Angel_Tian
|
zivepo - kako je rešu tvoj vampir? In bolj pomembno vprašanje - sta pio dobla domov al je kr v vrtcu prespala isabeaux - tale razlaga o krčih bo kr vsem nam prav prišla (za vsak slučaj ni slabo kaj takega vedet). Hvala. Ono okrog dopustov se v naši firmi sploh ne rabim preveč obremenjevat, ker se lahko čisto vse dogovorimo. Ko sem se tu zaposlila, sem delala samo en mesec in sem že šla za 3 tedne na dopust Res, da smo že prej precej časa sodelovali (sem delala za njih pod svojim s.p.), ampak mislim, da če bi želeli, me ne bi rabli na dopust spustit Bom pa letos vseeno pred porodniško tistih 10 dni izkoristla, ostalo bom pa porodniško malo podaljšala, ker potem pa je tak že spet novi dopust Vseeno pa res še enkrat hvala za informacijo. teja k - za uspešen pregled. Kar pa moški vidijo na teh UZ pa tak nikol nikomur ne bo jasno Moj brat recimo na onih fotkah vedno neke zobe vidi Pa en velik za pupinega atija. In kaj si lepega nakupla, je vse roza? Bravo za priznano prakso minimiška - pa kako te lahko G že za +8kg krega? Meni se zdi, da nekatere malo pretiravajo Drugače pa lepo, da je vse ok. aprilčica katy - če si nonstop doma, pa tak sploh nimaš izgovora, da se ne bi na Trojanah pojavla (bolj grozila ti ne bom ) Lepo, da si se nam predstavila. Odlično. Ja in glede na tvoj PDP zdaj tudi (mislim, da lahko za vse rečem) me upamo, da ne boš majčica postala Drugače pa seveda mirno in zdravo nosečništvo, brez zapletov do konca k_a_t_i - juheeeeeeeeeeeej za kanarske otoke Pri meni žal kaj takega ne pride v upoštev, ker bi mojega peljali na psihiatrijo po dveh dneh. No ja, lahko se ga pa usmilim in vzamem otroke s sabo na dopust draga anonimna - samo tole. Mene je mami imela s 16 leti in kolker se mi zdi, sem čisto super izpadla (majčice, zdaj je čas, da to potrdite ) Glede materinske šole pa naj samo to dodam. Vsaka se odloča sama, če bo šla ali ne. Jaz sicer sem bolj za to, da jo novinke obiščejo, ampak gre tako rodit kot tudi urejat otroka brez te šole. Midva sva z mojim šla na ta predavanja predvsem zato, da je potem moj lahko bil prisoten pri porodu. Res pa je tudi, da sem izvedela ogromno stvari, ki se lahko zapletejo med nosečnostjo in med porodom, ki jih prej nisem vedela (pač enostavno nisem bila tip, ki bi se za vse to sploh zanimala). Aja, pa če boš vse poste prebrala, boš videla tudi, da naše emibu nismo samo hvalile, kako je pogumna itd., ampak se ji recimo tudi pove, da naj se ne zanaša samo na mamico in taščo, ker konec koncev bo to njen otrok in ne njun - torej za otroka bo bolj ali manj mogla sama skrbet. Če bo pač kdaj res zagustlo, pa hvala bogu, da se lahko na koga zanese. pika, amen! držimo pesti za Emibu, da ji rata in da bo realizacija enako uspešna, kot je zdej volja! da dokaže, da je mož beseda! user posted image user posted image tule se kr podpišem sky3 - tele so za danes in verjamem, da boš javila dobro oceno. IZVIRNO SPOROČILO: zivepo čuj m_o_i če po pravici povem sem pričakovala kej daljši post.... ko te kr vidim da si dvakrat globok vdihnal in začela pisat, take "lepe" besede zivepo - sem jaz tudi bolj mislila, da bo moi "daljša" Al pa je še v šoku in se še pomirja fiška33 - jaz javno priznam, da so mi predavanja koristla, ker pojma o pojmu nisem imela. Sva se v MB vozila, mislim, da je bilo 2x tedensko al tak nekak. Edino eno predavanje je bilo kr precej mimo vsekano, in sicer tisto, kjer se je govorilo o tem, kako zanositi (ne vem, kaj je to bilo potrebno še trebuškom razlagat ). m_o_i - voljo do česa pa naj nam bi ta anonimna pobrala?? Čisto svetlo modri so danes moji zoknčki ŠSC! Pejdi stran. IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i carly - ti lenuška ti Ti in zivepo sta recimo pravi dokaz, zakaj materinska šola ni pomembna, jaz pa sem dokaz, zakaj pa za ene je super (jaz sem celo nosečnost cele dneve delala in nisem brala nikakvih literatur, po netu tudi nisem brskala) - ampak saj pravim, taka sem bila jaz in za vsako majčico tukaj lahko rečem, da se je o sami nosečnosti, porodu in oskrbi otroka bolj pozanimala kot jaz tistih nekaj let nazaj.