Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 18:12:33
|
|
|
|
lidik
|
o super še ena nova nosečka med nami. No plus se na sliki res vidi bolj slabo, samo vidi pa se. In če se že na sliki vidi, potem se mora sigurno v živo videti boljše kot tukaj, tako da tole je sigurno plus. Čestitke tudi seveda iz moje strani . No tale seznamček mi je pa iz dneva v dan bolj všeč. Ječi12 želim ti lepih nepozabnih 9 mesecev. IN pa seveda veselega in zdravega . sarika midve sva se pa očitno spet zgrešle. No pa sej jutri bom pa cel dopoldan gor visela, tako da jutri se pa res uloviva.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 18:16:29
|
|
|
|
witch
|
ječi12 - tudi jaz vidim + ponovi še test čez par dni tudi tebe damo na seznam? korinca - pa vseeno upam, da test laže... Beba - ti se pa lepo pozdravi in javi dobre novičke. Punce, mene pa res ful špika spodaj. Isto kot ene dva dni pred m. Je bolj šibka bolečina, en dan pred pa isti pa je veliko močnejša. Mislite, da se mi je cikel spet kaj spremenil? Saj ne vem.. O po sem (po špikanju in sluzi) imela med 22.2. in 1.3. Saj ne vem.. Bom še malo počakala in v soboto bom že skoraj lahko vedela (upam)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 19:10:08
|
|
|
|
ječi12
|
punce hvala! :) ja z veseljem grem na seznam,seveda upam da se jih še ogromno pridruži. marec je sicer moj najljubši mesec. v petek imam rd :))) tko da upam da debel plus konec tedna.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 19:10:14
|
|
|
|
sarar
|
lidik, sem še gor korinca witch- tudi mene občasno špika spodaj. in to traja že vse od ovulacije. ne vem, po moje bi bilo najbolje odklopiti vse skupaj, dokler ne pride danD, pol pa sam črtico pridelat... ampak ja, saj vem. to ni tok lahko narest k rečt
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 19:11:23
|
|
|
|
sarar
|
ječi, potem pa s testom počakaj do petka-če ti rata - pa si za rd pridelaj ful lepo in debelo črtico
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 19:12:36
|
|
|
|
ječi12
|
aja sm vidla seznam.to je najin prvi krog.ubistvu sm od oka izračunala O in očitno pravilno,pa še ratalo je. upam da bo čez 9m z nami zdrav bejbi. nism je pa pričakovala 7.3.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 19:13:09
|
|
|
|
ječi12
|
ja sarar to bi blo mega!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 19:28:25
|
|
|
|
witch
|
http://www.iskreni.net/nosecnost-in-porod/nacrtovanje-druzine/392.html http://translate.google.si/translate?hl=sl&langpair=en|sl&u=http://www.beginnerbaby.com/improve-fertility http://www.fertility.com/en/index.html
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 19:30:14
|
|
|
|
witch
|
7ka in ječi12 - jaz sem vaju dala gor, da bo seznamček lepši čestitke obema uuu to bo škorpijočkov lepo nosečnost vama želim Kako pa se držita Minky in BOSTINA?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 19:35:20
|
|
|
|
sarar
|
ta seznamček je pa vedno lepši sam mislim, da je še vseeno preveč modre barve... witch-upam, da ti je je že zmanjkalo? lahko nočko
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 19:58:40
|
|
|
|
Minky
|
Zdravo! Sem vas komaj uspela prebrati, ko ste se tako razpisale Najprej čestitke vsem in topel vsem, ki ste dobile . Tale seznam je res lep in močno držim pesti, da se tako še nadaljuje. Jaz sem ok, zaenkrat še nobenih slabosti. Glede na to, da so me prejšnje dvakrat res hitro napadle, si sploh ne delam utvar, da bo tokrat kaj bolje, zato zaenkrat še prav uživam. Sem pa videla, da ste se pogovarjale od belega toka. Jaz imam zadnje dni reees ogromno izcedka (cel mesec prej pa začuda skoraj nič), ves čas me po malem boli trebuh in po malem špika. Na vsake toliko časa celo pomislim, da sem dobila , pa k sreči ni nič od tega. Imam pa ves napihnjen trebuh. Evo, to so moji znaki.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 20:45:43
|
|
|
|
ječi12
|
joj škrpijončki bojo,sploh nism še ugotavljala tega. ja fajn,poznam enega in je super oseba. joj minky a tole z izcedki je en izmed znakov. tudi js mam izcedke zadnje 14 dni sto na uro.....no ampak se še ne bom naročala na pregled dokler še enga testa ne nardim... hvala za dodatek na seznam. upam da bo čim več roza barve na njem konec marca.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 22:07:13
|
|
|
|
7ka
|
punce, hvala za čestitke . je za mano en dolg dan poln različnih občutkov - od A do Ž. Zdej pa me lahko dodate še med navijačice. vsem iz srca želim, da čim prej zagledate + pa se vidimo/beremo še pri kakšnih drugih temah . lp
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 22:28:04
|
|
|
|
witch
|
ah ja punce.... danes pa se spet jaz moram malo zjokati Saj ne vem če sem naj jezna, žalosta, ali... Moja tašča ima tri nepremičnine (1 kuplejna, 2 podedovane). Ker je bila ona sama, imela enega sina, vse ostane njej in njemu. In smo se zmenili, da v tavečji hiši živi ona, v manjši sva lahko midva, v stanovanju so pa najemniki. Seveda je to na drugm koncu Slo, midva pa imava v bližini moje hiše šole, sva trenutno pri mojih starših. Ko pa bi končala bi se selila v manjšo hiško. Potem pa že naredila ali kupila kaj svojega. Danes pa mi fant reče, da se je mama odločila in bo verjetno veliko hišo prodala (zaradi vrta, okolice... preveč vzdrževanja za starejšo osebo). Jo podpiram. Brezveze se muči, če ji ni treba. Potem pa se pojavi težava... Seveda si je ona izbrala za selitev manjšo hiško ki je bila namenjana nama. Tam tudi živiva ko prideva tja na obisk, dopust. Rekla pa je, da bo do takrat ko prideva tja najemnike zjagala in bova živela v stanovanju. Mislim ona dobi hiško s kuhinjo, dnevno, kopalnico in 2 sobama (možnost ureditve podstrešja). Ima majhen vrt in dvorišče. Naju pa bi z otroci poslala v mini stanovanje (res majčkeno garsjonero) v blok. Vem da brezevze kompliciram.. sploh ko imam možnost kam iti. Veliko ljudi nima. Ampak smešno mi je to, da bi ona naprej mogla vrt urejati pa imeti veliko za vzdrževati. Midva pa bi z otroci živela v majhni sobici. Sploh si ne predstavljate koliko je kreganja glede življanja tukaj ali tam. Težko je. Jaz nebi šla za vedno na drugi konec Slo, stran od staršev, sorodnikov. On zdaj že 4 leta živi pri meni. Pa ima neko željo ostati tukaj.. ampak na svojem, ne z mojimi starši. Potem pa ko sem končno popustila, da greva začasno živet v majhno hiško in dela v mojem koncu hišo, ali pa pač ostaneva tam, mi s tem podere vse sanje, načrte... Mogla sem enemu to povedati, napisati... Hvala, da ste brale ta moj romanček. Zdaj pa počasi spat in novim dogodivščinam (upam da dobrim in ROZA predvsem) naproti. lepe sanje vam želim....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 23:56:18
|
|
|
|
sarar
|
oh witch . si tudi ti srečnica z naj taščo? na žalost je veliko takih punc tukaj. kakor sem prebrala, je tvoja na vzven prijazna, nagaja pa kjer lahko... ne vem kaj bi ti svetovala, ampak saj je prav, da si se tu izpovedala... mogoče bo tudi to kaj pomagalo, da daš to ven iz sebe. seveda pa upam, da si hmalu premisli... in edinca ima? ah,ja... no coment. jaz imam na žalost zlato taščo, so pa moji starši malo čudni. verjamem, da je tvojemu ful hudo da je taka... v glavnem, jaz sem zaspala pred tv-jem, zdaj se grem pa premakniti v posteljo. nočko
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 9.3.2010 6:26:50
|
|
|
|
lidik
|
ojla punce dobro jutro. witch te čisto razumem. Je bila moja prejšnja tašča takšna. Prijazna, ustrežljiva, dobra, vedno pripravljena pomagati - samo na žalost samo takrat ko je bil kdo zraven, ko smo pa ostali sami, se je pa obrnila za 360 stopinj ali pa še več. V glavnem bila je čisto drug človek in nama je samo nagajala in metala polena pod noge. Samo še huje je bilo to da moj bivši tega ni opazil in je seveda držal zraven "zlate" mamice, medtem ko sem jaz bila tista čarovnica, ki nisem z ničemer zadovoljna in sem "razvajena". Ampak veš kaj ti povem, če tvoj enako gleda na stvari, boš videla da bosta tudi ta problem uredila in rešila in bosta tudi vidva prišla do svoje hiške, vrta,.... Boš videla kako ji bo potem žal. No primeni se takrat ni tako izšlo in sva šla narazen, ker so mi bili pogoji nevzdržni, ker je bil moj bivši totalni mamin sinko. Zdaj pa imam HB zlatega fanta, zlato taščo in zlatega tasta. No v glavnem da vam pa sporočim tudi to. Sem delala danes test (FS) in je pokazal en debel minust!!!!! Tako da ne vem, verjetno bo prišla in si je očitno spet izbrala najdaljši cikel.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 9.3.2010 6:33:10
|
|
|
|
sarar
|
dobro jutro! oh ne,no lidik. mogoče je pa še prezgodaj za test? meni tudi pri obeh do zdaj še ni pokazal plus prvi dan izostanka, ker sem imela očitno ovulacijo kasneje. in to potem premakne vse skupaj za par dni naprej. upam, da je tudi pri tebi tako
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 9.3.2010 6:36:10
|
|
|
|
sarar
|
jz bi mela pa tako slikco pod nickom kot 7ka, k se premika. kje lahk to najdem?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 9.3.2010 6:48:56
|
|
|
|
lidik
|
o sarika kaj si že pokonci? Si že odpeljala svoja dva korenjaka v vretec, ali te to sedaj še čaka? No kar se pa testa tiče, bomo počakala na jutri in če je jutri še tudi ne bo bom še enkrat CB poskusila, mu še najbolj zaupam.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 9.3.2010 6:51:42
|
|
|
|
sarar
|
ja, sem že pokonci . danes kr nisem spala. zdaj pa bom mogla it maledva zbudit, napravt in v vrtec. joj, kaj se mi ne da it ven v tem vetru. piha k s... no, se beremo čez urco! čaw
< Sporočilo je popravil sarar -- 9.3.2010 6:52:44 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 9.3.2010 7:05:05
|
|
|
|
lidik
|
no jaz pa tudi hitro v službo, da te potem ko prideš nazaj pričakam že tu gor.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 9.3.2010 7:38:09
|
|
|
|
pika555
|
Čestitam novim nosečkam! Držite pesti še za nas. Čeprav znakov še ni nobenih, tak dane vem... še 3 dni do testa...upam da ne bo spet razočaranja. lep dan vsem
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 9.3.2010 7:47:40
|
|
|
|
lidik
|
mene pa že boli spodnji del trebuha, tako da imam občutek da bo kmalu prišla.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 9.3.2010 7:50:01
|
|
|
|
pika555
|
Ma, ne bo, lidik! ta teden mormo bit same rozike :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 9.3.2010 7:50:24
|
|
|
|
pika555
|
pa pol naprej tudi :) kaj bi blo fajn, ane?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?