Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 14:37:34
|
|
|
|
7ka
|
Dober dan punce, verjetno se me bo kakšna spomnila iz teme pričakujemo februarja. Ta mesec se še nisem pofočkala ker mi enostavno čas tega ne dopušča. No, jaz vam z največjim ponosom, srečo v srcu in solznimi očmi javljam, da sem danes naredila test in dobila najlepše darilo za dan žena - en velik + mi je zaostajala 2 dni, drugače nobenih znakov, razen da sem se včeraj lovila po stanovanju z mojim sinkom in so me ob teku bolela prsi in to mi je dalo malo za mislit in brco v rit, da naredim test . Drugače pa nama je uspelo v 5. krogu. Sej še zdaj ne morem verjet . Če želite, me lahko dodate na seznam, da ga polepšam z rozo barvo . Lepo vas pozdravljam in močno stiskam pesti, da se vas čim več pridruži med novembrčice 2010 .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 14:40:00
|
|
|
|
sarar
|
jeeeeeeeee!!!!! čestitke in vse naj v . zdaj pa imaš res popoln dan žena
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 14:42:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke tudi od mene 7ka, imaš najlepše darilo. Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 14:42:41
|
|
|
|
sarar
|
grem po maledva. lidik, do kdaj delaš? no, mogoče se bereve, drugače pa jutri zjutraj, da ti čestitam . delam popoldne, tko da bom na rr-ju težila
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 14:43:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, pomlad je v zraku in seznamčke je bolj roza sedaj v marcu kot v februarju. Tako je treba Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 14:43:46
|
|
|
|
thevenus
|
Vse najlepše za 8. marec, punce in da bi naslednje leto že vse praznovale tudi 25. marec!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 14:48:48
|
|
|
|
lidik
|
joj sarika, da bi bile tvoje besede res, veš kako bi bila vesela. Bi skakala do stropa - hmmm no ok, bi šla ven skakat ko se ne bi mogla zaletavat z glavo v strop pa bi tako visoko skakala. Uau, to pa super, to bo pa fina predstava, jaz že danes vem da se bo odlično odrezal. To boš lahko ponosna.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 14:49:33
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarar jaz pa naj bi test delala jutri teden pa vprašanje če ga nam že v nedeljo zjutraj in jaz navijam za tebe in za to, da se vam kmalu pridruži babika.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 14:50:59
|
|
|
|
lidik
|
7ka . Sej danes je pa res tisti pravi dan. Jupi še ena rozika, juhu huhu juhu !!!! Želim ti čudovito nosčenost in seveda zdravega in veselega
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 14:51:50
|
|
|
|
lidik
|
delam do pol štirih. Mogoče pridem zvečer še kaj gor pogledat tak da mogoče se potem še kaj ujameva. Drugače pa itak jutri zjutraj sporočim kaj bo pokazalo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 14:55:57
|
|
|
|
malajka84
|
čestitke vsem novim nosečkam!!!! Za vse, ki pa še čakate pa še vedno močno stiskam pesti!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 15:00:29
|
|
|
|
witch
|
7ka - čestitke in lepih 9 mesecev ti želim res lepo darilo za dan žena seveda te bom dala na seznam. Samo da bo čim bolj roza thevenus - hvala upam, da bomo naslednje leto tudi 25. praznovale seveda pa tudi jaz držim pesti, za + Beba, Latka, korinca, lidik, Star, mateja1234 + ve ste naslednje da polepšate seznamček
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 15:28:53
|
|
|
|
*Star*
|
7ka čestitke še od mene.... kako lep plusek!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 15:35:14
|
|
|
|
sarar
|
oj lidik... sem te še ujela? najbrž že hitiš domov za jutr pa-ne skakat do stropa. nav dobr za bebiko . raje kaj druzga... sej veš-ziher je ziher thevenus, fajn čestitko si nam napisala bostina, kako se počutiš?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 16:33:29
|
|
|
|
Beba78
|
Hej, drage moje, jaz sem končno tu.... ...se mi je uspelo priplaziti do PC-ja...sem zjutri ob 5.00 bruhala ko vidra in cel dan sem čisto ...ne vem, kaj naj tiščim v WC - glavo ali rit! Groza! K sreči, ampak res k sreči, ne gre za nosečniške znake, ampak je mali iz vrtca prinesel neko trebušno-črevesno virozo in smo popadali kot domine... Testka nisem delala, zdej pa res cvikam ob tej virozi...a lahko to kaj vpliva na rozinco?? Joj, mi je slabo, grem nazaj ležat in upat na najboljše. Držim pestke za . Vsem, ki ste jih zagledale pa . LP. p.s. jaz bom počakala še dva dni, da si prišparam razočaranje, ker sem že itak čist na dnu z razpoloženjem .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 16:42:35
|
|
|
|
ječi12
|
živjo punce... mam eno slikco za vas...mi poveste če je to plus? ker plus se vidi samo zelo rahel. je pa tole slikano z mobitelom in se slabo vidi... no midva vidiva plus,sam vprašanje če ta plus pomeni N ali ne? bom vesela mnenja? mi pa ubistvu zamuje en dan oz bi jo nekak dons mogla dobit.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 16:44:30
|
|
|
|
sarar
|
ojla beba! oh, jaz pa čakam na rezultate, da nas razveseliš drugače pa ne skrbi- ko sem bila 1. sem imela hudo gripo. in sem vprašala gin.če kaj vpliva na in je rekla, da pikice take bolezni ne vplivajo, edin mamice so bolj boge no, bomo pa še dva dni držali pestke zate
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 16:46:26
|
|
|
|
sarar
|
ječi12, jz na drugi vidim plusek, je pa res slaba slika. jutri ali čez dva dni ponovi. sam ti v živo bolje vidiš. če je plusek, potem je in si srečka
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 16:47:46
|
|
|
|
agataema
|
ječi 12, meni se tud vidi plusek. Slikica je slaba, tako da vidva ga verjetno v živo veliko bolje vidita . Čestitke
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 16:52:26
|
|
|
|
ječi12
|
hvala punce.mi je kr smotan se veselit,k je pa res tko nežen +. v živo se vidi malo bolje,ampak je useen švohen.zato pa vprašam. bom še počakala par dni sj nimam kej. sm misnla da mogoče je pa navpična črta že po naturi tko da se nežno vidi,in če je plus mora bit res močen... tko je,če še nikol nisi delu CB ja
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 17:03:37
|
|
|
|
sarar
|
ječi, ne sekiraj se. vsi smo enkrat prvič delali testek za in brez skrbi, ko boš testek če 1-2 dni ponovila, se bo črtica bolje videla, ker boš imela tudi več nosečniškega hormona v vodi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 17:05:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Ječi12 čestitke Plus je plus. Tudi če je slaba črtica. Če ne pa naredi še BC mini. Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 17:08:16
|
|
|
|
sarar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ječi12 čestitke Plus je plus. Tudi če je slaba črtica. Če ne pa naredi še BC mini. Z. ja, še kerga probej
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 17:54:47
|
|
|
|
agataema
|
Same fotke pluskov. Prav lepo je to videt. Naj se nadaljuje .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 17:56:40
|
|
|
|
korinca
|
čao pupe. Evo, moj testek je pokazal spet en debel -. Tečke sicer še nimam, vendar je bila po uz ovulacija 16 dni nazaj, tako, da imam zamudo zaradi klomifena in bi v primeru nosečnosti bil test že sigurno +. Malo sem spet poklapana, kot vsak mesec, ampak se bom sestavila in šla v nove boje. ..Je pa tale marčevski seznamček res veliko lepši kot februarski. Kar nekaj novih nosečk se je pofočkalo . Punce iskrene čestitke, veselite se čarobnih 9 mesecev, ki so pred vami... Z vse ostale čakajoče , za tiste, ki vas je obiskala tečka pa tudi za naslednji mesec, ter veliko pozitivne naravnanosti.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?