Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 9:43:34
|
|
|
|
agataema
|
Jaz imam tudi še 5 izpitov in diplomo:) smo pa res na istem. upam, da nam rata tudi .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 9:46:08
|
|
|
|
witch
|
Tudi jaz imam 1001 znak upajmo, da nam je vsem ta mesec uspelo. Meni je pa ostalo še 6 izpitov in diploma pa upam, da bo vse čim prej mimo. etna - pa vse dobro v aprilu kak pa je s tabo Beba? Javi rezultat smo že nestrpne.. punce, jaz bi vas kar vse pobarvala roza
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 9:57:12
|
|
|
|
*Star*
|
lidik, Witch - kdaj bosta delali test?? Jaz ga ne bom pred 10., če se seveda tečka ne prikaže. Witch, vidim, da je zate tudi 10. marec odločilni dan, če se ne motim (na seznamčku je malo drugače), zato tudi tebe sprašujem
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 9:57:30
|
|
|
|
lidik
|
joj witch iz tvojih tipk v tista ušesa, ki uslišuje naše želje. Upam, da bo seznam res kmalu v večini rozast. Ufff vidim da nas je kar nekaj takšnih, ki zaključujemo študij in zraven pridno redno delamo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 10:00:03
|
|
|
|
pika555
|
jaz sem pa lani maja diplomirala. Witch, midve bova približn na isti dan delale testek, pa obe 3. krog Držim pesti, da bova obe rozike.. Seveda tudi za vse ostale močno stiskam pesti....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 10:03:45
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Star* lidik, Witch - kdaj bosta delali test?? Jaz ga ne bom pred 10., če se seveda tečka ne prikaže. Witch, vidim, da je zate tudi 10. marec odločilni dan, če se ne motim (na seznamčku je malo drugače), zato tudi tebe sprašujem no veš kaj, tudi jaz bi ga najraje šele 10-tega, ker mislim da bo takrat še najboljše, samo čeprav sem ponavadi kar trden karakter ko se gre za delanje testa vem da nisem. In kolikor se poznam, vem da bom danes ko grem iz službe po njega tako da ga bom delala že jutri zjutraj. Samo zdaj se samo odločam ali naj delam BC mini, al naj delam Frst Sign, ali naj delam CB? Verjetno bom kr vse tri kupila. Potem pa se jutri odločim katerega naredim. Kaj mi ve svetujete?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 10:07:13
|
|
|
|
*Star*
|
hehe lidik , če boš vse tri kupila, neglede na to s katerim boš začela, če bo tisti pokazal , boš zagotovo še ostala 2 uporabila Hm, kaj pa vem, mogoče najprej FS ali BC, ker naj bi bila za zgodnje odkrivanje, CB pa še potem čez kakšna 2 dneva, da ti potrdi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 10:08:01
|
|
|
|
agataema
|
če se prav spomnim je meni prav BC mini pokazal prvi , potem pa first sign tudi. oba pred izostankom M. jaz rpiporočam BC mini , pa poročaj kaj bo pokazal.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 10:19:13
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Star* hehe lidik , če boš vse tri kupila, neglede na to s katerim boš začela, če bo tisti pokazal , boš zagotovo še ostala 2 uporabila Hm, kaj pa vem, mogoče najprej FS ali BC, ker naj bi bila za zgodnje odkrivanje, CB pa še potem čez kakšna 2 dneva, da ti potrdi ha ha ha ja ok, tole si pa zdaj čisto zadela. Ti povem, da če prvi ko ga bom prijela v roke res pokaže + obvezno sledita še obadva. Tako da če jutri ne bo tečke, grem kr zjutraj v akcijo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 10:20:00
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: agataema če se prav spomnim je meni prav BC mini pokazal prvi , potem pa first sign tudi. oba pred izostankom M. jaz rpiporočam BC mini , pa poročaj kaj bo pokazal. o ja to pa obvezno poročam. Tako da držim pesti, da jutri zjutraj še ne bo in da testek pokaže kaj lepega.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 10:59:34
|
|
|
|
pikizenc
|
Februarska tema je že bolj samotna, tako da še tukaj sporočim, da se očitno rozika sicer niso ful močne, ampak so. Jih oba vidiva
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 11:10:30
|
|
|
|
witch
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Star* lidik, Witch - kdaj bosta delali test?? Jaz ga ne bom pred 10., če se seveda tečka ne prikaže. Witch, vidim, da je zate tudi 10. marec odločilni dan, če se ne motim (na seznamčku je malo drugače), zato tudi tebe sprašujem Star - moje so se čisto zmešale. Tak da nimam pojma kdaj in kaj in kako.. 13. se približno izračunala. Gor na temu (na imenu ko imam) pa ni šlo za več dni narediti (moja m je bila na približno 40 dni, tam gor pa je največ 37 se mi zdi). - upam, da razumeš to klobaso Namen ga imam delati 13. Ampak me res ful špika spodaj in mislim, da ga bom že prej delala. Drugače pa je meni pred dvema letoma 13. umrl dedi. In upam, da bo za mene ta žalosten, grd datum, postal izjemno lep lidik - ja res nas je veliko takih pridnih pika555 - tudi jaz za vse močno držim pesti pravijo da v tretje gre rado.. Jaz pa imam doma že dva testa FS in bom tega delala. Potem pa vidimo za naprej.. pikizenc - čestitam naj bo teh devet mesecev čim lepših
< Sporočilo je popravil witch -- 8.3.2010 11:11:01 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 11:14:07
|
|
|
|
witch
|
http://www.iskreni.net/nosecnost-in-porod/nacrtovanje-druzine/392.html http://translate.google.si/translate?hl=sl&langpair=en|sl&u=http://www.beginnerbaby.com/improve-fertility http://www.fertility.com/en/index.html
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 11:16:33
|
|
|
|
witch
|
Kar dve sem v modro pobarvala etna in TMS82 še enkrat in pogumno naprej Beba - kje si? Daj da uporabim malo roza...
< Sporočilo je popravil witch -- 8.3.2010 11:17:08 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 11:16:44
|
|
|
|
Anonimen
|
a to da mam ful belega toka kej pomeni? pikizenc čestitam!!! anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 11:17:53
|
|
|
|
aleunam
|
Čestitke rozikam in modrim. Anonimen, jaz sem ga imela kar precej! Tako da je lahko tudi to znak.
< Sporočilo je popravil aleunam -- 8.3.2010 11:18:31 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 11:24:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Etna saj bo, nič obupat. Pikizenc - bravo!!! Pa si se mi pridružila Je bilo vredno počakat, a ne? Kar se pa testov tiče, sem pa jaz uporabila BC mini iz zelo preprostega razloga - najbolj poceni je pa še 2 sta not Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 11:49:00
|
|
|
|
*Star*
|
pikizenc, čestitkeeeee
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 12:07:53
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam Čestitke rozikam in modrim. Anonimen, jaz sem ga imela kar precej! Tako da je lahko tudi to znak. kaj res? kaj imam tudi zadnje tri dni toliko belega toka kot še nikoli. Samo mene je bilo strah, da to nakazuje na kakšno vnetje.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 12:32:14
|
|
|
|
*Star*
|
lidik -če boš res delala testek jutri zjutraj, upam, ko pridem v službo, da bom zagledala tvoji črtici Witch - sem te popolnoma razumela, se mi je zdelo, da bi znalo kaj takega biti. No, kadarkoli boš, čimprej poročaj, kako je bilo. Saj veš, vse upamo na pozitivne novičke V postih vas vse, ki vas nagovarjam, po novem, barvam roza. Če še niste rozike, boste pa kmalu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 12:44:51
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Star* lidik -če boš res delala testek jutri zjutraj, upam, ko pridem v službo, da bom zagledala tvoji črtici Witch - sem te popolnoma razumela, se mi je zdelo, da bi znalo kaj takega biti. No, kadarkoli boš, čimprej poročaj, kako je bilo. Saj veš, vse upamo na pozitivne novičke V postih vas vse, ki vas nagovarjam, po novem, barvam roza. Če še niste rozike, boste pa kmalu joj star, naj se tvoje črke uresničijo. Boš pa jutri videla, kaj ti sporočim. Upam, da bo dobra novička. Poleg vsega pa upam, da bo že kakšna rozika več tudi pred mano. Sej mislim, da sta še dve takšni možnosti najmanj.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 14:09:16
|
|
|
|
sarar
|
živjo punce! najprej vsem skupaj čestitke za dan žena! lidik, če je drugače glede znakov, ki si jih mesece do zdaj imela pa jih zdaj nimaš, mislim, da je to tudi dober znak. če boš šla v lekarno danes po testke, prodajajo baje ene cb za zgodnje odkrivanje . drugače pa vseeno katerega boš delala, glej da jutri sporočiš da imaš čestitke novi nosečki in za tiste, ki jih je spet tečka obiskala. pa seveda velik za drug krog.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 14:30:22
|
|
|
|
lidik
|
sarika pa kje si mi ti? Sem te tako dolgo čakala, da se malo oglasiš. No ampak jupi, sedaj si tukaj. Ja ja jutri bom pa delala test, če me seveda do takrat kje kakšna ne preseneti. Ej ampak nekaj ti moram povedati - ne vem kaj mi je danes ampak sploh ne pomislim na to da ne bi bilo pluseka. Nekaj mi pravi da itak da ni mogoče, da ne bi bilo nič in ti povem, da danes sem pa tako pozitivno naravnana da je kr joj.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 14:34:54
|
|
|
|
sarar
|
ja saj tako je prav. in jutri bo gotovo plusek ja, dopoldne sem delala, zdaj sem bila malo gor, bo pa treba it po maledva počasi. v četrtek ima starejši-david- v predstavo v vrtcu. odigrali bojo igrico zvezdica zaspanka. in ugani, koga bo igral- CEFERINA! ta prav
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 8.3.2010 14:36:07
|
|
|
|
sarar
|
jaz pa naj bi test delala jutri teden pa vprašanje če ga nam že v nedeljo zjutraj
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?