|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2010
8.3.2010 9:43:34   
agataema
Jaz imam tudi še 5 izpitov in diplomo:) smo pa res na istem. upam, da nam rata tudi user posted image .

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 726
8.3.2010 9:46:08   
witch
Tudi jaz imam 1001 znak user posted image upajmo, da nam je vsem ta mesec uspelo. Meni je pa ostalo še 6 izpitov in diploma user posted image pa upam, da bo vse čim prej mimo.
etna - user posted image pa vse dobro v aprilu user posted image
kak pa je s tabo Beba? Javi rezultat user posted image smo že nestrpne..
punce, jaz bi vas kar vse pobarvala roza user posted image

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 727
8.3.2010 9:57:12   
*Star*
lidik, Witch - kdaj bosta delali test??
Jaz ga ne bom pred 10., če se seveda tečka ne prikaže.

Witch, vidim, da je zate tudi 10. marec odločilni dan, če se ne motim (na seznamčku je malo drugače), zato tudi tebe sprašujem user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 728
8.3.2010 9:57:30   
lidik
joj witch iz tvojih tipk v tista ušesa, ki uslišuje naše želje. Upam, da bo seznam res kmalu v večini rozast. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ufff vidim da nas je kar nekaj takšnih, ki zaključujemo študij in zraven pridno redno delamo. user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 729
8.3.2010 10:00:03   
pika555
jaz sem pa lani maja diplomirala.
Witch, midve bova približn na isti dan delale testek, pa obe 3. krog user posted image  Držim pesti, da bova obe rozike..
Seveda tudi za vse ostale močno stiskam pesti....

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 730
8.3.2010 10:03:45   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

Witch, vidim, da je zate tudi 10. marec odločilni dan, če se ne motim (na seznamčku je malo drugače), zato tudi tebe sprašujem user posted image

no veš kaj, tudi jaz bi ga najraje šele 10-tega, ker mislim da bo takrat še najboljše, samo čeprav sem ponavadi kar trden karakter ko se gre za delanje testa vem da nisem. In kolikor se poznam, vem da bom danes ko grem iz službe po njega tako da ga bom delala že jutri zjutraj. Samo zdaj se samo odločam ali naj delam BC mini, al naj delam Frst Sign, ali naj delam CB? user posted image
Verjetno bom kr vse tri kupila. user posted image Potem pa se jutri odločim katerega naredim. Kaj mi ve svetujete?

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 731
8.3.2010 10:07:13   
*Star*
hehe lidik user posted image , če boš vse tri kupila, neglede na to s katerim boš začela, če bo tisti pokazal user posted image , boš zagotovo še ostala 2 uporabila user posted image

Hm, kaj pa vem, mogoče najprej FS ali BC, ker naj bi bila za zgodnje odkrivanje, CB pa še potem čez kakšna 2 dneva, da ti potrdi user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 732
8.3.2010 10:08:01   
agataema
če se prav spomnim je meni prav BC mini pokazal prvi user posted image , potem pa first sign tudi. oba pred izostankom M. jaz rpiporočam BC miniuser posted image , pa poročaj kaj bo pokazal.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 733
8.3.2010 10:19:13   
lidik

hehe lidik user posted image , če boš vse tri kupila, neglede na to s katerim boš začela, če bo tisti pokazal user posted image , boš zagotovo še ostala 2 uporabila user posted image

Hm, kaj pa vem, mogoče najprej FS ali BC, ker naj bi bila za zgodnje odkrivanje, CB pa še potem čez kakšna 2 dneva, da ti potrdi user posted image

ha ha ha ja ok, tole si pa zdaj čisto zadela. Ti povem, da če prvi ko ga bom prijela v roke res pokaže + obvezno sledita še obadva. Tako da če jutri ne bo tečke, grem kr zjutraj v akcijo. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 734
8.3.2010 10:20:00   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: agataema

če se prav spomnim je meni prav BC mini pokazal prvi user posted image , potem pa first sign tudi. oba pred izostankom M. jaz rpiporočam BC miniuser posted image , pa poročaj kaj bo pokazal.

o ja to pa obvezno poročam. Tako da držim pesti, da jutri zjutraj user posted image še ne bo in da testek pokaže kaj lepega. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 735
8.3.2010 10:59:34   
pikizenc
Februarska tema je že bolj samotna, tako da še tukaj sporočim, da se očitno rozika user posted image user posted image sicer niso ful močne, ampak so. Jih oba vidiva user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 736
8.3.2010 11:10:30   
witch

Star - moje user posted image so se čisto zmešale. Tak da nimam pojma kdaj in kaj in kako.. 13. se približno izračunala. Gor na temu (na imenu ko imam) pa ni šlo za več dni narediti (moja m je bila na približno 40 dni, tam gor pa je največ 37 se mi zdi). - upam, da razumeš to klobaso user posted image
Namen ga imam delati 13. Ampak me res ful špika spodaj in mislim, da ga bom že prej delala. Drugače pa je meni pred dvema letoma 13. umrl dedi. In upam, da bo za mene ta žalosten, grd datum, postal izjemno lep user posted image
lidik - ja res nas je veliko takih pridnih user posted image
pika555 - tudi jaz za vse močno držim pesti user posted image pravijo da v tretje gre rado..
Jaz pa imam doma že dva testa FS in bom tega delala. Potem pa vidimo za naprej..
pikizenc - čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image naj bo teh devet mesecev čim lepših user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 8.3.2010 11:11:01 >

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 737
8.3.2010 11:14:07   
witch

user posted image user posted image user posted image
user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

X.03. anonimna T (x. krog)
1.03. etna
(x krog)user posted image
1.03. mojamura (x krog)user posted image
1.03. TMS82 (9. krog)user posted image
1.03. Tejchy25 (22.krog)user posted image
3.03. Minky (1. krog)user posted image
4.03. mladika (5. krog)user posted image
5.03. BOSTINA (13. krog)user posted image
8.03. JB (1. krog)user posted image
8.03.Beba78 (6. krog)
9.03. Latka (x. krog)
9.03. spaghetek (18. krog)user posted image
10.03. korinca (x krog)
10.03. lidik (6. krog)
10.03. *Star* (x krog)
10.03. mateja134 (3.krog)
11.03. nadinne (4. krog)
11.03.pikasta (3. krog)
11.03.roža03 (9.krog)
13.03. witch (3. krog)
14.03. evatisa (10. krog)
15.03. pika555 (3. krog)
15.03. pikalonca (15. krog)
15.03. pujs666 (x krog)
17.03. sarar (x krog)
17.03. KOLIBRI (4. krog)
19.03. *viva* (1. krog)
19.03. agataema (1.krog)
20.03. ribica81 (6. krog)
20.03. anonimna (x. krog)
20.03.anonimna pika (x. krog)
22.03. Buska (2. krog ICSI)
23.03. Anonimna (x krog)
23.03. Teni RR (6.krog po ss)
25.03. thevenus (x. krog)
27.03. didi82 (x. krog)
27.03. Lopona (24.krog)
27.03. Tejchy25 (23. krog)
30.03. Arual (29. krog)
30.03. Arwenko (26.krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
SKUPAJ NAS JE: 41

user posted image

OD TEGA _2_ NOSEČK

user posted image
NAVIJAČICE:
doloress
nadka30
katra55
miklarom
BEBIII
lottyka
Bejli
anonimna Z.
pikizenc
aleunam
BOSTINA
jana84
Minky
S*
TMS82

ZANIMIVE POVEZAVE:
http://menstruacija.si
http://www.ringaraja.net/zanositevKoledarOvulacije.asp
http://php.ringaraja.net/index.php?page=CGCalendar
http://www.iskreni.net/nosecnost-in-porod/nacrtovanje-druzine/392.html
http://translate.google.si/translate?hl=sl&langpair=en|sl&u=http://www.beginnerbaby.com/improve-fertility
http://www.fertility.com/en/index.html

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 738
8.3.2010 11:16:33   
witch
Kar dve sem v modro pobarvala user posted image user posted image user posted image user posted image etna in TMS82 še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image in pogumno naprej user posted image user posted image
Beba - kje si?  Daj da uporabim malo roza... user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 8.3.2010 11:17:08 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 739
8.3.2010 11:16:44   
Anonimen
a to da mam ful belega toka kej pomeni?

pikizenc čestitam!!!user posted image user posted image user posted image

anonimna user posted image

(odgovor članu agataema)
  Neposredna povezava do sporočila: 740
8.3.2010 11:17:53   
aleunam
Čestitke rozikamuser posted image in user posted image modrim.

Anonimen, jaz sem ga imela kar precej! Tako da je lahko tudi to znak.

< Sporočilo je popravil aleunam -- 8.3.2010 11:18:31 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 741
8.3.2010 11:24:12   
Anonimen
Etna user posted image user posted image user posted image saj bo, nič obupat.

Pikizenc - bravo!!! Pa si se mi pridružila user posted image user posted image user posted image Je bilo vredno počakat, a ne?

Kar se pa testov tiče, sem pa jaz uporabila BC mini iz zelo preprostega razloga - najbolj poceni je pa še 2 sta not user posted image user posted image user posted image

Z.

(odgovor članu aleunam)
  Neposredna povezava do sporočila: 742
8.3.2010 11:49:00   
*Star*
pikizenc, čestitkeeeee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 743
8.3.2010 12:07:53   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

Čestitke rozikamuser posted image in user posted image modrim.

Anonimen, jaz sem ga imela kar precej! Tako da je lahko tudi to znak.

kaj res? kaj imam tudi zadnje tri dni toliko belega toka kot še nikoli. Samo mene je bilo strah, da to nakazuje na kakšno vnetje. user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 744
8.3.2010 12:32:14   
*Star*
lidik -če boš res delala testek jutri zjutraj, upam, ko pridem v službo, da bom zagledala tvoji črtici user posted image  user posted image user posted image user posted image
Witch - sem te popolnoma razumela, se mi je zdelo, da bi znalo kaj takega biti. No, kadarkoli boš, čimprej poročaj, kako je bilo. Saj veš, vse upamo na pozitivne novičke user posted image

V postih vas vse, ki vas nagovarjam, po novem, barvam roza. Če še niste rozike, boste pa kmaluuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 745
8.3.2010 12:44:51   
lidik

lidik -če boš res delala testek jutri zjutraj, upam, ko pridem v službo, da bom zagledala tvoji črtici user posted image  user posted image user posted image user posted image
Witch - sem te popolnoma razumela, se mi je zdelo, da bi znalo kaj takega biti. No, kadarkoli boš, čimprej poročaj, kako je bilo. Saj veš, vse upamo na pozitivne novičke user posted image

V postih vas vse, ki vas nagovarjam, po novem, barvam roza. Če še niste rozike, boste pa kmaluuser posted image user posted image user posted image user posted image

joj star, naj se tvoje črke uresničijo. Boš pa jutri videla, kaj ti sporočim. Upam, da bo dobra novička. user posted image user posted image Poleg vsega pa upam, da bo že kakšna rozika več tudi pred mano. Sej mislim, da sta še dve takšni možnosti najmanj.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 746
8.3.2010 14:09:16   
sarar
živjo punce! najprej vsem skupaj čestitke za dan žena!
lidik, če je drugače glede znakov, ki si jih mesece do zdaj imela pa jih zdaj nimaš, mislim, da je to tudi dober znak. če boš šla v lekarno danes po testke, prodajajo baje ene cb za zgodnje odkrivanje user posted image . drugače pa vseeno katerega boš delala, glej da jutri sporočiš da imaš user posted image  user posted image user posted image user posted image

čestitke novi nosečki in user posted image za tiste, ki jih je spet tečka obiskala. pa seveda velik user posted image user posted image user posted image  za drug krog.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 747
8.3.2010 14:30:22   
lidik
sarika pa kje si mi ti? Sem te tako dolgo čakala, da se malo oglasiš. user posted image
No ampak jupi, sedaj si tukaj. Ja ja jutri bom pa delala test, če me seveda do takrat kje kakšna user posted image ne preseneti. Ej ampak nekaj ti moram povedati - ne vem kaj mi je danes ampak sploh ne pomislim na to da ne bi bilo pluseka. Nekaj mi pravi da itak da ni mogoče, da ne bi bilo nič in ti povem, da danes sem pa tako pozitivno naravnana da je kr joj. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 748
8.3.2010 14:34:54   
sarar
user posted image user posted image user posted image  ja saj tako je prav. in jutri bo gotovo plusekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja, dopoldne sem delala, zdaj sem bila malo gor, bo pa treba it po maledva počasi.
v četrtek ima starejši-david- v predstavo v vrtcu. odigrali bojo igrico zvezdica zaspanka. in ugani, koga bo igral- CEFERINA! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ta prav

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 749
8.3.2010 14:36:07   
sarar
jaz pa naj bi test delala jutri teden pa vprašanje če ga nam že v nedeljo zjutraj user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?