|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
30.4.2010 8:33:23   
3x mami
aja, se to. vceraj popoldne sem bila ko cunja. ze ko sem sla po otroka, sem mogla zlo pocasi hodit. ko smo prisli domov, pa sem se pocutila kot da bi imela vrocino (pa nisem), oblival me je mraz, slabo mi je bilo in skoraj nisem mogla bit pokonci. otroka sta bila na sreco zunaj in se igrala (ok, danes sem ugotovila, da je mala nekam zapravila sop kljucek, ki sem jih zjutraj besno in neuspesno iskala...) in da mi je moz potem pomagal. jaz pa na kavcu in spala...
je na pohodu kaka viroza? me skrbi, da ne bo tako se naprej...
me je pa mali zvecer in zjutraj malo pobrcal, tako da sem mirna, da je z njim vse ok user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
30.4.2010 8:40:46   
3x mami
rose85, prav te majcke se nisem vidla. lusne jih dobis v popku, sam so kar drage:

http://www.popek.si/oblacila-za-nosecnice/majice-saljive.html?SID=m39vp9v7i2c3029vgsgse24j75
http://www.popek.si/oblacila-za-nosecnice/majice-navihane.html

sem pa pri prijateljici vidla majco: "I make milk. What''s your superpower" tale mi je zlo lusna, sam jo je dobila v dar, tako da ne vem, kje bi jo iskala.

< Sporočilo je popravil 3x mami -- 30.4.2010 8:41:20 >

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
30.4.2010 8:55:04   
2ursae
3x mami, poglej (cene so pa user posted image )

http://www.cafepress.com/theapshop/767310

najboljš da si sama natiskaš na majico user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
30.4.2010 9:26:14   
3x mami
2ursae, hvala. jao, cene so pa res user posted image tako kot v popku...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
30.4.2010 9:28:07   
pixieM
Pozdravljene!

Kako ste? Vreme je super, a kaj ko ne smem biti zunaj user posted image . Kako se počutite? Sem prebrala, da že čutite brcikeuser posted image . Jaz zaenkrat še ne čutim kaj, je pa sigurno, da imam malce izbočen trebušček (ampak se ne vidi, ko sem oblečenauser posted image ). Počutje pa je...pf...sem grozno utrujena, boli me hrbetuser posted image oz. križ, kje se me glava drži tudi ne vem... ampak drugače sem pa super user posted image !
Tudi jaz še nimam ničesar za dojenčka. Saj ve vem ali je bolj pametno vsak mesec nekaj kupit, ali potem vse naenkrat?! Vse naenkrat je verjetno kar šok za denarnico. Mislim pa da bom mogla počasi kupit kakšna nosečniška oblačila. Kje ste kupovale ve? Ker v Velenju nimajo ravno neke ogromne ponudbe, me zanima kje ste vi kupovale oblačila. Jaz bi imela takšna bolj moderna oblačila, ne ravno klasična. Imajo takšno ponudbo?
Me pa tudi mikajo te majičke z napisi, ampak so mogoče malce pretirano drage. Včasih je imel Neckermann luškane majičke z napisom Baby inside, po 10€, zdaj pa tega ni več. Niti Quelle, ki je imel take res luštne hlače. Obup!
Sem zatežila s cotkami na polno in pravzaprav ne vem kaj sem hotela povedati - joj!!!
Uživajte praznike! Naslednji teden bo menda slabše vreme, tako da izkoristite sonček.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
30.4.2010 9:54:36   
nejkec
majabar jaz sem še tu! Vas vsak dan berem, sem pa bolj lena za pisanje :-) Da malo update-am: slabosti so se ta teden končno umirile user posted image , tako da me le še vsako jutro sili na bruhanje, čez dan sem pa ponavadi kar ok. Tako da bom danes zborbala pot od Lj do Bohinja, da malo izkoristim tole čudovito vreme. Komaj čakam, da malo spremenim okolje, saj sem že več kot 2 meseca bolj kot ne prikovana na posteljo. Predvčerejšnem sem (pomoje) začutila prve brcike, čeprav čist zihr nisem, ker sem prvič user posted image pa je vse tako neznano :-)

Za majčke si pa lahko na tej povezavi ustvarite svojo po lastnih željah http://www.soncek.si/majice/index.php
Sem pa tudi jaz videla majico z napisom baby under construction, samo se ne spomnim na kateri spletni strani user posted image

Uživajte v današnjem sončku pa čuvajte trebuščke!
user posted image
Make a pregnancy ticker

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
30.4.2010 9:57:09   
nejkec
Uuu, kako mi je pa tole ratal, tale ticker pa ni mojuser posted image . Majabar, ti ga vračamuser posted image

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
30.4.2010 10:22:57   
mojcaya
Hojla punce

A ni tolk lep dan, pa še petek je!

Jaz sem imela včeraj pregled, ultrazvoka nismo delali, samo srčka smo poslušali user posted image . Sem pa dobila vse izvide od krvi in glej ga zlomka Rh negativna sem user posted image  mi je rekel da ni nič narobe, samo več dela bodo imeli z mano - baje bom morala ene par inekcij dobit, da ne bo problem. Važno da bo z mojim muckom vse ok!

Lep vikend vam želim!
papa

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
30.4.2010 10:23:42   
rose85
Ja, tele majčke so kar drage, pa še poštnina zraven :(
Mogoče bojo pa imeli v h&m kaj lepega poletnega počasi.
Kako pa je sedaj z vašimi trebuščki? Meni se zdi da se je zadnji teden res povečal (v nedeljo bo polnih 18. tednov) Prej je bila samo majhna izboklinica, sedaj ga pa že skorajda ne gre več skriti.
Včasih se mi zazdi da čutim gibe, ampak res ne vem ali je to to. Najbrž že, bomo videli čez čas.
Jutri pa izkoristimo še lepo vreme in gremo na pohod :)
Katera kaj kolesari? Sama si zelo želim, ampak imam kar neko distanco do tega, pa ne vem zakaj.

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
30.4.2010 10:31:06   
3x mami
pixiem, imas mogoce koga (sorodni, prijatelj), ki bi ti lahko kaj posodil al odstopil? taki so vedno dobrodosli... drugace pa, po moje, zacnes v miru gledat malo naokoli, da vidis, kaj bi in kaj ne bi. sploh ce se ti ne mudi, imajo v kakem babycentru obcasno kako akcijo, pa stvari dobis precej ceneje. ce bos kupovala novo, seveda.

glede oblek pa poglej malo tudi v navadnih trgovinah, sploh z majce za poleti. velika izbira tunik, tako da se hitro najde kaj tudi za nas trebuh. za hlace pa poglej v kak Ca, H&M, za bolj fine pa popek (ampak je zlo drag).

trebuh je ze kar velik, mi je zadnja dva tedna zlo zrasel. tako da zdaj ze cisto vsi opazijo, pa tudi jaz ne skrivam vec (ker se ne da user posted image ).

kolo je pa ena od stvari, ki se jo v nosecnosti odsvetuje. ce ti pase, na zacetku sicer gre. potem pa trebuh ze toliko zrase, da ze moti med voznjo. odsvetuje pa se zato, ker je moznost padca in kakih poskodb. na splosno velja, da se izogibas aktivnostim, kjer se lahko tako poskodujes, da bi te morali slikati (rentgen v nosecnosti zelo ni dober!!!). isto velja za smucanje ipd. potem pa pac vsaka sama presodi, kako in kaj.

< Sporočilo je popravil 3x mami -- 30.4.2010 10:32:13 >

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
30.4.2010 11:09:53   
orto2
Hej punčare!

Kako lep dan, jaz pa še vedno bruham user posted image user posted image . Jao, kdaj bo tega konec. Pa še prehlajena sem, sploh se ne morem pozdraviti, žrelo imam vneto pa mi nič ne pomaga user posted image . Danes vstopam v 14 ted, pa sem mi že kar pozna trebušček. Očitno bo treba kmalu povedatiuser posted image .

Želim vam lep vikend, čeprav naj bi bil bolj deževen........

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
30.4.2010 11:14:34   
pixieM
rose85 - tole majčko sem našla. Piše BABY UNDER CONSTRUCTION user posted image , pa še malo je znižana. Upam, da sem ti pomagala pri iskanju.

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
30.4.2010 11:15:01   
pixieM
http://www.modniklik.si/akcija-majica-tur7501-od-s-do-xxl-p-416.html  - tukaj je povezava!!!

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
30.4.2010 12:40:03   
majabar
nejkec, hvala za vrnjen ticker;)!
orto2, danes vstopava v 15. teden in ne 14.:)
Tudi jaz razmišljam, da bi si dala tiskati majčko, saj potrebujem napis v Španščini. To bo presenečenje, ko pridem tja s to majčko in trebuščok! Do takrat se bi pa že moralo kaj poznati (22.teden)!

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
30.4.2010 12:53:32   
rose85
Ja, majabar, mislim da takrat bi pa že morala imeti lep trebušček.
Čeprav bo mogoče še kdo mislil da si se zredila :) Ampak če boš imela pa to majico, pa mislim da ne bo dvoma :)

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
30.4.2010 12:57:33   
rose85
s

(odgovor članu rose85)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
30.4.2010 14:09:41   
snežakinja
pixieM jaz sem kupila nekaj nosečniških oblačil pri vas v Veleja parku v H&M. Dokaj normalne cene, pa tudi kroji so mi bili všeč. Sploh kavbojke imajo dobre. Nekaj najdeš pa tudi v C&A.
Tunike in majice sem jaz kupila pa kar v navadnih trgovinah. Take malo bolj dolge majice, da bodo pokrile trbuščka, tunike so pa itak dovolj dolge.

Jaz sem se danes lotila vpisa stanovanja v ZK in sem cel dan dirkala sem ter tja po mestu. Me sedaj tako bolji noge, da mi bodo odpadle. Grem počivat, z nogami v luft user posted image

(odgovor članu rose85)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
30.4.2010 17:20:40   
filisa
Lepo je slišati tudi takšne, ki se bolj redko javljate, da vidimo, da ste ok user posted image !

Včeraj smo se imeli super na izletu! Najprej smo (jaz user posted image , moj user posted image , najina user posted image in seveda en slepi potnik user posted image ) odšli na Bohinj, kjer smo si ogledali slap Savico in si namakali noge v jezeru. Nato smo še šli na sprehod malo okoli Blejskega jezera. na poti nazaj pa smo se še ostavili na Trojanah (njihovi krofi niso več to kar so nekoč bili!).
Na poti se mi je skor ziher zazdelo, da sem čutila dve brciki. Tiste, ki jih že čutite - kolk pogosto jih in v katerem položaju najbolj?

Glede opreme sem že kar nekaj dobila (obleke in drobni inventar), nekaj pa smo že tud kupili (nama je finančno lažje sproti in po možnosti še v kaki akciji). Imam že voziček - concord neo! Ga je že sprobala od sestrične tamala in se je full dobro noter počutla. In kar je najbolje; full je lahek, praktičen in brez težav gre v mojega Clia, pa še prostor za kakšen nakup ostane. Anju - sem tud jaz gledala Muro, a je kar za nekaj večji od cocorda in tud težji, tak da bo šel verjetno težje v Clia - če imaš možnost raje prej sprobaj.

Glede opravil in vseh dejavnosti v user posted image pa mislim, da dokler nam ginekolog česa ne prepove in se vredu počutimo, lahko počnemo skoraj vse. Nenavsezadnje nam naše telo pove, kdaj je dovolj - povejte, če se motim?!

(odgovor članu snežakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
30.4.2010 17:43:41   
anju
no, danes nas je več tuuser posted image

3x mami ja, od včeraj imamo novo ribicouser posted image stara je veeelika, nova je mala, stara je vesela nove. vsaj tako se zdi. Tigran je reku, da ima rad obeuser posted image mu ni blo panike, ko mu je moj povedal, da je ribica umrla in da gresta kupit novo je bil takoj za... al ni še tam, da bi mu blo to žalostno(user posted image ) al je pa brezčuten??

upam da ni več viroz. ta tvoja utrijenost mi ni nič všeč! si prepričana, da ne bi omenila G ali zdravniku?

ponujenga vozička še nisem imela priložnosti spravit v svoj avto, nazadnje smo bli pri njih z avtom od mojga, ki je vseeno večji. samo pri muri predno zložiš moraš dat stran športni del in vse skupi jemlje dosti prostora, sploh ko greš na počitnice in je še druge prtljage dosti. ne vem, sej mogoče bi muro rabla, dokler bi bil dojenček v košari, naprej pa starega peg peregota. je pa res, da te namatra za čez travnik!

še ena nosečniška danes, samo da se tokrat res lahko zamislim!!!
sem sama danes celo dopoldne vozila, nakupovala špežo, šla k noni v bolnico na obisk... v glavnem sama s svojim avtom! ko se odpravim iz bolnice (sama!), se usedem na sovoznikov sedež in čakam (sama!!!)
hallooo?!?!

(odgovor članu snežakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
30.4.2010 17:53:33   
anju
filisa sede globoko nazaj naslonjena - tako sem najbolj čutila. zdaj ko sem točno razbrala kdaj je otroček, čutim skoraj v vsakem položaju in kar pogosto.

glede aktivnosti imaš prav. menda nam telo nikdar bolj kot v nosečnosti ne tako jasno sporoča svojih potreb in zmožnosti.

lep voziček si izbralauser posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
30.4.2010 18:00:33   
majabar
anju, tale glede sovoznikovega sedeža je pa res huda:)!
filisa, me veseli, da sta uživala na sončku, res so lepi dnevi. In da si začutila dve brciki, čestitke!!! Po eni strani jih tudi sama komaj čakam, po drugi bi pa počakala še nekaj tednov, da bi bil moj dragi zraven, ko se to zgodi.
Danes sem enem fantku polepšala dan. Sem mu poklonila dva velika plišasta medveda. On je bil presrečen, jaz pa tudi, saj bom na ta način veliko lažje selila svoje stvari na drugi konec sveta. Danes sem uradno začela pakirati:).

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
30.4.2010 21:12:00   
sasadejan
No pa da se še jaz malo javim. Glede na to, da se prebližuje poroka, sem po službi vsak dan polno zaposlena, ampak vas pa redno berem, samo za pisanje pa mi zmanjka časa user posted image .

Danes sem prišla v 15 teden in končno se je začel tudi meni kazati pravi trebušček in celo zredila sem se za 0,5 kg. Brcik pa žal še ne čutim. čestitke pa tistim , ki jih že. Vam kar malo zavidam user posted image .

Glede cunj pa sem vsak dan v pajkicah in čez imam tunike. Se najbolj komot počutim.

Uživajte in se vam probam še kaj pred poroko javiti.user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
30.4.2010 21:18:06   
majabar
sasadejan, verjamem, da imaš veliko dela. Lepo, da se vseeno vsake toliko kaj oglasiš. 0,5kg si se zredila od začetka? PDP imaš 1 teden pred mano, jaz sem danes vstopila v 15. teden, ti pa v 16;).

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
30.4.2010 21:21:11   
sasadejan
Sploh ne vem kako se štejejo teli tedni user posted image - hvala-

Ja od začetka sem se zredila 0,5 kg. Saj se bojim, da bodo potem pa kar sunkovito nabirali user posted image .

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
30.4.2010 21:26:40   
majabar
Sem se ravno prej s svojim pogovarjala o pridobivanju kilogramov. Zelo se bojim, da bi prehitro narastli. Sem namreč zelo majhna in me je strah, da bi bila kot balonček:).
Tedni se pa štejejo tako, da si od 14t do 14t6d v 15. tednu, ti si torej dopolnila 15t in si vstopila v 16.

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......