Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae mi gremo pa jutri v Postojno, z vlakom, v Predjamski grad in malo naokoli , za v torek pa še delam na projektu, kako zapečkarskega moža prepričati, da je izlet v Benetke v resnici strašno dobra ideja . Držte pesti, da mi uspe. lepo se imejte za vikend in čez praznike navrzi not se lago di garda in mogoce gardaland, pa pejte tja pokampiratza par dni. je ful lepo zdej okoli jezera. Jutro punce! Smo bili 8 dni na potovanju v provansi, pa vas nisem brala. Apdejt: nosecniska raztresenost!@! cist se mi trga, pozabljam stvari, besede, stavke, misli, orientacijo imam na psu, prej se nisem nikoli zgubljala, zdej kmalu ne bom znala domov prit. ima se katera to? mende je znacilno za drugo trimesecje, pri prvi nosecnosti nisem imela teh problemov. trebuh je ful zrastu kot za sesti mesec, ce primerjam s prvic, prebava je sla na pocitnice, slabosti so hvalabogu izginile, mi je pa zacelo kapljat iz prsi, pa ravno par mesecev nazaj so se presusile. izgubila sem ze stiri kile od zacetne teze (na zacetku sem jih 3 pridobila, torej sem jih izgubila ze 7). filisa jaz sem se zacela rediti priblizno v osmem mesecu, do takrat sem samo zgubljala. po porodu sem bila takoj na zacetni tezi. imam pa ze sicer ful kil prevec, tko da je logicno. suhe zenske navadno pridobijo vec kil v nosecnosti. frendica se je pa zacela rediti ze v prvem mesecu, avgusta ima rok, pridelala pa je ze cez 20kg. vrocina mi je prisla do zivega, v trgovinah ze tezko zdrzim in med stanjem v vrsti na blagajni se mi zacne meglit in postaja slabo, s tem sem imela ze prvic ful probleme, sploh ce ni bilo klimatizirano. zdej se prav nikamor ne premaknem brez pol litra vode, v avtu imam vedno zalogo, v trgovini pa jo odprem se pred blagajno. Ja 3x mami, tile prazniki se ful poznajo, niti ob stirih ni prometnih konic, kar se mi zdi cisto nedojemljivo. Imam kar slabo vest, da nismo tudi mi nekje na lepsem . Cestitke za metuljcke . mene vcasih tisci kot bi se narobe obrnil, vcasih se cuti kot bi kolcnil, pa nisem zihr, ce to ze malega cutim al samo maternico. se je pa prvemu skos fuuuuul kolcalo, se po rojstvu . 3x me je ze ven vrglo, ko sem hotela odgovorit
|