|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2010
7.3.2010 13:50:34   
witch
Jaz imam tudi že dva testa doma user posted image delala pa ga bom v soboto, ko je ne pričakujam. Če me bo pa res ful matralo pa v petek user posted image
agataema - user posted image user posted image naj se pikec čim prej pozdravi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 701
7.3.2010 14:20:03   
Beba78
Hej, jaz sem tu kljub soncu...smo virozni - driskanje, bruhanje, vročina...

IZVIRNO SPOROČILO: witch

Beba78 in latka - kako pa je pri vama? Roza barve imam kar nekaj na zalogi, pa bi jo res rada porabila user posted image user posted image user posted image za +

user posted image glede roza barve...ne vem, upam, da bo boš lahko tudi pri meni malo porabila, ampak še nisem delala testa, tečke pa tudi še ni...Glede na cikluse, ki jih imam na 30-35 dni, bo jutri prvi dan izostanka, če se orientiram po zadnjem ciklusu, tako da testek pade kje sredi tedna...

Minky user posted image   in lepo nosečnost!

Witch - a slikica zraven vzdevka, je pa spomin z dopusta?? Frajla, sem ti kar fouš, če je res user posted image .

Bodite lepo in držite pesti, da tudi mene kaj ne zvije user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 702
7.3.2010 16:18:45   
thevenus
Pozdravljene,
spremljam, kako kaže in držim pesti. Glede teskov pa... jaz bi počakala izostanek, ker je zelo pogosto lahko rahla črtica, potem pa pride menstruacija, saj pride do oploditve, a se žal ne obdrži. Pogosto ženska za to sploh ne ve, jaz zase nočem vedeti. Ne bom delala testa, dokler mi ne zamuja tri dni glede na najdaljši cikel.
Beba, razveseli nas ju3!
user posted image za vse

(odgovor članu Beba78)
Neposredna povezava do sporočila: 703
7.3.2010 19:09:14   
TMS82
Goodbye marčevke, žal me je user posted image v vsej svoji veličastnosti obiskala. No pa gremo naprej v 10. krog.

Upam, da boste ostale ugledale svoj user posted image Navijam za vas user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thevenus)
Neposredna povezava do sporočila: 704
7.3.2010 20:03:12   
sarar
user posted image user posted image user posted image  in veliko user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za naslednji krog vsem ki vas je user posted image  obiskala

(odgovor članu TMS82)
Neposredna povezava do sporočila: 705
7.3.2010 21:21:10   
*viva*
Dober večer!

Se še jaz po dolgem času oglasim. Sem se vrnila iz službene poti, končno.user posted image
Še dobro da v petek, ker imam ravno plodne dneveuser posted image

Ampak smo bili pridni in jih koliko se je dalo izkoristili.

Me veseli babike,da je že toliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image želim predvsem malo tegob in veliko veselja in upam,da se vam pridružim!

Drugače pa je pred mano spet naporen teden, imam 2 izpita, no vaj delat grem samo jutri in še dragi je doma user posted image

Se ta teden še kaj oglasim, predvsem pa navijam za vse, ki v tem tednu NE pričakujete user posted image , da se pokažejo user posted image ali user posted image

Sladke sanje vsem!

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 706
8.3.2010 6:32:49   
lidik
Minky  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo punca, to pa je lepa novička, ko prideš po nekajdnevnem premoru spet na RR in že kr takoj ko začneš brati vidiš tako lepe novičke. Želim ti lepo user posted image  in seveda čez 9 mesecev zdravega  user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Minky)
Neposredna povezava do sporočila: 707
8.3.2010 6:39:17   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: sarar

lidik, kje si? kako kaj pri tebi?

hej sarar evo mene izmed izgubljenih nazaj. Sem bila cel vikend odsotna, v soboto sem bila kuharica, ker so naši v gorci delali, pa sem bila jaz zadolžena za 10 lačnih moških ust. Sva pa potem z mojim kar pri njemu doma ostala, tako da sva prišla šele včeraj zvečer nazaj in evo danes se oglašam. No pri meni nič novega. Zenkrat ni nobenega sledu še o user posted image . Čeprav pa glede na to, da sem imela zadnje 4 mesece user posted image  na 24-26 dni, sem se odločila, da grem danes po službi (seveda če se prej ne ulije) kupit test in ga jutri delat. Sej itak je to samo 1 dan prej od "najdaljšega" cikla 28 dni. Tako da kaj več vam jutri sporočim. Je pa res, da zaenkrat me nič ne špika, nič ne boli edino kar je da imam še vedno skoz občutek da mi nekaj teče, tako da sem na straži na WC-ju kr naprej. Mi je tašča že v soboto rekla, če sem se slučajno mehur prehladila da tolk hodim na WC. user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa sem se samo smejala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 708
8.3.2010 7:25:58   
witch
Jutro!
Prvo lep dan žena http://kandela.blog.siol.net/files/2008/04/3.jpg user posted image   NAJ BO DANES NAŠ DAN!
ka naj naredim, da se bo slika videla user posted image
Vsem, ki pa je to pomemben user posted image tedn želim veliko sreče in veliko + user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 8.3.2010 7:33:38 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 709
8.3.2010 7:43:08   
lidik
witch hvala lepa za tako lepe čestitke. Seveda tudi jaz želim tebi in pa vsem ostalim tu gor lep dan žena. Slikca je pa zelo lepa. Sem kliknila na link in se vidi. user posted image  

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 710
8.3.2010 8:33:50   
*Star*
Dobro jutro punce.

Najprej vam želim, da čim lepše preživite dan žena!!!user posted image user posted image user posted image

Minky - čestitke user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem, za lepe besede, res sem morala dat to ven iz sebe. In se popolnoma strinjam z vami glede otročka, ravno zato sva začela že delat na tem, ker se bojiva, da nebi šlo in da se nebi vse skupaj vleklo predolgo...
Je pa žal tako, da nimamo ne pri njemu ne pri meni hiše, da bi si lahko midva uredila en košček najinega stanovanja, pa tudi v podnajemništvo ne moreva, ker sem morala vzeti kredit, da si lahko plačujem študij. Če bi vzela še enega, bi se stari poravnal... Dolga zgodba, ki pa mislim, da se bo lepo končala. Smo dobili drugo možnost za kredit, na banki, kjer upoštevajo bruto plačo, in ne neto.
Še enkrat hvalaaaaa punce, res ste zlate, če ne zaradi drugega pa zato, ker berete moje romane user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 711
8.3.2010 8:40:14   
lidik
*Star* ti kar povej oziroma napiši kar te teži, sej veš da me smo tu zato, da druga drugo poslušamo in ji poskušamo ali z kakšnim nasvetom ali pa vsaj z besedo pomagati, da se spet dvigne na noge. Tako  da boš videla, da bo še vse vredu, da se bo vse izšlo in da bosta tudi vidva prišla do svojega gnezdeca in do svojega user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 712
8.3.2010 8:56:05   
*Star*
lidik , verjamem v to. Otrok je nekaj kar si želim že odkar sem bila še sama otrok... moja največja želja. Ne bom se odpovedala svojim sanjam zato ker je pač stanje v naši domovini takšno kot je.

Čez 2 dneva smo pa me na vrsti... upam, da nam je uspelo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 713
8.3.2010 9:12:19   
lidik
Ja tudi jaz stiskam pesti za nas. Kako se počutiš? Imaš že kakšne znake user posted image ali ne user posted image . No v glavnem jaz pa ta mesec prvič ne vem pri čem sem. Nimam čisto nobenih znakov, razen tega, da imam skoz občutek da mi nekaj teče. user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 714
8.3.2010 9:13:14   
agataema
witch, hvala za lepo slikico, tudi jaz vsem želim lep dan žena. Jaz ga bom preživela brez moža, saj je spet cel teden službeno odsoten. je pa vsaj sinu antibiotik zagrabil in je brez vročine.

Star, midva sva se za prvega otroka odločila ko sva bila še oba študenta. res, da sva imela rešen stanovanjski problem ampak sva vseeno od mnogih dobivala vprašanja, zakaj tako zgodaj, kaj pa služba, plača ipd. To je bila definitivno najboljša odločitev v mojem življenju, saj toliko časa kot smo takrat imeli drug za drugega ga ne bomo imeli nikoli več. Med tednom smo hodili na izlete, v hribe, vse je bilo spontano. Zdaj moramo skoraj en mesec vnaprej planirat, da kam gremouser posted image .

Glede testov. Ker imam občutek, da sva O zamudila, jih sigurno ne bom delala pred izostankom. Sem pa pri prvi nosečnosti delala test 4 dni prej (first sign) in je že pokazal pozitivno.

Zdaj moram pa it zabavat malega...

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 715
8.3.2010 9:18:01   
etna
Žal je mene včeraj obiskala user posted image , tako da se prestavim v april.
Upala sem, da nama bo ratalo imeti še enega škorpijončka, pa žal ni.
Čestitke novim nosečkam in prelepo nosečnost želim.user posted image
Lep pozdrav

< Sporočilo je popravil etna -- 8.3.2010 9:22:58 >

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 716
8.3.2010 9:19:41   
agataema
etnauser posted image

(odgovor članu etna)
Neposredna povezava do sporočila: 717
8.3.2010 9:22:29   
lidik
etna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Punce, pa ne no modre barve. Me začne še bolj stiskati kaj bo čez dva dni če vidim tu samo modro barvo. user posted image
V glavnem etna za tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da vama le čimprej uspe zagledati user posted image

(odgovor članu etna)
Neposredna povezava do sporočila: 718
8.3.2010 9:24:51   
*Star*
Etna, žal mi je user posted image

lidik, o znakih raje nebi user posted image . Že prejšnji mesec me je 1 teden pred M začelo špikat spodaj, pa prsi sem imela ogrooomne in zelo boleče, sem bila že skoraj popolnoma prepričana, da se nekaj dogaja... pa se ni.
Ta mesec je spet enako, s tem, da sem imela prejšnji teden neke čustvene izpade, jok in tako naprej (čeprav drugače nisem neka jokica), prsi spet zelo boleče in napihnjene, krči spodaj, včasih komaj čutim, včasih me pa orng zagrabi. Ker je bilo prejšnji mesec tudi tako, ne vem, kaj naj si mislim. Baje, da so to znaki nosečnosti, ampak priznam, prevelikega upanja nimam. Da ne bom spet razočarana kot prejšnji mesec.

< Sporočilo je popravil *Star* -- 8.3.2010 9:25:34 >

(odgovor članu etna)
Neposredna povezava do sporočila: 719
8.3.2010 9:28:35   
etna
Hvala punce za spodbudo.
Saj boste pobarvale naš seznam na user posted image , tako da brez skrbi.
Držim pesti za vse.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 720
8.3.2010 9:34:15   
*Star*
agataema - ne vem koliko časa bomo mi imeli, ker jaz poleg študija (samo še 5 izpitov in diplomauser posted image ) tudi redno delam user posted image  
Neglede na vse, se resnično veselim in komaj čakam najinega prvega user posted image  Moj dragi pa na srečo tudi.

(odgovor članu etna)
Neposredna povezava do sporočila: 721
8.3.2010 9:35:14   
lidik
Ja sej te čisto razumem, sej pravim, sej meni tudi ni več nič jasno. Vedno sem imela neke znake, pa se je potem izkazalo da so znaki za user posted image , ta mesec pa nič, tudi prsi niso nič boleče, nič kaj me ne špika, tako da sploh nimam pojma kaj je zdaj to. Edino kar je tudi to, da me peče v želodcu. In sem se že zjutraj začela spraševati kako je če peče zgaga - sej vem da je hecno vprašanje, sam glede na to, da me prej ni nikoli, sedaj sploh ne vem kakšen občutek je to. user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 722
8.3.2010 9:36:10   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

agataema - ne vem koliko časa bomo mi imeli, ker jaz poleg študija (samo še 5 izpitov in diplomauser posted image ) tudi redno delam user posted image  
Neglede na vse, se resnično veselim in komaj čakam najinega prvega user posted image  Moj dragi pa na srečo tudi.

Imava pa podobno situacijo. Hi hi hi in še število izpitov imava enako. Mene jih tudi še 5 čaka in potem diploma. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 723
8.3.2010 9:40:03   
pika555
Punce, dejmo kak plusek!!! danes ko je naš dan user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 724
8.3.2010 9:40:20   
*Star*
lidik - A res, suppeeeeeeruser posted image user posted image user posted image
Najin timing je pa enak hehe.
Bova videli čez 2 dneva, če res user posted image user posted image

pika555 - sej če bi ga lahko, bi ga kar same narisale pomoje sam, kaj češ, ko ne gre... kje je že tista čarobna palčka ...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *Star* -- 8.3.2010 9:42:16 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?