|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2010
8.3.2010 18:12:33   
lidik
o super še ena nova nosečka med nami. No plus se na sliki res vidi bolj slabo, samo vidi pa se. In če se že na sliki vidi, potem se mora sigurno v živo videti boljše kot tukaj, tako da tole je sigurno plus.
Čestitke tudi seveda iz moje strani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . No tale seznamček mi je pa iz dneva v dan bolj všeč.
Ječi12 želim ti lepih nepozabnih 9 mesecev. user posted image user posted image user posted image user posted image  IN pa seveda veselega in zdravega user posted image .

sarika midve sva se pa očitno spet zgrešle. No pa sej jutri bom pa cel dopoldan gor visela, tako da jutri se pa res uloviva.

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 776
8.3.2010 18:16:29   
witch
ječi12 - tudi jaz vidim + user posted image ponovi še test čez par dni user posted image tudi tebe damo na seznam? user posted image
korinca - user posted image pa vseeno upam, da test laže...
Beba - ti se pa lepo pozdravi in javi dobre novičke. user posted image user posted image
Punce, mene pa res ful špika spodaj. Isto kot ene dva dni pred m. Je bolj šibka bolečina, en dan pred pa isti pa je veliko močnejša. Mislite, da se mi je cikel spet kaj spremenil? Saj ne vem.. O po sem (po špikanju in sluzi) imela med 22.2. in 1.3. Saj ne vem.. Bom še malo počakala in v soboto bom že skoraj lahko vedela (upam)

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 777
8.3.2010 19:10:08   
ječi12
punce hvala!

:) ja z veseljem grem na seznam,seveda upam da se jih še ogromno pridruži.

marec je sicer moj najljubši mesec. v petek imam rd :)))

tko da upam da debel plus konec tedna.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 778
8.3.2010 19:10:14   
sarar
lidik, sem še gor user posted image
korinca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
witch- tudi mene občasno špika spodaj. in to traja že vse od ovulacije. ne vem, po moje bi bilo najbolje odklopiti vse skupaj, dokler ne pride danD, pol pa sam črtico pridelat... ampak ja, saj vem. to ni tok lahko narest k rečtuser posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 779
8.3.2010 19:11:23   
sarar
ječi, potem pa s testom počakaj do petka-če ti ratauser posted image - pa si za rd pridelaj ful lepo in debelo črtico user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 780
8.3.2010 19:12:36   
ječi12
aja sm vidla seznam.to je najin prvi krog.ubistvu sm od oka izračunala O in očitno pravilno,pa še ratalo je.
upam da bo čez 9m z nami zdrav bejbi. nism je pa pričakovala 7.3.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 781
8.3.2010 19:13:09   
ječi12
ja sarar to bi blo mega!

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 782
8.3.2010 19:28:25   
witch

user posted image user posted image user posted image
user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

X.03. anonimna T (x. krog)
1.03. etna
(x krog)user posted image
1.03. mojamura (x krog)user posted image
1.03. TMS82 (9. krog)user posted image
1.03. Tejchy25 (22.krog)user posted image
3.03. Minky (1. krog)user posted image
4.03. mladika (5. krog)user posted image
5.03. BOSTINA (13. krog)user posted image
7.03. ječi12 (1. krog) user posted image
8.03. 7ka (5. krog)user posted image
8.03. JB (1. krog)user posted image
8.03.Beba78 (6. krog)
9.03. Latka (x. krog)
9.03. spaghetek (18. krog)user posted image
10.03. korinca (x krog)
10.03. lidik (6. krog)
10.03. *Star* (x krog)
10.03. mateja134 (3.krog)
11.03. nadinne (4. krog)
11.03.pikasta (3. krog)
11.03.roža03 (9.krog)
13.03. witch (3. krog)
14.03. evatisa (10. krog)
15.03. pika555 (3. krog)
15.03. pikalonca (15. krog)
15.03. pujs666 (x krog)
17.03. sarar (x krog)
17.03. KOLIBRI (4. krog)
19.03. *viva* (1. krog)
19.03. agataema (1.krog)
20.03. ribica81 (6. krog)
20.03. anonimna (x. krog)
20.03.anonimna pika (x. krog)
22.03. Buska (2. krog ICSI)
23.03. Anonimna (x krog)
23.03. Teni RR (6.krog po ss)
25.03. thevenus (x. krog)
27.03. didi82 (x. krog)
27.03. Lopona (24.krog)
27.03. Tejchy25 (23. krog)
30.03. Arual (29. krog)
30.03. Arwenko (26.krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
SKUPAJ NAS JE: 41

user posted image

OD TEGA _4_ NOSEČK

user posted image
NAVIJAČICE:
doloress
nadka30
katra55
miklarom
BEBIII
lottyka
Bejli
anonimna Z.
pikizenc
aleunam
BOSTINA
jana84
Minky
S*
TMS82

ZANIMIVE POVEZAVE:
http://menstruacija.si
http://www.ringaraja.net/zanositevKoledarOvulacije.asp
http://php.ringaraja.net/index.php?page=CGCalendar
http://www.iskreni.net/nosecnost-in-porod/nacrtovanje-druzine/392.html
http://translate.google.si/translate?hl=sl&langpair=en|sl&u=http://www.beginnerbaby.com/improve-fertility
http://www.fertility.com/en/index.html

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 783
8.3.2010 19:30:14   
witch
7ka in ječi12 - jaz sem vaju dala gor, da bo seznamček lepši user posted image čestitke obema user posted image user posted image user posted image uuu to bo škorpijočkov user posted image lepo nosečnost vama želim user posted image
Kako pa se držita Minky in BOSTINA? user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 784
8.3.2010 19:35:20   
sarar
ta seznamček je pa vedno lepši user posted image
sam mislim, da je še vseeno preveč modre barve... witch-upam, da ti je je že zmanjkalo?

lahko nočko

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 785
8.3.2010 19:58:40   
Minky
Zdravo!

Sem vas komaj uspela prebrati, ko ste se tako razpisale user posted image

Najprej čestitke vsem user posted image in topel user posted image vsem, ki ste dobile user posted image . Tale seznam je res lep in močno držim pesti, da se tako še nadaljuje.

Jaz sem ok, zaenkrat še nobenih slabosti. Glede na to, da so me prejšnje dvakrat res hitro napadle, si sploh  ne delam utvar, da bo tokrat kaj bolje, zato zaenkrat še prav uživam.
Sem pa videla, da ste se pogovarjale od belega toka. Jaz imam zadnje dni reees ogromno izcedka (cel mesec prej pa začuda skoraj nič), ves čas me po malem boli trebuh in po malem špika. Na vsake toliko časa celo pomislim, da sem dobila user posted image , pa k sreči ni nič od tega. Imam pa ves napihnjen trebuh. Evo, to so moji znaki.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 786
8.3.2010 20:45:43   
ječi12
joj škrpijončki bojo,sploh nism še ugotavljala tega. ja fajn,poznam enega in je super oseba.

joj minky a tole z izcedki je en izmed znakov. tudi js mam izcedke zadnje 14 dni sto na uro.....no ampak se še ne bom naročala na pregled dokler še enga testa ne nardim...

hvala za dodatek na seznam. upam da bo čim več roza barve na njem konec marca.

(odgovor članu Minky)
Neposredna povezava do sporočila: 787
8.3.2010 22:07:13   
7ka
punce, hvala za čestitke user posted image . je za mano en dolg dan poln različnih občutkov - od A do Ž.
Zdej pa me lahko dodate še med navijačice.
vsem iz srca želim, da čim prej zagledate + pa se vidimo/beremo še pri kakšnih drugih temah user posted image .

lp user posted image

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 788
8.3.2010 22:28:04   
witch
ah ja punce.... danes pa se spet jaz moram malo zjokati user posted image
Saj ne vem če sem naj jezna, žalosta, ali... Moja tašča ima tri nepremičnine (1 kuplejna, 2 podedovane). Ker je bila ona sama, imela enega sina, vse ostane njej in njemu. In smo se zmenili, da v tavečji hiši živi ona, v manjši sva lahko midva, v stanovanju so pa najemniki. Seveda je to na drugm koncu Slo, midva pa imava v bližini moje hiše šole, sva trenutno pri mojih starših. Ko pa bi končala bi se selila v manjšo hiško. Potem pa že naredila ali kupila kaj svojega. Danes pa mi fant reče, da se je mama odločila in bo verjetno veliko hišo prodala (zaradi vrta, okolice... preveč vzdrževanja za starejšo osebo). Jo podpiram. Brezveze se muči, če ji ni treba. Potem pa se pojavi težava... Seveda si je ona izbrala za selitev manjšo hiško user posted image user posted image ki je bila namenjana nama. Tam tudi živiva ko prideva tja na obisk, dopust. Rekla pa je, da bo do takrat ko prideva tja najemnike zjagala in bova živela v stanovanju. Mislim user posted image ona dobi hiško s kuhinjo, dnevno, kopalnico in 2 sobama (možnost ureditve podstrešja). Ima majhen vrt in dvorišče. Naju pa bi z otroci poslala v mini stanovanje (res majčkeno garsjonero) v blok.
Vem da brezevze kompliciram.. sploh ko imam možnost kam iti. Veliko ljudi nima. Ampak smešno mi je to, da bi ona naprej mogla vrt urejati pa imeti veliko za vzdrževati. Midva pa bi z otroci živela v majhni sobici.
Sploh si ne predstavljate koliko je kreganja glede življanja tukaj ali tam. Težko je. Jaz nebi šla za vedno na drugi konec Slo, stran od staršev, sorodnikov. On zdaj že 4 leta živi pri meni. Pa ima neko željo ostati tukaj.. ampak na svojem, ne z mojimi starši. Potem pa ko sem končno popustila, da greva začasno živet v majhno hiško in dela v mojem koncu hišo, ali pa pač ostaneva tam, mi s tem podere vse sanje, načrte... user posted image
Mogla sem enemu to povedati, napisati... user posted image
Hvala, da ste brale ta moj romanček. Zdaj pa počasi spat in novim dogodivščinam (upam da dobrim in ROZA predvsem) naproti. user posted image
lepe sanje vam želim....

(odgovor članu 7ka)
Neposredna povezava do sporočila: 789
8.3.2010 23:56:18   
sarar
oh witch user posted image user posted image user posted image . si tudi ti srečnica z naj taščo? na žalost je veliko takih punc tukaj. kakor sem prebrala, je tvoja na vzven prijazna, nagaja pa kjer lahko... ne vem kaj bi ti svetovala, ampak saj je prav, da si se tu izpovedala... mogoče bo tudi to kaj pomagalo, da daš to ven iz sebe. seveda pa upam, da si hmalu premisli... in edinca ima? ah,ja... no coment.
jaz imam na žalost zlato taščo, so pa moji starši malo čudni. verjamem, da je tvojemu ful hudo da je taka...

v glavnem, jaz sem zaspala pred tv-jem, zdaj se grem pa premakniti v posteljo.user posted image
nočko

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 790
9.3.2010 6:26:50   
lidik
ojla punce dobro jutro.
witch te čisto razumem. Je bila moja prejšnja tašča takšna. Prijazna, ustrežljiva, dobra, vedno pripravljena pomagati - samo na žalost samo takrat ko je bil kdo zraven, ko smo pa ostali sami, se je pa obrnila za 360 stopinj ali pa še več. V glavnem bila je čisto drug človek in nama je samo nagajala in metala polena pod noge. Samo še huje je bilo to da moj bivši tega ni opazil in je seveda držal zraven "zlate" mamice, medtem ko sem jaz bila tista čarovnica, ki nisem z ničemer zadovoljna in sem "razvajena". Ampak veš kaj ti povem, če tvoj enako gleda na stvari, boš videla da bosta tudi ta problem uredila in rešila in bosta tudi vidva prišla do svoje hiške, vrta,.... Boš videla kako ji bo potem žal. No primeni se takrat ni tako izšlo in sva šla narazen, ker so mi bili pogoji nevzdržni, ker je bil moj bivši totalni mamin sinko. Zdaj pa imam HB zlatega fanta, zlato taščo in zlatega tasta.

No v glavnem da vam pa sporočim tudi to. Sem delala danes test (FS) in je pokazal en debel minust!!!!! Tako da ne vem, verjetno bo user posted image  prišla in si je očitno spet izbrala najdaljši cikel. user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 791
9.3.2010 6:33:10   
sarar
dobro jutro!
oh ne,no lidik. mogoče je pa še prezgodaj za test? meni tudi pri obeh user posted image  do zdaj še ni pokazal plus prvi dan izostanka, ker sem imela očitno ovulacijo kasneje. in to potem premakne vse skupaj za par dni naprej. upam, da je tudi pri tebi takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 792
9.3.2010 6:36:10   
sarar
jz bi mela pa tako slikco pod nickom kot 7ka, k se premika. kje lahk to najdem?

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 793
9.3.2010 6:48:56   
lidik
o sarika kaj si že pokonci? Si že odpeljala svoja dva korenjaka v vretec, ali te to sedaj še čaka?
No kar se pa testa tiče, bomo počakala na jutri in če je jutri še tudi ne bo bom še enkrat CB poskusila, mu še najbolj zaupam. user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 794
9.3.2010 6:51:42   
sarar
ja, sem že pokonci user posted image . danes kr nisem spala. zdaj pa bom mogla it maledva zbudit, napravt in v vrtec. joj, kaj se mi ne da it ven v tem vetru. piha k s...

no, se beremo čez urco! čaw

< Sporočilo je popravil sarar -- 9.3.2010 6:52:44 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 795
9.3.2010 7:05:05   
lidik
no jaz pa tudi hitro v službo, da te potem ko prideš nazaj pričakam že tu gor. user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 796
9.3.2010 7:38:09   
pika555
Čestitam novim nosečkam! user posted image user posted image user posted image  Držite pesti še za nas. Čeprav znakov še ni nobenih, tak dane vem... še 3 dni do testa...upam da ne bo spet razočaranja.

lep dan vsem

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 797
9.3.2010 7:47:40   
lidik
mene pa že boli spodnji del trebuha, tako da imam občutek da bo user posted image kmalu prišla. user posted image

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 798
9.3.2010 7:50:01   
pika555
Ma, ne bo, lidik!
ta teden mormo bit same rozike :)

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 799
9.3.2010 7:50:24   
pika555
pa pol naprej tudi :) kaj bi blo fajn, ane?

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?