jana84
|
evo, zdej sem prebrala za 14dni nazaj, kaj vse ste čvekale in končno lahko tud jaz nekaj napišem Da malo povem kje vse sem se potikala v času ko me ni bilo na forumu. Torej, v torek 20.4. sem imela pregled, kar mislim, da sem že poročala. Potem pa sem v sredo ZBOLELA - ja spet ANGINA in spet antibiotiki! Groza. Me je mama takoj nafilala z njimi, da bom do poroke dobra. Ali ni bilo tako kot sem pričakovala. Angina je bla vsak dan hujša. Na dan poroke (24.4.) sem bla tako uboga, da se mna 4 ur jemala lekadole, da sem lahko vase spravla vsaj mal juhice...Groza, sploh nisem mogla sline požirat, kako bi še kaj drugega. Tako da je bila poroka glede tega malo bolj "boleča". Po drugi strani pa tako lepa in vesela, da je bilo prav super. In nimaš kaj in čustva, so posledično kar solzice privabljale...V glavnem bilo je fajn. V nedeljo po poroki, pa so šli v si iz hiše na naš vikend, jaz pa sem se nafilala doma z Analginom, in odspala še kakšno urco al dve, pol pa ko sem se zbudila sem bla kot nova - grlo me ni bolelo, pa tud vse ostalo je blo v redu. Dokler ni tableta popustila, potem pa jovo na novo. No, v glavnem v ponedeljek smo jo pa kljub moji bolezni mahnili na DOPUST in sicer za 4noči v Baško na Krk...Bilo je fenomenalno in predvsem sproščujoče. No, ponedeljek je bil po dolgem času dan, ko sem lahko pojedla nekaj hrane brez protibolečinkih tablet . In tako je šlo moje zdravej počasi na bolje. Sredi tedna pa mi je zabasalo NOS - še vedno ne vem al kakšen neumen prehlad ali kakšna alergija na kakšne cvetenje cipres al kaj podobnega. Groza. V glavnem kar se tiče zdravja katastrofa, kar pa se tiče vsega ostalega pa SUPER. V petek smo prišli domov, zvečer smo šli na piknik ob kresovanju na koncu ulice, spat šli svi trije šele okrog 10h, spali pa do 8h zjutraj...V soboto smo šli ponovno na naš vikend, kjer je blo tako fajn, sproščujoče, pa še ta mali je užival 100/uro ,ker je lahko prgal po peskovniku in po travi in tako naprej in nazaj. Potem pa smo se začeli poasši spravljati k sebi. V nedeljo smo šli malo do svakinje na obisk, da smo malo zabili čas. V ponedeljek je imela sestrična (tista ki se je poročila) rojstni dan, včeraj pa smo imeli gasilci mašo v čast sv.Florjanu zavetniku gasilcev. V glavnem,danes je po 14dneh ponovno mir v bajti, ko so vsi po svojih "delovnih mestih", vključno s sinkom v vrtcu! No, da si ne boste mislile, da je to vse! Kje pa. V tem času smo doživeli še 10rojstev! In sicer, je najprej v četrtek 29.4. rodila svakinja sina in sicer po 8hčerkah je končno rodila sina! v soboto, 1.5. pa je naša psička strila 9 malih psičkov...takih malih črnih podganic...Res so cartkani. Naš mali jih non stop gleda in boža...Faca... Sej verjetno sem še kaj pozabla napisat, pa naj bo zaenkrat to vse! Tako, da vidite da res nisem imela časa, se javljat na forumu. Upam da mi oprostite. Zdej bom pa še SEZNAM posodobla in ga pripopala gor. Pol pa prosim, če mi lahko sporočite, če sem kakšno spremembo pozabla napisat...OK?