu 7ka)
Neposredna povezava do sporočila: 759
8.3.2010 14:51:50   
lidik
delam do pol štirih. Mogoče pridem zvečer še kaj gor pogledat tak da mogoče se potem še kaj ujameva. Drugače pa itak jutri zjutraj sporočim kaj bo pokazalo. user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 760
8.3.2010 14:55:57   
malajka84
čestitke vsem novim nosečkam!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vse, ki pa še čakate pa še vedno močno stiskam pesti!!!!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 761
8.3.2010 15:00:29   
witch
7kauser posted image user posted image user posted image čestitke in lepih 9 mesecev ti želim user posted image res lepo darilo za dan žena user posted image seveda te bom dala na seznam. Samo da bo čim bolj roza user posted image
thevenus - hvala user posted image upam, da bomo naslednje leto tudi 25. praznovale user posted image
seveda pa tudi jaz držim pesti, za + Beba, Latka, korinca, lidik, Star, mateja1234 + ve ste naslednje da polepšate seznamček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 762
8.3.2010 15:28:53   
*Star*
7ka čestitke še od mene.... kako lep plusek!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 763
8.3.2010 15:35:14   
sarar
oj lidik... sem te še ujela? najbrž že hitiš domov user posted image
za jutr pa-ne skakat do stropa. nav dobr za bebikouser posted image . raje kaj druzga... sej veš-ziher je ziheruser posted image
thevenus, fajn čestitko si nam napisala user posted image

bostina, kako se počutiš?

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 764
8.3.2010 16:33:29   
Beba78
Hej, drage moje, jaz sem končno tu....

...se mi je uspelo priplaziti do PC-ja...sem zjutri ob 5.00 bruhala ko vidra in cel dan sem čisto user posted image ...ne vem, kaj naj tiščim v WC - glavo ali rit! Groza! K sreči, ampak res k sreči, ne gre za nosečniške znake, ampak je mali iz vrtca prinesel neko trebušno-črevesno virozo in smo popadali kot domine...

Testka nisem delala, zdej pa res cvikam ob tej virozi...a lahko to kaj vpliva na rozinco?? Joj, mi je slabo, grem nazaj ležat in upat na najboljše.

Držim pestke za user posted image . Vsem, ki ste jih zagledale pa user posted image .

LP.

p.s. jaz bom počakala še dva dni, da si prišparam razočaranje, ker sem že itak čist na dnu z razpoloženjem user posted image .

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 765
8.3.2010 16:42:35   
ječi12
živjo punce...

mam eno slikco za vas...mi poveste če je to plus? ker plus se vidi samo zelo rahel.

user posted image
user posted image

je pa tole slikano z mobitelom in se slabo vidi...

no midva vidiva plus,sam vprašanje če ta plus pomeni N ali ne?

bom vesela mnenja?

mi pa ubistvu zamuje en dan oz bi jo nekak dons mogla dobit.

(odgovor članu Beba78)
Neposredna povezava do sporočila: 766
8.3.2010 16:44:30   
sarar
ojla beba! oh, jaz pa čakam na rezultate, da nas razveselišuser posted image

drugače pa ne skrbi- ko sem bila 1.user posted image  sem imela hudo gripo. in sem vprašala gin.če kaj vpliva na user posted image  in je rekla, da pikice take bolezni ne vplivajo, edin mamice so bolj bogeuser posted image
no, bomo pa še dva dni držali pestke zate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Beba78)
Neposredna povezava do sporočila: 767
8.3.2010 16:46:26   
sarar
ječi12, jz na drugi vidim plusek, je pa res slaba slika. jutri ali čez dva dni ponovi. sam ti v živo bolje vidiš. če je plusek, potem je in si srečka user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 768
8.3.2010 16:47:46   
agataema
ječi 12, meni se tud vidi plusek. Slikica je slaba, tako da vidva ga verjetno v živo veliko bolje viditauser posted image . Čestitke

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 769
8.3.2010 16:52:26   
ječi12
hvala punce.mi je kr smotan se veselit,k je pa res tko nežen +. v živo se vidi malo bolje,ampak je useen švohen.zato pa vprašam.
bom še počakala par dni sj nimam kej.

sm misnla da mogoče je pa navpična črta že po naturi tko da se nežno vidi,in če je plus mora bit res močen...
tko je,če še nikol nisi delu CB ja user posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 770
8.3.2010 17:03:37   
sarar
ječi, ne sekiraj se. vsi smo enkrat prvič delali testek za user posted image  user posted image
in brez skrbi, ko boš testek če 1-2 dni ponovila, se bo črtica bolje videla, ker boš imela tudi več nosečniškega hormona v vodi

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 771
8.3.2010 17:05:58   
Anonimen
Ječi12 čestitke user posted image user posted image Plus je plus. Tudi če je slaba črtica. Če ne pa naredi še BC mini.

Z.

(odgovor članu ječi12)
  Neposredna povezava do sporočila: 772
8.3.2010 17:08:16   
sarar
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ječi12 čestitke user posted image user posted image Plus je plus. Tudi če je slaba črtica. Če ne pa naredi še BC mini.

Z.

ja, še kerga probej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 773
8.3.2010 17:54:47   
agataema
Same fotke pluskov. Prav lepo je to videt. Naj se nadaljujeuser posted image .

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 774
8.3.2010 17:56:40   
korinca
čao pupe.
Evo, moj testek je pokazal spet en debel -.
Tečke sicer še nimam, vendar je bila po uz ovulacija 16 dni nazaj, tako, da imam zamudo zaradi klomifena in bi v primeru nosečnosti bil test že sigurno +.
Malo sem spet poklapana, kot vsak mesec, ampak se bom sestavila in šla v nove boje.

..Je pa tale marčevski seznamček res veliko lepši kot februarski. Kar nekaj novih nosečk se je pofočkalo user posted image . Punce iskrene čestitke, veselite se čarobnih 9 mesecev, ki so pred vami... Z vse ostale čakajoče  user posted image user posted image user posted image , za tiste, ki vas je obiskala tečka pa tudi user posted image user posted image user posted image za naslednji mesec, ter veliko pozitivne naravnanosti.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?