Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 9.3.2010 8:02:19
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika555 Ma, ne bo, lidik! ta teden mormo bit same rozike :) ja sej to sem tudi jaz upala. No ok, sej dokler je še ni še vedno upam, samo vseeno občutki v spodnjem delu trebuha so bolj slabi.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 9.3.2010 8:11:49
|
|
|
|
sarar
|
oj, sem že tu lidik, probaj odmislit vso zadevo. povej mi kaj lepega
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 9.3.2010 8:17:39
|
|
|
|
lidik
|
Sarika ja sej poskušam odmisliti vse skupaj. Sej imamo tako pestro spet tukaj v službi, da tako ne bom imela več veliko časa o tem razmišljati, ker vsake toliko kdo prileti v pisarno povedat kakšno "super" novičko (v slabem smislu seveda). In sarika si spravila tvoje škrateke v vrtec? Se že veselo pripravljate na predstavo?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 9.3.2010 8:26:32
|
|
|
|
*Star*
|
Evo js se tudi oglašam s slabimi novicami - M je prišla en dan prej Razočaranje je, ampak ne preveliko, ker si tudi prevelikega upanja nisem dajala. lidik - dokler ne pride, je še vedno upanje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 9.3.2010 8:32:39
|
|
|
|
sarar
|
star . veste kaj, punce-boste vse tukaj ostale na temi ne pričakujem..., da zdj tud jz nimam želje it naprej. dejmo še mal roza barve ponucat lidik, prav? drugače pa ja, sta že v vrtcu. pripravljajo se s tovarišicami na predstavo. jz jo pridem sam gledat bo po moje kar zanimivo a veste kok men zdaj psiha dela, zdaj mam pa že jaz predmenstrualne krče
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 9.3.2010 8:37:21
|
|
|
|
lidik
|
*Star* Naj bo potem naslednji mesec zate uspešen.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 9.3.2010 8:46:02
|
|
|
|
miklarom
|
jutro ! Naj vam postrežem z eno dobro kavico, da ne boste tako obupane drage moje ne obupat, slej ko prej nam bo vsem enkrat uspelo, jaz imam sama zelo boleče spomine na moje žalostne nosečnosti, in lanhi sem v 23/4 tedne rodila punčko Tajo, katera nama je po dveh urih življenja umrla, šet let nazaj rodila v 21.tednu fanteka in tudi umrl, nimama še nobene bebike, a si jo močno žđeliva, saj se zanjo trudiva že 18.let, kar ni malo in še vedno imava železno voljo, da nama pa le enkrat uspe priti do konca. Po vseh lanskih mukam in bolečinam ter žalosti, sva se opogumila in šla dalje, in razkrijem vam da sem imela v četrtek oploditev z zamrznjenčom, in sedaj čakava ali se bo prijelo, če ne pa ne bom obupala, saj najo v skrinji čakajo še 4.lepi pingvinčki. Zato vam pravim da ne obupati, vsem nam je namenjeno in vse bomo srečne mamice, verjemite mi, jaz se veselim za vsako posebej in navijam za vse vas. sarar pa tako pozna mojo zgodbo in vam lahko še ona potrdi drage moje vse vas imam rada in s skupnimi močmi, močno voljo nam bo vsem uspelo. Zdaj pa ne bit žalostne pa spijte tole kavico, ki vam jo poklanjam RADEA VAS IMAM VSE
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 9.3.2010 8:50:10
|
|
|
|
*Star*
|
miklarom hvala za take spodbudne besede, mene osebno so se res dotaknile, in zagotovo ne obupam, sploh pa ne zato, ker je še popolnoma prezgodaj za to!! za tebe pa tudi držim pesti in močno upam in verjamem, da bosta kmalu držala v rokah svojega angelčka
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 9.3.2010 8:53:21
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarar star . veste kaj, punce-boste vse tukaj ostale na temi ne pričakujem..., da zdj tud jz nimam želje it naprej. dejmo še mal roza barve ponucat lidik, prav? drugače pa ja, sta že v vrtcu. pripravljajo se s tovarišicami na predstavo. jz jo pridem sam gledat bo po moje kar zanimivo a veste kok men zdaj psiha dela, zdaj mam pa že jaz predmenstrualne krče ja sarika moja ko bi bilo po moje, bi jaz za vse naslednje porabila roza barvo, tako da če boste pridno sporočale vesele novičke, boste videle, bo tudi witch pri seznamu pridno uporabljala roza barvo. Sej pravim, pri meni dokler se še ne ulije še vedno upam, pa čeprav bo upanje samo še pol ure bo pa pol ure. V glavnem se bom pa zdaj v delo potpila pa tule z vami malo čvekala in odmislila da bi kaj teklo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 9.3.2010 8:57:30
|
|
|
|
lidik
|
miklarom sej ne vem kaj bi ti rekla. Če bi ti povedala kako zelo, ampak res zelo ti privoščim da se ti prime, da boš srečka nosečka, da bo nosečnost potekala lepo in tako kot mora in da se konča šele čez 9 mesecev z zdravim, veselim . Takšne kot si ti ste res občudovanja vredne, da imate tako železno voljo, kljub vsem preprekam in oviram, ki ste jih imele na poti, da ostajate vztrajne in pozitivne. Od vas bi se morale me ostale veliko naučiti. Tako da še enkrat ti naj povem, da navijam za tebe, držim pesti in resnično močno, močno, močno upam, da bo tokrat vse vredu.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 9.3.2010 9:05:03
|
|
|
|
sarar
|
ja, miklarom je prava borka. in resnično verjamem, da bo tudi ona v rokah držala otročka, ki si ga že dolgo želi in si ga tudi zasluži... sploh pa, da je ostala tako pozitivna tako dolgo časa- vsaka ti čast, miklarom. ampak sej zdej pa bo. za vse nas. jaz pa zdaj krompirjev golaž kuham za mojega . a pozna kero to? no, jz ga že dolg nisem delala. ej, tolk sem že brez idej kaj za kosilo narest, ko pa mojega vprašam kaj bi jedu- ne vem, dej se kej spomn. joj... a so vaši tud taki?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 9.3.2010 9:06:59
|
|
|
|
miklarom
|
DRAGE MOJE, HVALA, ZATO VAM PRAVIM, DAJMO GLAVO POKONCI, ŽIVČKE ZAPRIMO V OMARO IN S POZITIVO NAPREJ. Vse bomo kmalu rozike, v to ne dvomim, zdaj pa si povejmo kaj lepega, da preženemo vse skrbi in tale mraz ki je zunaj
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 9.3.2010 9:08:29
|
|
|
|
sarar
|
miklarom, kdaj pa zveš rezultate? navijamo zate in pikico
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 9.3.2010 9:10:19
|
|
|
|
miklarom
|
sarar - o, kuhala boš krompirjev golaž, poznam to, sej res ne vemo več kaj bi kuhale, pa veš da je moj isti, niol ne pove kaj kuhat, pravi da smo ženske zato da študiramo kaj kuhat, D...... , mislim ti deci naši ti, jedli pa bi pa še po možnosti kaj dobrega
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 9.3.2010 9:10:43
|
|
|
|
miklarom
|
test imam 17.3.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 9.3.2010 9:11:12
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarar ja, miklarom je prava borka. in resnično verjamem, da bo tudi ona v rokah držala otročka, ki si ga že dolgo želi in si ga tudi zasluži... sploh pa, da je ostala tako pozitivna tako dolgo časa- vsaka ti čast, miklarom. ampak sej zdej pa bo. za vse nas. jaz pa zdaj krompirjev golaž kuham za mojega . a pozna kero to? no, jz ga že dolg nisem delala. ej, tolk sem že brez idej kaj za kosilo narest, ko pa mojega vprašam kaj bi jedu- ne vem, dej se kej spomn. joj... a so vaši tud taki? ja sarika jaz poznam to, pri nas večkrat naredimo to za jest in ti moram priznati, da si mi zdajle kr malo lušte naredila. V glavnem drugače pa moje špikanje se je umirilo, kot da me ne bi nič bolelo - nobenega sledu - je pa spet tisti moker občutek kot da mi teček, taka danes sem si spet rezervirala wc za sebe, da bom lahko hodila preverjat kaj je in kaj ni. No zaenkrat kaže dobro - še nič ni. Samo mi pa ni nič več jasno.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 9.3.2010 9:13:08
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom sarar - o, kuhala boš krompirjev golaž, poznam to, sej res ne vemo več kaj bi kuhale, pa veš da je moj isti, niol ne pove kaj kuhat, pravi da smo ženske zato da študiramo kaj kuhat, D...... , mislim ti deci naši ti, jedli pa bi pa še po možnosti kaj dobrega ja mikloram se strinjam s tabo - mislim da so čisto vsi isti. Tudi meni moj vedno reče, ti kr naredi nekaj, sam naj bo nekaj dobrega in nekaj kar imam rad. Pol pa včasih se mi naredi kaj, kar vem da ima rad in mu je dobro pa pravi - pa glih to si šla delat, ko sem danes jedel za malco. Tak da včasih tud jaz ne vem več kaj bi in kaj ne bi. Sam vseeno potem zmaže vse kar pripravim.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 9.3.2010 9:14:36
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom test imam 17.3. Evo tole ti pošiljam za to, da bo tvoje ime obarvano roza na tem seznamu!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 9.3.2010 9:18:41
|
|
|
|
sarar
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom pravi da smo ženske zato da študiramo kaj kuhat, D...... , mislim ti deci naši ti, jedli pa bi pa še po možnosti kaj dobrega pol so pa res vsi glih bomo 17. držale pestke, nas bo tok, da bo ziher nucal lidik, probaj odmislit(JA,sej vem da se ponavljam) vse skupaj, boš razmišljala o tem a je al ni ko bo cajt. pa pozitivna bit punca moja! no, zdej se pa lahk skup spomnemo, kaj bomo jutr kuhale?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 9.3.2010 9:19:41
|
|
|
|
miklarom
|
lidik - ja taki so naši deci, ne moremo si nič pomagat , hvala ti za pike poke vidim da si doma iz Celja, potem sva kar blizu, jaz sicer delav Celju v Mcdonald'su
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 9.3.2010 9:21:21
|
|
|
|
miklarom
|
sarar - jaz še za danes ne vem kaj bom kuhala, ti pa že za jutri misliš , no povej nam kaj boš ti jutri kuhala, mogoče bomo me tudi isto
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 9.3.2010 9:22:50
|
|
|
|
lidik
|
A res? Ej a veš da sem šele sedaj pogledala kje imaš napisan kraj. NO jaz sem tudi prava avša. Ufff potem grem pa kr velikokrat mimo tebe. - no mimo tvoje službe. ja deci pa res poglavje za sebe ja. Ej sarika jaz pa jutri za spremembo ne bom kuhala, bo to naredila moja mami, ker imam jaz jutri delam do pol petih, potem pa letim še na izpit, ki ga imam ob šestih, tako da bom šele okoli osmih zvečer doma in takrat bi moj že umrl od lakote, če mu ne bi kdo drug kaj pripravil.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 9.3.2010 9:25:51
|
|
|
|
miklarom
|
lidik - aja, pol se pa moreš kdaj noter oglasit, no sicer sem zdaj na bolniški, lahko pa se kdaj srečamo na kakšni kavici
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 9.3.2010 9:30:15
|
|
|
|
sarar
|
pojma nimam za jutr kaj bo za kosilo. sem mislila, da bom kero pametno idejo slišala a vam je všeč komad od katy perry -if we ever meet again? men grejo kar kocine pokonc ko ga slišim
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 9.3.2010 9:35:18
|
|
|
|
witch
|
star - in pogumno naprej sarar in lidik - hvala vama za vzpodbudo za moje "težave" lidik - dokler je ni je še upanje, tako da ko pride te pobarvam in za srečo miklarom - so mi kar solze pritekle. Močno, močno, močno upam, da boš enkrat dobila štručko v naročje Bom pa 17. kar se da močno stiskala pesti, da vama je uspelo. Punce kar se tiče pa barve http://www.webfolk.co.uk/img/pink-pencil.jpg to še imam, modre pa mi je zmanjkalo tako da naprej barvam samo še roza kuhanje - mi bomo danes pasulj . Za jutri pa še ne vem. Včeraj smo pa kislo zelje. Mmmmm obožujemo hrano na žlico Mogoče za kako idejo v nedeljo smo pa pečenko in pražen krompir. Latka - kako pa pri tebi kaže? Punce - kako pa je kaj vreme pri vas?
< Sporočilo je popravil witch -- 9.3.2010 9:37:43 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......