|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
2.5.2010 20:47:00   
sasadejan
V Domžalah imamo za zgodnjo nosečnost do 4 mesecev nosečnosti, nato pa še šolo za starše po 7 mesecu nosečnosti.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
2.5.2010 21:28:54   
filisa

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

bi se tud jaz strinjala ... lahko pa naredimo septembra, ko bomo že na porodniških, eno srečanje v živo in obnovimo pridobljeno znanje user posted image .

Nimam nič proti user posted image !

sasadejan - nisem takoj pomislila na zgodnjo šolo za starše, saj sama nisem bila. Mislim pa, da tudi pred 7 mescem user posted image , ne sprejemajo v šolo za starše, razen če imaš dovolj tehten razlog...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
3.5.2010 7:56:05   
tinaaleks
Jutro!

Jaz spet v službi. Čez vikend smo malo skočili na Notranjsko, kjer imajo moji stari starši vikend in se lepo spočili. Moja mala je prvič pobožala konja-še poljubček mu je dala. Jo je prav zabavno gledat kako jo držim v naročju ob ogradi, stegne roko in reče pidi, pidi.user posted image
Se nisem nič javila, ker tam res nimamo računalnika, še TV je bolj tako, da lovi samo SLO1 in zato večer preživiš tako, da se pogovorajaš z user posted image , igraš karte, bereš,...
Bom pa tukaj samo še jutri, potem imam pa dopust in gremo nazaj na vikend, tako da se nekaj časa ne bom javila.
Sem videla, da se pogovarjate o vozičkih- sem pri prvi imela košaro, ki sem jo tudi dobro uporabila, lani poleti prodala, sedaj pa je najbrž ne bom kupila nove. Bom videla kakšna bo zima.

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
3.5.2010 8:15:18   
3x mami
jutro!

docakali dez, po lepem in toplem tednu. pocutje v redu, trebuh pocasi napreduje, brcike postajajo ze mal redne - najbolj jih cutim zjutraj in proti veceru. vceraj je moj starejsi imel roko na trebuhu, ko je ravno malo mocneje brcnil (ok, zdaj je itak se vse skupaj bolj nezno) in se mali kar ni mogel nacudit, cisto je bil fasciniran user posted image

sasadejan, veckrat pomislim nate. en nasvet bi ti edino dala. ne pozabi, da je to vajin dan in vajin praznik. naj se vse vrti okoli vaju, in ne da vidva skaceta okoli zaradi svatov in njihovega pocutja.

kosara. mi je obakrat nismo imeli. vozicek se poleze cisto vodoravno, strehica se tako zapne, da cisto zapre zgoraj, spodaj pa ima se zimsko vreco. v drugo (rojena sredi avgusta) smo bili celo zimo zunaj, ker sem z obema hodila na dolge sprehode. do 4h smo se klatili, pa nas je ustavil samo dez al pa mocen veter. malo sem pac fajn oblekla, pokrila, in je spala noter ko angelcek. res je, da pri morju nimamo ravno polarnih temperatur, ampak vse se da tudi brez kosare. tako da to je po moje nepotreben strosek - ce se vozicek poleze vodoravno.

caroline1, kam se pa ti selis? oz zakaj?

filisa, hitro okrevaj! user posted image

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
3.5.2010 8:28:54   
elaaa
http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=8375

Hvala za glas.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
3.5.2010 11:13:35   
anju
že dober dan

ja, dež... počutje v nedeljo še bolj kot nedeljsko. nekako potre ta dež po tako optimističnem vremenu.

3x mami lepo da se počutiš boljše in user posted image  da je otrok čutil brcike. moja ne  mali ne večji jih še nista. komaj pa čakam, da začuti sin. ko ga kaj preseneti se od nekdaj prav reži in pomojem se bo tud ob močnih brcah.

za košaro še vedno mislim da jo bom rabla. ma če samo pomislim, da se uležem na tisto tanko hrbtišče, pa kakšna luknca iz strani, pa pri strehci bi tud notri prišlo, čeprav se zapne, brrrr... če sebe ne bi notri denla, tud dojenčka ne! na morju sem pomislila, da je res ne bi rabla, samo ne bom se vsak dan vozila na morje. sej lahko podložim, pa zadekam... samo naša burja najde vsako luknjo. pa še v nasprotno smer vožnje se ne obrne naš voziček, da bi vsaj s svojim telesom nekaj zavetja naredila. bi mogla otroka čez glavo pokrit, da mu ne bi jemalo sape.

(odgovor članu elaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
3.5.2010 11:13:46   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

lahko pa naredimo septembra, ko bomo že na porodniških, eno srečanje v živo in obnovimo pridobljeno znanje user posted image .

dober predlog!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
3.5.2010 12:26:05   
tinaaleks
Malo da pojamram!

Moj se je pa ravnokar neki spiču s šefom in sploh ne vem če bomo potem šli v sredo na lepše user posted image
Pa šele jutri zvem!
Ja lep začetek tedna!
Trikrat vdihnit pa bo bolje.......

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
3.5.2010 12:46:02   
majabar
Jaz se pa tako težko uprem hrani, da je že kar grozno! Imam preveč časa in bi samo jedla. Zdaj bom 5 dni v hotelu in upam, da bo lažje, ko ne bo zraven hladilnika in polic s hrano. Ponavadi pojemo na tekmah veliko sladoleda, a je za cel teden napovedan dež in upam, da me ne bo preveč premamilo!!!

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
3.5.2010 13:13:53   
missD
ojla,

vem da se že doooolgo nisem javila na forumu...ampak enostavno nisem bila pri volji.
pa še časa kar zmankuje.

torej, da boste na tekočem še z mano :)

trenutno sem v 15 tednu, gremo proti 16. še vedno sta 2 srčka, velika že 10cm! :)
v 13 tednu so se začele težave-nenadoma sem začela krvaveti, in smo šibal na urgenco, kjer so potrdili
da je z malima vse ok. en teden je bil mir potem se je vaja ponovila. res ne vem kaj delata z mojimi žilami :D
skratka do danes se je zadeva KONČNO umirila.

v 14. tednu smo bili na NS, pregled je bil poln smeha saj se spodnji srček nikakor ni hotl obrnit
tako da bi ga lahko premerila. pa je drezala po trebuhu kolkr se je dal.
moj se je samo smejal zraven in takoj ko se je smeh polegel se je tud dojenček odločil da bo sodeloval.

trebušček se pozna minimalno...ne vem...ampak med dvema pregledoma pri mojem G (razmak 4 tedne) se nisem zredila čisto nič user posted image .

tudi sama sem že malce gledala vozičke in sva se na koncu z dragim odločila za implast spider.
sprednje kolo se premika kar se mi zdi dokaj pomembno sploh pri takem ogromnem vozičku. pa še košare dobim posebaj kar je dodaten plus.

glede šole za starše sem se sama odločila da grem nekje v mesecu juliju mogoče avgustu, kasneje bo samo še težje.

to je to, se bom poskusila bolj redno javljat :)

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
3.5.2010 13:22:37   
majabar
missD, tebe sem pa res čakala! Edina med nami si z dvema srčkoma. Me veseli, da sta tako aktivna. So ti kaj prestavili PDP?

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
3.5.2010 13:47:51   
Pikab84
Pozdravljene!

No midva pa začneva z šolo za starše v sredo. Zdaj je še zadnji termin pred poletnimi počitnicami in bo potem šele v začetku septembra, traja pa 2 meseca, tako da bo takrat zame že prepozno. Sem vprašala organizatorko šole za starše in mi je rekla, da naj kar zdej prideva, da ni problema. 

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
3.5.2010 13:55:44   
majabar
Ali se samo meni zdi, ali res naše Jane ni tu že kakšna 2 tedna? Kakšna poroka pa je to:)? Upam, da je bil res dober žur in čustven dan in da se nam spet kmalu pridruži!!

(odgovor članu Pikab84)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
3.5.2010 13:55:51   
missD
ma tako čudno je...G je omenil da pa bi bil rok 29.10. glede na velikost.
v petek ko sem bila na zadnje pri G pa je omenjal da je eden velik za 15 drugi pa za 16 tednov.
jaz mislim da še kar velja rok 21.10. ampak mislim tudi da se bosta prej vn zrinla drugace me bo razneslo kot balon :D

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
3.5.2010 14:01:54   
majabar
:) Ali pa bosta z manikom enega tedna ven prišla, vsak po svoje:)! Se mi je zdelo čudno, tvoj PDP in tedni nosečnosti, zato sem vprašala. Ja, en teden gor ali dol ni problema, ne vem pa, če sem že slišala za veliko dvojčkov, ki so čakali do PDPja.
Aja, zakaj si pa žalostna, če se nisi nič zredila?

< Sporočilo je popravil majabar -- 3.5.2010 14:02:35 >

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
3.5.2010 14:29:45   
majabar
Hotela sem napisati ZAMIKOM in ne manikom. Joj, ta moja disleksija...

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
   [Brisano sporočilo]
3.5.2010 16:47:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu majabar)
  Neposredna povezava do sporočila: 1517
3.5.2010 16:52:42   
Alica84
Nevem če je ze katera omenila na tem forumu, pa vseeno.
Ali katera spremlja to stran? :

http://www.mamazofa.org/index.php

Gor so obvestila o predavanjih in delavnicah v zvezi z nosečnostjo in porodom, ki so po pripovedovanju prijateljice zelo zanimiva.
Jaz sem razmišljala, da bi šla na kakšno delavnico v primeru da bi bila običajna šola za starše premalo informativna. (ni brezplačno...)

Sporočam še datume svojih pregledov: 24.5. redni pregled, 14.6. morfologija.

Meni se pa neda nakupovati vozička! sploh se mi neda po trgovinah niti po nosečniška oblačila in bi si jih najraje sešila sama. Mogoče zato,
ker sva trenutno na 0 z denarjem user posted image
Sej bo bolš...

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
3.5.2010 17:40:56   
anju
ja, tud js jano že fejst pogrešam... upam da se je po poroki odločla posvetit faksu in je vse ok z njo in user posted image

kako zamimivo je prebrat o dvojčkih, sploh ker sva si jih z mojim po malem želela. missD prva med nami bi mogla v šolo za starše, da te ne user posted image user posted image ujameta nepripravljeneuser posted image hec. jaz ne verjamem da bom šla še enkrat. sasadejan poročaj kaj se zve v tej zgodnji šoli do 4m. verjetno se pa po kvaliteti razlikujejo po območjih. za nego dojenčka tako ali tako pokaže potem patronažna. če se z njo ujameš seveda (beri: moja mama je patronažna in sva jo imela za patronažnouser posted image )

majabar js se pa ne upiram hraniuser posted image samo "ne!" rečem in se od ne-ja redimuser posted image
sm vseen stopla na vago, ne vem kaj sem si mislila, in glej ga zlomka, spet malo večuser posted image tako da 4+ od štarta na moje malo telo in sem kot vse lepša kepcauser posted image ANTI!!!

(odgovor članu Alica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
3.5.2010 18:12:59   
anju
aja, majabar čim boljš streljaj! srečno!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
3.5.2010 18:58:44   
missD
haha to pa bi bla zabava, da en ostane notr še dodaten teden
potem bosta pa dvojčka z popolnoma različnim datumom rojstva :)

glede teže pa...vse razlagajo kako so že začele pridobivat na teži in pridno jedo...
mene se pa očitno to še ni prijelo. sem pa med bolj suhimi... ma bo že.

ps: upam da se dobro odrežeš na sp-ju :)

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
3.5.2010 20:18:02   
filisa
missD - vedno sem se bala, da ne bi 1. zanosila z dvojčki (saj imamo že v družini dvojčke). Ko sem na 1. UZ izvedela, da bo samo eden, pa sem po pravici povedano bila vseeno malo razoračarana in zdaj, ko te berem ti prav malo zavidam - Čestitke user posted image !

Moja noga je že čisto ok. So pomagale razgibalne vaje in veliko gibanja.

Danes pa že cel dan, zelo pogosto (tud ko hodim) čutim ˝mehurčke˝ v trebuščku. Sam nisem čist ziher al je to user posted image , ker me je včeraj nekaj zvijalo... Če bo jutri ista zgodba, je to to...

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
3.5.2010 21:16:40   
missD
pri meni je bil na začetku kar šok, preden je naredil ultrazvok je zdravnik reklel: kaj pa če so dvojčki
in sem nazaj odvirnila: ah pa kaj še, dejva najprej ultrazvok narest pa se pol naprej menit.

zdej pa mam :D

kako sem vesela zate filisa in vse ostale da svoje malčke že čutite, komaj čakam da
jih občutim tudi sama!

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
3.5.2010 21:42:15   
caroline1
missD- tudi jaz sem vedno sanjarila o dvojčkih, in ko vidim vozičke, ko starši vozijo dvojčke, se mi vedno kar orosijo oči...sicer so mi vsi govorili- kao pazi kaj si želiš, ker ni enostavno!!! sem jaz vedno sanjala o user posted image user posted image ...do 1 UZ user posted image . Vesela sem za tebe...in seveda sem vesela tudi zase!

3x mami- jaz se selim iz istega razloga kot majabar user posted image  samo lokacija je mal bližja...iz Lj na štajerski konec! Kam točno pa še ne vem! Kako se to smešno sliši!

DRgač sem pa danes imela spet seanse z zdravniki, najprej osebni, potem sprejem na urologijo pa čez pol ure odpust (mnenje 2 različnih zdravnikov)...ma vam povem, da sem jih sita ko surovega boba!!! Spet sem na antibiotikih še vsaj 1 teden do redne kontrole! Mi je pa moja dojenčica polepšala dan, ker sem jo vsak večer čakala, da začutim premike in prej sem jo dočakala...po celem tednu!!! Pa buši raste na pravem mestu...vidno! Bolniška še kar traja...pa tudi še nekaj časa bo!!! Do kdaj ne vem...tak se zdim sama sebi nekoristna!

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
3.5.2010 21:51:04   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: missD

pri meni je bil na začetku kar šok, preden je naredil ultrazvok je zdravnik reklel: kaj pa če so dvojčki
in sem nazaj odvirnila: ah pa kaj še, dejva najprej ultrazvok narest pa se pol naprej menit.

zdej pa mam :D

user posted image ko je meni tako rekel v prvi nosečnosti se ga pogledala kot bi z lune zletuuser posted image
zdej v drugo pa sem sama rekla, da sta pa mogoče dva. pa pravi da bog ne daj za tako drobno ženskouser posted image
tudi meni se zdi malo magično imet 2 hkrati, čisto drug svet, fajn ne?

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......